Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 16:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi perem od vsega začetka skupaj - malo sem bila pozorna, če bi se moji pojavile kakšne pikice - če bi bila slučajno alergična na pralni prah ali na mehčalec - ampak reakcije ni bilo - zato od vsega začetka perem skupaj tudi jaz mislim enako kot ti - saj smo pa vendar ena družina
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 16:41:46
|
|
|
|
PAJO
|
ja jz sm na zacetku prala posebej,zdej pa kr skupej sej je vseeno.brezveze posebej. lp,ana
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 16:43:06
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
vse skupaj s frochom ali dashom. mehčalec pa enako frosch in pa še tega res zelo malo.
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 16:43:38
|
|
|
|
ULLA K
|
nikoli nisem ločevala...
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 17:03:55
|
|
|
|
nerka
|
zdele sm do 8 meseca vse loceno zbirala in prala! ne zdi se mi glih fajn prat moje gate pa otrokov bodi.. vsaj od zacetka... zdele bom pa skp zacela...
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 17:11:39
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Jaz sem sprva tudi prala ločeno, saj se mi je predvsem belih otroskih stvari (plenice, bodiji in podobno) itak hitro nabralo za en stroj. Sedaj pa kakšen mesec perem skupaj. Mi je pa zadnjic pediatrinja svetovala bolj blag pralni prasek (prej imela Dash ter kdaj Persil, sedaj uporabljamo Avo).
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 17:23:41
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Tudi jaz že od začetka perem skupaj. Res ne vem, zakaj bi mogla ločevat .
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 17:29:57
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nerka ne zdi se mi glih fajn prat moje gate pa otrokov bodi.. vsaj od zacetka... zdele bom pa skp zacela... ...da ne bo prehitro mislim, tole skp prat omenjene stvari......kaj če bi potegnila do enega 18. leta a posračkane plenice pol tudi ločiš od belih bodijev in ostalega kaj pa tvoje gate in bele brisače, s katerimi pol obraz brišete, al pa še huje, kuhinjske serviete s katerimi brišeš posodo in mizo, tudi ločite? mah tu mač za mene tole
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 17:30:17
|
|
|
|
Suzy.
|
Jaz ne perem posebej oziroma le bombažne plenice, ker jih dam na 90 stopinj. Perem pa vse otroške cunje na 60, obvezno dam na dodatno splakovanje in nikoli nobenega mehčalca.
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 17:31:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Vse stvari perem skupaj, nisem nikoli ločevala !
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 17:34:48
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica IZVIRNO SPOROČILO: nerka ne zdi se mi glih fajn prat moje gate pa otrokov bodi.. vsaj od zacetka... zdele bom pa skp zacela... ...da ne bo prehitro mislim, tole skp prat omenjene stvari......kaj če bi potegnila do enega 18. leta a posračkane plenice pol tudi ločiš od belih bodijev in ostalega kaj pa tvoje gate in bele brisače, s katerimi pol obraz brišete, al pa še huje, kuhinjske serviete s katerimi brišeš posodo in mizo, tudi ločite? mah tu mač za mene tole Sem prej htela to komentirat, pa si me prehitela. Se strinjam z tabo pravljica!
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 18:19:48
|
|
|
|
Lunca1
|
Perem skupaj, samo dam polovično dozo mehčalca, pa še to uporabljam Lenor sensitiv za dojenčke. Če ne bo problemov bomo pa začeli z normalno dozo. Ima tamal premalo cunj in bi potem zanj prala na 3 tedne, kar pa ne nameravam.
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 18:26:43
|
|
|
|
Anya22
|
Jaz tudi že od vsega začetka perem skupaj naše in njegove cotke. Edino kar je sem bila pozorna na kakšne pikice, zaradi mehčalca ali pa praška, ampak hvalabogu ni bilo nič od tega.
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 18:27:20
|
|
|
|
nerka
|
a se kej napisem da me lahk citirate, mislim hallo.. moja stvar kaj... pac mal bolj poskrbim za otrokovo higieno in cistoco...perem loceno... nisem rekla da mor kdo delat tko kot jaz!! se kej?
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 18:43:56
|
|
|
|
debeluška
|
Jaz perem ločeno že od začeka. lp
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 18:52:09
|
|
|
|
Ronči
|
Perem skupaj od začetka. In se mi ne zdi nič manj higienično, kot če bi prala posebej.
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 19:26:18
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz perem ločeno, ker uporabljam tudi druge pralne praške in mehčalce za
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 19:31:57
|
|
|
|
*tajda*
|
Perem od začetka skupaj,vendar ne uporabljam mehčalca Perilo dam v sušilec in je mehko.
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 19:34:10
|
|
|
|
lali82
|
Od začetka perem vse skupaj...uporabljam enak mehčalec in prašek kot za naju pa nikoli ni bilo problemov! Čim manj komplicirat!
|
|
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 20:41:50
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem sprva tudi prala ločeno, saj se mi je predvsem belih otroskih stvari (plenice, bodiji in podobno) itak hitro nabralo za en stroj. Isto.
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 20:45:17
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: lali82 Od začetka perem vse skupaj...uporabljam enak mehčalec in prašek kot za naju pa nikoli ni bilo problemov! Čim manj komplicirat! Enako... Lp
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 20:45:39
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nerka moja stvar kaj... pac mal bolj poskrbim za otrokovo higieno in cistoco...perem loceno...
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 21:02:50
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: nerka moja stvar kaj... pac mal bolj poskrbim za otrokovo higieno in cistoco...perem loceno... ZLOBA!
|
|
RE: pranje dojenčkovih cotk 25.1.2008 21:19:18
|
|
|
|
Klaudia
|
Ko sem cunjice prvič prala, pred porodom, sem jih posebej. Takoj naslednji stroj je bil skupni. Res pa je, da se dostikrat zgodi, da je kakšen stroj samo njen, ker je toliko plenic.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?