|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
11.1.2008 20:07:50   
Laubica
Potem pa VAUUUUUUUU-DAM KAPO DOLuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
11.1.2008 20:26:26   
mama11
Pozdravljene,

kaj me je danes naša presenetila. Iz spalnice sem med njenim popoldanskim spanjem zaslišala stok in šla pogledat. Spat sem jo dala na trebušček in kako jo najdem - dvignjeno na rokice (ramena od podlage), glavica pa se je obračala levo in desno in me iskala. Pa bo jutri imela šele 8 tednov. Košek bomo pa zdaj res hitro upokojili...

Prejšnji teden sva bila oba z user posted image  nahodna pa sploh nisem pomislila na masko. Seveda je fasala tudi tamala, tako da smo vsi trije smrkali in nas je (vsaj mislim, da je njo tudi) žgečkalo po grlu. Nisem prepričana, kako bi preživeli brez pumpice za nos. Čeprav mi je pa danes kolegica rekla, da lahko s pumpico izsušiš nosno sluznico in otročku narediš težave s sinusi user posted image . Mislite, da je to res možno? Sama nisem v navodilih na škatli našla nobenih tovrstnih opozoril - uporabljava jo pa res le 2x dnevno, zjutraj in zvečer. Si sploh ne predstavljam, kako bi ji ob nahodu sicer lahko učinkovito omogočila dobro dihanje in posledično dobro hranjenje in spanje... Nosek ji pa po čiščenju tudi vedno navlaživa z malo fiziološke raztopine.

Koledar - hvala za nasvete, sem mu lepo prenesla, kar je že vedel, da tovrstnih koledarjev pač ne cenim. In januarki sem narisala brke in brado.... In zagrozila, da bo vsak dan po ena od deklet dobila novo garderobo... in danes imamo že nov koledar s konjički.user posted image

Štorkljino znamenje - kako točno to izgleda. Naša ima rožnat flekec na eni od vek. Sem najprej mislila, da je vnetje in sem ji ga izpirala z mlekom... brez učinka. Bi lahko to bilo to?

Gruška - definitivno sem interesentka za plavanje, me lahko dodaš na seznam. Sem že tako ali tako hotela poklicati tja, ker slišim, da imajo ful zasedene termine.

Murenček - nič dodajat, dokler normalno dobiva na teži. Če pogosteje zahteva, ga pogosteje pristaviš, pa se bo delalo več mleka.

Krči - pri nas pomaga topel komarčkov čajček (na šus ga spije 120 ml) in obenem topel termoforček na trebuščku. Doslej je ob tem tretmaju še vedno bil konec s krčki v 5-10 min in še zaspala je kot angelček. Imamo pa manj težav s krčki odkar pri vsakem previjanju prakticirava to, da jo čim dlje pustiva razvito in da jo pustiva ter spodbujava, da čim več brcka z nogicami.

Scuba - meni je vzelo dober mesec po porodu, da sem zopet normalno čutila veliko potrebo. Prej sem se morala ful mučiti ali pa ful hiteti na wc. Verjetno je to tudi posledica šivanja. Zdaj je vse OK. Mislim pa, da so mi deloma pomagale tudi Keglove vaje, predvsem tiste v kombinaciji z vajami za trebušne mišice (opisane so v tisti knjižici iz P, Fit mama str. 17, ležiš na hrbtu in stisneš globoke trebušne mišice, mišice medeničnega dna in zadnjico ter pritisneš križ ob podlago).

Ilije, Ajda - upam, da bosta čim preje zdrave in doma.

Žirafa - na pregledu sem G vprašala glede dobre časovnice za naslednjega user posted image  pa mi je rekla, da načeloma 24 mesecev med obema porodoma. Je rekla, da telo potrebuje toliko časa, da si opomore. Pa nisem imela CR.

Mamathea - eno dojenje načeloma le na eni dojki. Na drugo jo pristavim le če prvo povsem izprazni in zahteva še. Ena stran traja pri naši zaspanki tudi 40 min. Ja, včasih se še vedno dojiva tudi po dobro uro user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
11.1.2008 21:35:18   
nicolina
Čer,
da se vam mal javim, danes sem jaz boga. user posted image  Ne vem, ali sem fasala kakšno trebušno gripo. user posted image
Že skoraj cel dan driskam in bruham, ful me je strah, da ne bi kaj vplivalo na mleko. Sej res dosti pijem, da ne bi dehidrirala in se trudim kaj pojest, ampak kaj ko potem vse ven vržem. user posted image  Ah, sej bo. Tin je danes ful priden user posted image , kot da bi vedel, da je mamica bubana.

Nayya, nisem še praznovala, v ponedeljek imam RD. Lepo, da si se spomnila. user posted image   Upam,da si že bolje in boš čimprej ozdravela.
Lepo darilo za moža user posted image , kam bi si pa dala napisati Taj, a en tatoo pa že imaš? Mene je tud vedno privlačlo tetoviranje, pa sem si pol dala pircing v popek, sm ko sem bla noseča, sem si ga dala ven. Zdej bi si ga dala spet rada nazaj, pa moram poskusit, če se ni zaraslo nazaj.
Men so tud ostaloži še 4 kg, upam da bo šlo z dojenjem dol. Naročila sem si tudi leg magic, moram se mal utrdit. user posted image  Strije pa hvala bogu nisem nobene dobila.

Mama 11, nas je tud pumpica rešila, da ni blo hujih zapletov. Jaz mu vedno dam pol še fiziološko in potem še večkrat čez dan, tako da po moje ni panike, da bi se izsušila sluznica.

Grem počivat, upam da bo mirna noč...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
11.1.2008 22:33:48   
scubadiver
Ojla punce,

najprej vam povem slabo novico. No ja, zame je slaba user posted image . Danes sem dobila menstruacijo user posted image . Sploh ne more bit dvoma, ker čišče že ene 3 tedne nimam več, danes pa mi prav lije ven. Boli pa me na srečo ne in tud prišla je brez opozorila in bolečin. Ah ja. No ja, dobra stran tega pa je, da sem danes lahko že začela jemati KT in bova z mojim lahko mirno user posted image .
Nayya sem ful vesela da si bolje in predvsem da Taj ni zbolel user posted image . SEm vesela tudi za Ajo.

Barika kako je dedek? Upam da je že ven iz najhujšega?

Vanja vidim da si pogruntala citiranje iz več postov. Bravo user posted image .

Mamathea in Rozika pol vidim da vseeno nisem čist izjema kar se tiče velike potrebe user posted image . Upam da bo kmal bolš.

Ninocka jaz sem takoj ZA da se dobimo. Kar se mene tiče lahko kr počasi organiziramo?

Velika britanija kopanje tudi naše Lane ne utrudi in ne uspava. Je očitno bolj morsko dete user posted image

Nicolina upam da se hitro pozdraviš

Strije - jaz jih imam za izvoz. Čist cel spodnji del trebuha imam eno zraven druge. Ko pogledam "izdelek ki je kriv za njih" me mine slaba volja da jih imam. Bom pač nosila malo višje kopalke al pa enodelne. Sej večinoma sem pa itak v neoprenski potapljaški obleki user posted image . Nayya a z laserjem pa da se jih da odpraviti? A kaj veš kolk stane? sam to če bi si jih dala bom počakala še drugo dete, pa bi jih dala naenkrat. Pa misliš da je to učinkovito? Drago pa najbrž tudi user posted image  Kako pa se jih da odstraniti dokler so še rdeče?

PS tale post sem pisala dve uri, ker čist skos letam k Lani. Dons je že cel dan specialno sitna in tudi zdej ni nič drugače. Vsake tri minute začne jokat. Sitka user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
11.1.2008 23:00:07   
rozika12
LAHKO NOČ.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
12.1.2008 0:12:38   
barika
Rozika, pa kak lahko noč, jaz sem še budnauser posted image user posted image
Scuba hvala, dedi se drži, mi je pa ful bad, ko ga ne morem it pogledat s tamalimuser posted image  (sej bo, sem mu zagrozila, da more pridet domov, ker more malega na sprehod pelat, tak da tu ni trte mrte)
Strije, a rabi kera, jih imam namesto tatuja (si ga imam namen nardit na zapestje, škorpijonov kitajski znak (sem ga že hotla par let nazaj dat delat, pa ni bilo denarja in volje, zdej me pa še kr drži, da bi imela, moj pa prav da sem nora)user posted image in napis Martin 20.11.2007)

A že kaj razmišljate kaj boste svojim user posted image  podarile za valentinovo?? jaz študiram (ker sma začela ful pikado igrat)da bi mu dala profesionalne puščice, morem še samo pogruntat, kje jih lahko kupim, pa ne e-bay...mi ne diši)

Dieta: 90 dnevna ločevalna z veliko grešenja (držim se samo kosilauser posted image , pa ko so sadni dnevi, jih ne upoštevam ampak si skuham zelenjavno juho)

Krči: odkar ne dojim in ne evam ad3, so čudežno zginli... bom pa spet začela z dojenjem..imam za 1x na dan, pol bomo pa vidl če bo kej več (enostavno se ne morem pripravit, da bi 1 uro sedela in ga dojila, me preveč hrbtenica boli, pa še naštimat se ne znama, včasih pa tak pleše po joški da jojuser posted image )

LAkota:ko je lačen, se začne tak jokat, kot da bi ga iz kože deval,(zadne par dni) če ne dobi v sekundi za jest.... trese se, čist rdeč rata, pa solze mu tečejouser posted image user posted image user posted image user posted image , če pa ima premalo, pa začne cvilituser posted image user posted image , pa ful noče več kupčka podirat..

Rokice:jap smo jih že našl, sam user posted image  ko ne more dat obeh na 1x v usta, pol se pa buni zravenuser posted image

Še kej, sigurn, pa sem pozabla

lahko noč

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
12.1.2008 8:31:09   
zirafa76
DOBRO JUTRO.....user posted image user posted image user posted image
saj ne morem verjet, da sem prva...user posted image

No, samo na hitro, ker se ze odpravljamo...

dobro spali, Izabela pridno zaspala ob 20.00, se pol sicer zbudla, ker sem jaz zaropotalauser posted image , spala do 3.00, pojedla na hitro, pa pol do 7.30.no, zdaj se pa pocasi odpravljamo na obisk, ampak na drugo stran drzave..bo trajaluser posted image

Vceraj smo sli v shoping malo na Dunaj, v Shoping City.....user posted image ..kaj naj recem, razocarana...zdaj greva se najvec v Peek and Clopenburg???upam, da se tak napiseuser posted image , tam je se bilo za silo, druga katastrofa...saj to je to, ce clovek ima denar nic ne najde, ko ga pa nima, pa je vse tamuser posted image ..kakorkoli, Zara je bila najhujsa katastrofa...vse nametano, eno cez drugo..men se pa ni dal brskat....skratka nic od nic...Tako, da gremo se v sredo v ta drugega, ker si moj hoce kupit se eno obleko, pa je ta Pandorf super, ker imajo res lepe trgovince in dobre...Imeli so pa super stvari v Benettonu za maleuser posted image , ampak to moram it sama, ker je moj kr vrocino dobo, ko sem jih zacela gledat..ker Izabela ima ogromno stvari...res upam, da bomo imeli se eno puncko....user posted image ker smo kupovali vecinoma za 2..hvalabogu razlicne stvari..samo malenkosti imam enake...te sem pa vecina podarila moji teti...
Tolk o razprodajah...

Jutri zacnem z fitnesom na easy..od user posted image brat je kondicijski trener, pa mi bo pomagal sestavit skupi program, kaj lahko in kaj ne smem..ima se nekaj poporodnih deklic, tako da ve...se veselim, ker grem malo odklopit mozgane, pa se koristno mi bo...hocem se znebit se 8 kg, ceprav jih bi bilo 5 dovolj..ampak 8..super..do 62kg..na mojo visino in pocutje vec kot dovolj...

HRANA....jaz vas obcudujem,ker jaz jem sladko..pa vem, da ni fajn, ampak kaj cmo....grehi morajo bituser posted image user posted image

DOJENJE..men je najboljse leze in Barika...poskusi..jaz se fajn nastimam in Izabela najbolj uziva tak, pa nobene nic ne boli.....user posted image ..kupcke pa tudi ona cedalje manj podirauser posted image pa se trudimo, ampak mogoce bo kmalu mimo????user posted image

nic, tukaj je soncek...

posiljam vam malo zarkov..

papa

p.s....upam, da se zmenite za srecanje, ampak tako, da jaz vem malo prej..bi rada prisla....user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
12.1.2008 8:37:32   
zirafa76
BARIKA...mogoce ti jaz lahko pomagam..mislim, da imamo tukaj posebno trgovino za pikado in podobne stvari..vem, da sma tudi midva kupovala tam..pa lahko pogledam, ce hoces...pa ti posljem....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
12.1.2008 9:21:09   
rozika12
Jutro.
Ne znam lepih slikic gor dat'. Torej:

KOFE / KAKAU + ................. = njammmmiiiiiiiiiiiiiiiii

Naj nam tekneuser posted image

Jeaaaah, spala v kosu 6'5 ur. Neverjetno. Sinoči se je ob 22 zbudila in ob 23 zaspala. Do 5:30. Podojila in jo zbudila ob 7:50, ker me je že dojka bolela. Še vedno spi. Neža, HVALA.

DUDA, še ne, tlači pa roko v usta in ji vsake toliko uspe palec sesati.

ŠOPING: bi, pa ne bi. Mam, pa nimam.user posted image user posted image

Strije: na srečo nobene.

Lasje: še ne odpadajo. To morda še pride, čez nekaj časauser posted image

Grem gledat, kaj starejši dve počneta. Nekaj se kuha v kopalniciuser posted image , šepetata in se hihitatauser posted image .

Čau.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
12.1.2008 9:30:13   
Oranža
Dobro jutro,

Sej ne morem verjet da mi je že ratalo tle gor pridet, zato vas pa dons jst počastim z zajtrkom, kavico in čajčkomuser posted image
user posted image  
user posted image

No mi smo spali kar dobro, kot ponavadi, od 23h do 04h, po pol od 4.30 do 8h, pol je pa 5 min papcaluser posted image  in zaspal - in še zdej spiuser posted image ....psssst da ne bom prehitro kaj reklauser posted image .
Scuba, ja sem pogruntala, prej sem skoz z miško delala, pol sem pa probala kopirat še z tipkovnico in je ratalouser posted image .
Sočustvujem s tabo - kar se menstre tiče, ubogauser posted image
Mama11 bravo za koledar_tako se delauser posted image
Nicolina pozdravi se čimprej, pa ne prenesi bolezni na svoja moškauser posted image user posted image
Barika super da je dedi bolje. Pa bravo za dojenje. Ti samo vztrajaj pa bo šlouser posted image .
Nayya upam da je Aya res ok in da jo kmalu dobiš nazaj.
Valentinovo - mogoče kakšno bonbonjerco. Jst nisem lih za te stvari, mi je čist preveč skomercializirano pa itak uvoženo iz Amerike. Sej imamo mi svoj dan zaljubljencev - Gregorjevo aneuser posted image
Mi je pa bolj všeč, k kakšno rožico dobim kar tako na ''navaden dan''.
No, zdej pa šibam ker je sirenaaaa....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
12.1.2008 9:37:40   
scubadiver
Dobro jutro,

Rozika hvala za kavico user posted image . Jo ravnokar pijem.

Punce, men tko lije M. da mi noben vložek ponoči ni zdržal. Kaj takega se mi še ni dogajalo. V življenju še ni tako teklo user posted image . No, na srečo me vsaj ne boli kaj preveč. Bom dala jutri ponoči kar lanino pleničko noter, mogoče bo bolš zadržala user posted image .
Spali smo ok. Zbujali smo se na 3 ure. Že nekaj časa ne potegne več kot 3 ure. Kje so tiste noči ko je spala po 5-6 celo 7 ur v kosu user posted image . No ja, važno da vsaj zaspi nazaj, pa tud če se zbuja na 3 ure.

Barika puščice za pikado imajo v trgovinah Lovec. Tam sva jih midva z mojim kupovala ker imava doma elektronski pikado. Sem se zdej spomnila na en hec. Men pikado nikoli ni šel najboljš čeprav sva ga nekaj časa veliko igrala. Potem naju je pa minilo. In kakšno leto po tem ko naju je minilo mi pravi ena prijateljca, če bi se skupaj z njo prijavila na turnir v pikadu v enem baru. In ji seveda povem , da nikakor, ker še nikoli nisem bla dobra, zdej pa eno leto nisem igrala. Pa pravi, dej sej je vseeno, men tud ne gre, ampak tko za hec. No in sem se prijavila. Tist večer se mi je tako sralo da ni blo za verjet. Vse kar sem hotla zadet sem zadela, pa čeprav nisem nikoli, tud prej ne ko sem res veliko metala. In kaj se je zgodilo? Zmagala sem na turnirju in imam doma pokal user posted image . Bilo je pa to v lukovici pri Ljubljani in vse punce so bile tam lokalke, razen mene. So me tko grdo gledale, da sem mislila da me bodo kr preteple. Še posebej ker semv finalu igrala z ženo od šefa lokala in jo premagala. Jest sem se pa samo smejala. Potem pa mi pravi šef lokala: ni fer da si se prijavila, ker profesionalcev pa ne sprejemamo. V kateri ligi pa igraš?? Jaz pa samo v smeh in sem mu povedala, da že eno leto nisem vrgla puščice. Pa mi ni verjel. user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.1.2008 9:41:19   
scubadiver
Vanja hvala za kavico in zajtrk, nisem prej videla posta user posted image user posted image

Valentinovo - midva si nikoli nisva nič kupovala, sva šla vedno na večerjo. Kako bo to letos pa niti ne vem. Mogoče bomo šli pa vsi, sej zdej smo že veliki in gremo lahko v restavracijo user posted image

Barika bom za vsak slučaj še naprej držala pestke za dedija. Škodit ne more. Upam, da pride čimprej domov.

Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.1.2008 10:08:17   
Oranža
Scuba tale zgodbica je pa prav luštnauser posted image . Dobr si jih lokalce zafrknilauser posted image user posted image .

Se je tamal prej neki oglašal, pa sem ga šla pogledat pa on še kar spi, vmes mal pojokca, zgleda da ga pošraufa, ampak očk pa ne odpre, tko da sem ga še kar pustila.user posted image  Enej pa risanke gledauser posted image . Madonca mam pridne otrokeuser posted image user posted image . Smo pa danes stari 5 tednov user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje punce: CEDEVITA - da ali neuser posted image  Sej načeloma imam najrajš H2O, ampak včasih mi pa zapaše tud kej takega. Trenutno pijem res samo H2O in čaje. Aja pa včerej zvečer sem en deci brezalkoholnega piva user posted image .

Tukej je ful deževno vreme, trenutno sicer ne dežuje in upam da ne bo začelo, da bomo šli mal na sprehod.
Kaj boste kaj kuhale? Mi bomo najbrž imeli marelične cmoke, pa spet ne vem , če jih jaz lahkouser posted image .
Mah tale kuha, sm že čist napsihirana..sploh ne vem več kaj lahko in kaj neuser posted image user posted image . Zvija ga pa glih tko.....e skoraj 2 tedna ne jem mleka in mlečnih izdelkov pa se mi ne zdi da bi blo kej bolje. Zdej bi se pa tud že kakšen rezultat moral videtuser posted image
No, ne bom vam več morila....grem....pa se tipkamo kasneje.....čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.1.2008 11:12:15   
rozika12
TOK - TOK

Danes ma Neža polnih 7 tednov.

Cedevita, hmm, ne vem. Če je občutljivo dete, daj raje čaje še pij. Jaz menjam: materina dušica, bebe, šipek, mešance z janežom, kompoti.
A , ja, zdaj že nekaj časa pijem pol pol jabolčni sok in voda. Mega.

Dinja. Dobre so. Nabavila v mercatorju.

Prišla do 4 kapljic AD3.

Scuba, ti si dobro to izvedla. Mene so pa moje punce našuntale za bowling. Nikoli to počela. Na začetku bila kar dobra. Jeeah. O, pol pa ..... veš kaj niti ena krogla ni prišla do sredine user posted image . Čisto vsaka je šla v tisto jamo -na rob. Pa sem probala tako, pa tako, pa tako. Sem zabavala celo halo. So kar pokal od smeha. user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
12.1.2008 13:23:24   
Dajica
Cestitke najprej vsem malckom in malicicam, ki praznujejo tedenske obletnice oz. mesecnice! user posted image

Mi smo imeli v torek prvic pregled. Bila je tako pridna, vsi so se neki jokcali pa drli kot velike zverinice, nasa pa je bila cisto tiha, samo gledala je in enkrat nekaj sama pri sebi pojamrala. Zredila se je malce manj kot kg, tako da jih je imela 4125g, zrasla pa za 5cm, zdaj jih ima 56cm. Dobila je kapljica D3 in pa Daktarin mazilo, spet za ustka. Konec februarja ima uz kolkov, naslednji pregled pa spet v zacetku marca.

Ker je tukaj v okolici Lj tako grdo megleno vreme, smo sli pa mi iskat soncek. En dan smo sli do Bleda, pa na sprehod malce okoli jezera (pa ne cist naokoli), en dan smo sli pa do Velenjskega jezera. Kot bi bila pomlad tam. Tako da je vsaj malo soncka zauzila, mamica pa tudi. Je kr pasalo. Zdej smo pa spet doma pa notri... Komaj cakam na pomlad, pa na poletja, da bomo sli na morje.

Smo pa danes dobili po posti zdravstveno kartico za Kajo. Super. Zdej ima ze bancno, pa se zdravstveno kartico. Kot ta velika. user posted image

Spala je pa danes tudi celo noc. V posteljico sva jo dala ob polnoci, pa je prvic zacela jamrati sele ob 6ih zjutraj.  Pa se takrat zaradi vetrov, je prdkala pa stokala. Skoraj nisem mogla verjeti, da je bila ze toliko ura, sem ful razmisljala, a sem j ponoci kaj dojila ali je res spala do zjutraj. No, pa sem jo podojila, pa je spet zaspala do 9ih, sem jo previla, podojila, pa spet spala do skoraj 12ih, ko je bila spet procedura hranjenja... Pa zelo z zanimanjem gleda vrtiljak v posteljici, pa poslusa muziko. Ful jo je zanimivo gledati, pa ko se zasmejcka.

Sem tudi jaz tole pisala kksne 2 uri, vmes sem se pocela 1001 stvar...

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
12.1.2008 15:57:59   
murencek
Živjo še od mene!
ad3 - Staš dobiva 6 kapljic/dan: dam vedno v malo bebe čajčka po žlički, skupaj z vetrovnimi kapljicami; npr. zjutri 3 kapljice. Nato 1 obrok brez kapljic in naslednji obrok ostale 3 kapljice (tudi s čajčkom in vetrovnimi kapljicami). Se mi zdi, da se je mali navadil - je OK.
user posted image  Dons se je Staš ponoči prvič samo 1x dojil. Sva ga dala spat ob 21.30, pa se je zbudil ob 3h zjutri. Potem sem ga pa še dvignila ob 7h. Verjetno je tako dolgo spal, ker je bil včeri skoraj cel dan pokonci.

strije user posted image  - jst jih imam čez cel trebuh, pa še na notr. strani stegen. Zelo veliko. Zaenkrat se ne sekiram, bo že.

kilaža - imam 5kg več kot pred porodom. Po porodu, k sem imela težave, sem shujšala. Potem ko sem prišla k sebi, so se kilce nabrale. Se tudi ne sekiram. Samo da sem zdrava. Starih hlač ne nosim, ker jih ne zapnem. Sem si pa kupila 2 trenirki - večje številke, k se mi trebuh še vedno redno napihuje - zdej sam čakam, kva bouser posted image
Aja, sicer bodo pa kile pošle, k bo vreme fajn in ko zalaufam s sprehodi.

valentinovo - ga ne praznujeva.

mama11 - ne skrbi, še vedno le dojim. Upam da bo mleka še za cca 1 leto. Aja, kolk časa ste ve dojile prejšnje user posted image  oz. kolk časa nameravate? Jst bi kr, kolkr se bo dalo. Vem samo to, da je svetovno povprečje 4 leta!!!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
12.1.2008 16:21:02   
rozika12
Ojla.

Punci vadita za nastop, mož pripravlja prigrizke, jaz pa  tukiuser posted image

Valentinovo. Ne padem dol. Sem tudi bolj za naš 'ptičkov' dan. Stara šola.

Dojenje:
- prva punca, se je sama odklopila nekje pri 9.M. Vse bolj je posegala po pravi hrani in nekje z desetimi meseci sva bili čisto odstavljeni. Nič težav.
- druga punca, je pa kar dobro leto vlekla. Mislim, da je nekje pri 14. M počasi nehala. Je bilo kar nekaj dela z njo. Me je pa vedno rada božala po dojki ali pa vsaj držala za njo. Noro. Na morju je bila tudi kar kriza. Zizaaaaaa!!!!!

< Sporočilo je popravil rozika12 -- 12.1.2008 16:23:05 >

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
12.1.2008 16:44:01   
sonchek
Ojla mamice..
Evo mene spet po dolgem času...

Kaj naj vam povem..ful ste pridne pri pisanju..jaz pa enostavno ne najdem časa za kaj takega,...v glavnem imamo na dolenjskem lepe dneve (seveda razen današnjega) in gremo ven za kakšno urico ali dve...odvisno kok je sončka...

Naša je ful pridna..upam, da tako tudi ostane...zdej že dva dni spi cele noči, tko da jo zjutraj ob pol sedmih zbudim ker imam polne in boleče zize...hihiii
..no pa tudi ko se je zbujala se je samo enkrat na noč...bravo Neli!!!!

Sicer pa vidim da so tudi vaši sončki pridni..no ampak kakšni so najraje jih imamo...

Mi imamo kr nekaj krčov, ampak naša ne vpije in joka, samo napenja se in čist rdeča je v obraz...božček mali...

Imeli smo že tudi prvi pregled in v mesecu in pol (oz. 6-ih tednih) pridobili skoraj koilco in zrastli za 4-i cm...bravo mi..bravo moje zize, ker pridelajo očitno dober mlek...user posted image user posted image

Strije...NOBENE!!! jupiiiiiiiiii..user posted image

Joške pa skor do pasuuser posted image user posted image

Kilaža..4+ od zanositve...sam že prej preveč nekaj kilc...

Moj user posted image  pa glih pomiva po tleh..mala spančka...user posted image
jaz bom pa mal za nazaj prebrala..upam, da mi bo ratalo..user posted image user posted image user posted image

Štorklino znamenje...če mislim, da je to to..ga ima naša na obeh vekah..ampak počasi že zginja...

Hrana: Punce..a ve že vse jeste..al še vedno pazite, kaj pojeste???user posted image

kličeeeeeeeeee.papapaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
12.1.2008 17:23:11   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Aja, kolk časa ste ve dojile prejšnje user posted image  oz. kolk časa nameravate? Jst bi kr, kolkr se bo dalo. Vem samo to, da je svetovno povprečje 4 leta!!!

Ojla,

Prvega fanta dojila 2 letiuser posted image , do 16 mesecev po 3/4 x na dan, pol pa neki časa 2x na dan, zadnja dva meseca pa samo še zvečer, pol se je pa odstavil sam od sebe.
Upam da nam bo šlo tud zdej tolk dobrouser posted image .
Sonchek dobrodošla nazajuser posted image . Lepo te je spet brat. Pa bravo Neliuser posted image user posted image . Fajn puncauser posted image .
Rozika kolk sta že tvoji dve punci stari? Sta pa ful pridni ne.user posted image user posted image .
Jst bom pa u štacuno mogla pa se mi ne daaaa!!!

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Hrana: Punce..a ve že vse jeste..al še vedno pazite, kaj pojeste???user posted image

No coment.....ampak zato, ker je men to vsakodnevna borba....kaj lahko dam v ustauser posted image user posted image user posted image  da mu ne povzročim še več gorja.....danes črtam iz jedilnika jabolkauser posted image  za 3 dni, mogoče mu pa to ne paše...
Nč, grem, pa se tipkamo kasneje...čau

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 12.1.2008 17:24:50 >

(Pablo Casals)

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
12.1.2008 20:10:06   
Ilije
Ojla!

Najprej najlepša hval scubi za smsuser posted image  ter vsem za želje po čimprejšnjem okrevanju.
Doma pa smo od včeraj. Sicer Ajda še vedno kašlja, a smo rajši šle domov, da ne bi v bolnici še kaj drugega zraven dobile.
Ko uspem vse za nazaj prebrat pa napišem še kaj več.

Še enkrat HVALA punce!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
12.1.2008 20:26:58   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Aja, kolk časa ste ve dojile prejšnje oz. kolk časa nameravate? Jst bi kr, kolkr se bo dalo. Vem samo to, da je svetovno povprečje 4 leta!!!

Prvo sem  dojila do službe, torej 11 mesecev, zdej bom najbrž tud. user posted image

ILije - Kako pa je kašljala Ajda? Naš je začel kašljati, ker ima vneto grlo in tudi razmišljam ali naj gremo k dr ali naj počakam do ponedeljak, ker tako hudo pa spet ni, da bi skoz kašljal. Se pa tudi vleče že 10 dni...

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Hrana: Punce..a ve že vse jeste..al še vedno pazite, kaj pojeste???

Jest se ful pazim. Ga dajejo krčki, zaradi ekcema, ki ga je imel pri P, mi je odsvetovala svinjino, agrume, vse sveže sadje, zelenjavo, nič čokolade. Vse samo kuhano. Pa še prebava me zafrkava. Najbolje je, če pojem mlečni riž ali gres, kakšno kašico čokolino, mleko, kompot in vodo, pol pa še kakšne bučke na maslu ali por. Korenje me zapira. user posted image Groza!

Glede plavanja- midva tudi!!!

Se pa zadnji teden kar nekaj smeji, pa glavico obrača sem in tja, glasove pa kaj preveč še ne spuščća.

Pa pa, kliče...!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
12.1.2008 22:32:30   
Oranža
Ilije dobrodošle spet domauser posted image user posted image . Zdej se pa le do konca porihtajteuser posted image . Kako pa je z Iris?

No mi smo še budni, pa zdele se neki pritožuje, ampak je pred dobre pol urce nehal jest, je jedel ko da že tri dni ne bi. Zvija ga pa zdele še neuser posted image - morm se potrkat, da ne bo ponoči žurka, k ponavadi takle čas hodimo gor in dol in se jokamo 100/huser posted image  No ja bomo videli še kako bo.
Mi je pa dons že 2x kr fajn bruhnil pa do sedaj to ni počeluser posted image .
Tiste, ki vam polivajo - a to kar naenkrat pride al je že skoz tkouser posted image
Nč, punce lahko in mirno noč vam želim, jst grenm še mal na kavč, pol pa upajmo da zaspi in se v postlo preselimo.
Nočko.

(Pablo Casals)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
12.1.2008 22:48:33   
scubadiver
Ilije in Ajda kako sem vesela da sta spet doma. Zdej se pa lepo crklajta in uživajta.

Sonchek dobrodošla nazaj. Prav lepo te je spet brat po dolgem času.

Vanja naša Lana včasih poliva, pa potem par dni ne, pa kak dan spet.. ampak poliva kar bolj kot ne od začetka. Sam po mojem če je to sam kakšen dan, da ni panike. Verjetno ker je več pojedel kot ponavadi, pa je višek polil.

Lana je danes prvič naredila poplavo v kopalnici med kopanjem. Očitno res uživa in danes je pogruntala da lahko z nogicami šprica. Nisem si mislila da bo to tako hitro osvojila. Zgleda da bo najbolš da se za kopanje kr v potapljaško obleko napravim in jo tko kopam user posted image . Smo jo pa skopali ob pol osmih in od osmih naprej že veselo in pridno pančka. Nočem jo pohvalit, ampak zadnje čase je prav pridna. Nič več nima izpadov ko se ji ne ljubi spat. Res pa je, da je skoraj cele dneve budna. Danes se mi je skoraj stopilo srce. Sem šla ven na en cigaret, pridem nazaj in se je tako od srca nasmejala ko me je vidla da sem skoraj umrla od sreče. Res je cukrček. Aja, sem šla pa danes iskat slikce k fotografu. Glede na to, v kakšni komi je bla takrat ko smo jo slikali sem se bala, da nam bodo z njeno osebno vsakič na meji zatežili da imamo otroka na drogah. Pa morm rečt da je na slikci prav super luškana. Jo bom skenirala in dala v album, ampak danes se mi res ne ljubi. MI je pa pokazala še tri druge posnetke ki jih je naredila in na unih je pa res prov obupno zaspana videt user posted image .

No, zdej grem pa spat preden se zbudi.

Nočko user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
12.1.2008 23:26:53   
ninocka
Sam na hitrco,

Ilije, lepo da ste ze doma user posted image user posted image user posted image Upam,da se cimprej cist pocajtate

Mi se pa uspavamo ze od ene 9ih, zadnje case se mi doji  zvecer 1.5 ure, pa ze zaspi, pa se spet zbudi in bi spet vleku...mislim katasrofa...jst umes ze 10x zaspim, pa me zbudi, ker zacne jokat al pa me za bradavico potegne.
Zdej ga je moj probu uspavat, pa sem slisala, kako je mali zacel vrisakt in se smejat user posted image , pol pa pride ven moj cist zaliman (ker je zaspal), mali pa se juhuhu pokonc. Evo, zdej je pa zacel jokat user posted image ...nc ga grem se enkrat na josko vrzt, upam da bo pol zaspal.

Nocko

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.1.2008 9:05:03   
Oranža
Ma ne morem verjet da sem spet prvauser posted image user posted image . Alo zaspanke, pokonci, zajtrk in kavica terčaj so na miziuser posted image
user posted image user posted image user posted image
Scuba hvala - sem se pa že kar ustrašila včeraj, ko je bruhal ampak pol pa ni nič večuser posted image . Upam da je blo res samo zarad tega k je preveč popapcal.
Mi smo kar fino spančkali, je zaspal okrog 22.30 in je spal do 4.30, pojedel in spal do 7.30, pojedel in zdej še pančkauser posted image . Moram pa priznat da je včerej blo super, sploh ga ni tolk zvijal, je samo mal pojokcal, pol je blo pa kar okuser posted image . Bomo vidli kaj bo danes. Zdej grem pa hitro mal pospravit. Pol gremo pa k mamici na kavico.
Ful je sitno vreme, dežuje, pa še ven ne moreš it. Mi je blo pa včerej ful hecno, k je Timon ful v okno gledal pa stokal zraven, kakor da bi hotel povedat da bi rad šel venuser posted image user posted image .
No pa se čujemo kej kasneje....moram it....me mož priganja, je že začel sesat....

(Pablo Casals)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?