zirafa76
|
DOBRO JUTRO..... saj ne morem verjet, da sem prva... No, samo na hitro, ker se ze odpravljamo... dobro spali, Izabela pridno zaspala ob 20.00, se pol sicer zbudla, ker sem jaz zaropotala , spala do 3.00, pojedla na hitro, pa pol do 7.30.no, zdaj se pa pocasi odpravljamo na obisk, ampak na drugo stran drzave..bo trajal Vceraj smo sli v shoping malo na Dunaj, v Shoping City..... ..kaj naj recem, razocarana...zdaj greva se najvec v Peek and Clopenburg???upam, da se tak napise , tam je se bilo za silo, druga katastrofa...saj to je to, ce clovek ima denar nic ne najde, ko ga pa nima, pa je vse tam ..kakorkoli, Zara je bila najhujsa katastrofa...vse nametano, eno cez drugo..men se pa ni dal brskat....skratka nic od nic...Tako, da gremo se v sredo v ta drugega, ker si moj hoce kupit se eno obleko, pa je ta Pandorf super, ker imajo res lepe trgovince in dobre...Imeli so pa super stvari v Benettonu za male , ampak to moram it sama, ker je moj kr vrocino dobo, ko sem jih zacela gledat..ker Izabela ima ogromno stvari...res upam, da bomo imeli se eno puncko.... ker smo kupovali vecinoma za 2..hvalabogu razlicne stvari..samo malenkosti imam enake...te sem pa vecina podarila moji teti... Tolk o razprodajah... Jutri zacnem z fitnesom na easy..od brat je kondicijski trener, pa mi bo pomagal sestavit skupi program, kaj lahko in kaj ne smem..ima se nekaj poporodnih deklic, tako da ve...se veselim, ker grem malo odklopit mozgane, pa se koristno mi bo...hocem se znebit se 8 kg, ceprav jih bi bilo 5 dovolj..ampak 8..super..do 62kg..na mojo visino in pocutje vec kot dovolj... HRANA....jaz vas obcudujem,ker jaz jem sladko..pa vem, da ni fajn, ampak kaj cmo....grehi morajo bit DOJENJE..men je najboljse leze in Barika...poskusi..jaz se fajn nastimam in Izabela najbolj uziva tak, pa nobene nic ne boli..... ..kupcke pa tudi ona cedalje manj podira pa se trudimo, ampak mogoce bo kmalu mimo???? nic, tukaj je soncek... posiljam vam malo zarkov.. papa p.s....upam, da se zmenite za srecanje, ampak tako, da jaz vem malo prej..bi rada prisla....