|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prav jezna sem
19.1.2008 14:17:11   
Spark
Hčera ima vročino, možek pa je šel lepo smučat z bratom. Brez kančka slabe vesti. Jaz pa prav besna, tamala je tko boga, pa še dojenčico mam doma, ki je skoraj 3 mesece stara. Obe me potrebujeta, on pa namesto da bi pomagal, je kar šel. 
Jaz ga bom pa kar požrla, ko pride domov.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prav jezna sem
19.1.2008 14:24:47   
karamela
Tudi meni se je enkrat zgodilo podobno. Oba otroka sta imela norice - za znoret. On pa je bil zmenjen s prijatelji (se je sicer že prej dogovarjal in gre res redko ven s prijatelji- mu štejem za olajševalno okoliščino).

Otroke sem nosila, crklala do 3 zjutraj. Ko je prišel domov sem ga napizdila in mu dala otroke v roke pa šla spat.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 14:29:58   
rija
pa jaz ne morem verjet, da mate tako neodgovorne dede user posted image  
sori, da mene pusti z 3mesečnico in bolanim otrokom pa gre frajer lepo smučat, si bo jajčka pri sosedovih iskal user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 14:33:00   
Anonimen
Neodgovorni oče, ki mu je pomemben samo lastni užitek.Nasveta pa nimam.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 14:39:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
a pa te prej ni prašal ti a boš zmogla sama z otrokoma, če jaz grem za par ur? a je sam zutri ko ste vstal reku js grem pa zdej smučat, se vsedu v avto in odpeljal, ti pa si stala na pragu z odprtimi usti? a si mogoče celo protestirala preden je šel pa je šel kljub temu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2008 14:41:39   
Spark
Sej običajno lepo sodeluje pri vzgoji in negi otrok. In res, tudi on se že dolgo meni da gre smučat. Ampak da mi gre pa danes, ko je tamala čisto fuč, pa sploh ne razumem.
To njegovo dejanje me je tako presenetilo, razočaralo.
Jaz sem imela slabo vest, ko sem šla na predavanja, pa sta bili zdravi.
Ne vem, res sem skrajno užaljena. Če bi bila tamala zdrava, bi takoj spokala, kam za čez vikend, pa naj razmišlja kje smo, ko pride domov.
Totalno neodgovorno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2008 14:43:37   
lunca99
Meni se zdi,da tebe bolj muči,da je sploh šel na smučanje kot to,da je mala bolana.Kajti spodaj si napisala,če bi bila zdrava bi spokala in kam odšla???

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2008 14:44:37   
Anonimen
ja še zdej ne razumem kako je kar šel? ti sploh ni povedal da gre in zjutrajk ste se zbudl je bil listek na mizi šel sem smučat?

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2008 14:47:16   
Strawberrie Cherrie
no jaz sem še ena, ki ne razume?

kako to misliš, kar šel?

recimo, da bi moj imel prost dan in bi si zelo želel it smučat, bi mu rekla, pejt za tiste 3ure,bom verjetno kamot zmogla doma tudi z bolanim otrokom. če bi bila res kriza, bi rekla, daj ostani doma, boš šel naslednjič, ker je kriza z otrokom in ne vem, če bom zmogla sama. kje je point? da si mu omenila, da nočeš, da gre, pa je vseeno šel ali sploh ni omenil, da gre kamorkoli?

jaka komunikacija med partnerji, resno....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2008 15:17:01   
mama54
No, to še ni tako hudo.Ko je moja vnukica imela tri mesece prej napovedano zelo težko operacijo na možganih, je hčerin partner odšel isti dan ko je šla mala v bolnico, na smučanje .Je pa še isti dan,ko sta prišle domov iz bolnice on postal bivši.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2008 15:26:03   
Spark
Ja on se je že včeraj menil da bi šel in zvečer se je zmeni da gre. No potem pa me zjutraj sprašuje če bom zmogla. Itak, da smo mame zmožne vse narediti. Kaj naj mu rečem, ne smeš iti. Sem mu pustila, naj se kar sam odloči. In on je lepo šel.
Mene je prizadelo to, da nima občutka, kaj je v določenem momentu bolj pomembno.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2008 15:56:58   
vaney
spark, mislim, da bi mu morala kar lepo povedat, da bi raje videla, da ne gre. ker večini moških je treba direktno povedati, kaj želiš od njih, drugače po vsej verjetnosti naredijo ravno obratno kot smo si me zamislile. ok, res ni bilo lepo od njega, da je šel smučat v taki situaciji, ampak saj te je vprašal, če boš zmoglauser posted image  zakaj pa mu nisi rekla, da ne boš in da bi rajši videla, da v taki situaciji ostane doma? saj ne zna brat misli. ko pride zvečer domov, mu na lep način povej, da ti je bilo zelo težko vse sami in da bi drugič rajši videla, da tisti dan ostane doma in ti pomaga. in mislim, da bi šlo, ne? sploh, če je v glavnem odgovore mož in oče, ne? če bi pa to delal pre(pogosto), je pa že druga zgodba...vidva se samo lepo vsedita in pogovorita, pa bo.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2008 16:15:42   
trnuljčica
Se strinjam z Vaney. Povej mu, da vsega ne zmoreš. Če pa ne bo razumel ga vprašaj kako bi se on počutil v obrnjeni situaciji.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.1.2008 16:51:03   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Ja on se je že včeraj menil da bi šel in zvečer se je zmeni da gre. No potem pa me zjutraj sprašuje če bom zmogla. Itak, da smo mame zmožne vse narediti. Kaj naj mu rečem, ne smeš iti. Sem mu pustila, naj se kar sam odloči. In on je lepo šel.
Mene je prizadelo to, da nima občutka, kaj je v določenem momentu bolj pomembno.

To je bila napaka - če bi mu rekla, da ne ne bi šel sem skoraj 100%.  Moški pač drugače razmišljajo kot ženske, veš.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2008 17:04:57   
caillou
Imaš vso pravico biti jezna, ker se je odločil narobe.  In prav je, da mu to tudi poveš.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.1.2008 17:15:02   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Imaš vso pravico biti jezna, ker se je odločil narobe.  In prav je, da mu to tudi poveš.

Sem prej pozabila reči, zato se pa bom sedaj sam podpisala. Se strinjam do zadnje črke.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.1.2008 19:53:13   
karmy
Eh privezat na štrik ga pa tud ne moreš. Men se zdi da četudi bi bila mala zdrava, bi po tihem protestirala pri njegovem smučanju... drugič mu pa povej iskreno da ti ni všeč, ampak da je non stop doma, to pa spet ni pravuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.1.2008 1:15:28   
Anonimen
Moški razmišljajo drugače kot ženske...in te je lepo vprašal če rabiš pomoč in si rekla ne, potemtakem se je odločil da gre smučat...zakaj pa mu nisi rekla, da bi rajši vidla da ostane doma in ti pomaga, smučanje bo že počakalo?!?!

Komunikacija manjka...on ne more vedet kaj bi ti rada!!! Ne da ga branim, ampak tu ti ne dam vse prav, na koncu so pa vedno "moški tisti".

Če boš vedno tiho in se vse strinjala in pustila "ti se odloči", v bistvu boš pa jezna na njega, potem tudi vajin zakon ne more bit tak kot si ga želiš in tak zakon ne more dobro funkcionirat.

Sicer pa kot je ena napisala, da četudi bi bila mala zdrava da bi morala "protestirat" pri njegovem smučanju...zakaj pa?!?! Res ne razumem, tudi moj mož gre kakšno soboto ali nedeljo smučat, brez mene...kaj a zdej zarad mene še smučat ne sme...ne razumem res...in tudi ko bodo otroci, a zato ker mami ne smuča pa tud ati ne sme...ah dajte no.

< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 20.1.2008 1:17:25 >

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.1.2008 1:27:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Eh privezat na štrik ga pa tud ne moreš. Men se zdi da četudi bi bila mala zdrava, bi po tihem protestirala pri njegovem smučanju... drugič mu pa povej iskreno da ti ni všeč, ampak da je non stop doma, to pa spet ni pravuser posted image

Ti pa sploh nisi nič povedala, čist kontradiktorne stvari pišeš...v lastno skledo pljuvaš user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
20.1.2008 13:03:22   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca

Ti pa sploh nisi nič povedala, čist kontradiktorne stvari pišeš...v lastno skledo pljuvaš user posted image

lastno skledo? daj malo preberi kaj je napisala, da bi tudi protestirala če bi bila mala zdrava. še spakirala bi stvari in šla svoji mami. ti se pa nauči bratuser posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.1.2008 14:10:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca

lastno skledo? daj malo preberi kaj je napisala, da bi tudi protestirala če bi bila mala zdrava. še spakirala bi stvari in šla svoji mami. ti se pa nauči bratuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nisem razumela kaj si hotla povedat, sem mislila da si ti to povedala, pa vidim, da je že prej ona to napisala...hihihi, sorči user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.1.2008 14:10:24   
ZARA
Hčera ima vročino, možek pa je šel lepo smučat z bratom. Brez kančka slabe vesti.
To je zato, ker ve da vse sama obvladaš.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.1.2008 17:38:26   
Teya*D.
No, če si mu rekla, da naj gre potem bo pa šel ne, ker je mogoče sklepal, da ni tako hudo in da boš zmogla. Kaj jaz vem, po moje bi bila večja kriza, če bi kar šel in nič vprašal....hm...
Mi smo na srečo rešli te zadeve!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.1.2008 17:56:44   
alička
Če si mu dala na izbiro da se odloči, se je odločil za smučanje... moški ne razmišljajo tako kot me. On je res! mislil da ti je vseeno če si mu dala na izbiro. Vsaj večina je takih, da jim moraš skoraj narisat kaj bi rada.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.1.2008 19:11:20   
tincci

Potem mu v resnici sploh ne dovoliš, da se odloča po svoje.. ne vem, zakaj mu potem daješ možnost? povej, kaj bi rada pa mir. Sicer pa, če bi gledal, kdaj so otroci bolni pa kdaj se rodijo pa kdaj majo krče pa kdaj tebe bradavice bolijo.. potem nikol nikamor ne bi šli. Pustila si mu it, zdaj pa nimaš kej težit. jaz bi verjetno rekla, če je lahko ostane doma, tkole pa ne vidim, zakaj se buniš?

www.alergije.net

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?