bamby
|
No, jaz sem imela tudi dopoldne obiske. Sta prišli tašča in sestra s tamalo. Sestri sem že naročila,da vam napiše novice, ko bom v P. Me je pa prav jezilo, ko sem se lotila kuhat in sem ugotovila,da nimam niti ene konzerve pelatov . Sem se mogla enostavno zrihtat in iti v najbljižjo trgovino. Moža ni doma, ker je danes šel k bajti, jaz pa sama s Timom. Tim je ostal doma, medtem časom je pa tudi tašča priletela, ker me je ravno pred odhodom poklicala. Zdaj je še Tim šel s taščo, ker se grejo popoldan malo potepat, jaz bom pa do večera sama, dokler se možek ne vrne. Kuham pa danes prebranec, pa ne od Ete, pač pa po enem receptu iz kulinarike in vedno fin rata . pina, bi ti res rada šla prej v Rim . A ne moreš ti malo dedca v kuhinjo privit, da ti kaj pospravi, ali moraš res vse sama . Meni se zdi, da se s tvojimi problemi, ki jih imaš malo preveč hecaš. Pojdi raje malo kavč peglat!!!! kati kati, to z ledvici je pa tudi hudič. Vem, kako bolijo! Sem že nekajkrat probala to bolečino, tudi med prvo nosečnostjo. Pri tebi gre verjetno za kakšno vnetje. Veliko, res veliko daj piti, ker to najbolj pomaga od vsega. katka hvala za nasvet izkušene učiteljice. Sicer še nismo na tem, da bi otroci hodili v šolo, bo pa naš že čez 2 leti prvič prestopil njen prag. Vem to, da so otroci zelo prebrisani, zato jim ni ravno vse za verjet, po drugi strani pa spet toliko otroka poznaš, da veš kdaj govori resnico in kdaj se laže. Takrat pa je dobro tudi kakšno rečt njim v prid. Jaz samo upam, da ne bom dostikrat v teji koži!
|