|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
14.1.2008 10:34:39   
barbas
Če sem prej tok jamrala, zdej pa mamuser posted image
Sem dobila enega unih krčev, ki se začnejo s trdim trebuhom, malo bolečine v spodnjem delu, ki ji sledi bolečina v križu, pa strašno tiščanje na wc, jest se pa premaknit nemoremuser posted image  bom mogla počakat da mine potem pa brzina na wc.
Drugače se pa tud jest kratkočasim v pisarni, po kosilu pa sledi počivanje in preverjanje, da imam vse pripravljenouser posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
14.1.2008 10:49:30   
klaja
Jutro!

Še vedno sem v enem  kosu! Lažni popadki so prisotni tako kot vsak dan. Najbolj me muči spanje, ker me začnejo rame bolet in ne morem več spat na bok. Komaj čakam, da bom lahko spala na hrbtu in na trebuhu.

Amna, Ursalara in binči iskrene čestitke za vaše zakladeke!!! Sem vesela, da je vsak dan več mamic med nami!

Danes pa če se ne motim pride Lusa domov?!

Ljubljana  super da ste dobili T2!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
14.1.2008 11:05:56   
mala pikica
Pozdravček še od naju z Gašperjem! Sva ostala sama doma, je moral ati že v službo. Gašper zdaj na veliko posluša glasbo od Raimonda Lapa, mamica pa lahko raziskuje po RR-u user posted image

amna čestitke za Alija user posted image user posted image user posted image

lunca
ti pa bi zdaj res že morala počasi rodit, da ne bo vaš user posted image slučajno noter ostal user posted image

Danes pa spet dobimo nekaj novih mamic, kajne?

lusa sporoča, da bo okrog 13.ure vedela, če prideta danes z Dašo domov. Potem pa se bo sigurno kaj javila, vsaj da nas na hitro pozdravi user posted image Saj ve, da jo že cel RR pričakuje user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
14.1.2008 11:05:59   
klepetka
mene pa  zanima,ker že nekam dolgo nisem opazila tukaj koale,ali sem spregledala ali kaj,ali je ona že rodila ?

pa še nekaj vam moram povedati,kaj sem zvedla te dniuser posted image
;kaj vse je naša Lana dobila (da je kao Turk prinesel v P,da se je videlo na tv-predaja nagrad ipd),ker je bila prva rojena v SLovenijiuser posted image (pa sploh ni bla prva).NO torej ,bogatejši smo za stanovanje,1 mio tolarjev bivših ,plenic za 1 leto,alpsko mleko za 1 letouser posted image ,....

In drži  tisti pregovor ,če bi fovšija gorela....,al kako že gre

To vejo ljudje ,mi pa ,zanimivo,nič.In ko pravim da ni dobila nič ,mi ne verjamejo ;pravijo ,da nočem povedat.Pa jim pravim ,da tud to  nekaj šteje ,da je prišel pogledat v P.

Kakor želijo.Ampak res imajo eni ljudje posla  in skrbi zarad tega.user posted image

lp

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
14.1.2008 11:10:02   
mala pikica
klepetka ja tako je v tej ljubi Sloveniji, na žalost. Res bi bili vsi v plamenih, če bi faušija gorela. Sicer pa jaz bi na tvojem mestu še kaj zraven dodala, potem pa si naj ljudje mislijo svoje.

koala pa mislim, da je brez interneta.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
14.1.2008 11:13:06   
vaney
amna, čestitam za bebicouser posted image user posted image user posted image

klepetka, tako ti je to pri nas-če dobiš, te ogovarjajo, ker so ti fovš, če pa ne dobiš, pa ogovarjajo, da nočeš povedat. seveda se ti zraven prijazno smehljajo in ti čestitajouser posted image -to je najboljše prezret, če ne se samo sekiraš

puri, upam, da bo kmalu šla v rim, ker se mi že prav smilišuser posted image

midva sva šla včeraj še 1x v kino, film je bil dolg 2,5 uri in me je na koncu že kar križ matral, ampak glavno, da sva šla. sva se vrnila ob 0.30 in sem danes potegnila spanjeuser posted image

grem kuhat kosilo, se beremo kasneje

ps: mi imamo pa sončekuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
14.1.2008 11:16:51   
zofija nr.2

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: zofija nr.2

no, jaz sem si rekla, da če tako zelo boli samo na koncu, tik pred iztiskom, potem se to pač da potrpet in ne more bit tako grozno.

Sploh ni nujno da te bo bolelo, oz ni nujno da je ona kričala zaradi bolečin. Ene kričijo ker si s tem dajejo moč za iztis,... Tako kt eni tenisači oz tenisačice zakričijo ko udarijo z loparjem,...

Jaz vem da nisem med porodom nič kričala, sploh pa na koncu ne, samo en grrrr se mi je izustil pa še to samo zato, ker sem pritiskala, sam iztis zame ni bil boleč, pravzaprav je bilo zelo olajšajoče, tudi ta popadek  ki je za iztis me popolnoma nič ni bolel, bil je samo en močan pritisk, kot pri kakanju, nič ni bolelo.

Tako da to kar slišiš kričanje, ni nujno od bolečine,...

Nalin, hvala za popravek, najbrž bi bil boljši opis 'kričanje od napora' - mi je jasno, kaj hočeš povedat. V bistvu si jaz že zdaj na podoben način pomagam, ko se dvigam iz ležečega položaja user posted image

Mml & klepetka, hvala za tolažbo. Jaz mislim, da imam kar nizek prag bolečine, vsaj tam spodaj. Imam že vse življenje zelo boleče menstruacije, pa 2 abraziji in histeroskopija me nista preveč opogumili, tako da kar otrdim, ko se pri gin. uležem. Zato sem se tudi odločila za EA.

No, danes me nekaj ščipa, tako da morda se bo pa mali le odločil za akcijo!

Lep dan user posted image , mamicam ki nas še berete in seveda user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
14.1.2008 11:48:20   
mala pikica
Urssyy že ima v svojem naročju malo princesko Vivien!!! 

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
14.1.2008 11:52:55   
klepetka
user posted image user posted image user posted image čestitke Urssyy zauser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
14.1.2008 11:58:58   
katee
user posted image user posted image  urssyy za Vivien user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
14.1.2008 11:59:38   
klepetka
katee,bom se pozanimala za čaj .sam predvidevam da se ga dobi v vsaki lekarni,če si ga tud ti v lekarni dobila.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
14.1.2008 12:00:53   
mala pikica
klepetka sigurno boš v vsaki lekarni dobila čaj za dojenje.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
14.1.2008 12:01:11   
puri
Urssyy,.....iskrene čestitke za Vivienuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi že kar šla po našo princesko,...komaj jo že čakamuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
14.1.2008 12:06:03   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

3.1.
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee
user posted image majra user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image   žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana
  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

user posted image

02.01. amna (PDP 20.1.)
ALI
3120 g, 52 cm

user posted image

03.01. aurora6 (PDP 8.1)
ANITA
4195 g, 53 cm

user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

04.01. tinci babinci (PDP 2.1.)
VID
3800 g, 52 cm

user posted image

04.01. ursalara (PDP 7.1.)
LARA
3375 g, 50 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

user posted image

06.01. meli23 (PDP 15.1.)
IZABELA
2870 g, 49 cm

user posted image

07.01. lutiropan (PDP 13.1.)
KAJA
3250 g, 50 cm

user posted image

07.01. ina83 (PDP 20.1.)
TEVŽ

user posted image

08.01. raja (PDP 14.1)
AJDA
3000 g, 50 cm

user posted image

08.01. binči (PDP 7.1.)
PUNČKA
4200 g, 57 cm

user posted image

09.01. lusa (PDP 15.1.)
DAŠA
3500 g, 52 cm

user posted image

10.01. artikl (PDP 12.1)
LINA
3350 g, 51 cm

user posted image

11.01. muzika (PDP 17.1.)
JAKOB
3440 g, 51.5 cm

user posted image

11.01. ursulina (PDP 9.1.)
LENART
3350 g, 52 cm

user posted image

11.01. katrin RR (PDP 15.1.)
ANŽE
2790 g, 47 cm

user posted image

12.01. nussy (PDP 11.1.)
MONIA
3590 g, 52 cm

user posted image

14.01. urssyy (PDP 18.1.)
VIVIEN
3590 g, 50 cm

Amna in Urssyy čestitke user posted image user posted image user posted image

Januarčic je zdaj samo še 50!
Imamo pa zato že 36 mamic, 20 user posted image in 18 user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3464
14.1.2008 12:10:32   
amna
ursyy čestitke za user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

Vidim da se zanimate za čaj za dojenje. Jaz sem si kupila HIPP-ov čaj za dojilje in moram reči da je full dober. Mleka imam po njem veliko pa tut okus ni napačen.

Naš Ali je sicer priden, samo spal bi, tako da ga moram zbujati da se nahrani.

A katera ve kaj je kaj dobro jesti in česa ne, ko dojiš? Mene je strah vsega, da mali ne bi imel krče. Kdaj lahko začnem jesti sadje in kero? Zaenkrat jem samo kuhana jabolka v kompotu.

Lep pozdrav!!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
14.1.2008 12:17:28   
vaney
ursyy, čestitam za malo princeskouser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu amna)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
14.1.2008 12:20:36   
limma
Dobro jutro,

malo pozno sicer user posted image , ampak sem se celo noč premetavala, ker je user posted image  tako norela po trebuščku in sem zaspala šele proti jutru.. ob 9h sem šla na stranišče in še za dve uri nazaj spat user posted image  zdaj sem kot nova user posted image
Čestitke vsem novim mamicam! user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
No, potem sem pa malega peljala v vrtec in itak, da ne bom šla spat sedaj nazaj. Kaj bom pa potem delala spet ponoči?

Ti kar pojdi nazaj spat, ni še prepoznouser posted image  boš pa z mano klepetala ponoči user posted image

piba - a je Lea bolna? user posted image  jaz imam tudi v sredo pregled, že zjutraj.. pa ti?

Ketrin24 - res si bogauser posted image  z mojim križem je malo bolje, ampak tako hudo kot pri tebi ni bilo... meni je pasalo, da sem sedela - na žogi, ko me je pa user posted image  zmasiral, je bilo pa še boljše... samo, če te tako boli, ti tudi masaža najbrž ne paše.... upam, da bo čim prej bolje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3467
14.1.2008 12:31:26   
Alfabeta
Ulla78 tudi že pestuje svojo deklico Niko. Rodila je včeraj. Nika je bila ob rojstvu težka 3255 g in velika 50 cm.

user posted image user posted image user posted image  čestitke!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
14.1.2008 12:32:33   
limma
.. sem prehitro stisnila potrdi user posted image

klepetka - točno tako kot pravi mala pikica, povej, da imate mleko zastonj do 18. in ne do 1. leta, pa en teden smučanja in en teden dopusta na morju,.... mislim?? tudi, če bi bilo vse res - fajn, a ne! user posted image  ne se obremenjevat, nima smisla...
urssyy - čestitke za Vivien! user posted image  user posted image  user posted image  kapljice gredo danes na pošto user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
14.1.2008 12:33:15   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Ti kar pojdi nazaj spat, ni še prepoznouser posted image  boš pa z mano klepetala ponoči user posted image

Ja, ja. To pa ne, sem že pripravila zobotrebce, da jih dam med vekeuser posted image . Mah saj bo enkrat boljše, če ne prej pa čez kake 2-3 leta.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
14.1.2008 12:35:32   
limma
Ulla78 - tudi tebi čestitke za princesko Niko!  user posted image user posted image user posted image  
Prav super, da je vsak dan več mamic user posted image

Lunca - zate pa držimo pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
14.1.2008 12:37:04   
puri
Ulla78,...čestitke tudi tebi za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
14.1.2008 12:39:00   
limma

To pa ne, sem že pripravila zobotrebce, da jih dam med veke.

user posted image  a ne bi prej še s kapučinom probala ohraniti budnost? pusti zobotrebce za popoldan... user posted image  

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
14.1.2008 12:40:43   
limma
Alfabeta,

pišem ti ZS.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
14.1.2008 12:40:48   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: limma

To pa ne, sem že pripravila zobotrebce, da jih dam med veke.

user posted image  a ne bi prej še s kapučinom probala ohraniti budnost? pusti zobotrebce za popoldan... user posted image  

Hja, bi! Pa potem potrebujem še Rupurutuser posted image . Ja, nosečnost ni enostavnauser posted image

Aja, imaš ZS

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?