|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
23.1.2008 9:07:53   
asso
Jutro,

a ste normalne. Koliko ste včeraj naklofaleuser posted image  Zdejle sem rabla eno uro, da sem vse prebrala...

Joj danes je res super vreme. Me ne briga, če je mrzlo in piha... lepo je.

Moje sodelavke so se nekaj pritoževale kako je bila noč, ker je luna "sijala" v spalnice, da niso mogle spati. Jaz sem rekla: lepo je bilo, končno je jasnoooooo.

Zrak kako ste?

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
23.1.2008 10:57:26   
thaiss
Včeraj sem vas takoj zapustila, ker je Matia jokal in sem se mu kar pridružla v postlo... itak bolj malo spim, ker ga imam ponoči na rokahuser posted image user posted image
Upam, da ta bolezen čimprejmine, ker to je že hudo- četrti dan z vročino nad 39.  Že ob 9h zjutraj je imel 39.6, popoldan moram poklicat P
Ke lepo da je sonček zunaj,pa čeprav sva doma ga je lepo videt po dolgm cajtu!!!
Punce uživajte na sončku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
KAj veš mogoče če je TAsha noseča?Nekaj sem slučajno razbrala iz nekih postov-je?

Sibil tudi ČE BI kaj vedla ti nebi povedala, to je njihova stvar... sej ne spim jaz z njouser posted image   Ko bo noseča bo že sama povedala!!!!
Konckoncev se poznate, zavrti telefon in jo vprašaj!!!

thaiss...kaj se ni ena na striša la notizia tako klicala...MELIS E THAISSuser posted image user posted image   A MELIS...to bi lahko bila ljubkovalno ti mela-)))))

melaverde od danes si MELISS....user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
23.1.2008 14:01:31   
majrim
thaiss...upam,da ta situacija čimprej mine in bo matia v stari formiuser posted image ...ja,smo ble danes zunaj,a jaz sem šla predčasno,ker je prišla ena iz foruma35 in smo šle na kafe,ki se je kar zavlekel dve ure...user posted image ...eno vprašanje thaiss - si ti za hece??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
23.1.2008 14:05:59   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
KAj veš mogoče če je TAsha noseča?Nekaj sem slučajno razbrala iz nekih postov-je?

Sibil tudi ČE BI kaj vedla ti nebi povedala, to je njihova stvar... sej ne spim jaz z njouser posted image   Ko bo noseča bo že sama povedala!!!!
Konckoncev se poznate, zavrti telefon in jo vprašaj!!!

Ma dobro ok no, a niti vprašat ne smem?Saj res ni moja stvar, ma bi bila vesela zanjo, ker vem da si želi bit-ni treba tako nesramno odgovorit, ne???user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
23.1.2008 14:15:23   
helenav
pa smo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

ampak morem delit z vami moje dogodivščine.....KATASTROFA.....

Jaz vsa vesela, odpravljena, Klara ful potrpelžljiva in dobre volje....jo namestim v avtosedež, vse to brez  joka ( kar je za nas novost)...v miru spakiram vse ostale stvari ( še vedno brez joka) in si ob tem mislim...no danes bo pa super,..,imava sonček, Klara je pridna in nič ne jokca, GUME SO CELE....le kaj nam lahko pokvari ta dan??????___AVTO NE VŽGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MA kaj lahko ?????????....Baterije čisto prazne, ker avto stoji že več kot mesec na domačen parkirišču.....Kaj zdej????? Odločena, da grem vseeno, če ne za drugo , ker me kolegica pričakuje v Luciji ( in me že čaka btw)....se odločim premestiti avto...Klara je pridna..in mogoče nama rata....
tečem po ključe od taščinega avta, se cela spotim, med tem ko ga spravljam iz garaže..ko mi končno uspe, vse premestit ( Klara še vedno ne jočeuser posted image user posted image ), štartam in hvala bogu se pravočasno spomnem, da sem pozabla voziček v mojem avtu....in glej ga zlomka...portapaki se ne odpre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja misel: ma ****rija...pa valda, po dolgem času prikuka sonce in jaz, ne da ne bom uspela do Porotoroža, niti po Izoli ne bom šla na sprehod, saj nimam vozička????user posted image user posted image user posted image user posted image
Po 10 minutah jokanja in stokanja ( Klara za čudežno še vedno ne joka) poskusim še enkrat zavrtet ključ in se portapaki magično odpre....

No in po uri mencanja sem se odpravla......

Ampak....kaj takega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jutri grem spet, ker je bila kLara pridna in ker je bil sprehod zelo kratek, zaradi vsega zgoraj opisanega!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
23.1.2008 14:21:54   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image tisto prvo se je tudi meni zgodilo kmalu potem,ko sem prišla iz bolnice...vsa vesela se odpravljam pohajat,baterija praznauser posted image ...ampak ti pa imaš pegolouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
23.1.2008 14:28:01   
majrim
nič...grem zdej skuhat in še preostalo zlikat,pa še pomit po tleh...user posted image ...eno urco mira imam zdej,da vse dokončamuser posted image ...zvečer pa RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
23.1.2008 14:28:49   
majrim
3 prisotne,klepetam pa sama s sabouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
23.1.2008 14:30:02   
helenav
..zvečer pa RR

mene morda danes ne bo zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
23.1.2008 14:31:48   
majrim
ja sej...user posted image ..pa pazi,da ne bo jutri zamudil službeuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
23.1.2008 14:34:01   
helenav
ni straha.....zato bo poskrbela naša kokoška....ob 7.00 točna ko ura...vsako jutrouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
23.1.2008 14:36:15   
majrim
nič ne vešuser posted image ...se dogajajo čudežiuser posted image ...ajde,grem jaz še  kej naredit...pridi kej na obisk med pavzouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
23.1.2008 17:28:14   
majrim
user posted image ...nekaj,da smo spet na prvi straniuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
23.1.2008 17:29:00   
majrim
aja,assouser posted image user posted image user posted image  hvala ti!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
23.1.2008 18:03:28   
zrak
ciao

samo na hitro..

Thaiss kako je Matiček????

Asso. mi smo ok.. zgleda da bodo zobki, ker ne pusti dat prsta v usta.. do zdaj to ni bil probelmmm.. zdaj pa je to samo njegovo in mamica ne sme..user posted image

Danes je bilo super,,, zrak, sonce, veter... morje... klepetulje na kupu... vse po starem.. tako , da tudi naš Enei je bil tisti od vedno.. popoldan je super spal 2 ure in zdaj se igra s tatkom...

upam, da vas pridem pol kaj obiskat

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.1.2008 18:23:41   
austen
ojlauser posted image

danes je bil res lep dan...še toliko lepši, po vsej tej škifeci od vremena zadnje dniuser posted image
mi smo pohajali tudi popoldan......dnevi se že očitno daljšajouser posted image samo kaj ko gre čas tako hitro mimo in ko bo najlepše bo treba delatuser posted image

Thaiss.... kako je Matia.... ta je zanjuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.1.2008 19:25:42   
melaverde

thaiss...kaj se ni ena na striša la notizia tako klicala...MELIS E THAISSuser posted image user posted image   A MELIS...to bi lahko bila ljubkovalno ti mela-)))))

a ja ?! ni panike, tudi mož bi rad da sem včasih kdo drug ... user posted image user posted image
kdo mi bo uporabniško spremenil?? user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.1.2008 19:29:50   
thaiss
Upam da ste se napohajale, nasončkale, naklepetale innevemkajšeuser posted image user posted image
Matia je dobil antibiotik, ker se mu katar nabira in malo hrope, pa še ušeska so malo rdeča. Jutri ob 15h mava spet kontrolo!!

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
...eno vprašanje thaiss - si ti za hece??user posted image

dej ustreli kaj maš za bregom!!!

helenav oggi le comiche user posted image user posted image user posted image user posted image

asso hvala za Plasmone!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.1.2008 19:32:12   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

a ja ?! ni panike, tudi mož bi rad da sem včasih kdo drug ... user posted image user posted image
kdo mi bo uporabniško spremenil?? user posted image

MELISS ma važno da mi vemo da si se preimenovalauser posted image user posted image
BTW- malo prej mi je tašča povedla da je ena pri GF spremenila spol ---> prej bla tip user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.1.2008 19:37:11   
majrim
ja,je spremenila...a nisi vedla??...ni slaba pič.user posted image .user posted image user posted image user posted image
...no,to je glavno...a mu je kej padla temperatura??user posted image ...ampak v petek pa te ne vidimo,ne??...pa ti ne morem povedat,kaj naklepam...user posted image ...si pa faca...kar bo se zgodilo,vedi,da se zgodi z dobrimi željami!!!!user posted image ...to si zapomni!....slabo ne želim nikomur:...kako pravijo,kar ne želiš,da se zgodi tebi,ne želi niti drugim!
...a se je začelo???user posted image user posted image user posted image ...helenavvvvvvvvvvvvvvvvvvv kje si???user posted image user posted image user posted image ....a sta že user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
23.1.2008 19:39:43   
thaiss
majrim kaj pa če nisem za fore??? user posted image  user posted image  user posted image  
Matičko je brez vročine in laufa gor in dol!!!

Ajd grem jaz pod tuš, pridem kasneje......
helenav dej zdej napadi moža in pol pridi na čvek.... paše po sexuuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
23.1.2008 19:43:13   
majrim
sej zato te pa vprašamuser posted image ...no,pol pa ničuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
23.1.2008 19:51:30   
melaverde
austen, že ki sem ti rekla...

Val star 4 dni
user posted image

...star 1 mesec
user posted image

ne morem verjet kako se je spremenil in kako čas hitro beži... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2898
23.1.2008 19:53:58   
melaverde
spet imate neke čudne debate user posted image user posted image  ala dejmo... user posted image

kako pa je ime tej pupi ki je bla fant ????

Neposredna povezava do sporočila: 2899
23.1.2008 19:58:41   
melaverde
me je primla tuga ker obujam spomine... user posted image

poglejte to, ke lepa je.... Valov prvi dopust na Krku...zadaj pa je Dylan user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?