|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
12.1.2008 17:26:12   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ja madonca kok ste ropotale....sej nimam časa prebrat.

Nekaj vas je bolanih, zato vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se pozdravite čim prej.
Jaz se samo na hitro oglasim, ker me Nejc čaka za bano. Mal še morem segret kopalnico in pol akcija.
Ta smrkuc mi že tolk nagaja, da je za znort. Kukr je tišina kako  miuto že vem , da je neki ušpiču.
Najraje po cekretu brska....pa kriza, pa z cekret metlico se igra....pa znorelaaa bom. Pa bolj ko tulim naj kopalnico zapirajo, večrkat jeo dprta.

Pa kr naprej mi omare2 odprira in vse ven zmeče. Sej jih zalimam ampak ta smrkl tolk časa praska, da spraska dol....mulc frdamanu...jojjjj

Drgač pa nič novega.

To vam še morem
po3ve63636363, da 36  eh nejc vmes tipka.....no sej nič se preveč ne sekirajte glede službe, ker boste tako vsak mesec 2x na negi otroka. Ker se ponavadi kr bolani - no seveda ne vsi.

Jaz vem, da sem bila sigurno 2x na mesec po 1 teden doma in sej prvič sem se seki,rala ,
kako ,bojo ,to
v sl,už,
bi
,

jojj kok mi nagaja Nejc...morem it.

ha ha vidim, da ni samo naš tako nagajiv. Jah ni kaj, v teh "letih" so.

No da povem glede zaščite za omaro: kupiš v Mulerju tako plastično zadevo za 2 EUR. Ne odpre več omare, da je ne vem kaj.

Pa za predale tudi dobiš, samo tista mi ni tako pogruntana. A ima kera boljšo varianto za predale?

Drugače pa naš skos mašira. Je naredil pomojem že ful enih kilometrov danes. V ponedeljek gremo v vrtec, vendar se bova šla pokazat pomojem dopoldan k dohtarju.

Pa-pa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
12.1.2008 17:31:25   
DeMer
Demer a ti bi lahko prišla zraven, da se kje dobimo? Al bodo samo še vikendi kmal opcija?

OJ!

Jest se vam lahko pridružim popoldan, okoli 4h, 5h. Če pa se zmenite drugače, pa ve kr.

Mal smo se potepal, smo šli na tortice, da je mami dobila mal energije za ponedeljek. user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
12.1.2008 17:52:19   
visnjaaa
Atena777 a je teb David že čist sam mašira okrog....je že čist shodu?

Jaz sem ga že skopala in dala spat....ja no sej vem kok je ura.user posted image user posted image user posted image Upam, da bo spal do zjutri.

lp

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
12.1.2008 18:59:21   
atena777
David je uradno shodil 21.12.2007. Od takrat je zelo napredoval. V novem letu pa nabira kilometrino, da je čudn!

Zdej je že čist shodu. No sem in tja še pade na rokice, ampak tudi v boljših družinah se zgodi saj veš user posted image .

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
12.1.2008 19:03:20   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Demer a ti bi lahko prišla zraven, da se kje dobimo? Al bodo samo še vikendi kmal opcija?

Mal smo se potepal, smo šli na tortice, da je mami dobila mal energije za ponedeljek. user posted image

DeMer saj je prav! Kar nafilaj se z dobrotami!
Sicer te pa že vidim v ponedeljek popoldan. Joj sej sploh ni blo tko hudo prvi dan, prov luštn je blo!

No vsaj želim ti, da se ti odvije tako. In vsem nam tudi user posted image !

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
12.1.2008 19:21:04   
malecka_mateja
čer!

tamala že spi!moj tudi ker gre ob 10 spet delatuser posted image
smo bili cel dan doma in spali oz moj je spal!midve pa sva se igrale malo smo tv gledali...saj veste kako gre!

jutri zjutraj gremo malo k moji priči pol p k taščiuser posted image morem!

demer lepo da si dobila energijo za ponedeljek!

višnja tebe smo že pogrešali!user posted image ja te iz mulerja so zakon!za predale mam jaz take samolepilne tudi iz mulerja pa so meni zakon!sam moreš tak odšraufat ko hošeč odpret ampak bolj tak kot pa dam ma vse na tleh!

zdaj pa grem malo pred tv!pa se še javim kaj mogoče!kolumbo pogrešamo!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
12.1.2008 19:40:40   
Margit
Danes je šlo pa veliko februarčkov nekam  zgodaj spat. Jest sem matica tud dala ene par minutk pred sedmo v posteljo. Danes je bil nenormalno priden. Pa čist malo je spal :( Mi je zaspal na Brniku in sem mi je doma takoj zbudil, tako da je spal dobrih 15 min. Pol sva pa kosilo skuhala (sva sama) pojedla in je šel spat. In sem planirala 3 urni spanec. Ampak matic pa ga ni planiral. Se je po dobri uri zbudil. Potem pa sva se oblekla in šla na sprehod. In sva hodila, hodila, ... pa zraven je žemljo glodal. Ko sva prišla nazaj je pa še jogurt pojedel. Popil mal čaja. In potem sem imela dve uri čisti mir. Ampak ni spal. Ne morem verjet. Igral se je v dnevni pa u mašini sobi. Vsake tolk me je prišel gledat in kaj povedat in šel nazaj. Tako da večinoma je polikano. No zdele grem še naprej. Da se končno rešim teh smotanih kupov. Zrav en pa sem mal pripravla za jutri. Mal francoske, pa pečene paprike, tatarski biftek, pa tunin namaz, jutri pa še narezek naredim in pa rukolo z mozarelo in paradižnikom. Torto pa mi je že tast kupil. No grem izkoristit še zadnjo urco predno mojedva prihrumita domov.

se še kaj slišimo

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
12.1.2008 21:18:00   
Margit
Kje pa ste vse? nekam štrajkate danes

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
12.1.2008 21:20:43   
atena777
Jaz spet nekaj pomagam svojemu, vsake toliko časa čekiram če še kera kaj napiše!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
12.1.2008 21:25:45   
DeMer
Jest pa tlele brskam, kaj bi iz Ikeje naročili, pa se mi ne da mozgat, ker je treba prou vsako polično naročit.

Drgač pa se vneto pripravljam za ponedeljek, ampak sem tako raztrešena, da nič ne naredim.

Jutri gremo dopoldan na eno kavico, ker drugače bomo tako kot danes, vsi zapsani.

A pol odefebruarčkov samo David hodi? Kerga sem zgrešila?

Smo bli danes na kavi z eno punčko, ki je 2 dni starejša od Marka, je tako lepo hodila, naš jo je pa gledal. Upam, da se je kej naučil.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
12.1.2008 21:28:07   
DeMer
Margit, kako ste se vi odločili, kaj boste kupili v Ieji? A ste čli prej gledat? Jest bi kr tko sestavljeno kupila, ker se mi res vsake deščice ne da naročat.

Pa še neki. A ma kera doma iz knaufa stene? Kako tja notr kej privrtaš, npr. kakšno poličko? Mi smo sila A je to glede tega.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
12.1.2008 21:35:22   
atena777

Smo bli danes na kavi z eno punčko, ki je 2 dni starejša od Marka, je tako lepo hodila, naš jo je pa gledal. Upam, da se je kej naučil.

ha ha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
12.1.2008 21:36:49   
atena777
A pol odefebruarčkov samo David hodi? Kerga sem zgrešila?

A ne hodi tudi Eva od Ribicau?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
12.1.2008 21:37:59   
atena777

Pa še neki. A ma kera doma iz knaufa stene? Kako tja notr kej privrtaš, npr. kakšno poličko? Mi smo sila A je to glede tega.

mi imamo, vendar ti ne bi nala rečt. Če je kaj lažjega verjetno gre, drugače pa je to bolj švoh zadeva. no mogoče, odvisno kaki material je, verjetno. Vsekakor pa mislim, da na tako poličko ne bi mogla npr. TV-ja  postavit.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
12.1.2008 21:39:08   
DeMer
A ne hodi tudi Eva od Ribicau?

Po moje da, ja. Sem pozabbila.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
12.1.2008 21:39:35   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Danes je šlo pa veliko februarčkov nekam  zgodaj spat. Jest sem matica tud dala ene par minutk pred sedmo v posteljo. Danes je bil nenormalno priden. Pa čist malo je spal

Pri nas čist isto. Mogoeč je mlaj popustil user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
12.1.2008 21:40:34   
DeMer
mi imamo, vendar ti ne bi nala rečt. Če je kaj lažjega verjetno gre, drugače pa je to bolj švoh zadeva. no mogoče, odvisno kaki material je, verjetno. Vsekakor pa mislim, da na tako poličko ne bi mogla npr. TV-ja postavit.

V kunji bi si dala ene 2 polički narest za kej lahkega gor postavit. A misliš, da rabiš kakšno posebno orodje, šraufe?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
12.1.2008 21:53:38   
DeMer
Ker nobene ni, kr grem.

user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
12.1.2008 21:53:50   
ribicau
Zdravo  bejbe!

Mi smo tako, tako. Eva je včeraj ob 23ih spet bruhala, je bla cela za preoblečt, pa posteljica tudi, tko da je ostanek noči prespala pri nama. Opoldne pa je imela drisko, ampak samo 1x, sem jo kr pod tuš nesla, ker na previjalni bi blo vse umazan. Pojma nimam, kaj je zdej to za en user posted image . Pomojem so zobki, zgornja  dvojkica, pa tud ko ji namažem, ma odebeljno - ma upam, da je zob, da ni posledica padca od zadnjič. Kar se hrane tiče...zjutraj je spila ene 2 dcl mleka, potem je 3x banano dala v usta, za kosilo je pojedla ene par žličk goveje juhe z gresovimi knedlčki, pa malo korenčka, potem en piškotek (home made), pa za večerjo 150 ml mleka. Bolj bogo vse skup. Ni ji za jest, kaj čmo. Se je pa cel popoldne obešala po meni, večino je bla pr meni v naročju z naslonjeno glavico na mojo ramo. Ob 18ih je pa oživela in celo naredila ene par korakov. Zdele dva dni je čist boga, tko da tud hodi ne, niti ne gre po vseh štirih....DRUGAČE PA JA DEMER, EVA TUDI ŽE HODI, samo zdej jo je bolezen mal ustavla. Uradni datum je 3.1. (do tega datuma je naredila po cca 5 korakov, od takrat naprej, pa ni problema)!
Drugače sva pa midva tud same doma. Moj je šel v Wengen na smuk.....

KAJ PREDLAGATE, DA DAM EVI ZA JEST?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
12.1.2008 21:55:39   
ribicau

Ker nobene ni, kr grem.

user posted image

Kam greš, počak....

Jest grem pa naslednji teden v službo, tko kot atena777. Men pa sploh ni tak problem it, mogoče zato, ker grem za začetek po 4 ure (do septembra)! Trenutno mi je največji problem, ko je Eva vsa bolna, midve imava pa uvajanje - podobno kot Davit in atena777!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 12.1.2008 22:04:04 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
12.1.2008 22:06:34   
helimaša
čer!

Jst sm tok jezna....sploh ne vem kva je z našo pupo....kr neki tul....je komi  ob pol devetih zaspala pa se mi je do zdej že ene desetkrat zbudla....in kr neki joka....pa sm ji že dlesni namazala.....pa še kr zbuja.....pa kva so to res zobki al kva....bom kr znorela....
drgač pa Maša hodi že od 10. meseca....tko da je čist hiperaktivna....in ni prov nč zabavno k hodi.....
vidm da res čvekate na polno....mi smo mel ene obiske pa sm cel dan neki muvala....pospravlanje, pranje, peglanje.....pa še dec je skor do šestih delu....tko da je blo za znoret....
grem še mal net pošnofat....

nočko

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
12.1.2008 22:30:47   
atena777

mi imamo, vendar ti ne bi nala rečt. Če je kaj lažjega verjetno gre, drugače pa je to bolj švoh zadeva. no mogoče, odvisno kaki material je, verjetno. Vsekakor pa mislim, da na tako poličko ne bi mogla npr. TV-ja postavit.

V kunji bi si dala ene 2 polički narest za kej lahkega gor postavit. A misliš, da rabiš kakšno posebno orodje, šraufe?

ne ne nč, isto kot drugač, sam mislim, da morjo biti bolj plitvi. Lahk pa ojga majstra vprašam.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
12.1.2008 22:33:10   
atena777

Evo jest sem končala delo za mojega, zdej pa čvek! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste vse?user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
12.1.2008 22:53:07   
Margit

Margit, kako ste se vi odločili, kaj boste kupili v Ieji? A ste čli prej gledat? Jest bi kr tko sestavljeno kupila, ker se mi res vsake deščice ne da naročat.

Jest sem šla prej gledat ja. Potem pa sem nekaj že takoj kupila. Nekaj pa sva potem naročila preko neta. Za kopalnico se tudi meni ni dalo sestavljati in gledati vsak šravf posebej. Tako da sem že kar tiste narejene naročila. Pa so čist kul. Ogromno not spravim.

Za knauf maš pa posebne vložke. SO prav za knavf. POl pa maš še različne glede na nosilnost, ene so plastične, druge železne.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
12.1.2008 22:56:27   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Kje ste vse?user posted image

Jest sem še tle. Vedno zadnja strašim tle gor

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?