|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
24.1.2008 11:20:56   
oktavija
Maša ko tebe vidim sem vedno vesela!!user posted image  Kako si pa ti, a je kaj novega? Jaz sem danes malo bolje kot prejšnje dni, zato že veselo glodam smokiuser posted image user posted image user posted image  pol mi bo pa spet slabouser posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
24.1.2008 11:22:40   
oktavija
jabi babi žal mi je in ne obupaj, bo pa drugi krog uspelo, do takrat pa od mene velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tolažbo.

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 4252
24.1.2008 11:55:10   
little angel
pri meni se vedno ni user posted image . upam da bom lahko zdrala do sob da naredim test, sem ze posteno zivcna... je pri kateri ze kaj novega?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
24.1.2008 11:57:00   
jabi babi
o hvala oktavija,zelo si prijazna,seveda gremo optimistično naprej.lep pozdrav in user posted image user posted image user posted image tudi tebi in ostalim puncam.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
24.1.2008 12:59:36   
bučkabb
lep pozdrav tudi iz moje stani, kako ste kaj?
vidim da nekatere nestrpno ne pričakujete, držim pesti da je in se bo pokazal user posted image .

jaz se počutim zelo čudn.
cele dneve delam in se počutim grozno. ni mi nekak ful slabo, sam danes mam tak čudn občutek, med rahlo slabostjo in med rahlimi bolečinami v trebuhu. obglavnem ne znam opisat tega občutka. a mislite da je to normaln za 4 teden nosečnosti, so trenutki ko me boli v trebuhu in so trenutki ko mi ni nič, kot da sploh ne bi bila noseča.

pa sej ni važn, glavn da bi blo vse Ok, bom že prestala te bolečine in ta neprijeten občutek. prav slabo mi pa še ni bilo odkar vem da sem noseča?!?

oktavija držim pesti, da je ta slabost znak za user posted image  in ne kakšno virozo.
no ti morem povedat da je men blo kr ornk slabo ene 3-4 dni preden bi mogla dobit M in je ta slabost trajala skor 2 dni, pol pa nič več in sedaj tud ni, sam tak čudn se počutim.

pa sej vem, da sem vse ful zakomplicirala, sam vam ne znam opista občutkov

Neposredna povezava do sporočila: 4255
24.1.2008 15:23:20   
Athina
Povsem nepričakovan obisk sem dobila danes ... prav nič je nisem bila vesela user posted image Grrrrrrr ... ah ja, v nove boje ...user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
24.1.2008 15:58:23   
trinity22
jabi babi in athina žal mi je, da je prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
24.1.2008 16:02:01   
Athina
Hvala trinity22 ... upam, da bo naslednji mesec bolj uspešen user posted image user posted image user posted image   bom pa po vsej verjetnosti malo omejila obiske na RR, ker sem že prav obsedena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
24.1.2008 17:32:12   
*chance*
ojla....po dolgme času se vam spet malo oglasim.... Kako ste kaj? jaz se prav fajn počutim ker se je po dolgme času pokazal sonček...poleg tega pa do danes še ni user posted image  in upam da je ne bo ;)
sicer vam pa sporočim jutri, ko bom opravila test....
za vse nas držim pesti, da bi bilo čimveč user posted image user posted image  v letošnjem letu...

papa

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
24.1.2008 19:20:19   
pikica36
ojla punce! malo več kot mesec je minilo odkar sem se zadnjič javila na tem forumu- in sicer23.12. ko sem vam sporočila da me je obiskalauser posted image .in nisem se "prijavila med januarske borke, ker sem mislila, da se moram malo odklopi od RR, ker sem bila že čisto "paf"

in v torek naj bi dobila user posted image , pa je še do danes ni bilo!!sem si rekla, da ne bom delala testaprej, da ne bo 39 dan ciklusa, ker mi je novembra zamujala 9 dni.
in seveda smotka- nisem zdržala in sem naredila BC mini zdaj zvečeruser posted image - sama nase sem jezna- pokazala se je rahla, rahla, črtica, glih toliko da je vidna, zdaj pa ne vem kaj je - je ali niuser posted image  ker se mi zdijo ti testi bolj tk..tk..

res ne vem kaj je zdaj- sem ali nisemuser posted image .... sem pa živčna kouser posted image  in jezna sama nase, ker sem tako neučakanauser posted image
mam pa še v predalu CB- ki še čaka na kak dan zamude

lp vsem

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
24.1.2008 19:43:31   
spps
pikica ponovi test čez par dni,mogoče pa bouser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
24.1.2008 20:46:37   
pikachu
athina zelo mi je žal da je prišlauser posted image   pošiljam ti velikuser posted image pa ne bit prevač user posted image .

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
24.1.2008 20:48:31   
trinity22
pikica jaz mislim da siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker črtica je črtica, ponovi test čez kak dan pa z jutranjim urinom

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
24.1.2008 20:59:51   
spelka12
pikica36 takoj pejd na borbo povedat tetki lunci da si user posted image . Pomoje jo bo kap od veselja.
P.S.pogrešale smo te na borbiuser posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
24.1.2008 21:28:23   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image Pikica36 tudi jaz mislim da si nova srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image , iskrene čestitke in zdravega dojenčka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsen ki va sje obiskala user posted image  pa user posted image user posted image in ne obupajte!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
24.1.2008 21:30:22   
pikica36
user posted image user posted image hvala špelka in spps!
upam, da luna res prav vohala, ampak en mesec prejuser posted image user posted image
upam, d je to to, ker če ne bo razočaranje še večje kot prej, ker je ta test user posted image je ali ni..... nevem

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
24.1.2008 21:32:24   
pikica36
vauuu oktavija- tebe tud že dolgo nisem "slišala"

sem pa te prebrala kdaj pa kdaj- ne čakaš je konec meseca kajne?user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
24.1.2008 21:32:57   
ajat
Življo punce

Ojla oktavija, lepo, da si se spomnila tudi na nas.
Jaz sem se na seznam vpisala, da je ne pričakujem 23. Ampak, ker sem 19. imela nek roza izcedek, sem že mislia, da je to začetek user posted image  in zato sem vrgla puško v koruzo. No ne čisto, samo za ta mesec. Ampak potem s tega izcedka ni bilo nič.
Zdaj smo 24 in je še ni. Torej......

Premišljujem, če čem jutri zjutraj narediti test al naj še počakam do nedelje. Ker nimam prav nobenega znaka za user posted image , prej kakšen znak za bližajočo se user posted image . Ful me je strah, da spet zagledam samo eno črtico. Vem, da se ene trudite že dosti dlje od mene, ampak meni se že mojih 9 mesecev čakanja dveh črtic pošteno vleče.

Alo svetujte mi. Glede na to, da imam neredne M, in zaradi tega ne znam definirat dolžine mojega cikusa. Vem pa, da sem imela prvi dan zadnje M 24.12. in je le ta trajala do 30.12. je torej jutri zjutraj prezgodaj za user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 4268
25.1.2008 9:41:17   
matt
pikica navijamo!!!
ajat user posted image  tud navijamo!!!

tiste pa ki vas je obiskala... pogumno v nove boje!!!!

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
25.1.2008 9:54:49   
Anonimen
mam eno vprašanje ,ker sem še čist nova na tem forumu me zanima :danes bi mogla dobit user posted image pa je zaenkrat še ni(upam da je tudi nebo) sem pa mela zjutraj okrog 05.15. rahle krče(če sem dala roko na predel jajčnikov sem jih čutla) pa me zanima če med nosečnostjo mam tudi lahko take krče? mam pa tudi prsi povečane(skoraj za eno številko) pa na dotik rahlo boleče od strani. hvala za odgovor že naprej .

(odgovor članu matt)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
25.1.2008 10:07:38   
sončnica24
Anonimna možno je najbolj sigurna boš če greš v lekarno pa si kupiš test in ga narediš, upam da ti uspe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
25.1.2008 11:21:32   
murkica
pikica- a si ponovila test? Držim pesti, da zagledaš user posted image .

ajat- ti pa tudi sporoči, če si zagledala user posted image .

Sicer pa vsem, ki vas je obiskala user posted image  pošiljam user posted image  in upam, da je naslednji mesec ne bo.

Jst moram pa čakati še 6 dni. Seveda je to moj najdaljši ciklus ampak, da ne bom potem razočarana ker bom delala prej...
Tako da držim pesti za vse, ki ste še ostale na seznamčku, da vas ne obišče user posted image  in da zagledate user posted image .

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
25.1.2008 11:27:48   
little angel
moje se tud,  jutr delam test ce bom zdrzala du jutri sevedauser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
25.1.2008 12:48:19   
uršula83
pikica 36!

Pri meni je bilo isto...še v 5. tednu nosečnosti sem imela le rahlo črtico. 100% si noseča, če si imela črtico, pa čeprav je bila čisto malo vidna! Ker testi zaznavajo nosečniški hormon, in če je rahla črtica, ga pač imaš malo. Še vedno pa vsaj 10X več kot če ne bi bila noseča, sicer ga nebi zaznal test. Tako da si lahko brez skrbi.

Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
25.1.2008 16:27:43   
pikica36
punceeeee.... nisem zdražala do zjutraj.. sem pred 5 min lulala na palčko CB
in takoj se je  pojavil močaaaan + , viden na 100 kmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM KI ŠE ČAKATE, ŽELIM DA ČIMPREJ DOŽIVITE TA ČUDOVIT TRENUTEK!!!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!