|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
11.1.2008 11:18:35   
bačko
Punce ve ga sam biksate!user posted image Ste same face!Ni čudno da so otroci taki dobrovoljčki!Do kdaj pa naj bi se otrok začel plaziti?Aja pa še to!Kdaj imate naslednji pregled pri zdravniku?Me ga imava šele aprila!user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
11.1.2008 11:19:06   
pupi
Naja je spala včeraj od 21ih pa danes do 9.30. Pridna, ne? Ne bom se preveč hvalila, da se res ne bo vse skupaj obrnilo.

Sem optimist prišla z Najo v klet na računalnik, pa že gnjavi tak da se čitno pol tipkamo. Popoldan pa po dormeota za novo postlo, jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Jo kak je tečnauser posted image ,grem

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
11.1.2008 11:20:27   
pupi
Moja trenutno ni dobrovoljčekuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
11.1.2008 11:27:35   
bačko
No ja večina časa pa so dobrovoljčki!Mi pa gremo jutri po stolček za hranjenje!
Sva z Žano posesale stanovanje, ona pančka jaz na malo pišem in berem.Počivam!Me tako križ matra.Komaj se premikam.Dobro da mi je mož za novo leto dal bom za masažo celotnega telesa.Jo bom kar kmalu nucala!user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
11.1.2008 11:28:42   
bojana2
Hello...

Kako ste...jaz sem tud dans kot pušlc...sem se nasmejala Ulli...user posted image
Sem mu včer zvečer dala kašico za lahko noč od milupe....jooj kako je fajn spal...user posted image ...super...se je pa zjutraj ob 7 tko nasračkal, da je cel stanovenje zasmradil...user posted image
Sem pa ugotovila, da ponoči, ko se začne premetavat in stokat pomaga le, če prižgem lučko, ponoči je blo tko, pa nisem nameravala, sam sem bla tko na konc, da sem lučko še prižgala ustat pa nisem več mogla...user posted image ...in je pomagalo, ko je bilo rahlo svetlo je lepo nazaj zaninal...user posted image ...kdo bi si mislil...bom probala še dans ponoč, da vidim kako bo...user posted image

Gaj in Taja vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Corfu ob 1 zjutraj pa tud jaz ne bi bla sposobna ničesar...user posted image , že tko mi tale mirena živce para, že več k 1 mesec mam kr user posted image , sicer mal, ampak je pa...pol pa razmišljaj o user posted image ...user posted image

Kakšni so pa drgač vaši odnosi z user posted image ?? Nekaj časa nazaj smo kr dost pisale na to temo, zdaj pa že nekaj časa ne...razen Baja - pri vas se maste radi...user posted image ...ne resno - pri nas kr gre, ni pa tko kot je blo pred nosečnostjo. Kronično nama primankuje časa, ni več neke romantike...user posted image ...upam, da bo kmal bolš. Aja, pa včer me je ful prizadel z eno izjavo...pa mu je blo tko hudo cel popoldan...men pa tud...user posted image ...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
11.1.2008 11:29:13   
corfu
Naslednje ceplenje ima 16.1, obenem tudi sistematski pregled, bo pa to tretje cepljenje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
11.1.2008 11:29:38   
madejka
Eh Naja kaj ga te serješ?user posted image Huh pupi to je pa super nočka. user posted image Upam, da bomo mi kdaj kaj takega dočakaliuser posted image

Bačko mi imamo 22.1. posvetovalnico, ker bo takrat 6 mesecev star, pa tretje cepljenje mamo takrat. Pol pa ne vem kdaj... verjetno šele pri enem letuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
11.1.2008 11:30:36   
Anonimen
evo, naročla slike, pobrisala prah, poselsala in pomila po tleh, bla na banki in v trgovini, u glavnem vse živo oblaufala, pa ulo spat spravlauser posted image neverjetna sm a neuser posted image

punce kje prek spleta bi lahko fotoalbum naročla? absolutno se mi da nikamor it ga kupituser posted image na netu pa ne najdem kje bi to meliuser posted image

corfu nč zavračatuser posted image jaz se kr pustim prepričat, tud č sred nočiuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4658
11.1.2008 11:32:42   
corfu
Midva kr klapava, razen sexsa user posted image user posted image user posted image .  Si vzameva čas zase in tudi sama greva, danes npr. greva do kolegov na čvek pa na sprehod čez mesto, pa kakšen drink mogoče...treba se je pa pogovarjat, predvsem pa pazit, da se ne menimo samo o otrocihuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
11.1.2008 11:32:54   
madejka
Bojana nam kar fajn zdaj laufa. Se pozna, da je doma in si vzameva več časa, družinskega in zakonskega.user posted image Itak pa ni tak ko pred porodom. Pa glede user posted image nam še tud ni zalaufalouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
11.1.2008 11:34:17   
tejči77
Naslednji pregled imava tudi medve aprila, točno pri 9.mesecih. Je bla pa tretjič cepljena en teden pred šestim mesecem.
Kdaj se začnejo plaziti pa pravi vsaka knjiga, ki jo berem drugače. Po moje da kmalu po šestem mesecu že začnejo. Mislim da je plazenje po sedenju.
Moja mala je najprej začela zelo hitro z razvojem, ker ni skoraj nič spala prve tri mesece in je baje posledica nespanja pač večje zanimanje. (Ne me narobe razumet, bi rajš mela da bi spala, pa tudi če bi bila za dva meseca prepozna v razvoju.) Še pred drugim mesecem se je že prevalila iz hrbta na trebuh, na ves glas se je takrat že tudi smejala, čvekala je pri treh že zloge. Pri treh je tudi že na vsak način hotela sedeti. Skratka noro, sem bila čist šokirana.
Zdaj se pa stvari počasi umirjajo. Že ponoči malo več spi, pa še podnevi pogosto 2x do 3x po pol urice. čvekat je skor čist nehala, verjetno ker si kar naprej tlači dudo v usta. Sedi že tudi kar zgledno, obrat s trebuha na hrbet pa še ne obvlada najbolje. Se vidi da najraje leži na hrbtu in hrbtnih mišic še nima dobro razvitih. Pa seveda je še vedno najraje v naročju. Če jo dam na igralno podlogo me kmal pokliče, ko se znajde v zagati in ne more sama naprej.
Vse ob svojem času, pravim jaz.
Noro že 15 min spi. Jaz sem ji pa medtem kosilo zažgala ker tle visim. Sem pa res zgledna mami.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
11.1.2008 11:36:24   
Anonimen
bojana takrat ko sma skup z dragim, mama kr vredu odnosuser posted image no, pa takrat ko nisma, tuduser posted image
vidiš, zato se pa jaz zmer bolj nagibam k temu, da ne bom mela mirene....že tko mi ni, če pa pomislim da mi bo skoz neki ven kapljalo, me pa kr zmešauser posted image resno, popizdim...ful bi me motlo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4662
11.1.2008 11:36:58   
corfu
Ulla, se bom poboljšalauser posted image  oblubmuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
11.1.2008 11:40:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ulla, se bom poboljšalauser posted image  oblubmuser posted image

user posted image user posted image user posted image no, glej da res

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
11.1.2008 11:41:01   
tejči77
Madejka, pri devetih mesecih naj bi bila naslednja posvetovalnica.

Slikice naše Larise

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
11.1.2008 11:41:02   
bačko
Midva se kar razumeva.Vsake toliko časa se malo skregava.user posted image Ampak drugače je pa kar uredu.Pomaga pri vzgoji in mi svetuje ko kaj prbere.Dosti tudi v službi sodelavke svetujejo in potem iz vseh nasvetom narediva en pogovor in se odločiva kako bi bilo za Žano najbolje!Seks pa je tako tako!user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
11.1.2008 11:42:50   
bačko
Gaj in Taja vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
11.1.2008 11:52:03   
tejči77
Hja, nama tudi kar gre. Glede sexa sem že napisalauser posted image . Ne vem pa kaj bi rekel on, če bi ga vprašala. Se mal pritožuje da sem tečna. Se mi zdi da upravičeno. Sicer pa same presodite ali ima prav. Vstaja ob štirih zjutraj in gre na šiht, domov pride pa zvečer okol šeste, sedme. Kakor imam srečo. Pa sobote so ble navadno tudi delovne. Pomoči pa pri tamali nobene. Sej ga razumem no, ampak jaz sem tudi tukaj in otrok. V vseh šestih mesecih sva enkrat šla ˝"skupaj" smučat za par uric. In to je blo to. Me mal jezi ker se moram jaz vsemu odpovedat, on pa ničemur.
Eh, nč, na to njegovo službo sem ljubosumna, nč druzga. Če ne bo boljš, bomo ostal pri enem otroku. Jaz sem si vedno želela, da bi imela vsaj dva. Mi ni všeč misel da bi bila Larisa sama. Pa moj dragi noče nič slišat o tem. Da sem že pri enem preveč tečna.
Tečka jaz!user posted image
Sej so bogi, tile novopečeni atiji. Bi rad bil zraven pa ne more. Pol pa pride domov, ga pa jaz sprašujem zakaj mora spet 12 ur delati.

Slikice naše Larise

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
11.1.2008 11:57:38   
tejči77
Da sam ne tečnarim. Drugače je pa nor na tamalo. Kakšne vragolije vse ne počneta.  In ponoči je vedno on ta prvi pri njej ko zajoče.
Samo midva sva mal na tesnem s časom, ker res ni več minutke za naju. In ker se nimaš časa pomenit, se odnos malo spremeni. Ni več tolk cartanja. To pa res pogrešam.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
11.1.2008 11:59:07   
tejči77
Kaj ste že vse dobile menstruacijo? Pri meni se nič ne dogaja in nič ne kaže na to.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
11.1.2008 12:00:10   
Freycha
midva sva ok.... je bilo pred nosečnostjo boljše, to moram priznati, ni pa ravno krize. Sva pa ravno zadnjič ugotavljala, da je otrok ornk preizkus veze in tisti pari, ki nimajo dobrih temeljev grejo verjetno kar hitro narazen..... Problem je edino čas, ki nama ga zmanjkuje za naju in najine aktivnosti. Oba rada nekaj počneva; greva na izlet, pa smučat, pa sankat, pa sem in tja itd... in zdej z Dito ni vedno možno, možnosti varstva tudi nimava in sva pač za vse sama in nama to malo mori včasih. V bistvu živiva en z drugim pa se velikokrt pogrešava user posted image  Včasih sva šla zgodaj v posteljo in se cartala in pogovarjala in preživljala čas skupaj, zdej pa tega kar ni...... Samo si bo treba nekaj izmisliti, ker res rabiva več časa en z drugim.....

Seks, mah po vsakem seksu si obljubiva, da bova bolj pogosto ker paše, potem je pa spet 1m suša user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem, glede na to, da sem bila eno leto po tem, ko sva se spoznala že noseča, nama gre dobro user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
11.1.2008 12:07:03   
yudit
Pozdravljene Julijke, zdaj me nekaj cajta ni bilo smo  bili brez interneta pa se še pripravljamo na selitevuser posted image , malo še pa se selimo na večje ki komaj čakamo. Lea je zdaj dva dni imela vročino 38,5  in sem jo v sredo mogla pelat do dohtorjauser posted image .Je rekla da je mogoče kaka voroza al zobeki izvidi so bili vredi nič da bi jo kaj bolelo, zdaj je že dva dni brez vročine ampak je tečna in bolj slabo je ...Mal sem vas  brala nazaj o uvajanju GH mi sma tud začele z jabolko hruško banano, ter kašico od hipp, malo za probat  in ko proba pojedla bi kar vse. Hvala vsem za čestitke ob 5 mesecev hvala, lepo čvekate se vidi da ste prave klepetuljeuser posted image saj tak je treba, pri nama z mojim user posted image je nekaj časa mal kriza bila zdaj je dokaj boljše, kar zadeva intimnosti bolj suša je pri nas, mogoče popestrima v novem stanovanjuuser posted image ...Vaši sončki so pravi cukri ratali user posted image ja moja Lea je tud moj najlepši sončekuser posted image   laseki joj že tak rastejo da ni več tak plešastauser posted image zdaj pa šibamo malo ven na sončka. Vsem za dopolnjene mesece čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem za zobeke tud lp ......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
11.1.2008 12:21:49   
tejči77
Freycha, ko bosta poštudirala kako do več časa za vaju, se priporočam še jaz za ta recept.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
11.1.2008 12:26:44   
tejči77
Evo, Lrisa je sita, je pojedla vse kar sem skuhala. Ves krompirček in korenček. Za jutri pa načrtujem da poskusimo še malo mesa.
Se poslavljam, grem pucat, zvečer, če bo moj lubek prišel kaj prej domov, gremo pa mojega strica obiskat.
Lepo se imejte.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
11.1.2008 12:27:31   
SANEK1
Dober dan!
Punce hvala! Rada vas mamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sma veliko bolje. Živa je spala od 17:30-9:30 in od 22:30 do 6:00 in pol do 9!!!user posted image
Smo se končno naspali.

Glede user posted image in user posted image . Ko smo skupaj je včasih super, včasih se zahaklama, ampak nikoli za več kot 5 minut. Samo zadnje čase smo bolj malo skupajuser posted image . Še malo pa bo več časa.user posted image
Kar se pa user posted image  ztiče, pa sma redna uporabnikauser posted image user posted image user posted image .
Corfu, jaz pa sem včeraj mojemu ob 1 zjutraj dalauser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?