Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 17:19:38
|
|
|
|
mojca 32
|
sem mela isti problem.Ja v trgovini boš teško kaj najdla za tako majhnega.Za to so še kr domače šivilje.No jaz sem ji kupla v hoferju pol sem ga pa zmanjšala ,ker je številka 4-6 let.Cena je bila pa 5e.Lahko pa pogledaš v moj album in boš vidla da je dobr izpadlo. pa velik sreče pri izbiri
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 18:21:09
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem jih kupila na Ebayu... LP
|
|
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 18:43:41
|
|
|
|
nemrak
|
, nekaj jih imajo tudi v papirnici Leonardo.
|
|
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 18:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa imajo 8-mesečni dojenci od maškar
|
|
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 19:43:33
|
|
|
|
mojca 32
|
oni res ne imamo pa mi lep spomin in pa fotko za v album.sicer pa sej ga ne boš pelu na žurko al pač
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 23:21:18
|
|
|
|
lex
|
moja gre z nami v nedeljo na vrtčevsko maškarado, ji bom sešila pikapolonico, ker mi tisti slinčki niso všeč.
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 18.1.2008 22:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene pustne fenke .za male bebe imajo kostume zajčka,dalmatinca,slona,... v leclercu,aja pr nas v mariboru,cena pa 20e.pa čim manj mastnih krofo,raje sam marmelado jejte lp mary
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?