murkica
|
No ker danes spet delam, sem jaz tista, ki vam bom skuhala kavico , no pa seveda čajčka za vse nosečke. Kako ste kaj? Jaz sem danes tako utrujena, da je pa to že preveč. Malo sem si ta teden spremenila delovni urnik, ker sem imela en zdravniški pregled, in zdej se mi zdi, kot da že cel teden nič ne spim ampak samo delam. Jutri, ko bom doma dopoldan, bom pa nadoknadila za cel teden nazaj in bom spala do ene 12-ih. Bo pač dragi zjutraj poskrbel za , da se bom jaz naspala. Včeraj sem še rekla, da bom šla prej v posteljo,da se bom naspala, no pa se je spet tako odvilo, da sem spala 5 ur, kar je zame, ki imam bioritem kot dojenček, odločno premalo. No herpes je skoraj izginil, bolezen pa se je tudi v bistvu pozdravila. Sedaj samo upam, da ne bom zbolela še za kakšno gripo, ker gremo konec drugega tedna smučat, pa se mi je to že kar nekajkrat zgodilo, da sem na koncu ostala doma, ker sem bila ful bolna. Znaki : Mislim, da jih ni, je pa res, da ta mesec niti nisem tako pozorna. Sva se odločila z , da bova ta mesec bolj na izi, z mogžani na off, in upava na najboljše. Drugače, so me začele boleti joškice, amapak to me sedaj vedno pred , tako da to ni pomembno, no pa špika me v jajčnikih( to pa je mogoče dober znak) ampak bomo videli. Če ne bo +, bom pa pač ful smučala in se zabavala, pa bomo pač naslednji mesec razmišljali naprej. Pozdravček, Murkica. P.S.- upam, da se zopet javi kakšna nova nosečka, razen če sve ne čakate na 26.1.- za skupinsko testiranje.