|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se sami povabite ali ...
17.1.2008 21:07:38   
Anonimen
jančikina tema mi je dala tole podvprašanje. pa bom kar novo temo odprla, da tam ne smetim.

se na obiske povabite sami...recimo nedelja, nimate kaj počet, pokličete frenda, znanca, žlahto...in vprašate če kaj kofe kuhajo? ali čakate, da vas nekdo sam povabi?

kaj pa sami, veliko vabite na obiske k sebi domov? kako vabite? rečete daj oglasi se kaj..in potem povabilo večinoma obvesi nekje v zraku. ali rečete, pridite v soboto zjutraj na kofe in se fixsno zmenite za dan in uro?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se sami povabite ali ...
17.1.2008 21:14:07   
natasaom
mi se tud sami povabimo..vedno pa prej pokličem-nikoli ne uletim pred vrata..drgač pa tud pokličem prjatlco pa jo povabim na kosilo z družino seveda.al pa ona nas...
k moji sestri grem kadar hočem-imam ključ ampak jo tud vedno prej pokličem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 21:16:15   
Anonimen
Joj, jaz tak ne prenesem da se kdo sam vabi, sem ful alergična na to. Se spomnim, da je meni foter prvo reko, ko sem se vselila v stanovanje-Nives, imejta obiske takrat ko si jih vidva želita. Je pa problem, ker ima moj tako glupo navado in ga čujem po telefonu kak se pogovarja in se mi vedno zazdi da nekoga sili nekam, ne vem zakaj user posted image  Pa mu rečem, stari se ti ne zdi, da si ti malo vsiljiv? Daj pusti folk, da te sam kdaj pokliče user posted image  In pol valjda surla mu je do tal. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  kak mi je to všeč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 21:25:23   
frutka_
Pokličem in vprašam. Najbolj zaradi otrok. V glavnem imamo vsi malo deco in je noro če prideš pa so otroci bolani.
Če pa kdo uleti je pa vedno dobrodošel.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 21:29:47   
tinkatonka
se na obiske povabite sami...recimo nedelja, nimate kaj počet, pokličete frenda, znanca, žlahto...in vprašate če kaj kofe kuhajo? ali čakate, da vas nekdo sam povabi?

Ja seveda se kdaj sama povabim. Ampak ponavadi takrat, ko že imam povabilo od kdaj prej. In če mi čez vikend zapaše it kam na obisk pokličem in vprašam, če se lahko oglasimo.

kaj pa sami, veliko vabite na obiske k sebi domov? kako vabite? rečete daj oglasi se kaj..in potem povabilo večinoma obvisi nekje v zraku.

Ja ponavadi obvisi kje v zraku. Saj niti ne pričakujem,da bodo ljudje imeli tisti trenutek čas, ko se jaz spomnim, da bi blo lepo, da pridejo na obisk. Ponavadi povabim, pridejo pa kdaj kasneje, ko imajo čas oz. ko imamo vsi čas in seveda voljo.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2008 21:32:12   
lex
mi se ponavadi zmenmo tak okvirno bolj zaradi otrok in pol se še prej slišimo, da so vsi zdravi, da ne okužimo najmlajšega. k mojim gremo ponavadi okoli na sprehod in nesemo lubčke, ponavadi pa pol ostanemo na obisku, z njegovimi smo pa v isti bajtiuser posted image  pol je pa že skor tak, da nas morejo videt vsak dan.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2008 21:33:38   
max81
ne sami nikoli in nikdar  nikamor ne uletimo..vedno prej pokličemo, če so doma ali imajo čas

in tudi meni gredo nenapovedani obiski na živce, ker smo ful malo skupaj sami doma in imamo radi mir...mamo pa radi obiske, sam če se prej najavijo, ne da kr uletijo na vratauser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 21:36:41   
Miss Piggy
Kakor kdaj. Največkrat se povabimo sami, prav tako se naši obiski sami povabijo - so pa vedno dobrodošli. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 21:45:40   
lelaval
Sama se povabima le k mojemu bratu - pokličeva in vprašava, če lahko pridemo. Valjda, da je odgovor vedno DA user posted image . Oni pa isto. Drugam pa se zmenimo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2008 21:45:53   
Rožica I
Pri meni nimajo šans nenajavljeni user posted image , ker med tednom smo šele okoli 17,18h doma; med vikendom pa večinoma stari starši vabijo na kosila, še raje pa se temu izognem user posted image  in gremo na kak krajši izlet na okoliške hribčke, potem pa mimogrede k stari staršem na kak čaj, da niso užaljeni.

Sama pa zmeraj pokličem in se pozanimam, kako je na stvari glede obiska.

ROŽICA

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2008 22:15:21   
Jančika_
Ko smo fraj in zdravi (večina prijateljev ima majhne otroke in ko smo bolni, ne trosimo bolezni okoli), vzamem telefon v roke in grem po spisku; nekdo bo že doma, zdrav in željan obiska. Tudi obiski vedno prej pokličejo. Ko vabim, vabim s predlogom dneva in ure in če ne ustreza, se zmenimo drugače. Ker tisto "oglaste se kej" dejansko obvisi v zraku.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2008 22:17:00   
Anonimen
Nenapovedano ne hodim na obiske. Iskreno povedano - niti ne zato, ker bi bila morda jaz neprijetno presenečenje user posted image , ampak predvsem zato, ker sem prelena. Zakaj bi na blef hodila čez pol Ljubljane ali celo čez pol Slovenije, potem pa tistih, katere bi nameravala obiskati, ne bi bilo doma?

Kadar imam opravek na nekem določenem koncu in mi po opravku ostane še nekaj prostega časa, imam pa na tistem koncu še koga poznanega, ga pokličem in mu povem, da sem na njegovem koncu in da bi se z veseljem oglasila na kavi, če je doma in če ima čas. To je takorekoč tako, kakor da se sama povabim na obisk. Kadar pa imam željo posebej oditi do nekoga na obisk in bi morala štartati od doma, pa vedno prej pokličem in povprašam, če je to izvedljivo.

In tudi nenapovedanih obiskov ne maram. Nikogar še nisem pustila pred vrati (razen policije in rubežnikov user posted image ), ampak mi pa ni všeč, da nekdo kar pozvoni in reče "sem ravno na tvojem koncu". Lahko, da imam jaz takrat drugo delo, druge obiske ali pa sem preprosto lena in se mi ne da z nikomer ukvarjati. Priznam pa, da vse našteto večinoma pogoltnem in pristavim džezvo za kofe user posted image .

Glede vabil na obiske sem se pa zadnje čase popolnoma spremenila. Prej sem kar naprej vabila na kave, sokove, prigrizke in vse ostalo, potem pa mi je to počasi zraslo čez glavo. Nisem materialistka, ampak eni in isti ljudje so kar naprej prihajali, mi praznili hladilnike in omare, prišli seveda praznih rok (čeprav načeloma nikomur ne zamerim, če ničesar ne prinese, saj nimam vstopnine v hišo user posted image ), sami pa nikoli povabili. Še celo, ko sem jih jaz poklicala in vprašala, če se smem oglasiti oz. če imajo čas, so vedno našli kakšen tako s trte izvit odgovor, da jim še moj sin ne bi verjel. Pa sem pomislila, da morda nimajo kave, da jim je nerodno, ker nimajo luksuznega stanovanja ali karkoli, ampak a veš kaj - če smo prijatelji, mi je sladko vseeno, ali živiš v dreku ali v marmorju. Saj ne pridem gledat stanovanja, ampak tebe! No, in tako imam sedaj eno popolnoma preprosto pravilo - okrog Novega leta sem poklicala takorekoč vse ljudi, ki jih poznam. Prednostno zato, da sem jim čestitala za praznike, istočasno pa so s telefonskim pogovorom dobili še mojo GSM številko (saj veste - menjal sem mobitel in si nisem shranil tvoje številke user posted image ). Čisto vse sem povabila na obisk. Nobenega določenega dneva, nobene določene ure - povedala sem jim, da so vedno dobrodošli, samo prej naj se mi najavijo, da bom zagotovo doma.

Nekaj jih je že prišlo; za nekatere razumem, zakaj jih še ni - dva kolegici sta pravkar rodili; nekaterih pa še ni. Jaz jih še enkrat ne bom klicala. Nikoli. Če njim ni do tega, da bi po milijonu let prišli na obisk, potem tudi meni ni (več) do tega, da jih smatram za prijatelje ali kolege. Bodo pa pač ostali znanci, s katerimi se kdaj po pomoti kje srečamo in si rečemo "živjo".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2008 22:26:03   
1ksantipa
Ja, jaz se pogosto sama povabim. Rečem recimo: Tako ksantipa, danes pa se povabim na pohane piške.
In greva, ksantipa in jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2008 22:34:28   
mami_miki
mi kako kdaj: ali se sami povabimo, ali nas kdo poliče, ali pa mi pokličemo koga; čeprav nam zadnje čase ni do obiskov preveč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2008 22:35:24   
mami_miki
aja...smo pa zelo spontani: lahko nekdo pokliče in že takoj gremo, ali pa zvečer...ne rabimo se za en teden naprej pogovarjat...če smo tisti dan fraj, kar gremo...ali pa kdo k nam pride

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2008 22:59:08   
tanja75
Mi tudi pokličemo. Najbolj mi gre na živce, ker bi vsi radi, da sam mi k njim hodimo. Da bi pa oni k nam prišli, 1000 in 1 izgovor. Najbolj sem alergična na frazo "nimam časa, ne utegnem". Sem mnenja, da če nekaj želiš narediti si čas najdeš.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2008 23:11:09   
Majuska
Jaz pokličem in vprašam, če imajo čas. Če ga nimajo, nič hudega, pač že imajo splaniran dan, če ga imajo, pa toliko bolje. Včasih se je treba mal povabit. Sem ter tja se povabim k sestri ali k mami, drugače pa to raje prakticiram s prijatelji.

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.1.2008 7:06:41   
SašaR
IZVIRNO SPOROČILO: tanja75

Mi tudi pokličemo. Najbolj mi gre na živce, ker bi vsi radi, da sam mi k njim hodimo. Da bi pa oni k nam prišli, 1000 in 1 izgovor. Najbolj sem alergična na frazo "nimam časa, ne utegnem". Sem mnenja, da če nekaj želiš narediti si čas najdeš.

Se popolnoma strinjam in mi te stvari najedajo živče.

Drugače če nimamo kaj početi pokličemo kam in se zmenimo. Samo ne sedaj ko je grdo vreme. Če se da kadar je lepo da smo zunaj in ne notri po stanovanju.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.1.2008 7:31:05   
Peteršilj
včasih se povabimo sami, drugič pa se oni k nam povabijo sami ali pa jih kar mi.Obiskov mamo nekaj srednjega. 

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.1.2008 7:57:31   
dory
redko redko se vabimo sami...z veseljem pa povabimo...

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.1.2008 8:13:42   
Anonimen
Jst se dostikrat sama povabim oz. k grem k mamici(tja se ne najavljam), pokličem prjatlce iz tistih koncev če so doma in majo cajt in gremo na kafe oz. se tam vstavim. Men to nič tacga. Že skoz to počnem.
Drugač pa k njegovim greva tud običajno kar nenapovedano.
K drugi žlahti greva sam če povabjo oz. običajno rečejo nej kej prideva in pol pokličeva kdaj majo cajt.
Pa jst tud običajno rečem nej se kdo kej vstavi oz. pride k bo mel cajt. Na točno uro in datum se bolj redko vabimo.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
18.1.2008 8:22:56   
caillou
Ne, nikoli.

Mislim, ko vas takole berem, vidim, da sem ali pa sva, popolnoma nedružabna. Enostavo res nimava navade hoditi naokoli po obiskih, sploh se pa nikamor ne siliva. To mi je še bolj neumno, da se nekam vsiliš na obisk in potem po možnosti tam visiš v nedogled.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.1.2008 8:36:53   
nuala
Mi gremo na obisk samo, če nas povabijo. Razen npr. k sestri, njo pokličem in vprašam če in kdaj lahko pridemo. Ponavadi se dogovoriva kakšen dan ali dva prej.
Redko tudi vabimo na obisk, razen sosedovega fantka v Lj - on in njegovi imajo pravzaprav prost vstop ( česar pa ne izkoriščajo in vedno prej pokličejo ).

Tak način nam ustreza, načeloma nimam preveč rada obiskov, če niso planirani kakšen dan prej in tudi redko hodimo okrog ( verjetno smo tudi preveč zadrti, da bi nas ful vabili... )

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.1.2008 9:18:36   
Pajaca
Jaz pokličem pa vprašam ej a sprejemate.... kakšnega kličeš pa rečeš ej a boš kofe prstavu.... Sam to bolj prjatle s katerimi si dosti skupaj. Taki se mi tud nimajo kej preveč za najavljat. Ok itak vsak pokliče, k smo dost okol, pa če je čez 10min pr nas ni panike.... Tok da pospravim na hit taveč svinjarijo, pa da se v trgovino skoč po pirček......

Povabimo tudi, pa kdaj obvisi v zraku, sam obvisi bolj pr kolegih k pr prjatlih... prjatlom niti ne rečem, da naj se oglasijo... sej se itak. Pa itak vabimo bolj za kakšne rd al pa večerje al pa to k je treba kuhat pa se zment, tko za kofe skor nikol.

Drgač pa če bi kdo prletu nenajavljen, me ne bi nič moril. Pač blo bi razmetano, možno da ne bi bilo pirčka pa sokca, ampak neki bi se že najdl…. Ne kompliciram s tem tko k vidim da ene… no ja je res, da sem tega od doma navajena k smo bili k ena odprta hiša za vse prjatle.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.1.2008 9:23:16   
Grofica
mi se sami ne povabimo,povabimo pa druge.
no,razen k noni in nonotu,tja se upamo prikazat tudi brez povabila.user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?