|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
13.1.2008 9:51:59   
scubadiver
Dobro jutro drage mamice in user posted image ,

Vanja hvala za kavico in zajtrk user posted image .

Ravno včeraj sem se tukaj na RR spraševala kje je tista Lana ki potegne po 5,6 celo 7 ur skupaj. Včeraj je spala od pol osmih zvečer do 2h zjutraj, pa potem takoj po papici in previjanju spala še do 6h, pa potem do 9h ko sva vstali.
Sedaj pa zraven mene v ležalniku čveka. Mislim da bo tole naše dete govorilo ko dež. Ker že sedaj ves čas ko je zbujena "govori". Skos spušča ene glasove, se smeji zraven, krili z rokami... Imam občutek da bi na vsak način rada znala govort in hodit user posted image  

Tole vreme pa tudi mene ubija. Tako rada bi šla ven, pa je bila prejšnji teden res skos megla do tal tko da nisva šli, zdej čez vikend, ko bi šli lahko ven iz lj na kak sonček pa je dež user posted image .

Sem pa tko vesela, ker se mi zdi da je Lana ujela super ritem. Podnevi je skor ves čas zbujena, zvečer ob osmih ko jo damo skopano spat, takoj zaspi in z zbujanji spi do cca. 9h. Se mi zdi prav super. Se zdej kr lepo držimo tega, da je okoli sedmih kopanje, okoli 8h pa posteljica in pančkanje. Upam da bo tako tudi ostalo.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.1.2008 10:07:10   
sonchek
Dobro jutro mamice
..hvala za kavice..se je prov prilegla...
..mi smo se naspali...zdej že tretjo noč spimo celo noč..no ne bom se prehitro hvalila..ampak je tako luštno ko se tudi jaz naspimuser posted image
..prvič sem se sama zbudila ob pol sedmih..pol pa ob pol osmih...polne zize..in sem kr tamalo v luft dvignila..ker me je že vse preveč tiščalo..če ne bi verjetno še kr spala..
no danes se nam obeta spet en deževen dan...
..pa gre katera vseeno kej ven, al je bolš zaradi vlage da se ne hodi, če slučajno malo neha..????user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Mi je pa dons že 2x kr fajn bruhnil pa do sedaj to ni počeluser posted image .
Tiste, ki vam polivajo - a to kar naenkrat pride al je že skoz tkouser posted image

Naša sicer ne poliva, ampak je do zdaj ene trikrat bruhnila in mislim, da je bilo to od tega ker se je preveč najedla..to je samo moje mišljenje..zdej jo pa kr mal prej odstavim, če nič ne štrajka, se je najedla...
požrešneži so, kaj hočemo...hihihiii

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Lana je danes prvič naredila poplavo v kopalnici med kopanjem. Očitno res uživa in danes je pogruntala da lahko z nogicami šprica. Nisem si mislila da bo to tako hitro osvojila. user posted image .

..tudi pri nas je bilo včeraj tako...zgleda da so zares šele zdej začeli uživati..vsaj jaz imam tak občutek...

Tudi naša se že smeje na vsa usta..dobr da ima ušesa..če ne bi ji šla usta okoli in okoli..hihiiiuser posted image .. takrat se seveda oba z očkom stopiva zraven...

joj res so cukri ti naši malčki, kaj???? včasih kr za pojest...hihi

Naša spet spi in grem mal likat...men se itak zdi da vsak dan sam likam in likam...
Joj kok časa mislite, da je treba vse prelikavat...??user posted image

Jutri imamo pa slikanje kolkov in upam, da se bomo rešil teh groznih velikih plenic in bo tudi za malo veliko lažje...

No lep dan vsem in čim več nasmehov naših malčkov..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.1.2008 10:08:24   
sonchek
Aja še to..če katero zanima..so v mojem albumu slikice naše princeske...
l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.1.2008 10:23:37   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Punce, men tko lije M. da mi noben vložek ponoči ni zdržal. Kaj takega se mi še ni dogajalo. V življenju še ni tako teklo user posted image . No, na srečo me vsaj ne boli kaj preveč. Bom dala jutri ponoči kar lanino pleničko noter, mogoče bo bolš zadržala user posted image .

To se je men zacelo dogajat 1.1. pa se kar ni konec user posted image , mam vsaj za ponoci vlozke jessa (dm) s 6imi kaplicami- so full ogromni ampak lepo vse zadrzijo. Pa za cez dan imam nocne libresse ker so tud edini dovolj dolgi, da nimam vse skoz in skoz premoceno. Mi pa vse kolegice govorijo, da so to ostanki cisce (sam sem bila tud jaz 14dni brez)... Bomo vidl drug mesec sam ce je M. pa preuser posted image to dolg traja user posted image user posted image .

Narascaj fajn je bilo spet mal poklepetat!!! Skoda da je bla Taja slabe volje sem jo hotla mal pocartat, no saj moj lenuh je tud sam spal user posted image . A ves, da sem te sanjala danes... Smo sedel tako kot vceraj v romansi in se neki menmo, ti pa poves, da si spet NOSECAuser posted image !!! Sej sem sam sanjala, ne?user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: murencek
ad3 - Staš dobiva 6 kapljic/dan: dam vedno v malo bebe čajčka po žlički, skupaj z vetrovnimi kapljicami; npr. zjutri 3 kapljice. Nato 1 obrok brez kapljic in naslednji obrok ostale 3 kapljice (tudi s čajčkom in vetrovnimi kapljicami). Se mi zdi, da se je mali navadil - je OK.

jaz dajem 4 kapljice in to kar zmesam v flasko s cajem... Ce spije vse dobi vse, ce kaj spusti pa pac mal manj... Zaenkrat se mi zdi, da zvijanje in krci niso povezani s kaplicami.

No, sem hotla se mal o nas napisat pa ze klice...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.1.2008 10:39:20   
sonchek
Hoj..
Spet jaz...hihihiii
..se vidi da je vikend in imam pomoč...mojga user posted image  in s tem seveda več časa..

mamice eno vprašanje za vas:
Kenguru...DA ali NE???
Ima katera in katerega,...
..jaz razmišljam da bi si ga kupila in z njim šla na tale naš hribček za kondicijo...z vozom gre prepočasi, tko da resno razmišljam..
Mogoče tega:
user posted image
Kaj mislite???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.1.2008 10:41:50   
Tanayya29
Dobro jutro!
Hvala za kavico,čaj,zajtrk...

Jaz pravkar pijem kavouser posted image user posted image .
sonchek luštna Neliuser posted image user posted image !Aha,mi gremo ven vsak dan,edino če pada dež.Včeraj sta šla takoj,ko je nehal padat dež.
Če je megla pa ponavadi tud,razen če ni full full megla.
V lj je pač skoz meglauser posted image .

nicolina sorry,sem prehitela user posted image rd,tako mi je ostalo v spominu,da je to okrog 7-ega v mesecu.upam,da si ozdravela..Jaz sem danes že skor OK.tetoviral se bo odzadi na vrat(še sama ne vem kako bo točno zgledal).Jaz imam enga na hrbtu,dala sem si ga pred 5 leti,imam metuljčkauser posted image .
ilije samo,da ste domauser posted image user posted image .Kaj pa je pravzapav bilo?
srečanje tudi jaz,komaj čakam,da se spet malo vidimo,in kakšno rečemouser posted image .
scuba odstranitev strij baje fulll boli....sem jo spraševala že takrat.super zgodbica o pikadu...sem se full nasmejalauser posted image .Super za Lano,da lepo spančka.
dieta moj se full drži..jst pa podležem ob 11h zvečer sendviču s sirom...user posted image user posted image user posted image ,moj prav,da nimam nobene volje,mal me krega.Ko pa hočem delat z njim trebušnjake pa se tut dvignt ne morem...križ...pa tut lesena sem ratala.Se tolažim,da bo spomladi bolje,ko bova z Tajem skoz okrog.
krčki naš nima več.
valentinovo jaz ponavadi en srček narišemuser posted image user posted image .
vanja meni poliva ,ko ma preveč(mam tak filing),kdaj zjutraj se tko nabuta,da še bruha zraven ko poje...user posted image user posted image .
Sicer pa meni spi celo noč že neki časa,in zjutraj,k se zbudi najprej govori s stropom..agu,gu gu(men je tok smešen,mi2 se mu full smejiva),pa vriska v vrtiljak,pol se pa v sekundi spomni,da je fulll lačen in se začne dret,da tut na wc ne upam....
sicer pa se tudi mi pred 11 zvečer ne spravmo spat...pa zaspi ob 9h,pa ga nesem v postlo,pa se zbudi,pa spet uspavanje,itd.......
včeraj je zaspal ob pol enajstih,to je full zgodaj,in je spal do 6h,sedaj pa še spi...user posted image .
Sicer pa je včeraj dobil full cunj(babica kupla na razprodajahuser posted image user posted image ).Jaz bi pa tut mogla zase kej pogledat,ampak......
mah,sedaj pa grem pogledat oba moja moška ,če še spita.

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.1.2008 10:42:42   
scubadiver
Ajtak pri meni je brez dvoma M. ker mi jo je v sredo napovedal tudi G. na pregledu. Je na UZ že videl folikel, ki je pač najlepša napoved da M. prihaja. Ah ja, kaj čmo. Upam da jo bodo vsaj kontracepcijske tabletke za naslednji mesec spravile v mejo normale. Drugač bom pa res probala tele jessa vložke. Jih nisem še nikol kupila.
Sonchek krasna je tvoja Neli. Res pravi cukerček user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.1.2008 11:24:20   
barika
Žirafa, bom najprej v Lovcu pogledala, ga premoremo tudi v Celju, potem ti pa sporočim, žili si pa prave profesionalneuser posted image
mi smo spet spali celo noč, s tem da nama je 1x AC zapiskuuser posted image , sem skočla do plafona (mali al ni dihal, al je pa tak čudn zlezu dol iz senzorjev-se tolažim)
a ma katera namen kupit ZAPPa-a, jaz študiram da ga bo treba nabavit (eno marelo, pa mi je zapp taaaakkkuser posted image , da ne vem, če si ga ne bom omislala, morem še mojga prepričatuser posted image , pa iščem po e-bayu ugodno ceno

Ajtak, kolegica je rekla da je za hčerko imela vsak mesec posvetovalnico, do 6 meseca, zdej pa ne vem

nič, grem še mal surfat

Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.1.2008 11:27:05   
Ilije
user posted image Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

ILije - Kako pa je kašljala Ajda? Naš je začel kašljati, ker ima vneto grlo in tudi razmišljam ali naj gremo k dr ali naj počakam do ponedeljak, ker tako hudo pa spet ni, da bi skoz kašljal. Se pa tudi vleče že 10 dni...

Ajda je že pred obiskom zdravnika skoz po malem kašljala. Ko pa je  dobila zraven še vročino smo šle k zdravniku, ki naju je kar na pediatrijo poslal. No v bolnici so nama razložili, da je nevarno, če ima suh dražeč, lajajoč kašelj (kar pomeni, da ima dojenček laringitis). Terapija pri tako malih otročkih (oz. pri Ajdi) so bile inhalacije s fiziološko raztopino na 4 ali 6 ur. Ter izpiranje noska s fiziološko in potem izsesavanje.
Nevarno je, če ga kašelj ovira pri hranjenju, če ob kašlju težko diha, mu piska ipd. Pa v mirovanju (ko spi) ne sme imeti več kot 50 vdihov na minuto, ker če jih ima pomeni, da ima dojenček dihalno stisko.
Jaz ti svetujem, da pokličeš k vašemu pediatru in se še z njim posvetuješ oziroma naročiš na pregled, da mu vsaj posluša pljučka in skuša ugotovit ali morda gre tudi za vnetje bronhijev (se pravi bronhitis)

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Ilije dobrodošle spet domauser posted image user posted image . Zdej se pa le do konca porihtajteuser posted image . Kako pa je z Iris?

Iris je po drugi dozi antibiotika OK. Ne kašlja več, vročine že lep čas nima, tako da mislim, da so jo v tem času ko sem bila v bolnici uspeli pozdravituser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nayya29
ilije samo,da ste domauser posted image user posted image .Kaj pa je pravzapav bilo?

V nedeljo je Ajda začela kašljati pogosteje kot ponavadi. Dobila je še vročino (38,5), zato smo klicali k dežurnemu, ki nam je naročil naj se proti večeru pridemo pokazat, če ne bo boljše. Dežurni pa je ugotovil poklanje na pljučih in ker Ajda povrhu vsega celo nedeljo ni skor nič jedla, saj je samo spala, smo morale naprej v Celje. Torej smo ostale v bolnici na 'opazovanju', ki se je podaljšalo do petka, dokler končno na pljučkih niso nič več slišali.

No pa dovolj o nas, ko pa preberem še za nazaj pa vam seveda še kaj odgovorim.

LP user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
13.1.2008 11:29:50   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: barika
a ma katera namen kupit ZAPPa-a, jaz študiram da ga bo treba nabavit (eno marelo, pa mi je zapp taaaakkkuser posted image , da ne vem, če si ga ne bom omislala, morem še mojga prepričatuser posted image

Zapp je tudi moja sanjska marela. In tako kot ti, moram tud jaz mojga prepričat. Aja pa v živo ga morm še tud vidim, ker če se ne da sedalo podret v ležeči položaj, bomo verjetno iskali kakšno drugo marelo ali pa do konca uporabi ta star voziček.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.1.2008 12:45:52   
Nana Liza
ILIJE- najlepša hvala za odgovor. Samo, da je sedaj vse ok. user posted image Bom pa jutri tudi jaz poklicala P. Danes ponoči ni niti enkrat zakašljal.  vVčasih kašlja, ko se hrani  in se mu zaleti, pa takrat tudi tako težko diha. Naša prva pol leta ni bila bolna ali prehlajena. Sedaj me je pa kar mal groza, ko je mali prehlajen že pri 1 mesecu. Ko sta dva, so pa te virozice in prehladi prav nadležni.Ta drug vse pobere od ta prvega. user posted image

Barika - Glede zappa sem 1 leto (oz. še manj) nazaj ga hotela kupit, ker mi je bilo tko lušten in praktiččen voziček, a sem se premislila ravno zaradi tega, ker se ga ne da dati v ležeč položaj. Mamice so takrat, ko je mali zaspal, kar voziček nagnile in ga pustile spati. user posted image Jest pa dostikrat našo ta prvo še naložim v voziček ravno z razlogom, da bo zaspala. Čez dan doma ful težko zaspi.  Mi smo se odločili potem za enega v chicco-tu. Mogoče sedaj obstaja že kakšna dopolnjena vezija zappa. user posted image

voziče
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
mamice eno vprašanje za vas:
Kenguru...DA ali NE???
Ima katera in katerega,...
..jaz razmišljam da bi si ga kupila in z njim šla na tale naš hribček za kondicijo...z vozom gre prepočasi, tko da resno razmišljam..
Mogoče tega:
user posted image
Kaj mislite???

Sonček - tudi jest že nekaj časa gledam tega kengurujčka. Smao naš otrok je tak že težak, da mu bo verjetno že kmalu premajhen. Ima že skoraj 6 kg pri 7ih tednih. user posted image

Kliče sirenca..

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.1.2008 12:58:40   
rozika12
Hallooo.

Vanja, glede polivanja: me tako zelo jezi. Nobena od mojih ni polivala, Neža pa že ves čas. Enkrat bolj, enkrat manj. Ne da bruha, ampak vedno nekaj malega steče in pol brišem, brišem .... . Ni nič narobe. Sem govorila s pediatrinjo. Pod peno v posteljci sem dala debelejšo brisačo in tako naredila manjši enakomerni naklon, pa pomaga malo. Podiram kupčke - ne rata vedno. To je to.

Uf II del še pride.....

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.1.2008 13:46:11   
rozika12
Vanja, starekša bo marca 10, mlajša je bla pa decembra 7. Sta zeloooo veseli Neže. So mi prav v pomoč. Starejša jo že previje, podira kupčke ...., mlajše pa pod mojim budnim očesom (tako da on atega ne opazi, upam).

Ilije, lepo da sta doma. Veliko user posted image  z Ajdo.

O, Scubadiver, kadiš. Jaz sem med N sem pa tja še kakšnega prižgala, zdaj pa nič. Ne gre, ker dojim in začuda me niti ne matra.
A sem podobno že pri prejšnjih N, potem sem pa spet začela. Kaj češ.... . user posted image  Bomo vidli, kaj bo tokrat.

Živjo sonchek. Kenguru je meni super. Ga doma tudi uporabljam. Mama mi je pa sešila sling. Pa nisem najbolj vešča. Tale na slikci zgleda mega. Še nisem takega videla.
Barika, kaj je to ZAPP-a???? Predvidevam nekakšen voziček, specijalen????
Jaz bi tudi kupila nov športen zložljiv voziček, pa ne vem katerega?? Predlogi .... HVALAuser posted image

Nana Liza, kot ti Ilije svetuje, ti tudi jaz. Moja mlajša je tako pljučnico dobila. Ne da te strašim, samo jaz zdaj rajši zdravnikom tečnarim - sprašujem, pa sem pol mirna, če hvala bogu ni nič hudega.

Aha, sem dobila odgovor na ZAPPA.

Čau.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.1.2008 15:50:20   
jooly
En dober vic sem včeri slišala. Sej verjetn je že star, ampak me je res nasmejal...

Se dva dojenčka v porodnišnici pogovarjata, pa eden reče: "Jst sem pa fantek!"
Pa ga ta drug čudn gleda, pa reče: "Kako pa veš?"

Ta prvi pa dvigne dekco in prav: "Glej, mam modre copatke..."

user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.1.2008 16:16:34   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

En dober vic sem včeri slišala. Sej verjetn je že star, ampak me je res nasmejal...

Se dva dojenčka v porodnišnici pogovarjata, pa eden reče: "Jst sem pa fantek!"
Pa ga ta drug čudn gleda, pa reče: "Kako pa veš?"

Ta prvi pa dvigne dekco in prav: "Glej, mam modre copatke..."

user posted image user posted image user posted image

TA JE RES STAR AMPAK ŠE VEDNO DOBER...user posted image user posted image user posted image

..joj kva mene mori tale vreme..k ne moremo ven...prov grozno je..
ah bo že...

nič grem malo počivat, ker tamala tudi pana..
l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.1.2008 16:34:56   
sonchek
A  ste že preselile naš seznamček...????? user posted image user posted image user posted image
če ne bi ga lahko malo popravili in dopolnili...tako bi vse imeli tukaj..kaj pravite????
..no tiste ki pa vas še ni gor se pa pofočkajte da vas dodam...
..tako bomo lažje čestitale rojstne dneve...in vse ostalo...
l.p.

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
3.10.2007 Hruškica84 (5.11.)- user posted image  Filip (2630g 48cm)
7.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)
16.10.2007 Žirafa76 (12.11.)- user posted image user posted image  Isabela(2460g, 46cm) in user posted image Sofija (2570g, 47cm)
16.10.2007 Nikkita10 (5.11.)- user posted image  Lara (3290g, 52 cm) 
23.10.2007 Nemrak (5.11)- user posted image  Žana (3060g, 50 cm)

user posted image (24.10. - 22.11.) 
24.10.2007 Že 35 (4.11) - user posted image  Timon (3640g, 52,2cm)
25.10.2007 Bella469 (4.11)- user posted image    ??? (???)
27.10.2007 Sliva10 (19.11) - user posted image  Anže (2910g, 50 cm)
28.10.2007 Martita (5.11)- user posted image    Maja (3530g, 53 cm)
29.10.2007 Ninocka (6.11)- user posted image   Ruben Cal (3360g, 51 cm)
29.10.2007 Sonček5 (11.11)- user posted image  Aljaž (3250g, 51cm)
30.10.2007 Gruška (6.11)- user posted image   Taja (3570g, 50 cm)
30.10.2007 Maks (2.11)- user posted image  Matija (3520g, 47cm)
30.10.2007 Alina_Alin (6.11)- user posted image   Tjaša (3190g, 48 cm)

30.10.2007 soni (16.11.)- user posted image user posted image   Patricija(2350g, ?cm) in Lan (2650g, ?cm)
01.11.2007 Jooly (13.11)- user posted image  Kim (2690g, 48 cm)
02.11.2007 makica (10.11)- user posted image   Lana (?g, ?cm)
04.11.2007 TANTRA (8.11)- user posted image   Luka (3100g, 52cm)
04.11.2007 Heaven (8.11)- user posted image   Enja (2600g, 52 cm)
05.11.2007 peska (5.11)- user posted image    Oskar (3610g, 53cm)
06.11.2007 Nayya (10.11)- user posted image    Taj Tristan (3150g, 50cm)
06.11.2007 naja08 (3.11)- user posted image   Blaž (3600g, 53cm)
06.11.2007 MojVal (4.11)- user posted image    Neža (3580g, 53 cm)
07.11.2007 deena (11.11) user posted image  Melina (3070g, ?? cm)
08.11.2007 tintin (4.11)- user posted image    Vasja (4200g, 54cm)
08.11.2007 Kada (10.11)- user posted image    Žiga (3050g, 51cm)
09.11.2007 Ilije (9.11)- user posted image     Ajda (3475g, 54 cm)
09.11.2007 kesi (7.11)- user posted image      Tian (2900g, 52cm)
10.11.2007 potepinka (7.11)- user posted image     Mark (3140g, 50cm)
12.11.2007 pikapikica (6.11)- user posted image   Klara (? g, ? cm)
13.11.2007 matea1 (2.11)- user posted image Zoja (3720g, 51cm)
?15.11.2007 Tinna (23.11)- user posted image   Maj (?g, ?cm)
16.11.2007 manca (15.11)- user posted image  Maja (3590g, 52cm)
16.11.2007 kanarka (20.11)- user posted image  Sara (2750g, 47 cm)
16.11.2007 pikec mali (21.11)- user posted image   Sanja (?g, ?cm)
16.11.2007 marinci (9.11.) - user posted image  Jan (3110g, 49cm)
17.11.2007 ajtak (27.11)- user posted image  Tjaš (4280g, 55cm)
17.11.2007 mama11 (8.11)- user posted image   Tamara (3870g, 55cm)
18.11.2007 Špelka (29.11)- user posted image  Kaja (3580g, 53cm)
18.11.2007 analana (16.11)- user posted image  Lan Tian (3750g, 51cm)
20.11.2007 Barika (8.11)- user posted image    Martin (3805g, 51cm)
20.11.2007 Barbi195 (21.11)- user posted image   Lovro (3140g, 53cm)
21.11.2007 buba1131 (25.11)- user posted image    Filip(3740g, 53cm)
21.11.2007 Viki-2 (24.11) - user posted image  Aleksej (3420g, 52 cm)
22.11.2007 Nana Liza (28.11)- user posted image    Tevž (2940g, 50cm)
??????? kimi6 (6.11.)- user posted image  Enej ???

user posted image  (23.11. - 21.12.)
23.11.2007 naraščaj (14.11)- user posted image   Taja (3670g, 51cm)
24.11.2007 rozika12 (30.11)- user posted image    Neža (3460g, 53cm)
26.11.2007 Debeluška30 (29.11) - user posted image  Erna (3810g, 54cm)
26.11.2007 Sonchek (19.11.2007) - user posted image  -Neli (3070g, 50cm)

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.1.2008 17:28:51   
Oranža
Sonchek če greš na stran 1 boš našla že kar ornk popravljen seznamček. Ne vem pa več katera ga je zrihtala, Scuba al Nayya ali Ilije. Te tri fajn punce so se zavzele za seznamček user posted image user posted image . Če je pa še katera pa ne zamerit, ker se ne spomnimuser posted image  - sej veste da imam spomin kot rešetouser posted image . V glavnem tle gor ste itak vse fajnuser posted image user posted image .

Rozika a ne kolk je fino k ti lohk že mal na pomoč priskočitauser posted image . Pr nas je 5 let razlike pa mi ni nič žal. Mi mal počuva da jst recimo v klet skočim kaj iskat al pa cote obesit/prat. Zdej se clo neki navdušuje da bi ga previl. Pa mu bom kar pustila - seveda bom zraven, ker rite briasal glih ne bi user posted image  - mah naj ima veseljeuser posted image .

Jst si ne morem kaj, da ga ne bi dons mal pohvalila, pa upam da ne bomo mel zvečer veselice. Zdele pančka že kakšno urco in pol V LEŽALNIKUuser posted image user posted image user posted image . Do sedaj je zdržal notri celih 5 min.Pa cel dan ful lepo je - skoraj brez krčkov in napenjanjauser posted image . Sem tolk happy da kr enih 5 cm od tal hodimuser posted image . Se pa res ful ful ful pazim kaj v usta nesem.Vam pa povem, ko bo tole s krčki mimo, se bom pa najedla do onemoglosti jogurta, sladoleda, pire krompirja in špinačeuser posted image user posted image user posted image
Grem zdej še jst mal pred tv dokler še pančka - tavelika moška pa klet in garažo pospravljatauser posted image .
Se beremo...

Aja Sonchek ful imata luškano princeskouser posted image .
Jooly - vic ful dober, jst sem ga slišala prvičuser posted image .
Nana Liza upam da ni nič hudega, pa da se čimprej pozdravitauser posted image

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 13.1.2008 17:31:51 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
13.1.2008 18:05:02   
makica
a ma katera namen kupit ZAPPa-a, jaz študiram da ga bo treba nabavit (eno marelo, pa mi je zapp taaaakkk , da ne vem, če si ga ne bom omislala, morem še mojga prepričat , pa iščem po e-bayu ugodno ceno

No mi ga imamo in se mi perfektev voziček. Sicer odvisno za kakšen namen se uporablja. Mi smo ga imeli za po trgovinah in je bila notri od enega do drugega leta. Še sedaj jo včasih zapeljemo s tem vozičkom. Nam naklon ni manjkal, je tudi tako kdaj zaspala, smo pa ponavadi z njim hodili,ko ni imela ure za spanje. Jaz sem ga kupila malo rabljenega in smo ga res zelo zelo veliko nucali, pa je vedno še kot nov. Jaz prisegam na Quinny. Tudi sedaj imamo za ta drugo Buzz-a.

Drugače smo OK. Smo imeli drugo posvetovalnico, Lana ima 4800g in 55,5 cm. Torej v enem mesecu skoraj +1kg in 4 cm. Spimo še vedno zelo veliko čez dan, se sicer prebudi in če jo takoj nazaj uspavam spi potem še eno rudno. Je pa nenormalno veliko. Včasih se je dojila na 3-4 ure, sedaj velikokrat tudi čez 2 uri. Zvečer pa je prava katastrofa. Da bi se nasitla, je ob 20-ih, 21-ih in na koncu še ob 22-h. Sem včeraj ji dala flašo in se zelo počasi navaja nanjo. Kljub temu da toliko poje ali pa je za tolažbo spi 3 - 4 ure in potem je spet lačna. Očitno so moji otroci (prva je bila kopija Lane) zelo lačne sorte in bi skozi jedli. Mleka je pa dovolj. Je pa z eno stranjo Lana skregana in jo ves čas tepeuser posted image . No jaz sem ena izmet tistih, ki glih ne uživa v dojenju. Imam spet boleče bradaviceuser posted image . Najbolj pomaga krema od Aventa.

Ali je mogoče katera iz Kranja. Zanima me ali se splača iz v Qulandijo. Predvsem me zanima kako so založeni c&a in H&M. Imamo v torek pregled kolkov pa bi skočila do Kranja. Gužve verjetno dopoldne ne bo.

Se pa ne moremo izogniti tem viroz. Sedaj ima prva user posted image in mož vnete oči, jaz pa Lana pa še čakave, čeprav sem ful pazila, vendar pravijo da je ful težko se izognit infekciji ko je enkrat v hiši.

Drugače pa zavidam tistim, ki jim ponoči tok spijo. Res ne vem kako vam rata.

Vsem ki ste praznovali obletnico in ki še boste čestitke. Vsem bolnim pa hitro okrevanje

Tako na hitro od nas

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
13.1.2008 19:02:10   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: makica

[Ali je mogoče katera iz Kranja. Zanima me ali se splača iz v Qulandijo. Predvsem me zanima kako so založeni c&a in H&M. Imamo v torek pregled kolkov pa bi skočila do Kranja. Gužve verjetno dopoldne ne bo.

Sm bla zadnjič tam v hm-ju - katastrofa - nič pametnega niso imeli - ful slabo založeni, na blagajni pa gužva, sta delali 2 frklji pa zraven čvekali na veliko namesto da bi delali...sta imeli take obrate k bolan srat..

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
13.1.2008 20:06:59   
barika
Makica, glede na to, da smo a flaši (spi celo noč) mu dam 1 merio (al pa pol merice) več "instant" mleka v čaj, pa zgleda da to pomagauser posted image
glede zapppa, ja tale naklon manjka, pa mogoče še varovalo, se še odločam

grem gledat J.Louser posted image

lahko noč

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
13.1.2008 22:40:31   
sonchek
user posted image user posted image user posted image ... za seznamček...lepo da ste se toliko potrudile...fulll pridne...

No zdej gremo pa spat...upam, da bo dolllga nočka...

Lahko noč vsem mamicami in njihovim sončkom!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
13.1.2008 23:25:45   
Dajica
Vecerni pozdravcek!

Danes smo se spet potepali, sli smo do Rogle, ampak ne na soncek, ker ga ni bilo, temvec na obisk k starim starsem od mojega. Potem pa se v Velenje se na en obisk. Kaja je pa tako pridna, da sploh ne morem verjeti Cel dan je prespala, le toliko je budna, ko se previja pa ko se doji, potem pa jo kar zmanjka. Tudi med voznjo spi. Ko smo prisli domov malo po 8.uri zvecer, je bila celo za 2 urici budna, je gledala vrtiljak, pa pogovarjala se je z nama, potem pa spet odsla v spanec. Se vcasih ze kar sprasujem, ali je vse vredu z njo user posted image Pa pravijo vsi, naj bom vesela, ker je tako priden otrok. Res, sploh nimam veliko dela z njo. Pravi srcek je. Tako da ce vcasih kaj zajokca, se mi kr cudno zdi, pa se spet sprasujem, je kaj narobe?

sonchek-tvoja princeska ima pa enako dudico kot nasa user posted image

Cisca se mi je pa prenehala te dni, se pravi v 5. tednu. Kaksno olajsanje. Ko le M se ne bi bilo nekaj casa. Imam pa v cetrtek prvi pregled pri G po porodu. Akcije user posted image pri nama se ni bilo, cakava na pregled in potrdilo, da lahko. Se malo...user posted image
Vceraj je Kaja tako goltala mleko, da je potem se preden sva uspele podirati kupcka, vecino izbruhala oz. polila ven. Sem jo mogla preobleci. In potem se 1x, jo preoblecem in potem se 1x... jao.... Se zadnje preoblacenje. Sej potem ni slo toliko ven, ampak toliko pa je bilo, da je bila mokra in sem jo mogla preobleci.

Je pa spet spala pridno celo noc. Ob 6ih je zacela nekaj stokati, verjentno bi zaspala nazaj, pa sem jo kar vzela iz posteljice in podojila, ker se mi zdi, da je kar dolga toliko casa brez hrane pri tako majhni. Potem pa spet ob 10ih.

Vedno hocem odgovarjati na vasa vprasanja, potem pa vse pozabim.....grrrr....si bom mogla zaceti sproti zapisovati, ko berem.

Lepo in lahko nocko vsem

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.1.2008 9:08:19   
nicolina
Dobro jutro,
danes vas jaz častim s

[link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.twincitiesdiningguide.com/images/Specialty-Coffee-Drinks.jpg&imgrefurl=http://www.twincitiesdiningguide.com/pages/goldenthymescoffeecafe.asp&h=768&w=1024&sz=40&hl=sl&start=93&um=1&tbnid=gx7YLyutU0Ui2M:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dcoffee%26start%3D80%26imgsz%3Dxxlarge%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dsl%26rlz%3D1T4ADBR_enSI204SI206%26sa%3DN][/link]

in
user posted image

praznujem 32. rojstni dan...

Se pol še kaj javim...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.1.2008 9:21:25   
murencek
nicolina - VSE NAJBOLJŠE!!! VELIK ZDRAVJA IN MNOGO SPAANCAA!!
sonchek - ja, vsi user posted image  so tko luštni!!!
megla - zakaj v megli ne smemo ven? Jst sm bla zjutri tko user posted image , ko je kazalo na sonce, zdej se je pa spustila megla in čakam sonček user posted image
menstra - mislm, da sm jo dons dobila. Trebuh me ne matra (končnoo!!!), sam lije ven pa kot za stavo!!!
albumček - hočem pripopat nove fotke, pa mi sploh ne naloži: grem na "dodaj nov album", pa "browse...", pa ne gre. Medtem ko mi nalaga slike, vse skupaj zaštekauser posted image
user posted image  dons se je Staš po 2 dneh končno fejst usral user posted image . Sva z očijem komi čakala. In sva vseskozi navijala: "Rita odpri se!!! Rita odpri se!!!user posted image
LP

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.1.2008 10:09:30   
sonchek
Dobro jutro...

Nicolina....VSE NAJBOLJŠE...in lepo praznujte!!!!! user posted image user posted image user posted image

Mi še kr spimo...z enim kratkim podojem zjutraj okoli 7-ih...
Dajica..tudi naša spi kot za stavo...in na začetku je tudi mene skrbelo zakaj je to tako..ampak očitno rabi...al kaj pa jaz vem...tudi jaz bi jo najraje zbudila, ker jo že kr mal pogrešam...hihiiiii
..ista duda..hahaha

IZVIRNO SPOROČILO: murencek

user posted image  dons se je Staš po 2 dneh končno fejst usral user posted image . Sva z očijem komi čakala. In sva vseskozi navijala: "Rita odpri se!!! Rita odpri se!!!user posted image
LP

ha po dveh dneh..naša konstantno sračka na 3 ali 4-i dni...me je kr groza, ker je danes 4-i dan in upam da bo kaj..prebava je nazačetku bila čist ok..pol pa kr naenkrat na tok dni..posledično jo potem tok bl zvija in prdka...
..no upajmo da se bo to zrihtalo...prej ali slej..

Dons imamo slikanje kolkov, v P. smo imeli 1a in 1b...zato so nam rekli eno pleničko široko povijat...upam, da nam od danes naprej ne bo več treba...
držite pesti!!!

No grem kej narest, dokler naša še spi..
Lep dan vsem..in zgleda da dons ne bo dežja...UPAM!!!zato hitro ven..
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?