Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 12:57:12
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
zaradi dermatitisa pri nas ne uporabljamo ne johsonsa, ne nivee, ne bubchen... za kopat imamo oljno kopel od Linee Fett, po kopanju ga namažem z jekodermom in z mazilom na recept, za obraz imamo pa drugače adermo, ampak imamo vedno močnejše flekce, tako da sedaj uporabljamo mazilo na recept, ki nam ga zmešajo v lekarni. ritko mu mažem z bebivalom ali pa z lekarniškim mazilom. za roke in ritko pa uporabjam trdo milo. pa tudi prej pred težavami nismo nikoli uporabljali zgoraj naštete otroške kozmetike, ker sem o njej slišala vse prej kaj slabega kot pa dobrega.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 12:57:22
|
|
|
|
kaya2007
|
chicco in mustela, pri nas se super obneseta, zato ju ne menjam..
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 12:58:24
|
|
|
|
thaiss
|
mustela
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 12:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič kozmetike... 1x na teden ga umijem s trdim otroškim milom, drugače pa cel teden samo voda....
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 12:59:32
|
|
|
|
Petraa
|
mi imamo jonson al kako se že napiše.mustelo sem dobila,pa sem podarila naprej.ker nimamo težav z to kozmetiko,ki jo uporabljamo
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 12:59:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
če bi nekako naredili nek ozek krog kozmetike primerne za novorojenčka, dojenčka, bi dodala adermo, mustelo, weledo in pa kakšno dr.hauschko.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 13:05:45
|
|
|
|
anita4
|
mi ne uporabljamo dosti kozmetike. Za kopanje imam od Bubchena (dam samo eno kapljico v vodo) potem ko ga obrišem ga na pripogibih namažem z naravnim mandeljevim oljem in to je to Za ritko pa uporablam Bebival iz mariborskih lekaren sem zelo zadovoljna s to kremico.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 13:08:34
|
|
|
|
nky 23
|
od mustele in ne menjam, za ritko pa samo bepanten.
< Sporočilo je popravil nky 23 -- 24.1.2008 13:09:39 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2008 13:08:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 13:09:12
|
|
|
|
afroodita
|
Ja tudi mustela je super. kaj pa ko bo večji kakšno pasto za zobke otroško ali kakšno posebno?
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 13:11:51
|
|
|
|
Naja30
|
Do 1 leta smo imeli najprej samo trdo milo in mandeljnovo olje, pa še bubchen in včasih niveo.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 16:04:04
|
|
|
|
blue sky
|
Za malega uporabljam Mustelo, Ribodermin in tudi z Adermo ga včasih namažem, ko greva ven.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 16:14:33
|
|
|
|
mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: afroodita kaj pa ko bo večji kakšno pasto za zobke otroško ali kakšno posebno? Weleda otroška zobna pasta. Kremico za obraz pa imamo zdaj Melem, ker je imela ZELO suho kožo na obrazku. Drugače pa Buebchen občasno. Za ritko Bebival, za masažo navadno mandljevo olje. Imam pa še Linola Fet za vsak slučaj, ker je fajn mastna. Za ritko je še super od Welede.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 16:39:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Bubchen hladilno mazilo, olje, ognjičevo mazilo. Nivea kopel, šampon, olje.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 16:52:44
|
|
|
|
cv105
|
Mustela milo in šampon, lekarniško hladilno mazilo in Bepanten.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 24.1.2008 16:54:56
|
|
|
|
tinaaja
|
Mustela gel za tusiranje, mustela kremo za telo, mustela krema za obraz pozimi, lekarnisko hladilno mazilo. samo mazilo uporabljam vsak dan.
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 25.1.2008 8:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie zaradi dermatitisa pri nas ne uporabljamo ne johsonsa, ne nivee, ne bubchen... za kopat imamo oljno kopel od Linee Fett, po kopanju ga namažem z jekodermom in z mazilom na recept, enako
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 25.1.2008 9:58:26
|
|
|
|
mala pikica
|
Mi smo tudi pristali na kremicah na recept. Za kopanje pa imamo tudi od pediatra predpisano olivno olje za oljno kopel. Za ritko pa samo lekarniško kremo za nego dojenčka.
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 25.1.2008 12:55:51
|
|
|
|
Peli
|
Na začetku smo uporabljal mandljevo olje, hladilno mazilo iz lekarne, od 3. meseca dalje pa 1x na teden še trdo milo. Po enem letu pa smo začel uporabljat Muellerjevo oljno kopel , milo in mleko za telo, občasno pa še vedno uporabljamo mandljevo olje.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 25.1.2008 13:21:49
|
|
|
|
oktoberka
|
Mi mamo vse od Nivee. Razen kremco za ritko mamo hladilno mazilo od Makra kozmetike, kjer so izvlečki ognjiča.. Mi je res super
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 25.1.2008 14:14:37
|
|
|
|
afroodita
|
Kaj pa ,ko jo kopam ali jo lahko že s kalkšnim gelom ali kaj tekaga ali naj ostanem pri trem milu.
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 26.1.2008 9:57:57
|
|
|
|
Antilopa
|
Mi pa samo naravno, z BDIH certifikatom, od Lavere. Je malo dražja, vendar vseeno cenejša od Welede ali dr. Hauschke.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 4.2.2008 11:57:55
|
|
|
|
Jake
|
Mi smo tudi začeli uporabljati kozmetiko s certifikatom BDIH. Smo našli na spletu Avalon naravno kozmetiko pa je čist OK.
|
|
|
|
RE: RE:Kakšno kozmetiko za dojenčka ? 5.2.2008 16:46:31
|
|
|
|
ursalara
|
Mi uporabljamo kozmetiko od niveje imamo pa doma se od bubchen celo kozmetiko samo zaenktar ostajamo kar pri niveji
|
Cepljenje.пеперутка16Kaj menite o cepivih in cepljenju otrok?Obvezno je pravočasno cepljenje. (
82%)
Prejeti morate le nekaj cepiv. (
0%)
Moj otrok ni cepljen in tudi ne bo. (
6%)
Imel je nekaj cepljenj in ne bo dobil več. (
12%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!