hanna1
|
Evo ,še pozdravček od mene--sem prej kr naložla slike in dodala še ene 4 v zadnji album,ma smo se tolk smejali ko smo jih gledali Bo te itak julci gor prilepla,jaz pa dodajam eno od naše pikice,ko gnezdi sred pojstle pa sta res prava srčka,pa obe sta isto lačni ratali,pa zaspani.pa iste laske mata,pa isto sta veliki,sam Zala šiba sto na uro v hojici,Hani se pa ne da--ona se malo igra z igračami,pa se malo premakne in ogleda,pa se zopet igra,pa se malo premakne,pa malo cvili,pa guga--ne zmanjka ji repertoarja --zdaj spi ko top--upam natasaom,moj je pa prav gmajtn,ko sem jaz na računalniku,ga takrat ne gnjavim in me pusti čist pri miru KT,jes stiskam fige,da z Alino ni kaj narobe in jo samo zobki matrajo,ampak nikol ne veš,zato ji pošiljam eno samo lepo ,da ji pomaga julci,jes sm pa tak fris-pa si me spraševala za Pikasa,pa sem v luftu pozabla,da bi ga naložli,vem da sem neki nakladala,pa pozabla sem te vprašat,kere vitamine al kaj že ti kupuješ,si zadnjič napisala,pa se mi ne da zdaj nazaj iskat-plis...kako sem jes čorava...svašta...EMŠO majrim....lepooooo...nov avatar
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 11.1.2008 21:39:24 >