|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
23.1.2008 21:08:05   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

paracetamol lahk jemlješ za bolečine in vročino,kakšne tablete so take pane vemuser posted image

aha... bom provala, kake take s tem noter dobit....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 601
23.1.2008 21:11:55   
spps
sam to je  bolj za blage bolečine.user posted image
drugač si pa probaj najdit kakšno vodo za spiranje ust,prej sem zasledila  neko ustno vodico iz mete,žajblja pa še nečesa...? da pomirja dlesni,mogoč bi ti to tud kaj ublažilo bolečino.
še mal pa bom doktorirala zravenuser posted image user posted image user posted image ,sej škodit  pa ne moreuser posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 602
23.1.2008 21:13:50   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja, najboljse da se ne preobremenjujes prevec s tem. Tudi jaz sem dala korenje v juho!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image ... sej po moje je bolj pomembno, da ga kam drugam ne das, ce hoces postat user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja najbrz so to mislil!!! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 603
23.1.2008 21:14:12   
F*S*M
sorry punce nisem hotla bit neki pametna, saj vem da na drugi strani luže je teško dobit te naše zdravila ki jih tukaj poznamo, mogoče bi bilo pa fino če bi šle v lekarno in tam povprašale po tabletah katere lahko jemlješ med nosečnostjo.

Ker po moje so tudi tako bolj prijazne do človeškega organizma. Kaj pa če bi vama od doma posla kak paket z lekadoli a mislite da bi šlo, al bi to na carini odprli. Na žalost nimam iskušenj za pošiljanje stvari po pošti čez mejo tako da mam tuki temo.

Drugače pa punce, a ste kaj gledale cene poletov do londona? Ker iz londona je full poceni letelska karta za v maribor iz letališča London Stansted (STN) cena je okrog 20 britanskih funtov oz. okrog 26€ ker se meni zdi bsolutno poceni, seveda pa je pri teh niskih prevoznikih odvisno koliko zaseden let dobiš saj se cene spreminjajo skoraj dobesedno iz dneva v dan.

Potem bi bilo potrebno zbrati dovolj denarja samo za čezoceanski let do londona, samo smotano je ker na stanstedu ne pristajajo čezoceanska letala

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 604
23.1.2008 21:18:45   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

sorry punce nisem hotla bit neki pametna, saj vem da na drugi strani luže je teško dobit te naše zdravila ki jih tukaj poznamo, mogoče bi bilo pa fino če bi šle v lekarno in tam povprašale po tabletah katere lahko jemlješ med nosečnostjo.

Ker po moje so tudi tako bolj prijazne do človeškega organizma. Kaj pa če bi vama od doma posla kak paket z lekadoli a mislite da bi šlo, al bi to na carini odprli. Na žalost nimam iskušenj za pošiljanje stvari po pošti čez mejo tako da mam tuki temo.

Drugače pa punce, a ste kaj gledale cene poletov do londona? Ker iz londona je full poceni letelska karta za v maribor iz letališča London Stansted (STN) cena je okrog 20 britanskih funtov oz. okrog 26€ ker se meni zdi bsolutno poceni, seveda pa je pri teh niskih prevoznikih odvisno koliko zaseden let dobiš saj se cene spreminjajo skoraj dobesedno iz dneva v dan.

Potem bi bilo potrebno zbrati dovolj denarja samo za čezoceanski let do londona, samo smotano je ker na stanstedu ne pristajajo čezoceanska letala

ja je kar mal tezko, ker tukaj je tolko enih drugih tablet, da se ti kr zmesa. Najboljse, da se vprasa, bojo ze znal svetovat. Glede posiljanja pa...hm, pomoje da bi jih na carini zasegli. user posted image tako da pomoje se niti ne splaca.
Kar se kart tice...hvala za info...bo treba precekirat se to varianto. Sicer imam pa se dovolj casa, tako da bova ze nasla tanajcenejso varianto user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 605
23.1.2008 21:20:33   
_ancica_

jaz bom pa kmal 26,tak da sem mal mlajšauser posted image user posted image user posted image

se pravi si bila mlada mamica (no saj si se vedno mlada user posted image ), mene je pa ze kar malo strah tavelike cifre....30 user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 606
23.1.2008 21:23:25   
tany83
ja, to da zajbelj pomaga sem jaz tud slisala.. sam kako pa se zljblju rece v spanscini oz. anglescini??? user posted image ... ancica, a ti ves????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 607
23.1.2008 21:24:40   
_ancica_
a ves da nimam pojma user posted image a kera ve latinsko ime?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 608
23.1.2008 21:24:46   
spps
sem bila kr mlada-takrat se mi ni zdelouser posted image user posted image user posted image .
30-ke pa naj te ne bo strah,pravijo da so to za ženske najlepša leta,jaz to vrjamem.pa tudi men ni tako oddaljenauser posted image .leto gor ali doluser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 609
23.1.2008 21:26:36   
_ancica_
aha, sem ga ze nasla...anglesko je sage 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 610
23.1.2008 21:26:57   
spps
latinsko ime salvia officianalis
po angleško sage(en)
po špansko pa ne najdem

< Sporočilo je popravil spps -- 23.1.2008 21:27:37 >

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 611
23.1.2008 21:29:19   
F*S*M
no jaz sem bila pa 10 27 joj no saj sem mlada sam tany je pa še mlajša user posted image user posted image

kar pa se tiče letalskih kart mal z googlom preišči letališča ki jih imaš v bližini in potem se pri njih pozanimaš za cene letalskih kar

zdaj pa jaz odhajam pod tuš in v mevževo

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.1.2008 21:29:59   
_ancica_

sem bila kr mlada-takrat se mi ni zdelouser posted image user posted image user posted image .
30-ke pa naj te ne bo strah,pravijo da so to za ženske najlepša leta,jaz to vrjamem.pa tudi men ni tako oddaljenauser posted image .leto gor ali doluser posted image

imas prav user posted image sicer mi pa noben ne verjame, da sem ze 29, vsi mislijo da sem tam okoli 24 (ali celo manj, kar me pa razjezi) user posted image
Dve leti nazaj, ko sem se bila v Sloveniji, sem sla kupit v kiosk tisti kartoncek za parking, pa me je tip vprasal, ce sem ze dovolj stara za vozit...na sreco je bil skrit tam za casopisi, drgac bi ga kr mahnila user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.1.2008 21:31:48   
tany83
F*S*M*hvala za informacije...

a ves, meni je mama poskusala zdravila poslat, sam ne dovoljo... bom provala po kakem turistu to dobit, da mi iz slo. prinese... a ti je mogoce kaj znano za nalgesin, ce se ga lahko jemlje???

tle pa je fuuul nekih zdravil, pa se vse po spansko pise user posted image user posted image ... sam nisem lih tak ekspert, da bi tolk obvladala in razumela vse....

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 614
23.1.2008 21:33:12   
spps

imas prav user posted image sicer mi pa noben ne verjame, da sem ze 29, vsi mislijo da sem tam okoli 24 (ali celo manj, kar me pa razjezi) user posted image
Dve leti nazaj, ko sem se bila v Sloveniji, sem sla kupit v kiosk tisti kartoncek za parking, pa me je tip vprasal, ce sem ze dovolj stara za vozit...na sreco je bil skrit tam za casopisi, drgac bi ga kr mahnila user posted image

vzemi si to za dobro .boš pri 50-ih zgledala kot 30-letnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.1.2008 21:35:05   
tany83

user posted image user posted image user posted image ... to ni se nc.. jaz sem jih mela 20 pa sem sla cigarete kupit, pa me je vprasala, ce sem dovolj stara (meja pa je 15 let)... haloooo.. sm  kmal skup padla... nisem vedla al naj se smejem al jo mahnem.....

aja.. pa hvala za informacije o zajblju.. si bom napisala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.1.2008 21:35:10   
_ancica_

vzemi si to za dobro .boš pri 50-ih zgledala kot 30-letnicauser posted image user posted image user posted image

upam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 617
23.1.2008 21:36:48   
spps

po angleško sage(en)
po špansko pa ne najdem

aha,po špansko je salvia

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 618
23.1.2008 21:36:59   
_ancica_
kaj smo fajn, ko tako mlade zgledamo user posted image
zdaj pa lahko samo se upamo, da nam bo ratalo zanosit kot kaksni 15 letnici user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 619
23.1.2008 21:37:44   
_ancica_

po angleško sage(en)
po špansko pa ne najdem

aha,po špansko je salvia

dobra si user posted image ...kako se pa po francosko rece??? hec hec user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 620
23.1.2008 21:38:36   
_ancica_
Punce, danes pa smo prave klepetulje...se malo pa bom imela user posted image user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 621
23.1.2008 21:38:40   
tany83

kaj smo fajn, ko tako mlade zgledamo user posted image
zdaj pa lahko samo se upamo, da nam bo ratalo zanosit kot kaksni 15 letnici user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 622
23.1.2008 21:39:57   
tany83

po angleško sage(en)
po špansko pa ne najdem

aha,po špansko je salvia

dobra si user posted image ...kako se pa po francosko rece??? hec hec user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .. zlata si...

kaj pa nemsko user posted image user posted image user posted image  (se hecam)

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 623
23.1.2008 21:40:38   
spps
pri men je pa fora,da ko sem bila stara 16,17 so vsi mislili da sem starejša za par let,zdaj pa me majo tam za okol dvajset letuser posted image user posted image user posted image .
mogoč sem se prezrelo obnašala al kaj .pa tud družbo sem mela skoz starejšouser posted image user posted image user posted image user posted image med vrstniki se takrat nisem našla.
eh,življenje naredi svoje...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 624
23.1.2008 21:42:12   
_ancica_
kakorkoli ze...zdaj vse zgledamo mlajse...in to je cilj vsake zenske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......