|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
25.1.2008 20:24:42   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image ,jaz sem tud srečna ker sem se registrirala na forum in da sem našla vredu punce,sam se mi zdi  da postajam odvisna od RRuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.1.2008 20:27:15   
tany83
Ja sej midva sva se dolgo o otrocih pogovarjala, sam nisva vedla kaj bi.. jaz sem se nekako faks delala, ce bi on v slovenijo prsel ne bi sluzbe tko hitro mel... in seveda bi se mal tezje otroka privoscila, ker nisem mela se jaz faksa koncanga in sem samo preko studenta delala... tko, da bi nekako mogla pri mojih starsih stanovat pa se kaki stvari odpovedat, pa tud otrok bi mogel pocakat, tko sva se vse lepo pogovorila in seveda se odlocla, da pridem jaz sem zivet... tko sva rekla, zdej ni ovir in sva se odlocla in od septembra nekaka delava in to mocno delava na user posted image ...

a ves jaz sem kake 3 mesce sam brala RR preden sem se prijavla, pol sem pa rekla, nc zgubit nimam kej, in sem se uclanla....user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 877
25.1.2008 20:28:31   
tany83

user posted image user posted image user posted image ,jaz sem tud srečna ker sem se registrirala na forum in da sem našla vredu punce,sam se mi zdi  da postajam odvisna od RRuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 878
25.1.2008 20:29:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_
ja verjetno je stres enden od vecjih krivcev za to. Jaz tukaj sicer nimam sluzbe, zaradi katere bi se sekirala, je pa res, da sem malo nervozna glede situacije v kateri sem trunutno. Cakam na papirje, potem pa vprasanje kako bo kaj s sluzbo itd... sej  tany je pa verjetno nekako na istem. Bomo ze prezivele!

v bilo kakšni siuaciji bomo,ko si lahk tud tule gor ena drugi pomagamo-včasih je lahk kaj zaupat nekomu,ki ga drugač ne poznašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 879
25.1.2008 20:32:39   
_ancica_

ja verjetno je stres enden od vecjih krivcev za to. Jaz tukaj sicer nimam sluzbe, zaradi katere bi se sekirala, je pa res, da sem malo nervozna glede situacije v kateri sem trunutno. Cakam na papirje, potem pa vprasanje kako bo kaj s sluzbo itd... sej  tany je pa verjetno nekako na istem. Bomo ze prezivele!

v bilo kakšni siuaciji bomo,ko si lahk tud tule gor ena drugi pomagamo-včasih je lahk kaj zaupat nekomu,ki ga drugač ne poznašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imas prav...se posebej ce vemo, da smo nekako vse v enaki situaciji (se trudimo postati nosecke). Vsaj meni je lazje o teh zadevah govorit z vami, ki me razumete kot s komerkoli drugim. Kaj pa vem, men je prav super tukaj user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 880
25.1.2008 20:34:59   
tany83

imas prav...se posebej ce vemo, da smo nekako vse v enaki situaciji (se trudimo postati nosecke). Vsaj meni je lazje o teh zadevah govorit z vami, ki me razumete kot s komerkoli drugim. Kaj pa vem, men je prav super tukaj user posted image

user posted image user posted image user posted image ... tle je super, ker itak se lahko pogovarjemo o cemerkoli, ce nam zapase o znakih, drugace o zdravilih, zajblju al pa spreminjanju frizure... zato mi je tuf fajn, ker se sprostim in mal pozabim na vse... tko da HVALA dekleta super ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 881
25.1.2008 20:37:10   
spps
sej dejansko zarad podobne situacije smo se našleuser posted image user posted image user posted image , o tem smo začele kontaktirat sedaj pa itak vidiš,da imamo različne teme-kakor nanese.user posted image user posted image user posted image

P.s.: pa imam občutek ,da jih ne bo kr tako hitro zmanjkalouser posted image user posted image user posted image

aja,kdaj imata roj.dneve?kaj sta po horoskopu?user posted image user posted image user posted image
jaz sem ovcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 882
25.1.2008 20:39:30   
tany83
ovca user posted image user posted image user posted image ... pol ce si ti ovca sem pa jaz krava user posted image user posted image user posted image  (17 maj)...

p.s. jaz sem tko zaspana in se mi tko spi, da lih da gledam... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.1.2008 20:41:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image ... tle je super, ker itak se lahko pogovarjemo o cemerkoli, ce nam zapase o znakih, drugace o zdravilih, zajblju al pa spreminjanju frizure... zato mi je tuf fajn, ker se sprostim in mal pozabim na vse... tko da HVALA dekleta super ste user posted image user posted image user posted image

Če ne bi ble vse super se ne bi ujeleuser posted image .pa pozabla si,da nimamo nobene anonimne,ki bi nas buzerirala in pamet solila na tej temi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.1.2008 20:42:05   
_ancica_
jaz mam rojstni dan 16. decembra sem strelec user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 885
25.1.2008 20:42:45   
tany83

Če ne bi ble vse super se ne bi ujeleuser posted image .pa pozabla si,da nimamo nobene anonimne,ki bi nas buzerirala in pamet solila na tej temi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tle smo kot na dopustu, noben ne tezi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.1.2008 20:42:53   
_ancica_

mi smo the best user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.1.2008 20:43:28   
tany83

ha.. moj dragi pa 5 decembra...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 888
25.1.2008 20:45:16   
spps

ovca user posted image user posted image user posted image ... pol ce si ti ovca sem pa jaz krava user posted image user posted image user posted image  (17 maj)...

p.s. jaz sem tko zaspana in se mi tko spi, da lih da gledam... user posted image

verjetno si utrujena od zobobola,zdaj je dejansko hujše za tabo.pa te je spustilo in si zdaj utrujena.

same domače živaliuser posted image user posted image user posted image -za v štalouser posted image user posted image user posted image user posted image   ,aja jaz ga imam pa 21.3(čeprav bi se mogla rodit 21.5)-že takrat se mi je mudilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 889
25.1.2008 20:46:57   
_ancica_
sam men se je res tok fajn pogovarjat po slovensko, ful to pogresam tuki (v Kanadi, mislim) user posted image Res mi ful manjka! Na sreco se da dobit tukaj telefonske kartice za 2 dolarja, pa lahko klices ven iz drzave (kamorkoli) in se lahko naenkrat pogovarjas tudi do dve uri. user posted image Teh kartic pa nikoli prej nisem zasledila v Sloveniji...a se motim, a kera ve, ce jih tam tudi prodajajo??? Kaj pa pri vas tany, imate kaj podobnega? 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 890
25.1.2008 20:47:28   
spps

ancica na tebi pa je,ker nimaš živalskega izvora,da skrbiš za ovco pa kravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 891
25.1.2008 20:48:19   
_ancica_

ha.. moj dragi pa 5 decembra...

moj pa 8. junija, tko da sta si vidva z mojim blizje in midva s tvojim user posted image user posted image user posted image no, kar se tice rojstnih datumov seveda user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 892
25.1.2008 20:48:35   
spps
ne bi vedla,za takšne kartice.user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 893
25.1.2008 20:49:11   
tany83
Ja sam smo res same neke domace zivali...user posted image user posted image user posted image ....

ja vrjetno je res ma z zobom povezano, mal tud, da sem se ob 5ih zbudila in nisem vec spala prav dosti pole in se kava zjutraj je bla bolj bljak.. ker nisem mela dost mleka, sem ga pozabla kupit... upam, da mi ga moj user posted image  ne pozabi prinest ko pride.. danes bo sicer fuuul kasno koncal, ker je zacel komaj ob 11ih, ker je mene k zobatju peljal user posted image ... zdaj ga pa pred 7 ne bo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 894
25.1.2008 20:49:51   
_ancica_

verjetno si utrujena od zobobola,zdaj je dejansko hujše za tabo.pa te je spustilo in si zdaj utrujena.

same domače živaliuser posted image user posted image user posted image -za v štalouser posted image user posted image user posted image user posted image   ,aja jaz ga imam pa 21.3(čeprav bi se mogla rodit 21.5)-že takrat se mi je mudilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pol si se kar dva meseca prehitro rodila? Tebi se je pa mudilo! user posted image Jaz pa kar nisem hotla ven...je mami mela rok ene par dni preden sem dejansko prisla. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 895
25.1.2008 20:50:04   
spps

sam men se je res tok fajn pogovarjat po slovensko, ful to pogresam tuki (v Kanadi, mislim) user posted image Res mi ful manjka! Na sreco se da dobit tukaj telefonske kartice za 2 dolarja, pa lahko klices ven iz drzave (kamorkoli) in se lahko naenkrat pogovarjas tudi do dve uri. user posted image Teh kartic pa nikoli prej nisem zasledila v Sloveniji...a se motim, a kera ve, ce jih tam tudi prodajajo??? Kaj pa pri vas tany, imate kaj podobnega? 

ancica,zakaj se pa ne pogovarjaš prek računalnika?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 896
25.1.2008 20:50:37   
tany83

nimam pojma....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 897
25.1.2008 20:51:50   
tany83

ancica na tebi pa je,ker nimaš živalskega izvora,da skrbiš za ovco pa kravouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz nevem, ce bi se ancici v oskrbo prepustila.... je STRELC....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 898
25.1.2008 20:52:04   
spps

aja, pol si se kar dva meseca prehitro rodila? Tebi se je pa mudilo! user posted image Jaz pa kar nisem hotla ven...je mami mela rok ene par dni preden sem dejansko prisla. user posted image

jp, men se je fejst mudilouser posted image user posted image user posted image user posted image .mojo malo sem pa rodila čez rok in sem že bila čist paf,sam študirala sem da je kaj narobeuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 899
25.1.2008 20:52:50   
_ancica_

ancica,zakaj se pa ne pogovarjaš prek računalnika?

ja sej se...samo vcasih pa rada poklicem, je vseeno drugace. Pa te telefonske kartice so itak ful poceni (se manj kot 2 eura...pa lahko klepetas skor dve uri), sem ful vesela, da jih mamo tuki.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?