hanna1
|
OK,lonib,ko si se že tud mene lotla,jes tud nimam skor nč--pa me to ponavadi ne moti!Pa bi si morda nekoč lahko drgač zastavila življenjsko pot,pa si je nisem--ampak to je samo moj problem,ne drugih.Me pa dvignejo takšne stvari,kot so Strojani-ko ne vem če kdo dela,bajto pa vse dobijo..in na čigav račun???...oni dobijo na tvoj,moj in na račun tistih,ki delamo vsak dan--če pa ima dodi velko družino,jih pa ni samo delala,ampak jih mora spravt tud do kruha--to je pa vprašanje,ki si ga verjetno vsak dan podzavestno postavi--kot si ga postavim jaz za svoje otroke in kolkor berem,mož hodi v službo,nekaj si gotovo tud sami pridelajo,pa kakšen kredit,če pa si znajo še kakšno pomoč najt,so pa iznadlivi in bodo znali v življenju vozit--vem pa,kako znajo udrihat čez družine,ki imajo veliko otrok-hvala bogu,da so vsi zdravi in verjetno bojo imeli bolš delovne navade,ko naši mulci,k jim vse serviramo k riti,pa vse morjo imet--pa kje to piše,prvoščit si otroke--vse je v naših glavah!!!..način življenja,ki postaja ob inflaciji in navadah vedno bolj nemogoč...želje in zahteve in pričakovanja se ne pokrivajo....pa ne zameri lonib,nisem te hotela žalit,ampak taka so preprosto naša razmišljanja,da si otrok ne moremo privoščit--nudit jim želimo preko naših zmožnosti (pa vsi smo taki,tud jes )zaradi tega,kaj bodo pa drugi rekli in tako prepričanje hitro dobijo tud otroci v šolah in to je pol začaran krog--škoda...pa si ti tud dobra mamica,ker maš tri sončke in vem,da so presrečni,ker imajo zlato mamico...pozdravček od mene,pa brez zamere