|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
17.1.2008 14:34:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86
nove mere: 4 mesece-9160g,58cm.

user posted image

Bravo Zoja! user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
17.1.2008 14:42:12   
škorpion
tudi jaz se pridružujem bravo zoja in 123a,jupi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
17.1.2008 14:42:44   
annie
user posted image user posted image Super, da je z Zojo vse ok user posted image user posted image

Jst86
tvoj Leon pa je pravi korenjak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.1.2008 14:47:14   
december06
jst86  kar lepo je težek vaš fantič. Sem gledala, da si rodila en dan prej kot jaz in teža in dolžina približno enako, le da ima naš seda pri 4 mesecih 6.630 kg in je dolg 64 cm. Ne morem verjet, da otroci tako različno napredujejo. Aja, pa še to, midva sva od drugega meseca izključno na adaptiranem mleku. Očitno je bolj škrt za jest, kar pa ni podedoval po nama. user posted image Kaj pa veš, mogoče pa bo naš potem bolj priden za jest.
123a res sem vesela, da se je vse dobro izteklo. Upam, da te ni pobralo od skrbi. user posted image Samo, da je vse vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emm čimprej se pozdravite. user posted image

nefretiti kaj očitno niso plenice krive za vaše uhajanje kakca. Kaj jih hočeš nazaj? user posted image Na koncu sem jih jaz vzela. Katere firme pa so tiste ene par, bolj zelene in niso Pampers? Lepo še uživaj te dni z svojim user posted image in lepo praznujte.

Aja, pa dodala sem slikice v album, geslo je na google skupni.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 604
17.1.2008 14:52:23   
sandra85
super! zaj pa se je res nabrala dosti za na seznamček...bom dodalala jutri...

123a in Zoja super!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
jst86, tvoj Leon je res pravi korenjak user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.1.2008 15:02:26   
Anonimen
123a, super novičkeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
17.1.2008 15:06:27   
NalLa
123a user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
17.1.2008 15:09:28   
NalLa
sem že pozabila katera, ampak ena je iskala tale sedeš in sedaj je na sončku znižan :http://www.soncek.si/si/maxi-cosi-avtosedez-priorifix-2007-navy-reflection-isofix-i9558.shtml

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 608
17.1.2008 15:16:29   
lemavrica
123a super novica user posted image  user posted image  user posted image  sem vesela da je z Zojo vse ok.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.1.2008 15:25:49   
zvezda71
SUPER! 123a sam da je Zoja OK!user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.1.2008 15:36:54   
cuma
Pozdravljene!

evo me na hitro ...

Mi smo prestali prvo cepljenje + 1.dozo proti rota virusu. Zvečer je imela malo vročine a nič hujšega.

Vidim, da so tu ene lepe novičke!!!!user posted image user posted image user posted image
Zoja in 123a: Super, da je vse ok!!!user posted image user posted image user posted image

jst: Čestitam za korenjakauser posted image user posted image user posted image ! Ti pa imaš najbrž že hude mišice, če ga moreš veliko nositi!! user posted image

helenav: katerega P ste zapustiliuser posted image ? Jaz se ne skrivam .... vreme je krivo, da se nič ne srečamo user posted image ! Saj bo boljše!

Nisem še uspela vsega za nazaj prebrati ... zato samo en pozdravček vsem!

Cuma

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 15:38:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
17.1.2008 15:42:39   
nana 27
123a in Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako je to dobro slišat! Se je kar sonce pokazalo kljub turobnemu vremenu user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.1.2008 16:05:35   
december06
carmy maš pa fajno pediatrinjo, moja nič kaj zgovorna ni bla danes. Očitno bom morala patronažno poklicat, da se malo oglasi in več pove. Drugače mi je pa predlog vaše P zelo všeč. Mislim, da bi mi začeli podobno. Kaj riževo kašico pa lahko že pred 5. mesecem? A je P kaj rekla.

Naš mucek pa danes samo spi. Očitno ga je zdelalo cepljenje, pa še tako vreme je. Sicer pa ni čudno, če smo mogli tako hitro vstat in it na cepljenje. Priden, naj spi, samo da ne bo kakšne vročine.

sonce mi je ratalo user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.1.2008 16:11:50   
aljab
123a kake super novice!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj si lahko oddahneš!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 615
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 16:15:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
17.1.2008 16:22:50   
helenav
carmy a veš da je moja rekla naj ne dajem riževe kašice, češ da jo bo napohnila...zredila.....????????? Mah....??????? Jaz bom dajala vseeno....pa sej vse dajejo

december moja po cepljenju samo spi danes....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 16:32:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
17.1.2008 16:34:54   
guppy
BRAVO ZA ZOJO IN 123A !!!!!!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
17.1.2008 16:45:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

user posted image Kako se igrate z vašimi user posted image , a se greste igrice iz tiste knjige ki se jo dobi ob odhodu iz P ali še kaj drugega?

kar mi pač pride na pamet, se pa vedno trudim, dokler ne vidim, da ga zabava in da se smejeuser posted image
najraje ima aviončka-v zrak, mu "papam" nogice, pleševa, telovadiva z rokcami, se z dragim pačiva (to ga spravlja v smeh in poskuša ponavljat),skupaj "čebljava",  biba leze biba gre, da pase kravice in nasproti sem js in se z njim pogovarjam, da leži in mu kej berem, on pa se mi smeje....ga žgačkam, kažem igračke, ...
vse, kar se najdeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 620
17.1.2008 17:26:25   
Pikica pokica
user posted image user posted image user posted image  za Zojo in 123a. Smo toliko mislile nanjo, da sploh ni moglo biti kaj narobe! To bomo pa morale Celjanke zapiti! Kdaj se dobimo??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 621
17.1.2008 18:06:38   
PBJ
user posted image Zoja, user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 622
17.1.2008 18:30:17   
Anonimen
Igre:

-dam si ga sedet v naročje in bereva knjigico, najraje ima Nodija ker ima gor muziko in je že pogruntal kako se vklopi
-rad ima biba leze biba gre in to po možnosti po goli koži od popka do vrha glave z obema rokama s prsti, se takrat prav lepo na glas smeji
-pleševa medtem ko mami poje kake neumnostiuser posted image
-pravzaprav mu veliko pesmice pojem, ima že najljubše na katere se odziva
-dam ga past kravice na previjalno in se mu enkrat prikažem iz desne in drugič iz leve strani da se obrača na obe strani
-dam ga v stajico, kamor sem noter dala tudi blazino z loki, on se igra, jaz pa nad njim glumim faceuser posted image
-na ličko mu "prdam" z ustnicami, se smeji zraven in se muza
-nagajam mu s kako igračko
-kuku se igrava z ninico
-guga se rad (no, tu mu ne pomagamuser posted image )
-..........

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
17.1.2008 19:16:07   
taček
user posted image user posted image user posted image user posted image Super za 123a in malo Zojo, da je le vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
17.1.2008 19:22:39   
jst86
helena meni pa je rekla ravno obratno glede rižolina-da je super ker ni preveč kaloričen,je pa nasiten.

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.