janet
|
Dobro jutro! Tudi moj spanec je bil zopet slab. Zaspala sem ob pol dveh, pa spala do štirih, pa sem do šestih ležala pa probala zaspat pa mi ne rata. Zdaj me pa hoče še glava bolet. No še malo pa zbudim hčerko za šolo, jaz pa tud grem dat kri pa vodo, pa v službo grem podpisat napredovanje (vsake tri leta napredujemo- se pri točkah za plačo pozna). A ni hecno sem v bolniški pa ti js napredujem. Potem grem pa še na matičnega po roj.list od male, ga rabim za otoške doklade za tujino, da bomo dobli razliko. Ko vse uredim sem pa zmenjena s kolegico za kavico, pa bo dopoldan okrog, nato pa pride moj dragi iz službe - ima danes kratki šiht štiri ure in pol, za popoldan pa še nimamo kaj v planu, razen Neža ima trening - danes bojo plezali na umetni steni, je pa fajn, ko imajo na smučarskem tečaju vse živo, poleg smučanja, od plezanja, plavanja, rolanja, kolesarjenja, pohodov, telovadba, pinkpong, da se res zamotijo, pa ni vedno eno in isto. Mi sploh ni žal, da sma jo vpisala, čeprav tudi 24 evrov na mesec ni malo, sam majo res veliko stvari in štiri ure na teden, pa rada hodi tako da se vse vzame v zakup. Če bi bla pa doma bi pa zdaj čez zimo sam čepela v hiši, tako se pa vsaj giblje- če ima že mamo tako leno. Grem zdaj čajčeka popit, preden zbudim tamalo, pa preden se odpravima na mraz. Lep dopoldan, se še potem kaj javim!
|