ninocka
|
Dobro jutro, a sem spet prva? No, pol vas pa spet castim z zajtrkom Jst sem sla uceri spat in sva z bubijem spala do 11:30, se zbudila, previla, najedla, oblekla in sibala v BTC. Sem bla zmenjena s cimro iz porodnisnice, ona pa z RRjevskimi oktobrkami, tko da sem spoznala se nekaj oktobrskih sonckov in njihovih mamic. In potem se poraja vprasanje (so me zaslisale oktoberke) - kdaj se bomo me kaj dobile? Sem spila eno kavico zunaj po dolgem, dolgem casu , pol sva sle pa se v Emoporiuma in Mullerja (sem si kupula se en modrcek, plenic pa niso meli ), pol pa po Evana v vrtec in na obisk k mojim. Ruben se je nahranu in pol ga je pocasi spet zacelo zmanjkovat, jst pa sem skocila se v trgovino (zmanjkalo mi je mojih piskotov in se mi ze cel teden sanja o njih). Niso mel tavelike vrece, sem pa vzela tamalo in jih pol doma odprem in vsa blazena ugriznem in je neka dieteticna izdaja keksa in je tolk zanic (ma okus po krekerju). VAm povem, da sem se zjokala od same tuge Zaspal (trdno) mi je pa pol ob ene 1h, od neki cez 11 se je pa skoz dojil, pa zaspal, pa se zbudu, pa spet sesal....mene so ze tolk bradavice bolele, da sem mu josko ze ven vlekla, pol je bil pa takoj uzaljen jok. JOj, najbolj pa sovrazim, ko se z bradavico v ustih (pa po moznosti jo se z dlesnimi drzi) sunkovito obrne stran in potegne - matr kot da mam cigumi na joski ne pa bradavico Zdej se spi, jst se mu grem pa tud pocasi pridruzit Ilije, upam, da se bo Ajda cimprej pocajtala, vem kako hudo je, ko si v bolnici. Nasa druzinica drzi pesti za cimprejsnje okrevanje in vam posilja en velik Murencek, ce se ti zacne bolj pogosto zbujat, ga pac takrat podojis, ne pa dodas...kaj pa je blo tej pediatrinji, da ti je to rekla? Sej ni nic narobe s flasko, ampak se mi zdi butasto, da se tolk mucis, da vzpostavis en red in neko konstantno dojenje, pol ti pa tako prjavjo...na zacetku te pa vsi samo s dojenjem buzerirajo in bohnedej flaske dat Mamuska, mogoce ga pa pomarance sraufajo - ko sem bla jst v P, je eno sestro skor kap, ko je vidla, da jem mandarine, samo Rubnu na sreco ni blo nic. Scuba, mene tud vcasih tko pozene, da moram tisto sekundo letet. In najveckrat lih takrat, ko se lepo pristavmo za dojenje pol pa cela panika z njegove strani, pa se jst tolk hitim...ga bom drugic s sabo na WC odnesla Mogoce je pa posledica nosecnosti - kao v nosecnosti si bolj zaprt, zdej pa bolj odprt tintin, supoer,da ti ni treba v RA.Mi bomo pa mogoce mogli it, ker je tale moj pobalin zacel delat most. Lepo se z petkami al pa s celim stopalcem opre ob podlogo in potem dvigne rito. PA ful je trd, ga komi v lupinco (nosenje) dam bebe caj - tale nas, od droge - a se samo men zdi, al ma res drugacen okus kot vcasih - se mi zdi ful tak mocen? Kokr mam jst v spominu, je mel okus tak kot ta komarckov od Hippa, ker sem ga ful rada pila. Zdej mi pa ni lih neki... Zenske, jst sem pa v sredo postavla rekord v pranju, ker sem oprala 10 strojev perila In to je treba vse zlikat Uh, morm it, me je zvil, k sem tolk pisala o tem