Nenya
|
Ne , Barba, pri nas ni kakega sonca in nisi sama Sva bili z B ravno pri fizioterapije, jo je zelo pohvalila, telovadiva vsak dan in' hvalabogu, nima kakšnih hujših posledic nedonošenosti. Zlo uživa pri telovadbi, tko tam kot doma, tko da je užitek z njo migat. Jutri mam pa ped pregled za obe. Sem zelo ponosna ker sem zdaj uspešno ulovila urin za pregled za B, pri M sem se počutila kot idiot, ker nisem prav naštimala vrečke in je šlo vse mimo. Upam da je Meta že bolje, tala tašča je pa tud kr neki. Pri nama mamo kvečjem obraten problem, bi Rokova mami rada, da je M skoz dol pri njima, tudi ata ima ovitega okrog prsta. Še rečt ne smem da je kaj poredna, me takoj popravita, da pri njima je pa k angelček, hecno a ne? Kaj boš Meti zašila za pusta, Barba? jaz bi rada da bi bila M Li-li (telebajski), ki je njen najljubši, a po moje se nam ne bo ljubilo kej preveč letat za kostumom po štacunah, še posebej zdej ko rotavirusi razsajajo. Joj, Alička, boga Živa, kar buško je fasala. Po moje je bilo res od šoka, M se to naredi kar pogost, da se am udari in je to sploh ne gane več. Se mora res fejst udarit, da joka. Eya, pri nas je tak raztur kar skoz, pa je samo M, ni nobenih obiskov. Tolk pospravim, da glih ne hodmo po igračah, kej več pa že ne Rok ma danes ustne in bo pozen, jaz pa sem si kar pico vzela za sabo iz Loke. Mene je začelo vleči na morje, pa tudi če le za en dan, bi mi pasala sprememba klime. Aja, bodiji nad 86, jaz sem jih nazadnje dobila na Nami za M, pa še prav lepe, z ovratnikom, pri M ni šans da ga ne bi imela, bi mela skoz gol hrbet in prehlajene ledvice. Pri nas je najnovejše da me skoz prosi da ji pojem pesem, ja, eno pesem skoz in skoz, npr reče uža azi in moram vsaj 10x zapet kuža pazi, al pa zima zima bela, itd, res je smešna. Hvalabogu ji je moje 'petje' všeč. Aja, mamo problem zaradi dude, a ste že kaj odvajali, pri nas jo ima M samo za spat, to jo pa seveda ne ustavi, da je ne bi ob vsaki priložnosti kradla B, ki se je je zdaj končno navadila, M pride ji vzame dudo, jo malo požveči in porine B nazaj v usta , pa še enkrat in še enkrat - zlo higienično, ni kaj. No zdej se grem pa nazaj učit, ustavo in slovenščino. A mi katera lahko razloži kako da se kurent lahko piše ali z veliko (bajeslovno bitje) ali z malo (bitja z nadnaravnimi lastnostmi), bolj ko se poglabljam v našo ljubo slovenščino, manj mi je jasno. To bo še veselo. No dost nakladanja, sporočim jutri za statistiko mere, in se grem zdej , 'jupiiiiii', učit