|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
17.1.2008 18:04:38   
Naty*
Katina tud js ne morm verjet, da ma Skye dvojčke pa je ni nič nikjer user posted image ... Js sm pa že ko žogica. Res, da sem majhna, pa res, da sem že precej kil dobila...ampak a veste kje je še maj???!!!! Si sploh ne predstavljam, kaka še bom do konca. Js sm kr slabe volje, ko pomislim kolk se redim...  moj mi pravi, pa ne sekiraj se, sej si noseča.... Men se pa ne zdi to čist dober izgovor. A ma še katera probleme sama s sabo zarad kil, al sm res samo smotana?user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.1.2008 18:07:58   
Katina
Jaz se bi morala s kilami ubadat bolj kot se. Upam, da bom enkrat prišla na normalne kile - pri vseh drugih stvareh sem tko disciplinirana, samu tukaj sem pred parimi leti pogrnila - no, mal je verjetno tudi ščitnice vmes, al je pa to le potuha, ne vem. Tud jaz se bojim, da bom do maja dvojna kitolovka, ne samo telebajsek, kot mi pravijo doma. 

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.1.2008 18:08:24   
Naty*
Aja čist sm pozabla narava in MARTINA25 bravo za morfo user posted image user posted image ! Kodrana, mali pingo....čakamo!

U madonca jutri vas je pa kar 7!!! Vsem veliko user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.1.2008 18:14:58   
Skye
Glede mojega bušija...punce slike varajo...v real sem obilnejša...čist resuser posted image

Kodrana, mali pingo radovednice čakajo na novičke user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
17.1.2008 18:37:40   
katy82
Čer user posted image !!!!!

Jst sm pa mal bolše volje k se tud mal bolš počutm,zdej pa berem,da se že odločate glede srečanja.Sm se odločla,da če se bom dobr počutla,da bom kr pršla,me en tolk firbec matra kake smo pa kolk žarimo.Po moje je najbolš kak vikend k takrat mate ponavad vse cajt.Mene bo sicer mojuser posted image
prpeljal k po moje me same ne bo nikamor pustu pa po moje tud dolg ne bom mogla bit pokonc.

Me pa kr mal skrbi k se Anitka nč ne javi,upam da je vse v redu.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.1.2008 18:39:32   
aurora28
Naty jaz sem tudi že pridelala ogromno kil, ampak mi user posted image pravi, da naj se ne sekiram, da sem noseča in da je to normalno. user posted image Vsi so isti Naty. user posted image user posted image  

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.1.2008 19:27:28   
kodrana
oj.

narava in martina user posted image za morfologijo.

samo na kratko. na morfologiji vse ok. samo naš plodek leži zelo spodaj in se tlači v kotuser posted image . je pa na glavici zgleda.. in smo še vaginalno pogledali in videli možgančke in rokico. je pa rekla g., ko sme vprašala, če je nizko. da je nizko ali pa imam tudi globoko medenico.user posted image
no, za spol se je tudi malo pomatrala. vendar sem mojemu obljubila,da ne povem.. tko da.. žal punce, vas bom še nekja časa pustila radovedne.
kar sa tiče težeuser posted image , jaz tega podatka nimam, niti velikosti. je pa zgleda vse ok.

za seznam.. +6kg

zdaj pa grem pod tuš, potem pa počivat..

aja, naša mami se ni mogla upret in mi je kupila 3bodije, pa 2hlačke, pa slinček in nogavičke. v neutralni barvi.
kako je to kjut. bom še jaz poslikala.

lepo se imejte in lahkonoč.

brala vas bom ju3 in se tipkamo..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.1.2008 19:41:14   
Pepita
user posted image user posted image Zdaj se pa režim ko zmešana. Skye in Estrella lahko ustanovimo klub enako pobarvanih štokov. No jaz imam še vrata v tej barvi.user posted image user posted image

Mene je pa včeraj skrbelo, ko se je user posted image bolj malo premikal. Je pa res, da sem bila cel dan "leteča", sem se zvečer z AS malo potolažila, ko sem srček slišala. Danes pa je spet vse po starem, turnir v nabijanju mehurja.

Glede srečanja, meni najbrž ne bo uspelo priti. Bom videla kdaj pa kje se boste dogovorile.

Glede kg pa jaz sedaj večerjam samo sadje, me je kar malo strah, ker sedaj se pa baje začenja intenzivneje nabiranje teže.

LP

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 458
17.1.2008 20:00:27   
aurora28
Super Kodrana za dober pregled, sam, da je otročiček dobro! user posted image

Midva sva pa že dobila sedežno user posted image  user posted image  user posted image . Trenutno bo ostala še zapakirana, vsaj dokler ne urediva spalnice do konca, ker je nastala kar prostorska stiska.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.1.2008 20:11:12   
Estrella*
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:93 cm, +6kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), NS:user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:110cm, +9Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:107cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +8kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image(O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Sashy,    1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:89cm, +8,5kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 66cm, +5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +3kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +5kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +3,5kg)

17.Maj 2008   
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image Tai

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 
user posted image
Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , NS:user posted image , Postojna, (O:+12 cm; +8kg )

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image , (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), NS:user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +6,5kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) NS:user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), NS:user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:98cm,+6kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)NS:user posted image    

user posted image  
sesil (77´), NS:user posted image Postojna, (O: XX cm, +1kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:84cm /+14cm/; +5kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006,2.user posted image , user posted image :user posted image             

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted image :user posted image  Lenart, Jaka/Brina, Vita , 
(O:105cm, +3kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +6kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +8kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , NS:user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +3kg )  

user posted image  Kaja08
(78´), 1.user posted image , NS:user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 70 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLOuser posted image , maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 9Xuser posted image ,user posted image : 13Xuser posted image  in user posted image : 48X user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.1.2008 20:12:50   
Estrella*
Naš seznamček pridno raste.

Naty: jaz sem si rekla, da se ne bom sekirala zaradi kil. No, pa se je začelo...ne počutim se več dobro, ker sem se zredila nazaj. Sicer v primerjavi kakšna sem bila je še vedno OK, pa vendar če bom tako nadlajevala se bo do maja kilaža podvojila.
Bom morala malo pazit kaj jem, ker se resnično ne počutim dobro.
Ja ljubi naj govori, da je normalno in da se ne sekiraj, samo dejstvo je, da on teh kilc ne občuti in jih tudi on ne bo dajal dol!

Kodrana: user posted image  za opravljeno morfo. Si pa lisica...zakaj nas pustiš v negotovosti? Pa saj vemo, da bi rada povedala kaj je tam med nogicam skritouser posted image

MARTINA25: Iz Kranja si? Jaz sem ravno prišla iz šoinga  iz kranjskega Špara. Sem bila že pri cunjcah, pa sem se nekako zadržala, da nisem nič kupila za svojo user posted image

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.1.2008 20:18:38   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image         

18.01.2008: Aria81 (3D), Sesil (M), eole (M), Sončnica Sandra***(GP), Kaja08 (M), StBarbara (M) 

21.01.2008:špelin@ (M), Kasso (GP) 

22.01.2008: CatJa (GP), mali pingo (M), Anitka (GP) 

24.01.2008: buccka (GP), Katy82 (GP

25.01.2008: Aurora28 (GP)

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP)

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP)

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP)

27.02.2008: narava (GP)

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 462
17.1.2008 20:34:24   
barbaw
Naty 9 mesecev gor, 9 dol. Jaz sem svojih 20 viška izgubila v 3 mesecih. V prvih 14 dneh sem izgubila 7 kil. Ni panike. Pazi samo na zdravje pa je. Če se boš potem v roke vzela sploh ni panike, da ne bi imela iste postave. Jaz sem bila dve leti po rojstvu bolj suha kot kdaj koli prej. Če te pa tolaži pa ti lahko pripopam slikico kako zgleda trebuh v zadnjem mesecu s pridobljenimi 20 kilami. Ni panike. Sem normalno barvala les, ribala tla, ...

Aurora user posted image  za sedežno. Mi tudi imamo novo in spalnico tudi. user posted image

Drugače pa jaz tudi za večerjo jem načeloma samo sadje. kakšen dan se pregrešim, obvezno pa grenivko. Nimam problema z grenkimi stvarmi. Se mi pa zdi, da vsi naši user posted image  koliko smo lepe, kljub kilam, na koncu pa res cvetimo in nosimo njihove user posted image  in jim je to pač res všeč. Se meni tudi zdi, da so ženske lepe ko so noseče, ker nosijo user posted image  pod srčkom. Pa to je še vedno čudo narave.

Kile gor dol, važno, da imamo zdrave user posted image , vse se da "popravit".

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.1.2008 20:50:55   
Anitka
Oj!

Pa sem uspela priti do vas in uspela sem vas prebrati. Skratka danes sem veliko bolje, saj je med.sestra včeraj po telefonu res zagnala lažni alarmuser posted image No danes sem pa veliko bolje. Izvidi niso pokazali nič hujšega. Z jetri je vse v najlepšem redu tako, da je za izpuščaje verjetno kriva kakšna alergija. Imam le za malenkost povišano vrednost trigliceridov in holesterola a ni nič alarmantnega kot sem mislila včeraj po besedah med. sestre s katero sem govorila po telefonu. Pa hemoglobina je samo 119, pa tudi to ni še nič hudega. Bomo še naprej pili Elevit in jedli hrano z veliko železa. Za alergijo pa se bom oglasila pri svoji zdravnici in dermatologu. Danes me sicer ne srbi več tako zelo, a izpuščaji so še vedno tu. Glavno, da je z zakladkom vse o.k.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj predlog za srečanje bi bil pa MB, maksimalno do Celja, ker sem precej oddaljena od vseh vas (Prekmurje)user posted image

No danes sem bila tudi v Baby centru v MS - oblačila mi niso bila niti malo všeč, sem pa podrobneje spoznavala vozičke- Speedija, Freestyla in Maxi cosi - MURA 3. Moram priznati, da sem se še najbolj spogledovala z Muro 3. Smo sprobali lupinico, košarico, športni del, zlaganje vozička... Vse mi je bilo všeč, bi me pa zanimale izkušnje glede na to, da je voziček precej nov na tržišču. Ima katera kakšno informacijo?

Seveda pa čestitke tudi vsem za uspešno opravljeno morfologijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ni božanski občutek gledati na monitor naše zakladke?user posted image user posted image

Skye tvoj buši bi si pa res z veseljem ogledala v živo, saj ga skoraj nikjer ni, kljub temu, da trdiš drugačeuser posted image

Punce vsem hvala, da ste danes mislile name in kot vidite se me na RR-ji še ne boste znebileuser posted image user posted image

Lp vsem in pestke za vse, ki vas jutri čakajo M in GP.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.1.2008 20:57:33   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Katina tud js ne morm verjet, da ma Skye dvojčke pa je ni nič nikjer user posted image ... Js sm pa že ko žogica. Res, da sem majhna, pa res, da sem že precej kil dobila...ampak a veste kje je še maj???!!!!

Ja, tudi jaz ne morem verjeti, da se Skye tako malo pozna pri dveh user posted image

Je pa res verjetno odvisno, kje nosiš user posted image  ali bolj v križu ali v trebuhu (no, s tem se tolažim user posted image  user posted image  user posted image )
Naty, ni panike, se bomo že nekako prikotalile do maja user posted image  user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
17.1.2008 21:01:32   
MARTINA25
OJ!
KATINA jst se bom MŠ udeležila v Kranju...glede na to da imam do porodnišnice 3 minute z avtom....user posted image

Estrella ne govori...jaz si sploh ne upam več v trgovine z otroškimi stvarmi!!!user posted image
Že prej sem imela težave z takimi trgovinami,zdaj pa sploh da ne govorim. Sem se že nekajkrat odpravila v njih z namenom, da kupim kakšno "malenkost" za našo user posted image , pa mi je vse tako všeč, da bi najraje kar vse kupila....od bodijev, žabic, benkic....Ko bom kupovala zares si bom mogla napisat seznam in se ga strogo držat...drugače bo kriza!!Hehehe

Glede kil....jst sem se zredila 8 kg.....od samega začetka mi medicinska sestra pri moji G ko me stehta zateži za kile v nulo....medtem ko mi zdravnica nikoli ne reče nič. Sestra pa je res zoprna in mi je prav muka stopit na tehtnico ker vem da bom spet okregana....user posted image  coprnica....  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 466
17.1.2008 21:08:46   
MARTINA25
Anitka ful sem vesela tvoje dobre novičke...verjemi da smo ceu dan čakale nate, da nam sporočiš kako si.user posted image user posted image user posted image
Jst sem danes PONOVNO doktorirala na temo VOZIČKI, tako da sem prišla do odločitve, da bomo dojenčico vozili v Peg perego pliko P3....  

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 467
17.1.2008 21:12:17   
Aurea
Moram priznati, da sem se še najbolj spogledovala z Muro 3. Smo sprobali lupinico, košarico, športni del, zlaganje vozička... Vse mi je bilo všeč, bi me pa zanimale izkušnje glede na to, da je voziček precej nov na tržišču. Ima katera kakšno informacijo?

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka, tudi sama sem želela dobiti kakšno informacijo o Muri, pa naletela na isto težavo - preveč je nov, da bi bilo to mogoče. Po brskanju na netu pa sem prek mnenj tistih, ki ga imajo, ugotovila naslednje - če boš kupila, kupi raje Mura 4 varianto, saj je veliko stabilnejši in lažji za vozit (to sem potem tudi sama sprobala in mi je bil fin, okreten). Seveda zraven rabiš košaro (gor naj bi šle tudi Quinnijeve). Je pa zelo praktičen voziček, skoraj v vodoraven položaj gre, zelo ergonomičen sedež ima, ki se prilagodi otroku. Baje otroci obožujejo tudi tisto držalo, ki daje vtis, kot da oni "vozijo" voziček.

Najcenejšo varianto Mure pa sem zasledila na netu, neka nemška spletna trgovina, ki pošlje tudi v Slovenijo:

laluz-menden.de

390

150

112

677

(voziček - košara - maxi-cosi lupinica - poštnina (25 eur) in skupna cena)
http://www.laluz-menden.de/

In čestitke za dobre izvide! user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil Aurea -- 17.1.2008 21:19:05 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
17.1.2008 21:21:04   
aurora28
Anitka super!!! Saj sem vedela, da gre za alergijo, je pa itak vedno tako, da sestre vse stvari napihnejo in te prestrašijo, ko pa si pri zdravniku, pa ne omeni niti besede o tem. user posted image

Ko smo ravno pri hrani...mene daje kuharska mrzlica in si urejam knjigo receptov in ideje kaj bom kuhala v prihodnjih dneh. user posted image  Jutri je na sporedu repa s hrenovkami. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 469
17.1.2008 23:25:30   
Katina
Kodrana, bravo za MF user posted image . Te čist razumem, da ne poveš kaj je, če sta se s tvojim tako dogovorila. Če ne prej bomo zvedle maja, ne?

Anitka, no vidiš, da ni bilo nič hujšega. Še dobro, da je ta zgodba danes za tabo in si lahko mirnejša.

Mene pa ža nekaj dni skrbi izcedek, ki ga imam. Je čisto prozoren in včasih mislim, da čutim, ko se zlije ven. Me že par dni panika daje ali je možno, da bi plodovnica odtekala na tak način, sploh se ne morem pomirit. Logično sicer ni, user posted image brca kot ponavadi. A je možno, da je izcedek tako voden? Ima še kakšna podobne izkušnje. Dajte me malo pomirit, ker sem user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.1.2008 6:15:30   
MARTINA25
DOBRO JUTRO!!!!

Rana ura, zlata ura...!!!!
Kok sem vam fauš ker še tako lepo spite, bom pa zato skuhala eno dobro user posted image  za vse vas!!!!

KATINA-tud jst imam podoben izcedek, pa tud jst čutim včasih da se kr zlije ven...moj je rahlo belkaste barve, brez vonja...če me spomin ne vara sem nekje brala da se lahko pojavi tak izcedek v tem obdobju, mislim da ne gre za popkovnico.Bom še malo pogledala po literaturi pa ti javm za kaj bi lahko šlo....

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.1.2008 8:09:38   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

user posted image user posted image Zdaj se pa režim ko zmešana. Skye in Estrella lahko ustanovimo klub enako pobarvanih štokov. No jaz imam še vrata v tej barvi.user posted image user posted image

Ne, ne..jaz sem citirala Estrello z nekim tekstom.. pa ste mal zamešale. Jaz sem tista, ki občuduje stare štoke doma user posted image . Al ne bude dugo user posted image

kodrana...user posted image user posted image user posted image Aja, pa zdej nas boš pa firbce pustila,a? No, whatever... važno je, da je vse OK. Čestitke!

Anitka... No, pa smo si oddahnili. Bravooo user posted image user posted image user posted image

Aja, pa ful sem se nasmejala glede tistega, naj grem jest še za Skye. Da grem jest za 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty... ti pa ne pozabi na to, da sem jaz štartala s 57 kilami in šla rodit s 84user posted image user posted image . Vzemi si to za tolažbo, saj me nikakor ne boš mogla ujetiuser posted image . Ne sekiraj se, važno, da se dobro počutiš. Po porodu itak dojiš in to te kar posrka. Vsaj mene je. Kole so kar padale dol. Moraš pa normalno jesti potem. Telo mora za mlekec porabit vse dodatne zalogice. Pa kilometri z vozičkom in psom... Pa vstajanje, kadar se bo tvoj mali spomnil,pa... Ej, res boš presenečena, kako te poporodna aktivnost popapcauser posted image .

MARTINA25... mene so pri Timiju na vsakem pregledu kregali. Meni pa krulil želodček.. No, ritual po pregledu je bil vedno: gremo jeeest!!. No, kot sem napisala Naty..

Katina... mene tudi to občasno matra. Samo mislim, da to ni to, kar se bojiš. Jaz imam npr. probleme s kihanjemuser posted image . Sicer je pa najbolje poklicat v porodnišnico ali svojega G ali kam, kjer se jim da vsaj sekundo zate vzet in vprašat. Mislim, da je vse bolj povezano z mehurjem. In če veliko pijemo, je urin čist prozoren. Čas je tudi za Keglove vaje punce. Jaz se jih ne spomnim delat in sploh ne vem, kako naj si to zapomnim, da bom pridna.

Sicer pa Katina, če te resno skrbi je res najbolje vprašat strokovnjake. Mogoče ni napak malo na MON-u prebrskat.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.1.2008 8:22:13   
barbaw
Dobro jutro!

Hvala za kavico.

Izcedek v nosečnosti je normalen, tudi če je povečan. Ni za delat panike.

Anitka smo vedeli, da je sao alergija user posted image . Za Muro 3/4 bi pa jaz iz svojih izkušenj rekla samo to, da mi ni všeč, ker večji otrok (po enem letu) ne more spati več not, ker mu noge dol binglajo, manjši pa nima ravnega hrbtišča. Vsak se odloči po svoji volji, samo meni je ful pomembno, da se da hrbtišče v čisto raven položaj in da je ležišče dovolj dolgo in široko, da ima user posted image  noge ravno s trupom in ne višje ali nižje. Jaz sem ogromno hodila na sprehode in ker naš user posted image  v vozičku ni bil ravno miren, sva se sprehajala ko je spal. V košari so nekje do 3. ali 4. meseca odvisno (fajn je, da lahko v košari dvigneš hrbtišče) potem pa daš otroka v športni del. In če ti spi v vozičku je pač najbolj primeren tak, ki je dober za njegovo hrbtenico. Imaš take prodajalke, ki ti bodo ponujale vse samo da kaj prodajo in take, ki ti znajo res svetovati. Jaz kompliciram tudi zaradi širine košare in širine športnega dela. Se mi zdi, da je fino, da ima otrok več prostora sploh, če ga pokrivaš ko je novorojenček in še miceni dojenček, ko pa je malo večji pa če je malo bolj okrogel in na jesen ko ga daš v kombinezon ali pa bundo (ful oblačiš), da ga še vseeno spraviš v voziček in da ima nekaj prostora za gibanje. Jaz imam marelo še od prej, ampak vseeno iščem voziček, ki ga lahko uporabljam čim dlje oz. do konca. Sem našla takega, kjer ima 3-letni otrok dovolj prostora. Moram klicat v trgovino in vam poročam, če je za kaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 473
18.1.2008 9:22:38   
jana81
ojla majčice..

naty...pol sem tud jst očitno smotana, ker sem prej bila suha, zej sem pa dobla že 10 kg, pa smo na polovici nosečnosti...user posted image  pa tud mene moj tolaži da je to zarad nosečnosti, ampak men ni vseen,kak bom pol dol dobla, sam mam pa tk rada hrano user posted image

anitka...sem vedela da bo vse vredu...

jst vam sploh več ne sledim, ker mam tako gužvo v službi, da se mi meša, zdej je pa bla še ta MŠ in se mi kupi kr nabirajo.

V GLAVNEM ZA SREČANJE: kjerkoli, iz okolice Celja do kamorkoli (končbno spet izlet), peljem Auroro28 in še 2 lahko. Upam samo da se mi srečanje ne bo križalo s kakšnim izpitom.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.1.2008 9:25:26   
špelin@
Dobro jutro user posted image
Anitka, vidiš, da je vse ok user posted image user posted image user posted image  user posted image  Se mi je kar zdelo, da bo bolj holesterol in trigliceridi kot kaj "jetrnega" user posted image
kodrana user posted image  za uspešno opravljeno morfologijo user posted image

Opla, danes pa je enih pregledov: aria81, sesil, eole, Sončnica Sandra***, Kaja08 in StBarbara. Za vsako: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Mene pa ža nekaj dni skrbi izcedek, ki ga imam. Je čisto prozoren in včasih mislim, da čutim, ko se zlije ven. Me že par dni panika daje ali je možno, da bi plodovnica odtekala na tak način, sploh se ne morem pomirit. Logično sicer ni, user posted image brca kot ponavadi. A je možno, da je izcedek tako voden? Ima še kakšna podobne izkušnje. Dajte me malo pomirit, ker sem user posted image .

Točno takšen izcedek imam sama že 2 meseca in me je bilo noro strah, ko se mi je prvič "vlilo" user posted image  No, sem se potem skulirala in navadila - v bistvu se tega izcedka spomnim iz vseh prejšnjih nosečnosti in je normalen user posted image

Lepo se imejte vse - grem pospravljat user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......