Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 14:30:51
|
|
|
|
lumpa6
|
o čestitam za zobek
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 14:33:11
|
|
|
|
lumpa6
|
je že bolje, bruha ne kakau je pa samo 1krat malo
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 14:39:52
|
|
|
|
helenav
|
Ojla.. najprej da pohvalim pupico od Cume.... potem pa odgocorim na nekja vprašanj čebljanje ni prav od govorjenja ali vriskanja.....čudno, ker sta mama in ati klepetulje na kvadrat..mogoče pa še pride obračanja ma kje pa??? do boka včasih rata, več pa ne nogice ve da jih ima ja in uživa, ko ji dajem ljubčke..sama pa jih ni še primla... popek jo vsak dan kopamo in ji vedno z robčkom v vodici očistim a je treba še kaj več?? sem gledala pa ni umazano anab tudi moja ko se odklopi, začne takoj v usta rokice peštat....ampak tudi če ponudim drugo joško je ne prime....ne verjamem da jih pešta zaradi lakote?? mislim da je to to...sedaj pa še eno vprašanje....ali sedaj ko ji že dajem na žličko malo jabolka in rižolino, je potrebno povečat količino čaja? Oziroma ji ga večkrat ponudit....? mi imamo v četrtek cepljenje in upam, da bo ok kot prvič..
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 14:43:02
|
|
|
|
sonce78
|
lumpa VSE NAJBOLJŠE KRISTJANU zate seveda , ker si se na današnji dan matrala v P in za najmlajšega sončka nefretiti si dobila prospekt od BC? Bo tvoj avtosedež 16.1. za 20% znižan. cuma Guppy popek sem včeraj temeljito ščistila z olivnim oljem in palčko. Sem pa porabila 10 min, da sem vse ven dobila Celjanke Ali za jutri velja? Mercator center ob 13.30h. December06 pridi, pridi, pridi Zdaj grem kuhat, ker sva pohajala do zdaj. Tu je krasen sonček in je bil kar greh iti domov med štiti stene.
< Sporočilo je popravil sonce78 -- 14.1.2008 14:46:28 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 14:46:36
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Nefretiti, jaz jutri zagotovo ne morem, ker grem na govorilne ure v vtrec. Uro imam 14. 20, pa traja kakšnih 20 min, potem imam pa še sina in z dvema ne bom hodila na srečanje, ker ne bom imela nič od njega . Se vam pridružim naslednjič. Guppy, ti imaš pa res smolo. Upam, da bo zdaj končno dovolj zdravnikov. Vem pa, da kamni ZELO bolijo, saj ima mož kar naprej ledvične kamne in je že reden gost na Bledu, kjer jih drobijo. Cuma, lepa slikica . Lemavrica, v H&M še nisem uspela iti, grem pa proti večeru in bom pogledala. Ti javim. Čeprav sem se odločila, da z GH še počakam, sem včeraj jedla sojin desert ( puding). Mala me je tako gledala in kar z očmi požirala . Potem sem brala z etikete : BREZ GLUTENA, BREZ KONZERVANSOV, BREZ UMETNIH BARVIL, BREZ MLEČNIH BELJAKOVIN... in pomislila, da bi to lahko jedla tudi moja Zoja. Dala sem ji za obliznat žličko in kako je cmokala. Potrem je sledila še ena žlička ( mala) in jo je tako hitro spraznila. Joj, kako je začela jokati, ko sem ji v tretje dala prazno žličko. Mislim, da bi jih z veseljem pojedla še kar nekaj. No, nisem si mislila, da ji bo sojin desert tako všeč ( sin ga ne mara ). Vseeno bom počakala še kakšen mesec, preden bova začeli z GH. A katera ve, kdaj v bistvu sploh lahko začne jesti takšen sojih desert oz. podobne izdelke???
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 15:22:06
|
|
|
|
jst86
|
JAKA za prvi zobek!še malo pa bo zunaj,pa ne mamici preveč nagajat .lemavrica je ful sitkan?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 15:31:17
|
|
|
|
guppy
|
Med mojo odsotnostjo je možek opravil pregled pri P, sporočam vam mere: starost: 5. mesecev Maja: 61 cm, 5900 g Marko: 66 cm, 6900 g Dobila sta drugo injekcijo in jo sprejela bolje od prve. Jutri ju pelje v razvojno ambulanto.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 15:37:30
|
|
|
|
lemavrica
|
jst86 niti ni tolk grozno siten, mal ga tečnoba daje tkole okoli 14-15h, tko da če bodo vsi zobki ven hodili s tako minimalno sitnobo in slinjenejm bo fino. Pa sploh nebi ugotovila da ga ima če me nebi zvečer kar fajn ugriznil . Drugače nama je pa danes po dolgem času ratalo it na daljši sprehod, je prav pasalo. Pa zlgeda da se me nekaj loteva me vse kosti bolijo in vrti se mi. Ponoči me je začelo grlo bolet zdej pa še tole , upam da ne zbolim, ker če bom morala spet bit zaprta v stanovanju se mi bo snelo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 16:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Celjanke: kar se mene tiče jaz bom zagotovo tam..... dobro bi si bilo izmenjat tudi GSM. Jaz bom mojega dala kar na Google skupino Jaaaaa sem videla sedež.....bom videla koliko bo to v € prineslo. Sem se pa spomnila, da od kolegicine sestre fant živi v trstu in bi mi gotovo lahko prinesel Ampak kolikor sem uspela razvozljati imajo samo še tistega zelenega na zalogi Moram it...sirena
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 16:27:17
|
|
|
|
aljab
|
Pikica pokica soja je tud alergen, pa če je čokoladen, ta tudi...ampak saj veš, če ji je usojeno lohk paziš k zmešana..........
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 17:35:45
|
|
|
|
december06
|
lemavrica za prvi zobek in pridnega sinčka Naš pa je prespal celo noč. Od 22 do 6:45. Sem se ob 6 zbudila in hodla okoli njega, če se bo zbudil in kaj mu je... tako, da spet nisem mogla spat. Ali mali jamra ali pa me skrbi. Zvečer pa je tudi sam zaspal, sicer po uri in pol in to brez joka. Jamranja pa ogromno. Še za našega. Pa, tk kot je že ena napisala, upam, da to ni demo verzija. Zdaj pa tudi že spi od 16:30 ure. Običajno ima max. čez dan 45 min. Mogoče se pozna ko je tema in ko se je zbudil, sem mu dala takoj dudiko in je zaspal nazaj. Mogoče ima pa fazo, ko hoče malo bolj zrastit in spi. sonce mogoče pa bom res prišla. Se še morem z mojim pomenit. Sporočim jutri dopolne. Da se malo odklopim. Samo, kako pa nam bo uspelo se kaj načvekat, če bomo imele s seboj. Saj bodo spali, kajne?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 18:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Lumpa, vse najboljše Kristjanu . Cuma, je pa prava velikanka . Bravo Jaka za prvi zobek . Jaz sem spet sama doma, je možek pobasal Žana in sta šla na moško popoldan, baje sedaj nekje en avto šraufata. Me zanima kdo bo bolj šmirast nazaj prišel . Pa še Žan je kot nalašč cel v svetlo plavo oblečen. Jaz pa namesto da bi že končno dala malo noge gor in počivala, se takoj zakadim v pospravljanje, peglanje, Žanova oblačila sem posortirala......in sedaj čakam da bosta vsak čas domov prišla. Še dobro da bo možek še večerjo naredil .
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 18:41:55
|
|
|
|
PBJ
|
Kako pridno pišete , da res ne uspem vsega prebrati... Naša dva sta bila oba bolna, zdaj sta ok. Ana je bila tako prehlajena, da ji je samo teklo iz oči...., vročino in zamašen nosek smo uspešno odpravili, tako da ni bilo treba k zdravniku. Cuma, Tinkara pa bo imela prave mere ... Guppy, drži se ... to za kamne sem že slišala, da so kar pogosti po porodu ali celo med nosečnostjo. Tako je baje tudi z vnetji na prstih. Mene matra že 4. teden in sem se danes le odpravila k zdravnici. Me je najprej vprašala, če sem mislila še dolgo čakati in rekle, da je treba h kirurgu. Res mi samo teče ven, prst že skoraj celi rdeče, ne pomagajo, kamilice, ne jod, alkohol... Jutri grem na kirugijo, da mi odrežejo, sčistijo... Še mogoče kasneje kaj napišem, Ana kliče,,,
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 19:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nefretiti imaš luštno nečakinjo. Prideš kaj v MB?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 21:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Res mi samo teče ven, prst že skoraj celi rdeče, ne pomagajo, kamilice, ne jod, alkohol... Jutri grem na kirugijo, da mi odrežejo, sčistijo... PBJ- javi nam kako si preživela. Grem končno preoblečt mojo posteljo in spat. Takšna blažena tišina je v stanovanju. Vsi trije spijo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 21:41:37
|
|
|
|
PBJ
|
Upam, da bom preživela. Duska, sem v albumu videla, kako mlada zgledaš. Tam za 25 let.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 21:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ Upam, da bom preživela. Duska, sem v albumu videla, kako mlada zgledaš. Tam za 25 let. O, hvala! To pa rada slišim. Pravzaprav vsako leto raje.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 22:14:19
|
|
|
|
nena80
|
aljab res hvala in ostalim tudi za želje, sicer je danes že malo bolje vsaj z noskom, se pa mane oči od včeraj popoldne, so videti malo rdeče in kot da je fajn utrujen, upam, da ne bomo dobili kakšnega vnetja učkov ... Nohtke strižem po potrebi in ko spi, ker si drugače ne upam, že tako se bojim, da bi ga kje ranila lumpa6 , samo da je ok, naš je dvakrat bruhal in tako "sračkal" po cepljenju v četrtek... Kar se tiče rokic je naš neverjeten, on bi hkrati se dojil in vlekel prstek , začne cmokat in takoj vem, da je zraven podturil prstek Cuma Lemavrica za pridobljen zobek, lepo da je šlo lepo čez brez posebne sitnobe in vročine in da bo s tabo ok, veliko čajčka pa bo... Duška PBJ ima prav, res zgledaš ful mlada... Sedaj grem pa jaz likat, sem bolj nočna ptica, zjutraj sem pa kot megla
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 22:29:21
|
|
|
|
PBJ
|
Kar se tiče rokic je naš neverjeten, on bi hkrati se dojil in vlekel prstek , začne cmokat in takoj vem, da je zraven podturil prstek Ano sem že tudi pri tem "zasačila" Zadnji teden jo pa zelo težko previjamo (mislim, da je Cuma tudi "potožila"- ritki pač ), ker se ves čas obrača na trebuh. Zdaj se ji zdi tako imenitno obračanje, ko ga je dobro osvojila. Potem pa se premika okoli svoje osi in zdaj je res ne morem pustiti niti za trenutek same na previjalni. Ja, rastejo....
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 14.1.2008 22:58:53
|
|
|
|
nana 27
|
Duska, tudi jaz se pridružujem PBJ, ko pravi, da ne kažeš svojih pravih let. Verjetno pri vas teče posebna voda Itak se mi zdiš človek poln energije. Zdaj, ko sem te še na fotkah videla, pa ugotavljam, da se nisem motila Lemavrica, čestitke Jakcu za zobka! PBJ, naj bo operacija hitro mimo..še malo pa boš kot nova če veš. Jaz bi tudi mogla nekaj delov poservisirat. Najprej križ..sploh ne vem več, kako naj se dam, da me ne bo zjutraj vse bolelo. Mirno nočko vsem. Se beremo pri kavici
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.1.2008 7:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro!! PBJ, Nena in Nana - dobite za pijačo prvič, ko se srečamo. Imam pa svojo anekdoto. Ko sem bila v porodniški z Juretom, takrat sem bila stara 28 let, me je pri vratih gnjavil en akviziter. In, ko sem mu vstrajno ponavljala, da ne bom nič kupila, mi je na koncu rekel - A nimaš staršev doma?...... Še ena - moj brat pa je moral prejšnji mesec v Samsari (diskoteki ) pokazati osebno, je pa 1 leto mlajši od mene. Znorel je! Potem pa se je zamislil in doma smo se smejali na ta račun.
< Sporočilo je popravil duskamb -- 15.1.2008 7:23:17 >
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.1.2008 7:40:32
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Nana in AljaB, hvala za odgovora glede soje. Dala sem ji vanilijo in na srečo ni bilo nobenih stranskih učinkov razen tega, da je 12 ur skupaj spala . Se je mož hecal, da bo vsak dan jedla sojin desert . Duska, da ne bom samo ponavljala in pisala, da se pridužujem mnenju ostalih glede let, bom raje napisala, da imaš zelo lušno hčerko. Ga. Srček, si uživala včeraj?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.1.2008 7:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Duska, da ne bom samo ponavljala in pisala, da se pridužujem mnenju ostalih glede let, bom raje napisala, da imaš zelo lušno hčerko. Še malo pa bo ati moral kupit mitraljez.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.1.2008 8:00:35
|
|
|
|
Pikica pokica
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Še malo pa bo ati moral kupit mitraljez.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?