|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
11.1.2008 21:18:39   
ŽELJA2
Čer.

Andraž spi. Danes pa upam, da bom tudi jaz pri pameti in šla kaj prej spat.

Ja Urša, sej pri nama je bilo tut smešno kar se tiče teh izvornih. Še nisem bila noseča ko sva se pogovarjala, če bova šla v to ko se bovo odločila za drugega. Pa sem takrat rekla da najboljš, da začnem takoj dajat na stran pa se bo počas nabral. No, pol se je pa čez noč mogl začet bolj intenzivno dajat na stran.user posted image Sem računala na mal več kot 8 mesecev, da našparam 1.800 EUR.
No, pa smo jih vseen. Hvala bogu.

Grem še mal pogledat kaj se drugje čveka.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
12.1.2008 8:02:32   
*bubi*
Dobro jutro!

Danes pa taka kavica:

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
12.1.2008 8:37:13   
amy26
bubi hvala za kavico, dobra jeuser posted image

ste bile kej na razprodajah, jaz še nič, me pa prav mika da bi še mal zapravljala, Aleks bi rabil dve trenirki pa kakšne hlače in polover, pa ne vem kam bi se dala a je sploh kje za otroke kej znižnano.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
12.1.2008 9:39:59   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Evo ravno ob kavici....mmmmmmmmmmmmm.....user posted image

Amy jaz še nisem bila nič na razprodajah...ampak me tudi vleče ne. Drgač pa vidim, da tudi ni neke gneče po trgovinah...edin, če bo danes, ko je sobotauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
12.1.2008 9:47:15   
šmarnica
Bubi - se splača sem pokukat že zaradi tvojih čudovitih kavic. user posted image

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
12.1.2008 10:29:57   
amy26
Amy jaz še nisem bila nič na razprodajah...ampak me tudi vleče ne.

rabim malo sprostitve, brez otrokuser posted image  sama razprodaja gor al pa dol

zdej grem dat kuhat golaž pa potem polenta, pa malo bom meska zapekla za zdej mi je prav zapasalo že navsezgodaj

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
12.1.2008 14:26:43   
ŽELJA2
Ojla. No, ker se vam nisem pridružila pri jutranji kavici. jo bom pa zdele spila.

Mimo grede bubi, kje najdeš te kavice? Te pa človeka res zamikajo.

Amy, za otroke je ful znižano in to povsod. Moja svakinja je bila v H&M (Ljubljana) in je za tamale kupila(upam, da ne bom kaj pozabila) 4x body, 3x hlače, 3x majčka(od tega dve nista bili znižani) pa je dala za vse skupi 50 EUR.

Pa baby center ma 50% off, Wenis do 50% off, Če pa iščeš čevlje so pa itak znižani tko kot za nas.

Jest ne bom nič kupovala za Andraža, ker ima da se dr... dela. Zase bom šla edino pogledat za superge, ker imam že čisto zmajane. In to je to.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
12.1.2008 17:57:22   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

In? Kako? Nekaj ste mi tihouser posted image ....No, midva z lubijem sva ravno domov prišla, smo šli po kosilu na eno dooooolgoooo turo, petardito je ostal pri babici in dediju, oči in mami pa gresta mal v lajf user posted image ...en kolega ima deset letnico otvoritve gostilne...in bo feštaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

No, petardito je v redu...čedalje bolj imam na sumu, da tisto ni bila slinavka, ampak, da je imel izpuščaje od te usrane flaše (bidončka)...k skoz po ustih nosi, pa drgne, pa pije, pa se po tleh valja....user posted image ...Nevem...se mi zdi, da če bi imel slinavko, bi se kaj slinil, pa verjetno bi zavračal hrano...user posted image ..Ker se mi zdi drugače čist normalen...edin ušesek verjamem, da ga je bolel, ker se je ponoči parkrat jokaluser posted image ...Ah...ne vem...Glavo, da gre na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
12.1.2008 18:00:42   
petarda
Vam pišem iz novega PC-ja...se kaj pozna? user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Drgač pa je ta vista res adijo...user posted image ...al pa smo mi preveč navajeni na XP...moraš vse na novo gruntat.user posted image  Zaenkrat mi je všeč samo programček za montiranje slik in posnetkovuser posted image user posted image user posted image ...sem se včeraj igrala z njim do enih zjutraj...lahko iz slikic narediš pravo malo predvajanje, z napisi, podloženo glasbo, pa tistimi fade in, fade out prelivi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
12.1.2008 18:01:38   
petarda
Moram it zdaj lubija postričt...se javim, ko bo pod tušem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
12.1.2008 18:16:08   
*bubi*
Vam pišem iz novega PC-ja...se kaj pozna?

hmmm.... zaenkrat še ne ..... bomo videli zvečer, kaj te bolj pritegnilo, nov PC ali stari user posted image  (čeprav na frišno postrižen)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
12.1.2008 18:26:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Vam pišem iz novega PC-ja...se kaj pozna?

hmmm.... zaenkrat še ne ..... bomo videli zvečer, kaj te bolj pritegnilo, nov PC ali stari user posted image  (čeprav na frišno postrižen)

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nova frizura tudi nekaj šteje, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
12.1.2008 18:27:58   
petarda
Bubi si dobro? Te kaj daje utrujenost?user posted image user posted image user posted image user posted image ...Jaz sem tak utrujena, da sem direkt za v posteljouser posted image ...upam, da bom po tuširanju kaj k sebi prišla, drgač bom spala na feštiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
12.1.2008 18:29:32   
petarda
user posted image A dobim kakšno nagrado, ker sem največja čveka med vami user posted image user posted image user posted image user posted image  ....vsaj glede na število objavuser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
12.1.2008 18:31:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image A dobim kakšno nagrado, ker sem največja čveka med vami user posted image user posted image user posted image user posted image  ....vsaj glede na število objavuser posted image ...

Če se bom pa kdaj ločevala, me pa na ta post spomnite user posted image user posted image user posted image ...bi bilo mogoče boljš, da bi se mal več lubiju posvečala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
12.1.2008 18:34:05   
petarda
Glede razprodaj...petardito ima vsega dosti, pa še ogromno bonov iz S.Oliverja za porabit, jaz pa bi rabila nekaj stvari, sam jaz si skoz govorim, da škoda zdaj kupovat, ker bom itak zdaj shujšala, pol mi bo pa vse preveliko user posted image user posted image user posted image user posted image ....Bubi daj zdaj tistega, ki se po tleh valja zraven pripopaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
12.1.2008 18:35:38   
petarda
Nič....grem še jaz pod tuš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
12.1.2008 18:45:43   
*bubi*
da škoda zdaj kupovat, ker bom itak zdaj shujšala, pol mi bo pa vse preveliko ....Bubi daj zdaj tistega, ki se po tleh valja zraven pripopaj

Zakaj bi se tukaj po tleh valjali, če pa jaz enako razmišljam.....  ne bi dolgo nosila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
12.1.2008 18:47:51   
*bubi*
Bubi si dobro? Te kaj daje utrujenost?

Ne govori.... vreme je že čisto pravo spomladansko. Sneg nam je v dveh dneh čisto pobralo, danes je bilo tako fino toplo, če ne bi pihalo, bi bilo super user posted image

Tako da.... spomladanska utrujenost je na pohodu.

Če povem po pravici, mislim, da bo treba malo izprečt.... delat cele popoldneve (poleg službe) 3-4x tedensko je vseeno malo preveč.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
12.1.2008 19:54:58   
tincci
Se vam še jaz malo javim, da vam dan en dober namig za izlet. Postonjska jama! H je bila navdušena nad jamo, vlakcem, človeško ribico.. ma res super izletuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
12.1.2008 20:13:28   
ada2
pozdrav!

mi smo vsi super, jaz sem edimo malo utrujena, ampk pred mano sta 2 prosta dnevauser posted image user posted image user posted image jutri bi sicer morala cel dan delat, pa sem zamenjala z naslednjo nedeljo, ker jutri ata praznuje 80 let, v ponedeljek pa imam po razporedu pd, pa upam, da ne bo kake bolniške, ker sem se k zobarju najavilauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
12.1.2008 20:16:04   
til
Pozdrav tudi od mene!!!!!!!!!!!!!!!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
12.1.2008 20:18:44   
til
Sploh vam še isem voščila za novo leto user posted image .
VE NAJLEPŠE VAM ŽELIM V LETU 2008, DA BI BILE ZDRAVE, VESELE, SREČNE IN ZADOVOLJNE VE IN VAŠI BLIŽNJIuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
12.1.2008 20:22:24   
til
Tam pa tam sem vas še šla malo prečekirat ampak je Petarda tako čvekala da vas sploh nisem dohajalauser posted image .

Decembra sem delala po cele dneve in ko sem rišla domov se mi niti slučajno ni dalo vsesti nazaj za računalnik. Še danes prihajam k sebi. Delala sem skoraj vse sobote še mal pa bi mogla it delat tudi nedelje user posted image .

No bom pa v torek vidl če se je isplačalouser posted image .

Zdaj pami povejt ali je kaj novega katera noseča katera rodila ........ se je mogoče katera ženila.........?

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
12.1.2008 20:22:58   
til
Ja kje user posted image  ste pa zdej vse!!!????

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?