|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
22.1.2008 17:58:10   
murkica
Uršula83- čestitke še z moje strani!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
22.1.2008 19:06:24   
pacug
hihi

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
22.1.2008 19:55:46   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: pacug

hihi

Ok, ne štekamuser posted image

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
22.1.2008 20:37:15   
pikachu
pozdravček! tudi iz moje strani novimuser posted image čestitke pa lepih in zdravih user posted image vam želim!!!!
tistim ki pa jih je obiskala user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

mi pa še vedno čakamo...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
22.1.2008 20:41:04   
Čarli08
Čao punce, se spet malo oglašam po rahlem premoru.
Sama se še privajam na novo stanje ... malo me je tudi zaneslo s testi - sem kar tri naredila, pa še enega zafušala ... user posted image
Povejte mi, ali tudi vas nenehno v jajčnikih špika, pa v trebuhu napenja ... jst jih čutim non stop ...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.1.2008 20:50:28   
Athina
Zakaj so nam premaknili naše skupinsko testiranje? user posted image user posted image user posted image
Čarli08 - ja, mene tudi stalno napenja in špika v jajčnikih, problem je, da jaz še nisem videla user posted image , še čakam ... pa se bojim, da je samo psiha ... user posted image Me je zdej prijelo, da bi vseeno test šla delat, ampak mislim, da bom zdržala ... upam! user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.1.2008 21:03:38   
Čarli08
Athina, tudi mene je, še preden sem delala test. Sem bila tudi prepričana da je psiha, ker sem kar nestrpno čakala D dan. Jaz sem zelo optimistična zate insem s tabo, tudi mene je noro vleklo, da bi prej delala test in sem se zelo težko zadržala

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.1.2008 21:12:20   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

IZVIRNO SPOROČILO: pacug

hihi

Ok, ne štekamuser posted image

jst tud ne...sam piše spodaj da je odgovorila na Kahlin post, tak da ne vem...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.1.2008 22:18:04   
pikachu
tudi mene špika in napenja ,ampak nevem če je to to! bi bil že čas da se pokažeuser posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.1.2008 22:23:00   
trinity22
uršula83 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepouser posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
22.1.2008 22:36:56   
sandra74
Punce zdravo!

Pri nas imamo srečeuser posted image ,včeraj se je prikazala user posted image  , pa tko sem bila že srečna ker mi je zamujala že en dan.
Tako , da se selim v februar, upam da bo kaj več sreče.
Gremo v šesti krog.user posted image  

user posted image  prihajjjjaaaammmm pripravi seeeeuser posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Vsem user posted image  pa čestitke!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
22.1.2008 22:40:04   
Athina
Sandra74 user posted image user posted image user posted image , bo februar roza, boš videla user posted image

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
22.1.2008 22:44:13   
pikachu
sandra še enuser posted image od mene.

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
22.1.2008 22:49:05   
sandra74
Hvala punce

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
22.1.2008 23:37:48   
naja2
Sandra 74, še jaz pošilajm  user posted image , vemo, da boš že naseldnji mesec rozika.
Vsem novim nosečkam - varci in bučkabb, ursula83 pa ČESTITAM user posted image  user posted image  user posted image   in želim srečnih user posted image

Za vse, ki še čakate pa držim pesti. 

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
23.1.2008 7:21:16   
murkica
No ker danes spet delam, sem jaz tista, ki vam bom skuhala kavico user posted image , no pa seveda čajčka za vse nosečke.

Kako ste kaj?
Jaz sem danes tako utrujena, da je pa to že preveč. Malo sem si ta teden spremenila delovni urnik, ker sem imela en zdravniški pregled, in zdej se mi zdi, kot da že cel teden nič ne spim ampak samo delam. Jutri, ko bom doma dopoldan, bom pa nadoknadila za cel teden nazaj in bom spala do ene 12-ih. Bo pač dragi zjutraj poskrbel za user posted image , da se bom jaz naspala. Včeraj sem še rekla, da bom šla prej v posteljo,da se bom naspala, no pa se je spet tako odvilo, da sem spala 5 ur, kar je zame, ki imam bioritem kot dojenček, odločno premalo.

No herpes je skoraj izginil, bolezen pa se je tudi v bistvu pozdravila. Sedaj samo upam, da ne bom zbolela še za kakšno gripo, ker gremo konec drugega tedna smučat, pa se mi je to že kar nekajkrat zgodilo, da sem na koncu ostala doma, ker sem bila ful bolna.

Znaki user posted image : Mislim, da jih ni, je pa res, da ta mesec niti nisem tako pozorna. Sva se odločila z user posted image , da bova ta mesec bolj na izi, z mogžani na off, in upava na najboljše. Drugače, so me začele boleti joškice, amapak to me sedaj vedno pred user posted image , tako da to ni pomembno, no pa špika me v jajčnikih( to pa je mogoče dober znak) ampak bomo videli. Če ne bo +, bom pa pač ful smučala in se zabavala, pa bomo pač naslednji mesec razmišljali naprej.

Pozdravček,

Murkica.

P.S.- upam, da se zopet javi kakšna nova nosečka, razen če sve ne čakate na 26.1.- za skupinsko testiranje. user posted image

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
23.1.2008 7:31:15   
oktavija
Jutro deklata in Murkica!

Za nekaj minut si me prehitela s kavicouser posted image user posted image user posted image , vseeno hvalauser posted image

Pri meni nič novega in nobenih znakov, razen tega da sem danes full občutljiva in ne je dragi že navsezgodaj razjokal ker je bil hudoben do meneuser posted image user posted image user posted image , no znak občutljivosti pride ponavadi preduser posted image , tako da izgleda ne ne bom niti ta mesec ugledalauser posted image .

Sicer tudi meni manjka spanja, tako da sem kronično utrujena, sam jaz še nevem kdaj se bom spočilauser posted image  glede na to da se tak tempo vleče neke dve leti in res nimam kdaj počivat...user posted image

No kakorkoli želim vam prijeten dan, in kako novo nosečko prosim da bom bolj dobre volje!user posted image

Rada vas imam!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
23.1.2008 8:18:37   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Pri meni nič novega in nobenih znakov, razen tega da sem danes full občutljiva in ne je dragi že navsezgodaj razjokal ker je bil hudoben do meneuser posted image user posted image user posted image , no znak občutljivosti pride ponavadi preduser posted image , tako da izgleda ne ne bom niti ta mesec ugledalauser posted image .

Veš kaj znak razdražljivosti je lahko tudi, če si user posted image . Jaz, ko sem bila prvič, sem bila tako tečna, pa vsaka stvar me je spravila v jok. Tako, da sem nekaj čisto brezveze gledala po televiziji, jokala pa sem zraven kot dež.

Tako, da ne obupaj. Saj veš 31.1- delamo test in bomo roza... 

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
23.1.2008 8:29:55   
oktavija
Ja 31.1. delamo testekeuser posted image , čeprav imam jez 29.1. preglad pri moji G user posted image (sem čist pozabila)in mogoče že takrat zvem ali je kaj novegauser posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
23.1.2008 8:40:39   
murkica
No pol boš pa itak 29.1. zvedela, da si noseča, pa boš lahko test naredila 31.1., čisto tako za spomin, pa da nam boš delala družbo!!!user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
23.1.2008 8:43:49   
oktavija
JA AL PA BO PRIŠLA GOSPAuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
23.1.2008 8:50:21   
murkica
Ne smeš tako razmišljati. Ne bo prišla in ti boš zagledala user posted image . RAzmišljaj pozitivno in se ti bodo tudi pozitivne stvari dogajale.user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
23.1.2008 9:21:38   
oktavija
Murkica včasih je kr težko bit bit pozitiven sploh če se ti dan začne negativno... Upam da me bosta ti in sonček spravil v boljšo voljo...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
23.1.2008 9:23:39   
oktavija
Murkica a ti veš kako se nam te naše objave štejejo, če pogledaš imamva non stop neko določeno številko po nekem času pa se spremeni...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
23.1.2008 10:00:07   
pikachu
oktavija jaz ti bom drzala pestke pa še eno user posted image ti za srečo pošiljam.
ne obupat.

mi pa še vedno čakamo...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Cel dan
busklca

Kako razumete stavek: Danes sem cel dan gledala TV.

od 0h do 24h (2%)

od 8h do 22h (11%)

TV sem gledala precej več časa kot običajno (73%)

TV sem gledala nekoliko dlje kot ponavadi (11%)

drugo - napiši kaj (2%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!