Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 12:04:43
|
|
|
|
*maja
|
Prisegamo na NUK :bravo:. Imamo vse od flašk, dud,...
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 12:24:04
|
|
|
|
Gina
|
Meni so nukove fajn, pa od beby nove so čisto enake. Od Aventa mamo pa flaške in cuclje. Aventove dude novorojenčkom še dihat ne dajo, ker lezejo v nos, zato smo prešaltali.
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 12:37:52
|
|
|
|
puri
|
Dudo imamo od Nuka, flaško pa od Aventa, ker smo jo dobili za darilo-pa ne zna iz nje pit, ne vem pa če je to kaj odvisno od znamke!? Najmanj škodljive dude so od Nuka, tako sem prebrala! lp:)
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 12:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
flaške od aventa, dude pa od začetka od aventa, pol od mam, k so ful lušne za pogledat, sam zlo rada voda v njih zastaja kar je ogabno, pa od Tommee Tippee. skupna lastnost vseh kuplenih dud je bla to da so vse iz latexa in pa simetrične lp, lara
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 13:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
dude NUKove, flaške pa aventove lp Nina
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 13:04:55
|
|
|
|
mehurčica
|
Dude Nukove(kavčuk-ker je bolj mehek), flaške pa vse mogoče-Nuk, Avent, Baby Dream in še ene, ki jih prodajajo v Emporiumu-take lušne s smešnim cucljem.:)-
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 13:18:46
|
|
|
|
polona2
|
Dude ima Hana od Tommee Tippee, stekleničke pa od Aventa. :bravo:
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 13:27:02
|
|
|
|
Kenny
|
Dude NUK (kavčukove), flaške tudi, vendar cuclje iz silikona. Po aventovih cucljih naš sploh ni znal piti!:duda::duda:
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 13:32:15
|
|
|
|
lan
|
Mi uporabljamo prav tako NUKOVE dude iz kavčuka (najmanjšo velikost),flaške s cucljom pa ne mara.Ima lonček od Tommee Tippee.
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 13:38:31
|
|
|
|
lin
|
Pozdravljena!:metulj: Nebi rekla da je katera duda bolj ali manj škodljiva od druge. Mi uporabljamo dude od MAM,stekleničke pa od chiccota in ta nove Nukove z širokim grlom. Na začetku smo kupili stekleničke od Aventa pa nisem bila zadovoljna z njimi.Vse so mi puščale! Lp:sloncek:
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 13:39:42
|
|
|
|
lin
|
Pa še neki.Vse imamo iz latexa(silikona)
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 13:41:13
|
|
|
|
dory
|
Nukove so dobre samo na zacetku,ker se dobro oprimejo lick..potem,ko je otrok starejsi se zelo grdo pozna odtis teh dud,zato so kasneje verjetno boljse aventove... Ravno prisegat ne morem,ker jih tamal ni nikol sprejel...
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 14:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo dude že od vsega začetka, iz porodnišnice naprej, Nukove, pa vse do danes, ko je star že skoraj 3 leta. Stekleničke imamo pa Aventove, ker imajo širok vrat in se dajo z navadnoi gobo za pomivanje posode pomiti.
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 14:36:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
vse NUK
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 14:38:13
|
|
|
|
KIRA
|
dude NUK, aventove nimajo dobrega ščitnika pa mala ne more dihat. NUK so tle dosti boljše. flaške mama a vse aventove, boljših ni. zlo enostavno jih je prat - kar z roko in gobico. pa lepše so za držat ko une. dude in cucljni pa so vsi silikonski.
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 16:29:20
|
|
|
|
StBarbara
|
Dude NUK :sloncek:
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 17:30:19
|
|
|
|
Abby
|
Vprašanje za Lin: kje se da kupiti MAM dude? Hvala.
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 18:02:06
|
|
|
|
lin
|
Abby! Jaz te duduce(MAM) kupujem od začetka v Baby centru! Poleg tega ,da jih ima zelo rada so tudi zelo lepe! Večinoma so pakirane po dve skupi! Mialim pa da sem jih vidla tudi v Emporiumu na odelku Mother Care
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 18:02:51
|
|
|
|
lin
|
Hitim,pa same napake!Sorry!
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 18:49:26
|
|
|
|
HuAnita
|
Chiccho - najnovejša fiziološka iz kavčuka. grda kot :hudicek:, ampak mehka in zelo podobna bradavici... Zaradi nje moja :muca: zdaj ne seslja več moje dojke in me ne muči :bravo: Hu:hudicek:Anita
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 19:31:38
|
|
|
|
LIALIA
|
A je kavčuk boljši od silikona?
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 20:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kavčuk je bolj mehek. BBK je imela vse od NUKa do princesinega 3 leta..flaške in dude!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2005 21:32:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Na katere dude prisegate? 16.1.2005 22:17:57
|
|
|
|
nejcko
|
Naša na začetku ni hotela nobene dude, ne MAM ne Chiccove s plasičnim robom, ko pa smo ji dali Chiccovo mehko, ki je cela iz kavčuka, jo pa ni hotela več spustiti. Pa smo jo nekeje zgubili, potem pa je bila zudi MAM dobra, ampak tista večja, od 6. mes dalje (no itak je bila takrat stara že 5 mes). Stekleničko ima tudi Chiccovo, ampak zelo redko pije iz nje, kadar je zeloooo žejna. Sin pa je imel tako dude MAM, NUK, pa ena firma bog ve katera, je bilo čisto vseeno, ker ni bil zelo navezan, flaške pa Chiccove in MAM. Slednjo ima še zdaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?