|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
24.1.2008 19:36:55   
Manika
nevaeva -- sprašuješ po prerezu presredka. Kolikor je meni znano, to naredijo samo, če je potrebno. Po moje niti ne delajo tega prav pogosto. Nisem pa zdravnik. Jaz sem rodila brez teh težav. Bi pa rekla, da masaža pomaga, saj z njo dosežeš večjo elastičnost in vse to, kar rabiš. Če misliš, da bi ti ga mogli prerezati, kar začni z masažo. Vsaj malo lahko omiliš. Ker kolikor berem, to ne more biti prijetno... Ima katera izkušnje??

Vidim, da že pridno izbirate imena. Jaz sem bolj za klasiko, ki ni preveč pogosta in za kratka imena. Za fanta mi je najbolj všeč ime Žiga. Že skoz. Ko sva dobila Majo, sva sicer imela za fanta Jan, a zdaj ni več aktualen... Za punco imam pa več imen, čeprav tokrat mislim, da bi moglil bolj za fanta iskat (samo občutek), recimo Alja, Naja, Kaja, Zoja mi je všeč, pol se pa tudi že kar konča. To bo še treba malo razglabljati, da bomo dobili pravega.

Grem iskat zdaj davčne številke in emše od mojega dragega in od Maje, imam 100 papirjev za oddat do konca meseca in ne smem odlašat.

Lep pozdravček in še tako pridno pišite naprej.

Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.1.2008 19:42:26   
matejchi
Nevaea masiranje presredka ful pomaga..................... do orgazma (hehe)

Sicer sem pa danes novico povedala šefici, ki je sicer najprej rekla, da je pričakovala, na koncu pa je bila vseeno vesela, seveda pa je najprej vprašala kaj to pomeni in sem rekla, da to pomeni, da bom delala do konca in da me pol 11 mesecev ni in potem se vrnem...

Glede MB porodnišnice lahko povem, da je super in že zdaj razmišljam, da se tja vrnem.. edino ena sestra, ki dela samo ponoči je zoprna, ko uleti sred noči v sobo prižge luč in se dere.."otroke nahrant"...HALO?? ko vsi spijo?? Drugače pa res super, ni taka gužva kot recimo  LJ pa tudi nobene "pozitivne" še nisem slišala od porodnic..v LJ

Jaz bi dala Julija punčki ime če bi se rodila julija, ker jo bi drugače skoz spraševali "a imaš julija RD?" (mal heca)

nevaeva... še bolj pomaga če ti to dela partner HIHI....user posted image

user posted image
V nedeljo ima pa naš fant 4. rojstni dan!!!  Tole si je pa zamislil... kot da bi ga asoiiralo na prihajajočega dojenčka in "luknjice". (samo da ni Uroš, ampak Žiga)

P.S.
Nisem bolana, ker sem toliko napisala,  malo mi pa teče iz nosa pa saj veste kako je, ko daste neko breme iz sebe...uzivajte  zogice ups user posted image (drugače jih imamo pa danes polnih 10 T)

< Sporočilo je popravil matejchi -- 24.1.2008 19:45:17 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.1.2008 19:51:31   
matejchi
Manika kdaj imaš pa predviden datum?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.1.2008 20:03:32   
tejkaz
Samo na hitro, ker me tako glava boli da se mi kar moti

V Ljubljanski porodnišnici tudi drugi dan slikajo kolke, da ni treba široko povijat če je ok.

Rezanje presredka - to pa na žalost prakticirajo kar pogosto. Mazaža z oljem je priporočljiva šele od 35.tedna dalje. Jaz sem imela neko olje od DM-a. Sem si masirala, pa ni nič omagalo, sem bila vseeno rezana. Pa tudi ne poznam nobene, ki ne bi bila, vsaj v Lj porodnišnici je tako

Za kavo v LJ me pa štejte zraven

Papa

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.1.2008 20:42:51   
cicmic
Pozdravljene,

zdaj se pa še jaz malo javim. Danes sem končno dočakala svoj 1. UZ. Pa je bla G ful redko besedna, sem jo vprašala ali je vse OK pa je rekla da je nekam majhenuser posted image .
Danes sem po ZM 10 t 5/7, zmerila pa mi je za 8t in 2/7- to je za kar 17 dni manj-smrk,smrkuser posted image .
Ne vem kako je to možno. Zdej me je pa naročila na ponovni UZ spet čez 1 teden, da preveri, če se bo že kaj bolj videlo.
Ali je še katera imela tak primer?
Zdej sploh ne vem kdaj naj se naročim na NS in kdaj imam PDP????user posted image

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.1.2008 20:52:46   
gajka
cicmic - meni je tudi na 1. GP izmerila manjšo velikost ploda - razlika glede na ZM naj bi bila 11 dni. Ampak sem imela po prenehanju s KT malo neredne cikle. Me pa takrat G ni naročila na UZ v tako kratkem času in niti ni peljala kake posebne panike glede velikosti ploda, 2. pregleda pa še nisem imela. Imam pa jutri NS (končno spet en pregled po dobrih 5 tednih!) in me pravzaprav malo skrbi, če je res vse OK. user posted image  Poročam jutri!

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.1.2008 21:02:37   
astrea
Pozdravljene!

Samo na hitro vas pozdravim, ker bom šla kmalu v posteljo. Spet mi je user posted image  in imam kovinski okus v ustih.

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede in NS, pa dobrošlica novim. Se mi zdi, da sem dopoldan (še v službi) zasledila eno novo user posted image ...

Ste se pa razpisale, pridne.

Že kaj gledate za vozičke in morda veste, kdaj se obetajo kakšne akcije in znižanja? Sploh za Jane vozičke user posted image . Ta voziček je poleg quinnya - speedi moj favorit, predvsem zaradi teže - samo 9 kguser posted image .

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.1.2008 21:03:21   
Maja T.
Hallo punce!

Glede presredka, koliko sem se pogovarjala, kar pogosto krat prerežejo, saj v MB porodnišnici. Lepše je, kot pa da se ženska sama vtrga, težje je šivati. Če se pa babici da in se potrudi, pa pride lahko naša user posted image brez raztrganin na svet.  V bistvu je zelo odvisno od babice.

Mi smo tudi dopolnili 12 .t in gremo proti 13. t, uh smo že velikiuser posted image user posted image user posted image .  Trebušček se mi že lepo pozna. Srečnice tiste, ki lahko nosite še ista oblačila. Jaz jih že v decembru nisem mogla user posted image , sicer pa se prav super počutim s tem bušijem , tako vznesena sem, pa še mojemu sem prekrasnauser posted image .

Sayuri jaz bom tudi Tifol pojedla do konca, potem pa bom prenehala z jemanjem folne kisline. Sem pa si kupila napitke za nosečnice od Hippa. Noter je vse živo od vitaminov, magnezija, joda, folne kisline, železa....

Sem frizerki povedala za poroko in je že privlekla ven poročne frizure, jaz pa še pojma nimam ne o frizuri, ne o obleki. user posted image

Punce lep večer še naprej user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.1.2008 21:07:54   
Ancy
Čeruser posted image No jaz nisem nosečka, bi se pa oglasila glede debate o presredku. Sem študentka babištva in smo ravno danes imeli debato o tem rezanju (z enim študentom medicine) in je rekel, da ni vedel da se to tako pogosto počne. Babica, ki pri porodu pomaga naj bi pomagala tudi pri varovanju presredka, kar je res kar garanje (fizično). Vsaj kar se Ljubljanske porodnišnice tiče smo si enotnega mnenja, da se preveč reže presredke, ker se jim jih mogoče ne da varovati ali kaj jaz vem.... Jaz bi na vašem mestu babici posebej omenila, da naj lepo lepo lepo pazi na moj presredek!!! Čeprav epiziotomija sama naj ne bi bolela, ker se izvaja med popadkom in se to stvar čuti šele po porodu (kako je v praksi pa nevem)....
Kar se pa tiče mazanja presredka vam bojo pa tako v šoli za starše povedali, nekaterim pomaga drugim pa ne..... Res smo si različni. Keglove vaje so pa priporočljive kadarkoli, saj okrepljene mišice medeničnega dna varujejo pred inkontinenco pa tudi po porodu se vse 'tam doli' prej vrne v prvotno stanje (kolikor se da)......

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.1.2008 21:15:21   
Nevaeva
Anchy, to je pa lepo slišati, da tudi študentke babištva berete forum. Tudi rezanje presredka je eden od razlogov zakaj razmišljam, da ne bi rodila v LJ porodnišnici. Sicer pa bo to zame prvič in niti ne vem, koliko je dejansko presredek raztegljiv. Sem si pa rekla, da masaža verjetno ne more škoditi.

Upam, da boš naše želje o ne-rezanju presredka prenesla še na ostale študente/ke babištva.

Lahko noč, jaz grem v mižale user posted image

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.1.2008 21:25:52   
Ancy
Hehe....... bom prenesla, sicer se mi pa zdi da je vsaj pri našem načinu študija zelo samoumevno, da bomo dale vse kar se da od sebe. Smo pač nova šola in se zavedamo, da so 'uporabnice naše storitve' vedno bolj in bolj izobražene ženske, ki se o vsem pozanimajo in vejo vse in še več kdaj kot me. Ne strašim zdaj pred Ljubljansko porodnišnico, res nisem imela tega namena, želela sem samo izpostaviti dejstvo, da je tega preveč in da se vsaj MI tega zavedamo in da bi bilo mogoče bolje če bi posebej izpostavile, da zeloooo želite, da se presredka ne reže, no razen v primeru ko je res potrebno. Babice si želijo(mo) da ste med porodom aktivne, da poveste kako vam ustreza, da sodelujete, seveda pa morate babico poslušat, ker lahko vam ona še tako drži presredek pa če boste v enem šusu iztisnile glavico vam bo otroček sam z noskom npr. pretrgal presredek.
Glede presredka pa težko rečem koliko se ga da omehčat, ampak probat ni greh.....Itak je bolj raztegljiv kot zdajle npr. ker do poroda boste vse še tako nafilane s hormoni da se boste samo čudile user posted image user posted image

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.1.2008 21:28:03   
Muklla
Astrea, midva sva tudi gledala Jane, pa mi je v Pikapolonici rekla, da pridejo zdej nove barve in bodo še dražji. Za kakšen popust pa ni rekla, da bi naj bil. Lani se mi zdi, da so bili znižani, ampak šele avgusta al pa septembra, tam nekje. ble so pa samo določene barve. 
Ja, midva sva voziček že kupila včeraj, ampak zato, ker sva se odločila za Hartana racer S in sva ga dobila full poceni. Sicer je rabljen slabo leto, ampak zgleda kot nov, full so ga mirkal. 

Drgač pa že celi dan opažam, kako se mi buši veča. Sem v 14. tednu in se mi zdi, da se vidno debelim v trebuh.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
24.1.2008 23:27:48   
Anonimen
Anja, čimveč takšnih babic kot si ti.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
25.1.2008 7:39:37   
Nevaeva
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj

Anja, čimveč takšnih babic kot si ti.user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam! user posted image user posted image
Vse pohvale za takšen pristop!

Aja, Matejchi.. si me pa nasmejala user posted image  Moj se strinja s tabo in komaj čaka, da bo prišla v poštev masaža "užitkov"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
25.1.2008 8:54:16   
naty13
Jutro. Še ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naše zaspanke avgustovke. A  bojo naši avgustovčki tudi zaspančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? UUUUUUUU bomo mele časa za čvekanje.
Mene sem pa tja mal zateguje v spodnjem delu trebuha. najhuje je dvigovanje tamavga, takoj čutim.

Erin katero kremo maš ti za strije? Zdej bi eno bolj poceni kupila, pol bom mela pa itak od Mustele, ki je bila 6000sit. Sem bila v prvo zelo zadovoljna s to kremo.

Danes ima GP anckabancka, NS pa imata gajka in supermiška. Vso srečo. Držim pestke. Ko boste opravle pa kar hitro poročat, saj veste da smo firbčne.

pa pa

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
25.1.2008 9:00:47   
sayuri
Naša  Ancy je zlata vredna punca. user posted image  Ancy,kdaj pa končaš šolo? Bi si želele pri tebi rodit user posted image . Jaz sem prvič rodila v Postojni. Nisem bila nič rezana, nič raztrgana, nič šivana. Porod je bil hiter - v eni uri je bilo vsega konec (mali je imel 54cm in 3610g, glavica 35cm). Pohvalila bi obe babici, ker sta bili kot mami. JAz sem jima popolnoma zaupala in tako sem jima hvaležna, da je bil tudi po njuni zaslugi porod čudovita izkušnja. Si pa jaz nisem nič masirala presredka skozi nosečnost. Bila sem pa izjemno aktivna nosečka in ogromno prehodila. Še en dan pred porodom sem bila s psom na orng turi po gozdu. Sicer je bil mož zraven, pa za vsakim petim grmom sem mogla na wc user posted image .

Vsem, ki ste imele preglede in imate preglede, želim krasne novičke. Danes imata dve punci NS. user posted image

JAz sem bila včeraj zopet v obupnem stanju. user posted image  NAmesto da bi šla k frizerju, sem spet tiščala glavo v školjko user posted image . Zdaj sem pa res že prav sita vsega skupaj. KAr jezi me tole user posted image . Čist za nobeno rabo nisem user posted image

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.1.2008 9:04:17   
sayuri
Aja, punce za kavico v Lj - jaz sem za. Grem velikokrat v Lj in mi ni problem priti.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
25.1.2008 9:25:00   
Ancy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Naša  Ancy je zlata vredna punca. user posted image  Ancy,kdaj pa končaš šolo? Bi si želele pri tebi rodit user posted image .

Uh, jaz sem komi začela user posted image je še kar daleč do tjauser posted image (lahko je brez izkušenj pamet solit, ane?)..... Zdaj sem komaj v 1.letniku in še ne vodimo poroda ampak samo pomagamo pa opravljamo kakšne manj zahtevne ampak vseeno pomembne stvari (npr. merjenje CTGja, klistir, skrb za nosečnice, tiste, ki prej pristanejo v porodnišnici itd.)..... Avgusta nas sicer ne bo na praksi (vsaj upam, ker drugače ne bo nič user posted image ), če bo pa že prej kaka prišla (no, pa upam da ne) potem se pa mogoče vidimo ja......
Aja, pa ja, to sem že nekje napisala, pa bom še enkrat izkoristla priliko, da se ne skrivat pred študentkami, pa ne se bat njihove prisotnosti pri porodu, ker bojo lahko več z vami kot babice, ki jih je v porodnem bloku naenkrat samo 6-8 (v LJ) in če je kaka gužva se zna zgodit da ma precej dela.... Študentke pa vam bojo lahko pomagale predihavat popadke in dajale nasvete pa tudi kako drugače pomagale tudi ko babice ne bo zraven..., zato kar pogumno...... user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
25.1.2008 9:42:44   
Anonimen
Pozdravljene punce so-user posted image !

Samo toliko se javim, da vas vse skupaj prav lepo pozdravim user posted image ! Če le uspem, malo pokukam na to "našo" stran in vse sproti pridno preberem. Tako, da sem vsaj malo na tekočem, o čem debatirate in kaj se dogaja. Če bi brala 2x na teden, nikakor ne bi bilo izvedljivo, ker s tako žarečo hitrostjo klofate strani in menjujete teme. Ampak, ne me narobe razumet, to je prav super user posted image , da je toliko interesa in sem prav vesela, da je kaj brati!!! Dobrodošlica novim user posted image   in vse dobro vsem že ustaljenim user posted image !!!

S prerezanim presredkom jaz nimam izkušenj, ker sem bila precej rezana drugje user posted image (CR) in me je kar malo groza tega user posted image . Bilo in me je še. Ne vem zakaj?! Verjetno, ker se mi zdi, da je to tako neprijetno, pa še menda kar precej boli nekaj časa user posted image . Ne vem, ugibam. Če sem CR preživela, bi verjetno tudi to user posted image !

In sem vesela Ancy, da si dodala svoj prispevek na to temo. Sem kar malo potolažena. Hvala tebi in še drugim tebi enakim po mišljenju! Uspešen študij ti želim, veliko uspehov in čim prej zavzemi mesto super babice. Dober glas seže v deveto vas, tako da bodo user posted image zagotovo v vrsti čekale, da bi le lahko rodile pri tebi user posted image .

Pa da dodam repliko glede trebuščkov. Menda se je vse skupaj nanašalo na to, kar sem napisala 23.1. : naty13 - srečanje čez ene dva, tri mesece...... user posted image . Ampak, uh, takrat bom že takšen balonček, da ne vem, ča bi se dala na ogled......     . - Ampak, to ni nikakor pomenilo, da se sramujem user posted image izgleda in trebuščka, ampak sem malo mislila na dogodek izpred treh in še nekaj let, ko sem bila zaradi neizkušenosti in vsega novega kar malo razočarana in žalostna. Namreč, tam v 5/6 mesecu sem šla vsa navdušena enkrat na telovadbo nosečnic. Pa se je meni trebušček že kar lepo poznal in mi je ena tako hladokrvno mimogrede rekla "a ti boš mela pa kar dva" user posted image . V trenutku mi je vso navdušenje izpuhtelo in nisem nikoli več šla tja. Prav žalostna sem  bila tisti dan  in še nekaj dni potem, ko sem pomislila na šlišani komentar. In še dobro da je bilo tako. Sva nato z mojim veliko več hodila na sprehode v naravo, tisto stiskanje 15 ali več user posted image v eni majceni sobici v ZD, kamor je popoldan prav pripekalo sonce, pa tako ali tako ni bilo za nikamor.
No, res nisem tista suhcana srečnica brez vsakršnega odvečnega gramčka, sem pa vseeno vesela in srečna, da sem zdrava in zadovoljna. Meni se že sedaj trebuh malo pozna, kaj šele bo čez 3 mesece......Kaj čem, res bom pravi, ampak vesel in srečen, balonček user posted image . No, za kakšno srečanje me pa vseeno prištejte user posted image !

Smo pa danes štartali s 14 tednom.

Vse dobro vsem, ki imate danes kakšen pregled - NS ali GP. Držim pesti, za dobre novice polno veselja user posted image user posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil PABLO -- 25.1.2008 9:52:30 >

(odgovor članu Nevaeva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
25.1.2008 10:02:41   
naty13
Oprosti tudi tebi Pablo. Vem da se user posted image  z večjimi trebuščki počutijo nelagodno, ampak sam to sem hotela da je to samo zato ker bomo dobile najlepše darilce. Mi je pa kar hudo ko sem prebrala kako te je ena od user posted image  na telovadbi tako grdo napadla.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
25.1.2008 10:03:52   
gajka
Dobro jutro souser posted image !

Vidim, da se nam vsaj v prihodnosti ni bati za dobre babice. user posted image  

Jaz pa že odštevam ure do NS. Joj, samo, da še tole mine in da dobim en kup dobrih novic! user posted image

Glede srečanja - očitno je kar veliko user posted image  s štajerskega, ljubljanskega in gorenjskega konca. Mogoče pa bi ga naredili nekje na sredini poti... Samo ne na krofih na Trojanah! user posted image  No, kar se mene tiče, mi tudi vožnja v LJ ni problem, ker itak danes po AC takoj tja padeš. No, se bomo že domenile.

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
25.1.2008 10:14:37   
Anonimen

.....Ej, naty13, saj je vse OK!!! Opravičilo res ni potrebno user posted image ! Saj napisano nisem vzela za hudo in sem čisto razumela, da je bilo dobronamerno. Morda se moram opravičiti jaz, če se je moj prispevek sedaj razumel kot reakcija na kaj slabega. Ne, ne, ne......dogodek sem napisala kot mojo izkušnjo, ki mi ni ravno polepšala tistega dne. Drugače pa, saj si ravno ne moremo po katalogih izbrati telesa in izgleda. Srečni moramo biti zaradi tega kar imamo in ne žalostni zaradi tistega, kar nimamo.

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.1.2008 10:27:39   
Neža7
gajka..... veliko sreče ti želim jutri na NS user posted image
Jaz komaj čakam za GP, ki bi ga morala imeti že v torek user posted image  Prav grozno je kakšne občutke dobim sedaj, ko sem user posted image  po SS. 29.1 bom lahko user posted image  ali user posted image .
Saj mi je medicinska sestra rekla, da lahko grem takoj Martinovi, če bi imela kakšne problemov pred 29.1. Hvala bogu, da težave nisem imela že par tednov.

cicmic...... upam, da bo tudi tebe vse lepo na naslednji UZ user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.1.2008 10:28:35   
Neža7
gajka.... opa! veliko sreče DANES na NS user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.1.2008 10:35:39   
Maja T.
Hallo!

Pablo bravo user posted image , tvoj komentar se mi je pa zdel na mestu. V sebi res nosimo dragocenost, ki se je na da opisatiuser posted image

Se bi pa rada zahvalila za Ancyin prispevek. Si nas potolažila in sem vesela, da prihaja generacija babic, ki se zavedajo svojih odgovornosti. No ne moreš reči za vse slabo, tudi te babice so super, imaš pa res kako, ki si jo ne želiš več srečati. Jaz upam, da bomo imele vse pri tem porodu srečo in da bodo ob nas babice, ki so zaupanja vredne user posted image user posted image user posted image .
Ancy tebi pa želim  uspešen študij user posted image .

Matejchi tako si me nasmejala user posted image user posted image user posted image . Sem mojemu povedala in komaj čaka, da pride na vrsto masiranje presredkauser posted image

Naty13 sicer ne pijem user posted image , ampak danes pa bi mi ena prav pasala, si bom kar s tvojo postreglauser posted image . Ne morem priti k sebi, pa še tako turobno vreme imamouser posted image .

Punce (Sayuri, astrea, tejkaz...), res vam želim, da vam te user posted image slabosti čim prej minejo user posted image - mogoče bo pa pujsek pomagaluser posted image

Še enkrat vsem tistim user posted image user posted image user posted image , ki imate danes NS in GP.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.