*Naja
|
Očka Toni- za poročilo. Morem mojmu pokazat, kak se to dela . Zelo lep fantek . Meti- naj ti povem, da imam danes podoben dan kot ti. Sem dop. čakala, da mi dostavijo nov pomivalni stroj. Ker sem ga naročala prek neta, sem poleg svojih podatkov, vpisala tudi naslov za dostavo, kjer živiva z mojim, sam jst nisem še tu prijavljena. In potem me kliče moja mama, da kako to, da sem k nam domov naročila pomivalca. ...skor me je kap in sem dobesedno znorela. Najprej sem mamo napiz , da kako je lahko podpisala, potem sem pa še une frajerje poklicala, da kam so mi šli poslat pomivalca . Pa mi reče un babji, da pri 300 paketih dnevno se pa že lahk tudi kdaj zmotijo.In tako je bil namesto v mojem stanovanju, pri naših, 35km stran. Sem se pol kr neki cmerla, ker me je čist iz tira vrglo tole, no ko sem se mal skulirala, sem poklicala mamo, da sva se v mirnem tonu pomenile. Je mogla reva še pomagat raztovarjat stroj, ker je bil frajer kr sam v kombiju. Najprej so mi na netu rekli, da oni nič ne morejo, če je mama podpisala, no, pa so si potem hitr premislili, ker je tist zmešan dostavljalec odložil stroj, dnarja pa ni zahteval, čeprav je šlo za plačilo po povzetju. No, so šli takoj v akcijo, da bodo uredili glede dostave....me je ravno klicala ena ženska, da postopek teče in da me bodo še obvestili. Se je hecal moj, da kaj sem zagnala tako paniko, da smo zastonj dobili pomivalca, zdej ga bo pa treba plačat . Glede odhoda v P in sporočanja veselih novičk, imam jst številko od Meti, tako da bom njej sporočila.