dodi
|
Natasaom-hudo je če imaš takega moža.Ne vem kaj bi jaz storila.če bi bilo tako ,kot pri tebi. Jaz moram mojega kar se tega tiče res pohvalit,ko mene ni bilo 10 dni,en teden ko sem čakala v porodnošnici in potem še tiste tri dni po podrodu,je vse sam spedenal,kuhal,pral,naredil v hlevu,otroke spravil v šolo,naloge pomagal naredit,jih vozil k meni...kapo dol pred njim,pa ni nikoli prej pral ali kuhal..sem mu dajala kar po telefonu inštrukcije,otroci tavelika dva pa sta mu pomagala. Sestre v p. so biler čist preč,ko jih je pripeljal k meni,pa še lepo jih je zrihtal...sem bila prav ponosna nanj...pa so mislili doma kako nama nagajajo,če nič nočejo pomagat...sva dokazala,da zmoreva tudi brez pomoči,katero imaš potem ves čas servirano na krožniku... Pri vsako družini so križi in težave,take ali drugačne...a se mi zdi,da v takih stvareh potem samo zoriš in si nabiraš moči...vsaj pri meni je tako...in ko nekaj premagam sem prav ponosna nase,da takrat potegnem moč iz nevem kje... Uf sem zatežila že takoj zjutraj..... Rodila sem vedno na rok,kljub temu,da so mi vsi napovedovali vsaj dva meseca prej .pa sem dokazala,da se ne dam,kljub temu,da sem do konca vse delala in nosila mlajše otroke.Včasih se mi zdi,da volja in pa trma res zaležeta...................