|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
15.1.2008 10:38:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
15.1.2008 10:49:36   
hanna1
julci,mislim user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
15.1.2008 11:12:19   
Anonimen
Včeraj ste pa bolj malo klepetale........ to pa je zelo nenavadno.user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4778
15.1.2008 11:13:03   
Anonimen
Moj malček pa je ravnokar zaspal v svoji novi Dormeo vreči. Zelo mi je všeč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4779
15.1.2008 11:17:49   
hanna1
.....jes sem včeraj po tistem joku v spanju kar izklopila računalnik--jo je Blaž tolažu,ni nič pomagalo,jaz sem jo pa samo malo pobožala in čisto tiho ji malo prigovarjala,pa je utihnila--bogvekaj se ji je hudega snjalo user posted image user posted image --ker sploh ni očk odprla user posted image

Jes pa kuham ričet....user posted image user posted image user posted image ...pa vedno več ga je ,po moje ga bom mela za cel teden..user posted image

Če mi uspe,grem pol dat kri (samo za evidenco vzamejo)za enega možakarja iz Mežice,ga na videz tud poznam,ki je zbolel za zelo redko boleznijo--ne vem kako se reče,je pa blo zadnjič tud na POP TV,ker celo njegova sestra dvojčica in sin ne ustrezajo--kostni mozeg...če človk lahk pomagaš..nikol ne veš,kdaj pa ti sam potrebuješ pomoč...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
15.1.2008 11:18:47   
hanna1
......duskamb--kako pa zgleda ta vreča ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
15.1.2008 11:25:42   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

......duskamb--kako pa zgleda ta vreča ......
Mene tud zanima,sploh če bi jo lahko v vozeku uporabljala.

Hana zelo lepo od tebe,da greš dat kri.Se spomnem,ko je mama dobivala zdaj transfuzije krvi,kolkokrat je rekla,da ji ni žal,ker je prej komu s tem pomagala,ko je bla tolko let krvodajalka.
Za unga možeka sem pa zadnjič neki mimogrede ujela,sam nisem vedla zakaj se gre.Upam da bodo našli darovalca.

< Sporočilo je popravil julci -- 15.1.2008 11:26:18 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
15.1.2008 11:33:53   
Anonimen
Tako:

http://www.dormeo.net/index.asp?tn=productview&c=4229&pid=23215&info=cat_4228_other

tako pa v paksi

user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
15.1.2008 11:34:41   
julci
user posted image

a je to to

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
15.1.2008 11:40:16   
Anonimen
Točno to

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
15.1.2008 13:44:16   
majrim
user posted image user posted image user posted image komaj čakam da sprobam lubrikantuser posted image user posted image user posted image ...sem hotla včeraj,pa sva norela v pojstli ko dva najstnika...povejte...kolko se da tega??..malo,dosti....prosim navodila za uporabouser posted image pa brez zajebancijeuser posted image
...danes smo dali skozi še tretje cepljenje in hvala bogu je blo vse okuser posted image ,ker jo je user posted image  držal za nogeuser posted image ...je bla pohvaljena in to je glavno,da je zdravauser posted image ...ima mamo vedno več mleka in zgleda,da je dovolj mastnouser posted image ...zdje čakam,da se zbudi,da gremo še eno rundo pohajat - pa pride še moja sestrauser posted image
trixi...ti samo povej....oz. pokliči...jaz sem vedno za sprehod...sej smo zunaj do 13 vsak dan,pol pa domov na spanje in kosilouser posted image ...sem ti dala številko??
...na južnih primorkah na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1681145&mpage=90&key=  evo,tle proti koncu so dve slike neže kako osvaja enga malo starejšega fantauser posted image ...to je od včeraj s sprehoda,ko sem skočla po lubrikantuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
15.1.2008 17:45:46   
majrim
user posted image user posted image user posted image kje smo ble...daleč na drugi strani...pa kje ste danes???'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
15.1.2008 18:02:08   
Anonimen
evo jaz sem tu....joooj punce, sem vas komaj prebrala... mali že nekaj dni čudno štrajka - skoraj nič se ne doji, joka preden zaspi, ampak drugega nič, razen da izgleda ful utrujen. Ni vročine, ni nič.... user posted image  Ima kaka idejo kaj bi to lahko bilo?

Drugače sem bila pa danes na urgenci s hčero, ki si je natrgala mišico v nogi, zato do nadaljnega odpade njen šport. Smo bili vsi in smo kljub prošnjam, da sem z dojenčkom, čakali 3,5 ur. Proklet hudič pa tako zdravstvo....

dve uri se ni nič premaknilo, nobena ordinacija ni odprla vrat, med tem se je hodnik zabasal do zadnjega kotička.... še dobro da smmo bili kljub poškodbi vsi trije dobre volje in smo zabavali celo - jasno - tečno urgenco.... Na koncu ko smo bili pa v ordinaciji, so se pa sestre pa zdravnik igrale s tamalim... meni je šlo pa po glavi joooj zunaj pa čaka 1000 ljudi....

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
15.1.2008 19:39:09   
Laubica
Kje pa ste -na drugi strani-zelo nenavadno kaj se greste zadnje časeuser posted image Se zeloooo slabo počuim-nekaj me kuhauser posted image jem lekadol in pojem čajeuser posted image vse me boli.Nič nisem še za nazaj brala,ker sem preutrujena-samo malo sem vas prišla pozdravit -da ne boste mislile da sem pozabila na vasuser posted image user posted image user posted image nič grem se umit in spat

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
15.1.2008 19:44:26   
Anonimen
ja jaz se tudi to sprasujem... kje ste vse....

pa tole našo temo skoz na prvo stran tlačim

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4790
15.1.2008 19:48:31   
Anonimen
Pa res je zatišje tukaj..........user posted image

Jaz sem danes sama z mojimi sončki, ati je v LJ. Zdaj jih ravno spravljam spat, potem pa bo več časa. No ja malo bom vmes likala.

Laubica - user posted image user posted image user posted image , čuvaj se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4791
15.1.2008 19:50:19   
dodi
Dober večer!

Sicer še nisem stara 35 let a se vam po povabilu Hanne1 pridružujem v vašem klepetu, seveda če me sprejmete medseuser posted image user posted image
Stara se 33 let in imamo 10 otrok,8 deklic in 2 fanta.Stari so od 10 pa do 8 mesecev,živimo v majhni veliki vasici na Gorenjskem.

Za enkrat samo toliko,ker jih pet še ne spi in jim moram it prebrati pravljico in zaželet lahko noč.Se oglasim kaj še kasneje.

LP,DODI

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
15.1.2008 19:50:21   
Laubica
Hvala -zdaj pa res grem se čakala vrsto za v kopalnicouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
15.1.2008 19:58:36   
Anonimen
VAU, DODI - DOBRODOŠLA!!!!

Sem morala 2x pogledat, ker sem prvo mislila, da sem narobe prebrala. Zdaj vidim kakšne vajenke smo tukaj. Pa še važimo se.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lumpa - tukaj imaš konkurenco!

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4794
15.1.2008 19:59:45   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Kje pa ste -na drugi strani-zelo nenavadno kaj se greste zadnje časeuser posted image Se zeloooo slabo počuim-nekaj me kuhauser posted image jem lekadol in pojem čajeuser posted image vse me boli.Nič nisem še za nazaj brala,ker sem preutrujena-samo malo sem vas prišla pozdravit -da ne boste mislile da sem pozabila na vasuser posted image user posted image user posted image nič grem se umit in spat

Čao punce, mene se je tudi neki lotilo, vročina, čist sem smotana, boli me prsni koš, kašljam pa, kot da bi imela jetiko. Sem poklicala v zdravstveni dom, če bi lahko prišla na pregled, pa so mi rekli, da se lahko oglasim naslednji teden, ker je kao že vse polno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej ne moreš verjet...V glavnem lepo se imejte...pozdravčke vsem, ko bom pa bolj pri sebi se oglasim.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
15.1.2008 20:05:42   
hanna1
Ojla,Laubica,pazi nase,pusti se malo razvajati,ker služba pa malček precej načne zdravje-ti pošiljam eno lepouser posted image zate,pa za misskine otročke,da se čimprej pozdravijo

Pa viator,tud za tebe user posted image user posted image user posted image -zgleda je ta otoplitev pravi raj za viruse user posted image user posted image user posted image

dodi,pozdravljena med nami-se mi tako fajn zdi,ko smo še eno tako mamo doble med nas,ki nas bo vse držala gor,kadar bomo scagane user posted image user posted image user posted image

user posted image za dobrodošlico

Moram jes tud mojo pikico spat spravit,pa tavčga,ko mu sploh ne diši spanjeuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
15.1.2008 20:12:27   
julci
Tolko da vas pozdravim,ker grem malo spat dat,pol pa pridem nazaj.

DODI kapo dol pred tabo,sem te že zadnjič občudovala na sosednjem forumu,tako da sem mogla možu pokazat.Vas je pa za cel mini bus.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataša se tud ni kaj oglasila.user posted image user posted image pa  Hana,Neli,..............

Laubica user posted image user posted image user posted image da prideš čimprej k sebi.

Majrim lubrikant pa uporabi po potrebi količinsko,da nevš mislava da si na drsališčuuser posted image user posted image user posted image malo heca.

Natašadej oglasi se,pa boš neki vidla na svojmo avatarju.Ostalo ti pa pol povemuser posted image user posted image lahk tud pokažem.user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
15.1.2008 20:15:18   
Anonimen
dodi
user posted image
UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

user posted image
BRAVOOOOOOOOOOO!!!!!

user posted image
REŠPEKT! IN ROŽICE ZA VAŠ POGUM!!!!!!!!

user posted image

AH, seveda, in dobrodošla med nami!

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 4798
15.1.2008 20:15:38   
Anonimen
sem prej spregledala user posted image , EMŠO!

misska - upam, da bo tvoja hčerka OK. Kako dolgo ne bo nič športa?

viator - upam, da bo bolje, za kašelj pa si skuhaj čebulni čaj. Zanesljivo pomaga! Potrebuješ navodila?

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4799
15.1.2008 20:18:46   
Anonimen
duska, vsaj dokler jo bo bolelo, lahko tudi kak mesec in še malo, pravi zdravnik.... no ja se bomo pa vsaj naspali ob sobotahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.