limma
|
Piba - sem ravno danes razmišljala, da te bom šla jutri pogledat na oddelek, zdaj pa berem, da ste že doma.. super! lepo se cartlajte. Klara je pa res lepotička, saj sem vam napisala... mml - kar kupi si arašidovo maslo, ga boš že pojedla... pri dojenju je treba povečati vnos kalorij moja noč je bila, hm.. nič posebnega.. zaspali sva šele ok. 2h, ker je mala rogovilila, na stranišču sem bila 4 ali 5 krat.. se več ne spomnim , zjutraj sem pa že ob 8h vstala in šla na pregled. CTG reaktiven, odprta mogoče 1 prst, MV odebeljen (kaj to pomeni?).. malo sem krvavela po pregledu, ampak zdaj je že boljše, glavica že zelo nizko (sicer nimam občutka, da mi tišči navzdol.. vsaj ne čez dan, mogoče malo ponoči). Glede na to, da je manj ploodvnice, so me za jutri naročili, naj pridem tešča in mi bodo sprožili porod.... malo sem se še "prigovarjala", češ, a ne bi še kak dan počakali, mogoče se pa samo začne, ampak me je G prepričal, da je bolje za (ker je majhna, ok. 2600 g), da ne čakamo več... že zdaj me je strah umetnih popdakov in dolgotrajnosti poroda, ampak se bom do jutri prepričala, da bo šlo vse lepo - tako kot pri vaju z Manco, mml. Alfabeta - pa saj tvoj PDP je šele danes... kam se ti mudi? malamanja, klaja, pupika27, lillygmail - čestitke za vaše ! (vam kar malo zavidam, ker je porod že za vami) Vaney - mislim nate.. jutri bom jaz v tvoji koži... močno držim pesti, tako da tipkam samo z eno roko!
|