san
|
komaj sem vas uspela prebrat. najprej azzura... ja ti maš pa res ”srečo” . sej sem kar brez besd za te doktorje. ma eni pretiravajo v nulo in sekirajo tiste, ki ni treba kot npr. lucalu, drugi pa kontra, tam ko je treba so premalo pozorni . mah, tole zdravstvo... se mi zdi da bi pri tebi že iz preventive morali vse možne teste narest! drugače pa čestitke za velikančka v bušiju in da se bi do konca dobro držal in seveda za tistega velikana, ki ste ga kupili . mi imamo pa doblo-ja, že psr let ga vozim in sem super zadovoljna . to je sistem ala kangoo, je pa še malo večji prtljažnik (ima brat kangooja, pa so primerjali) in do sedaj se je pri dveh otrocih in vsej krami izkazal za več kot odličnega . sicer je imel moj tud i prebliske za nov avto, pa sem jaz rekla, da bi jaz še tega, pa bomo pol videl kako bo, če bo treba res še večjiga kupt. jaz sem na tega tolk navezana , da ga kar ne bi dala. čakajpča, a si ti spraševala glede sp-ja? no, jaz tudi ne vem kako je pri sp, žal. probi se mal pozanimat na csd-ju, mal poklič, oni bodo najbolj vedel. ursi... glede tiščanja.. mene je dol tud tolk raztezal prejšnji teden, da sem mislila, da se odpiram in prav res je bil občutek kot da se kosti širijo. zdej je ta teden ok. ampak, ti si že tolk daleč, da pri tebi, bi pa se pa res znalo že kaj dogajat. evo, od tu naprej sem pozabila, kaj vse ste še pisale...je ena spraševala o sklerozi? mene že ves čas daje no, mi smo včeraj smo kupili še posteljico, oz. dragi jo je , jaz sem bila pa na fešti z otroci . zdej grem pa še mal brat za nazaj, če sem kaj pomembnega izpustila
|