Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:18:35
|
|
|
|
bačko
|
Punce ve ga sam biksate! Ste same face!Ni čudno da so otroci taki dobrovoljčki!Do kdaj pa naj bi se otrok začel plaziti?Aja pa še to!Kdaj imate naslednji pregled pri zdravniku?Me ga imava šele aprila!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:19:06
|
|
|
|
pupi
|
Naja je spala včeraj od 21ih pa danes do 9.30. Pridna, ne? Ne bom se preveč hvalila, da se res ne bo vse skupaj obrnilo. Sem optimist prišla z Najo v klet na računalnik, pa že gnjavi tak da se čitno pol tipkamo. Popoldan pa po dormeota za novo postlo, jeeeeee Jo kak je tečna ,grem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:20:27
|
|
|
|
pupi
|
Moja trenutno ni dobrovoljček
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:27:35
|
|
|
|
bačko
|
No ja večina časa pa so dobrovoljčki!Mi pa gremo jutri po stolček za hranjenje! Sva z Žano posesale stanovanje, ona pančka jaz na malo pišem in berem.Počivam!Me tako križ matra.Komaj se premikam.Dobro da mi je mož za novo leto dal bom za masažo celotnega telesa.Jo bom kar kmalu nucala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:28:42
|
|
|
|
bojana2
|
Hello... Kako ste...jaz sem tud dans kot pušlc...sem se nasmejala Ulli... Sem mu včer zvečer dala kašico za lahko noč od milupe....jooj kako je fajn spal... ...super...se je pa zjutraj ob 7 tko nasračkal, da je cel stanovenje zasmradil... Sem pa ugotovila, da ponoči, ko se začne premetavat in stokat pomaga le, če prižgem lučko, ponoči je blo tko, pa nisem nameravala, sam sem bla tko na konc, da sem lučko še prižgala ustat pa nisem več mogla... ...in je pomagalo, ko je bilo rahlo svetlo je lepo nazaj zaninal... ...kdo bi si mislil...bom probala še dans ponoč, da vidim kako bo... Gaj in Taja vse naj naj... Joj Corfu ob 1 zjutraj pa tud jaz ne bi bla sposobna ničesar... , že tko mi tale mirena živce para, že več k 1 mesec mam kr , sicer mal, ampak je pa...pol pa razmišljaj o ... Kakšni so pa drgač vaši odnosi z ?? Nekaj časa nazaj smo kr dost pisale na to temo, zdaj pa že nekaj časa ne...razen Baja - pri vas se maste radi... ...ne resno - pri nas kr gre, ni pa tko kot je blo pred nosečnostjo. Kronično nama primankuje časa, ni več neke romantike... ...upam, da bo kmal bolš. Aja, pa včer me je ful prizadel z eno izjavo...pa mu je blo tko hudo cel popoldan...men pa tud... ...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:29:13
|
|
|
|
corfu
|
Naslednje ceplenje ima 16.1, obenem tudi sistematski pregled, bo pa to tretje cepljenje.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:29:38
|
|
|
|
madejka
|
Eh Naja kaj ga te serješ? Huh pupi to je pa super nočka. Upam, da bomo mi kdaj kaj takega dočakali Bačko mi imamo 22.1. posvetovalnico, ker bo takrat 6 mesecev star, pa tretje cepljenje mamo takrat. Pol pa ne vem kdaj... verjetno šele pri enem letu
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, naročla slike, pobrisala prah, poselsala in pomila po tleh, bla na banki in v trgovini, u glavnem vse živo oblaufala, pa ulo spat spravla neverjetna sm a ne punce kje prek spleta bi lahko fotoalbum naročla? absolutno se mi da nikamor it ga kupit na netu pa ne najdem kje bi to meli corfu nč zavračat jaz se kr pustim prepričat, tud č sred noči
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:32:42
|
|
|
|
corfu
|
Midva kr klapava, razen sexsa . Si vzameva čas zase in tudi sama greva, danes npr. greva do kolegov na čvek pa na sprehod čez mesto, pa kakšen drink mogoče...treba se je pa pogovarjat, predvsem pa pazit, da se ne menimo samo o otrocih
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:32:54
|
|
|
|
madejka
|
Bojana nam kar fajn zdaj laufa. Se pozna, da je doma in si vzameva več časa, družinskega in zakonskega. Itak pa ni tak ko pred porodom. Pa glede nam še tud ni zalaufalo
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:34:17
|
|
|
|
tejči77
|
Naslednji pregled imava tudi medve aprila, točno pri 9.mesecih. Je bla pa tretjič cepljena en teden pred šestim mesecem. Kdaj se začnejo plaziti pa pravi vsaka knjiga, ki jo berem drugače. Po moje da kmalu po šestem mesecu že začnejo. Mislim da je plazenje po sedenju. Moja mala je najprej začela zelo hitro z razvojem, ker ni skoraj nič spala prve tri mesece in je baje posledica nespanja pač večje zanimanje. (Ne me narobe razumet, bi rajš mela da bi spala, pa tudi če bi bila za dva meseca prepozna v razvoju.) Še pred drugim mesecem se je že prevalila iz hrbta na trebuh, na ves glas se je takrat že tudi smejala, čvekala je pri treh že zloge. Pri treh je tudi že na vsak način hotela sedeti. Skratka noro, sem bila čist šokirana. Zdaj se pa stvari počasi umirjajo. Že ponoči malo več spi, pa še podnevi pogosto 2x do 3x po pol urice. čvekat je skor čist nehala, verjetno ker si kar naprej tlači dudo v usta. Sedi že tudi kar zgledno, obrat s trebuha na hrbet pa še ne obvlada najbolje. Se vidi da najraje leži na hrbtu in hrbtnih mišic še nima dobro razvitih. Pa seveda je še vedno najraje v naročju. Če jo dam na igralno podlogo me kmal pokliče, ko se znajde v zagati in ne more sama naprej. Vse ob svojem času, pravim jaz. Noro že 15 min spi. Jaz sem ji pa medtem kosilo zažgala ker tle visim. Sem pa res zgledna mami.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
bojana takrat ko sma skup z dragim, mama kr vredu odnos no, pa takrat ko nisma, tud vidiš, zato se pa jaz zmer bolj nagibam k temu, da ne bom mela mirene....že tko mi ni, če pa pomislim da mi bo skoz neki ven kapljalo, me pa kr zmeša resno, popizdim...ful bi me motlo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:36:58
|
|
|
|
corfu
|
Ulla, se bom poboljšala oblubm
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Ulla, se bom poboljšala oblubm no, glej da res
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:41:01
|
|
|
|
tejči77
|
Madejka, pri devetih mesecih naj bi bila naslednja posvetovalnica.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:41:02
|
|
|
|
bačko
|
Midva se kar razumeva.Vsake toliko časa se malo skregava. Ampak drugače je pa kar uredu.Pomaga pri vzgoji in mi svetuje ko kaj prbere.Dosti tudi v službi sodelavke svetujejo in potem iz vseh nasvetom narediva en pogovor in se odločiva kako bi bilo za Žano najbolje!Seks pa je tako tako!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:42:50
|
|
|
|
bačko
|
Gaj in Taja vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:52:03
|
|
|
|
tejči77
|
Hja, nama tudi kar gre. Glede sexa sem že napisala . Ne vem pa kaj bi rekel on, če bi ga vprašala. Se mal pritožuje da sem tečna. Se mi zdi da upravičeno. Sicer pa same presodite ali ima prav. Vstaja ob štirih zjutraj in gre na šiht, domov pride pa zvečer okol šeste, sedme. Kakor imam srečo. Pa sobote so ble navadno tudi delovne. Pomoči pa pri tamali nobene. Sej ga razumem no, ampak jaz sem tudi tukaj in otrok. V vseh šestih mesecih sva enkrat šla ˝"skupaj" smučat za par uric. In to je blo to. Me mal jezi ker se moram jaz vsemu odpovedat, on pa ničemur. Eh, nč, na to njegovo službo sem ljubosumna, nč druzga. Če ne bo boljš, bomo ostal pri enem otroku. Jaz sem si vedno želela, da bi imela vsaj dva. Mi ni všeč misel da bi bila Larisa sama. Pa moj dragi noče nič slišat o tem. Da sem že pri enem preveč tečna. Tečka jaz! Sej so bogi, tile novopečeni atiji. Bi rad bil zraven pa ne more. Pol pa pride domov, ga pa jaz sprašujem zakaj mora spet 12 ur delati.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:57:38
|
|
|
|
tejči77
|
Da sam ne tečnarim. Drugače je pa nor na tamalo. Kakšne vragolije vse ne počneta. In ponoči je vedno on ta prvi pri njej ko zajoče. Samo midva sva mal na tesnem s časom, ker res ni več minutke za naju. In ker se nimaš časa pomenit, se odnos malo spremeni. Ni več tolk cartanja. To pa res pogrešam.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 11:59:07
|
|
|
|
tejči77
|
Kaj ste že vse dobile menstruacijo? Pri meni se nič ne dogaja in nič ne kaže na to.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 12:00:10
|
|
|
|
Freycha
|
midva sva ok.... je bilo pred nosečnostjo boljše, to moram priznati, ni pa ravno krize. Sva pa ravno zadnjič ugotavljala, da je otrok ornk preizkus veze in tisti pari, ki nimajo dobrih temeljev grejo verjetno kar hitro narazen..... Problem je edino čas, ki nama ga zmanjkuje za naju in najine aktivnosti. Oba rada nekaj počneva; greva na izlet, pa smučat, pa sankat, pa sem in tja itd... in zdej z Dito ni vedno možno, možnosti varstva tudi nimava in sva pač za vse sama in nama to malo mori včasih. V bistvu živiva en z drugim pa se velikokrt pogrešava Včasih sva šla zgodaj v posteljo in se cartala in pogovarjala in preživljala čas skupaj, zdej pa tega kar ni...... Samo si bo treba nekaj izmisliti, ker res rabiva več časa en z drugim..... Seks, mah po vsakem seksu si obljubiva, da bova bolj pogosto ker paše, potem je pa spet 1m suša v glavnem, glede na to, da sem bila eno leto po tem, ko sva se spoznala že noseča, nama gre dobro
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 12:07:03
|
|
|
|
yudit
|
Pozdravljene Julijke, zdaj me nekaj cajta ni bilo smo bili brez interneta pa se še pripravljamo na selitev , malo še pa se selimo na večje ki komaj čakamo. Lea je zdaj dva dni imela vročino 38,5 in sem jo v sredo mogla pelat do dohtorja .Je rekla da je mogoče kaka voroza al zobeki izvidi so bili vredi nič da bi jo kaj bolelo, zdaj je že dva dni brez vročine ampak je tečna in bolj slabo je ...Mal sem vas brala nazaj o uvajanju GH mi sma tud začele z jabolko hruško banano, ter kašico od hipp, malo za probat in ko proba pojedla bi kar vse. Hvala vsem za čestitke ob 5 mesecev hvala, lepo čvekate se vidi da ste prave klepetulje saj tak je treba, pri nama z mojim je nekaj časa mal kriza bila zdaj je dokaj boljše, kar zadeva intimnosti bolj suša je pri nas, mogoče popestrima v novem stanovanju ...Vaši sončki so pravi cukri ratali ja moja Lea je tud moj najlepši sonček laseki joj že tak rastejo da ni več tak plešasta zdaj pa šibamo malo ven na sončka. Vsem za dopolnjene mesece čestitke in vsem za zobeke tud lp ......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 12:21:49
|
|
|
|
tejči77
|
Freycha, ko bosta poštudirala kako do več časa za vaju, se priporočam še jaz za ta recept.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 12:26:44
|
|
|
|
tejči77
|
Evo, Lrisa je sita, je pojedla vse kar sem skuhala. Ves krompirček in korenček. Za jutri pa načrtujem da poskusimo še malo mesa. Se poslavljam, grem pucat, zvečer, če bo moj lubek prišel kaj prej domov, gremo pa mojega strica obiskat. Lepo se imejte.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 11.1.2008 12:27:31
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan! Punce hvala! Rada vas mam Danes sma veliko bolje. Živa je spala od 17:30-9:30 in od 22:30 do 6:00 in pol do 9!!! Smo se končno naspali. Glede in . Ko smo skupaj je včasih super, včasih se zahaklama, ampak nikoli za več kot 5 minut. Samo zadnje čase smo bolj malo skupaj . Še malo pa bo več časa. Kar se pa ztiče, pa sma redna uporabnika . Corfu, jaz pa sem včeraj mojemu ob 1 zjutraj dala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?