Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 11:55:10
|
|
|
|
little angel
|
pri meni se vedno ni . upam da bom lahko zdrala do sob da naredim test, sem ze posteno zivcna... je pri kateri ze kaj novega?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 11:57:00
|
|
|
|
jabi babi
|
o hvala oktavija,zelo si prijazna,seveda gremo optimistično naprej.lep pozdrav in tudi tebi in ostalim puncam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 12:59:36
|
|
|
|
bučkabb
|
lep pozdrav tudi iz moje stani, kako ste kaj? vidim da nekatere nestrpno ne pričakujete, držim pesti da je in se bo pokazal . jaz se počutim zelo čudn. cele dneve delam in se počutim grozno. ni mi nekak ful slabo, sam danes mam tak čudn občutek, med rahlo slabostjo in med rahlimi bolečinami v trebuhu. obglavnem ne znam opisat tega občutka. a mislite da je to normaln za 4 teden nosečnosti, so trenutki ko me boli v trebuhu in so trenutki ko mi ni nič, kot da sploh ne bi bila noseča. pa sej ni važn, glavn da bi blo vse Ok, bom že prestala te bolečine in ta neprijeten občutek. prav slabo mi pa še ni bilo odkar vem da sem noseča?!? oktavija držim pesti, da je ta slabost znak za in ne kakšno virozo. no ti morem povedat da je men blo kr ornk slabo ene 3-4 dni preden bi mogla dobit M in je ta slabost trajala skor 2 dni, pol pa nič več in sedaj tud ni, sam tak čudn se počutim. pa sej vem, da sem vse ful zakomplicirala, sam vam ne znam opista občutkov
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 15:23:20
|
|
|
|
Athina
|
Povsem nepričakovan obisk sem dobila danes ... prav nič je nisem bila vesela Grrrrrrr ... ah ja, v nove boje ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 15:58:23
|
|
|
|
trinity22
|
jabi babi in athina žal mi je, da je prišla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 16:02:01
|
|
|
|
Athina
|
Hvala trinity22 ... upam, da bo naslednji mesec bolj uspešen bom pa po vsej verjetnosti malo omejila obiske na RR, ker sem že prav obsedena
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 17:32:12
|
|
|
|
*chance*
|
ojla....po dolgme času se vam spet malo oglasim.... Kako ste kaj? jaz se prav fajn počutim ker se je po dolgme času pokazal sonček...poleg tega pa do danes še ni in upam da je ne bo ;) sicer vam pa sporočim jutri, ko bom opravila test.... za vse nas držim pesti, da bi bilo čimveč v letošnjem letu... papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 19:20:19
|
|
|
|
pikica36
|
ojla punce! malo več kot mesec je minilo odkar sem se zadnjič javila na tem forumu- in sicer23.12. ko sem vam sporočila da me je obiskala .in nisem se "prijavila med januarske borke, ker sem mislila, da se moram malo odklopi od RR, ker sem bila že čisto "paf" in v torek naj bi dobila , pa je še do danes ni bilo!!sem si rekla, da ne bom delala testaprej, da ne bo 39 dan ciklusa, ker mi je novembra zamujala 9 dni. in seveda smotka- nisem zdržala in sem naredila BC mini zdaj zvečer - sama nase sem jezna- pokazala se je rahla, rahla, črtica, glih toliko da je vidna, zdaj pa ne vem kaj je - je ali ni ker se mi zdijo ti testi bolj tk..tk.. res ne vem kaj je zdaj- sem ali nisem .... sem pa živčna ko in jezna sama nase, ker sem tako neučakana mam pa še v predalu CB- ki še čaka na kak dan zamude lp vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 19:43:31
|
|
|
|
spps
|
pikica ponovi test čez par dni,mogoče pa bo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 20:46:37
|
|
|
|
pikachu
|
athina zelo mi je žal da je prišla pošiljam ti velik pa ne bit prevač .
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 20:48:31
|
|
|
|
trinity22
|
pikica jaz mislim da si , ker črtica je črtica, ponovi test čez kak dan pa z jutranjim urinom
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 20:59:51
|
|
|
|
spelka12
|
pikica36 takoj pejd na borbo povedat tetki lunci da si . Pomoje jo bo kap od veselja. P.S.pogrešale smo te na borbi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 21:30:22
|
|
|
|
pikica36
|
hvala špelka in spps! upam, da luna res prav vohala, ampak en mesec prej upam, d je to to, ker če ne bo razočaranje še večje kot prej, ker je ta test je ali ni..... nevem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 21:32:24
|
|
|
|
pikica36
|
vauuu oktavija- tebe tud že dolgo nisem "slišala" sem pa te prebrala kdaj pa kdaj- ne čakaš je konec meseca kajne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 24.1.2008 21:32:57
|
|
|
|
ajat
|
Življo punce Ojla oktavija, lepo, da si se spomnila tudi na nas. Jaz sem se na seznam vpisala, da je ne pričakujem 23. Ampak, ker sem 19. imela nek roza izcedek, sem že mislia, da je to začetek in zato sem vrgla puško v koruzo. No ne čisto, samo za ta mesec. Ampak potem s tega izcedka ni bilo nič. Zdaj smo 24 in je še ni. Torej...... Premišljujem, če čem jutri zjutraj narediti test al naj še počakam do nedelje. Ker nimam prav nobenega znaka za , prej kakšen znak za bližajočo se . Ful me je strah, da spet zagledam samo eno črtico. Vem, da se ene trudite že dosti dlje od mene, ampak meni se že mojih 9 mesecev čakanja dveh črtic pošteno vleče. Alo svetujte mi. Glede na to, da imam neredne M, in zaradi tega ne znam definirat dolžine mojega cikusa. Vem pa, da sem imela prvi dan zadnje M 24.12. in je le ta trajala do 30.12. je torej jutri zjutraj prezgodaj za ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 25.1.2008 9:41:17
|
|
|
|
matt
|
pikica navijamo!!! ajat tud navijamo!!! tiste pa ki vas je obiskala... pogumno v nove boje!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 25.1.2008 9:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
mam eno vprašanje ,ker sem še čist nova na tem forumu me zanima :danes bi mogla dobit pa je zaenkrat še ni(upam da je tudi nebo) sem pa mela zjutraj okrog 05.15. rahle krče(če sem dala roko na predel jajčnikov sem jih čutla) pa me zanima če med nosečnostjo mam tudi lahko take krče? mam pa tudi prsi povečane(skoraj za eno številko) pa na dotik rahlo boleče od strani. hvala za odgovor že naprej .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 25.1.2008 10:07:38
|
|
|
|
sončnica24
|
Anonimna možno je najbolj sigurna boš če greš v lekarno pa si kupiš test in ga narediš, upam da ti uspe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 25.1.2008 11:21:32
|
|
|
|
murkica
|
pikica- a si ponovila test? Držim pesti, da zagledaš . ajat- ti pa tudi sporoči, če si zagledala . Sicer pa vsem, ki vas je obiskala pošiljam in upam, da je naslednji mesec ne bo. Jst moram pa čakati še 6 dni. Seveda je to moj najdaljši ciklus ampak, da ne bom potem razočarana ker bom delala prej... Tako da držim pesti za vse, ki ste še ostale na seznamčku, da vas ne obišče in da zagledate . LP Murkica
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 25.1.2008 11:27:48
|
|
|
|
little angel
|
moje se tud, jutr delam test ce bom zdrzala du jutri seveda
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 25.1.2008 12:48:19
|
|
|
|
uršula83
|
pikica 36! Pri meni je bilo isto...še v 5. tednu nosečnosti sem imela le rahlo črtico. 100% si noseča, če si imela črtico, pa čeprav je bila čisto malo vidna! Ker testi zaznavajo nosečniški hormon, in če je rahla črtica, ga pač imaš malo. Še vedno pa vsaj 10X več kot če ne bi bila noseča, sicer ga nebi zaznal test. Tako da si lahko brez skrbi. Čestitam !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 25.1.2008 16:27:43
|
|
|
|
pikica36
|
punceeeee.... nisem zdražala do zjutraj.. sem pred 5 min lulala na palčko CB in takoj se je pojavil močaaaan + , viden na 100 km VSEM KI ŠE ČAKATE, ŽELIM DA ČIMPREJ DOŽIVITE TA ČUDOVIT TRENUTEK!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Oskar, Adam, Izak ali ManuelTLFKatero ime bi izbrali za sina?Oskar (
17%)
Adam (
5%)
Izak (
15%)
Manuel (
9%)
nobeno (
54%)
vseeno (
1%)
Število vseh glasov: 551Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!