Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 9:29:56
|
|
|
|
atena777
|
Danes mi je Janković odgovoril! ravnikar prebrala e-mail. Ne on osebno, pač pa njegovi "seli". Bom oddala vlogo. Včasih mora biti človek trmast. Mogoče pa bo kaj! Sedaj pa moram v kremplje stisniti še Davidovo dr. Se vidimo!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 9:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Danes mi je Janković odgovoril! ravnikar prebrala e-mail. Ne on osebno, pač pa njegovi "seli". Bom oddala vlogo. Včasih mora biti človek trmast. Mogoče pa bo kaj! Sedaj pa moram v kremplje stisniti še Davidovo dr. Se vidimo! Bravo, kr pokaži jim!!!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 9:59:24
|
|
|
|
Bubilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu Sm še zraven dodala Maja brez "maske". Maj je sladek, to bo lomilec ženskih src,ko bo zrasel . Ja, upam da jih ne bo zlomu preveč... . Sicer bo pa David tudi pravi osvajalec...
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 10:36:31
|
|
|
|
Bubilu
|
Za bolančke pa ena pikapoka: .
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 10:49:10
|
|
|
|
Bubilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa JAZ SEM PA POSTALA SPET TETKA....ZOJA 24 JE DANES RODILA MATICA Čestitke.
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 10:54:05
|
|
|
|
Bubilu
|
Evo, Maj spi zdele že uro in pol, ko bi morala it v vrtec se mal družit... Ga nočem budit k je vreme . Pol greva pa u trgovino po plenice. Sm pa včeraj zvedla, da bom verjetno lahko še tri tedne na starem dopustu . to bi blo pa res fino.
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 11:05:33
|
|
|
|
pikecpokec
|
Dejte mi prosim pomagat! Oddat morm vlogo za otroški dodatek. Zdej sma se poročila in smo prijavljeni na istem naslovu. OK, to mi je jasno, da vpišem nove podatke. Ampak dohodke je pa treba vpisat za leto 200?. kiro leto? a 2006 al kaj? sej takrat se Gal še sploh rodil ni! ja, pa še uno zadevo o preživnini morma it preklicat. na sodišče al kam? bemti, na našem CSD si ne morš nč pomagat z unimi babami . se opravičujem vsem tistim ki res delajo in pomagajo ljudem. ampak mam očitno smolo, ker pr nas na tako še NISM NALETELA! bemti! pardon V glavnem, če katera kaj več ve, naj mi prosim razloži to veleumno kolobocijo. Vsem bolančkom pa en velik , pa hitro se pozdravite. pri nas zaenkrat (trkam!) še vse OK, je pa res, da ne hodi v vrtec. me je kr groza, ko bo septembra začel.
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 11:12:21
|
|
|
|
helimaša
|
pikecpokec najprej čestitke....ste bli lušni.....za otroški dodatek je treba vpisat za leto 2006, za preživnino pa nč ne vem kako je s tem.....
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 12:11:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa JAZ SEM PA POSTALA SPET TETKA....ZOJA 24 JE DANES RODILA MATICA Čestitke. Čestitamo!!!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 12:14:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Dejte mi prosim pomagat! Oddat morm vlogo za otroški dodatek. Zdej sma se poročila in smo prijavljeni na istem naslovu. OK, to mi je jasno, da vpišem nove podatke. Ampak dohodke je pa treba vpisat za leto 200?. kiro leto? a 2006 al kaj? sej takrat se Gal še sploh rodil ni! ja, pa še uno zadevo o preživnini morma it preklicat. na sodišče al kam? bemti, na našem CSD si ne morš nč pomagat z unimi babami . se opravičujem vsem tistim ki res delajo in pomagajo ljudem. ampak mam očitno smolo, ker pr nas na tako še NISM NALETELA! bemti! pardon V glavnem, če katera kaj več ve, naj mi prosim razloži to veleumno kolobocijo. Pikecpokec glede podatkov, ki jih moraš vpisat na vlogo za otroški se šteje l. 2006. ker če vlogo oddajaš januarja, februarja ali marca, moraš pisat za predpreteklo leto. Če bi pa vlogo oddala aprila, ali pa pozneje, pol bi špa pisala preteklo leto. Glede preživnine pa mislim, da moraš it na CSD. Glede sodišča pa ne vem, mal mi je čudno, da morš it na sodišče se zagoavarjat, da ne rabiš več preživnine, ker sta se poročila?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 13:05:44
|
|
|
|
malecka_mateja
|
oj! evo od zdravnika imamo gnojno angino!in antibiotik višnja men tudi ni bilo za it sam je čudna tjaša bla bolj kot ponavadi in evo nisem se motla! v glavnem tudi preiskave so dali skoz in je vse ok! jaz sem tudi ko t cota bolana ampak jaz bom že mala se mi smili! grem ležat ker nisem za nikamor! papa pa za vse bolančke višnja čestitke za fantka in za teto
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 14:20:25
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa JAZ SEM PA POSTALA SPET TETKA....ZOJA 24 JE DANES RODILA MATICA Čestitke. Čestitamo!!! Bravo Zoya24 in Matic!!!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 17:18:25
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kje st evse? sva se naspali!mala se igra!SE JI ne vidi da je bolna ji svečke delujejo! jaz pa sem ko cota!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 17:44:52
|
|
|
|
atena777
|
Pri nas tudi svečke delujejo. David je padel že drugič v posteljo tekom dneva, tak bošček je bil, potem pa kuj ko je svečka prijela je kar poskočil in teka spet naokrog. Mene pa tudi zmanjkuje..Niti vaj ne morem narediti za fizioterapijo. Skrbi pa me, ker nič noče piti. Z avrača vsako tekočino. Sploh ne vem kaj mu je, nikoli ni zavračal.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 19:37:23
|
|
|
|
malecka_mateja
|
čer! mala že spi! jaz pa mislim da bom tudi počasi! atena bošček upam da se pozdravte čimprej!zdaj je dobla antibiotik in upam da čimprej prime!je tudi bolj bogo je sam 140 pojedla flaše amapk ok je nebom silila! darca kako si?
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 20:03:10
|
|
|
|
atena777
|
zdaj je dobla antibiotik in upam da čimprej prime! uf, a kar antibiotik so vam dali? a za uhka? bogica! Mi je rekla fizioterapevtka, da je treba z echinaforce ze prej zaceti, avgusta, da pomaga. David sploh ne more zaspat. jaz bom pa tudi sla spat, mogoce bo lazje zaspal. Pa se tezka noc je pred nami ziher. pa-pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 20:18:16
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ne za gnojno angino!ušeska so bp!hvala bogu!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 20:30:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jaz odhajam v mižule! sem že adijo! pridne it!pa pozdravte se vse! nočka!
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 22:27:06
|
|
|
|
DaniNeli
|
Lep pozdrav z Obale! Nič nisem brala nazaj,ker se je toliko nabralo...sem kar zapustila ta forum... Novega ni nič... Aja,to da smo na uvajanju...in tako sem zadovoljna...Neli se je odlično znajdla in navadila vzgojiteljic,otrok... Vsak dan sem jo pripeljala ob 9h,prvi dan sem bila celi uri tam,drugi dan sem bila pol urce tam,in nakar mi je vzgojiteljica rekla,da jo lahko pustim samo.V celem tednu uvajanja ni niti enkrat zajokala.Tak dobrovoljček je,ko sem prišla po njo,se mi je le nasmehnila in odcapljala naprej.V ponedeljek jo bom pripeljala kar pred zajtrkom,tam bom ko bo jedla,in po kosilu pridem po njo.Tako,da ne bo spala tam. No,to je moje nakladanje,...upam,da ste ve in vaši malčki super,ter da uživate nekatere doma,nekatere pa v službah pridno delate.Jaz grem čez en teden.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 25.1.2008 22:48:14
|
|
|
|
Darca_k
|
Tako, večino dneva sem prespala oziroma preležala in se malo bolje počutim... Malecka_Mateja, Tjaša, Atena777 in David za vas, da čimprej ozdravite. Ne vem kaj je sedaj z nami februarčki, ampak je že res čas, da nam se obrne na bolje, ne? DaniNeli za tako uspešno uvajanje. Je dober občutek, ko se ne joka, ne? Mogoče so pa punčke bolj pogumne od fantkov ... No naš še vedno malce zajoka zjutraj, pa se potem baje kar hitro umiri. Drugače pa je danes pridno jedel in kar hitro zaspal, baje. Edino kar je sedaj drugače, ko hodimo v vrtec je to, da se ful joče, če na primer grem iz sobe doma. Prej sploh ni bilo problema, me sploh ni pogrešal, sedaj pa samo opreza kje sem in se začne jokati, če me ne vidi... Upam, da bo kmalu minilo, saj mi ni vseeno, da se na primer joka pri atiju... Mojemu tudi gre na bolje, so mu danes pobrali ven 'klamfice' tako da se rana dobro celi... Še malo pa bo vse po starem... Atena777 zanima me kje si kupila robeezke in one druge copatke, ki so na sliki? A si naročila preko e-baya? Mi bomo morali v akcijo za nove copatke in sedaj iščem variante... Še malo pa bo čas za antibiotik in nato grem tudi jaz spat, upam, da bo luna počasi že izgubila svojo moč in bomo bolj mirno spali kot zadnja dva dni.... Lahko noč! DeMer kako je pa kaj v službi? Je kar manj časa sedaj? Sem se spomnila nate, ker si nas večkrat obdarila s kakšnimi lepimi animacijami za lahko noč .
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 26.1.2008 7:54:20
|
|
|
|
Margit
|
Dobro jutro jaz že kavico pijem. Maša je proti jutri prišla k nama spat (pravi da je tako sama tam v sobi). Matic se je že 7.15 zbudil za mleko. Zdaj nekaj čeblja. Upam, da mu uspe zasapat nazaj. Je še kar mal zgodaj. Bom še malo počakala, ko pa bo zaropotal ga grem pa iskat. Sonček se že kaže. Zgleda da bo spet en lep sončen dan. Bom tamalčka mal ven poslala. Da se naužije svežega zraka. Jaz sem tudi dobila kapljice za oči. Je zdaj mal boljš z njimi. V četrtek so mi prišli montirat še zadnje omare. Sva jih dala delat mizarju, ker so čist nestandardne mere in če smo hotl čim bolj izkoristit plac, ni šlo drugače. Tako da smo zdaj že skoraj fertik. KOnčno. Pride še električar da namontira lučke v kuhinji, jedilnici in dnevni sobi. Pa v garderobni omari. Potem pa sam še lov za mizo. To pa počasi, ker mam čist čudne želje. No niti ne tolk čudne želje. Sam nočem da bi blo preveč kičasto in štrahasto. Ker imava že pult v kuhinji tak izstopajoč. Mali se še kar meni sam s sabo. Očitno ne bo nič s spanjem. Grem pogledat če se da še kaj rešit. Ker kakšne pol urce miru bi mi zelo pasala. Za mano so zelo stresni dnevi. Vam bom drugič kaj več povedala. Ker je trenutno še vse v luftu. Ampak vseeno držite pesti zame.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 26.1.2008 7:55:52
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Skrbi pa me, ker nič noče piti. Z avrača vsako tekočino. Sploh ne vem kaj mu je, nikoli ni zavračal. Saj nekaj tekočine dobi že pri sami hrani. poskusi mu dat za pit po slamici, mogoče kar direktno iz kozarca ali pa po žlički. Vsake 5 minut en požirk.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 26.1.2008 7:58:12
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu Sm pa včeraj zvedla, da bom verjetno lahko še tri tedne na starem dopustu . to bi blo pa res fino. za dopust. Se prileže v tako lepih sončnih dnevih, a ne? Maksimalno uživajta in izkoristita vsako minuto. Potem bo teh skupnih brezskrbnih trenutkov kar premalo.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 26.1.2008 7:59:06
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa JAZ SEM PA POSTALA SPET TETKA....ZOJA 24 JE DANES RODILA MATICA Čestitke. Čestitamo!!! Bravo Zoya24 in Matic!!! ČESTITKE ZA MATICA!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 26.1.2008 9:17:02
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja ne za gnojno angino!ušeska so bp!hvala bogu! ojoj prejoj, pupa mala bubana! Jaz sem imela tudi skozi gnojne angine, ko sem bila mala. Kako pa so ugotovili, da ima gnojno angino? Kaj če jo ima David tudi, celo noč mi je kuhal in gnoj mu teče iz glave! Pa kašlja skozi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?