|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
10.1.2008 14:39:03   
Rozmarinka
Ja, noro je to...povsod izven LJ soncek, tle pa za se zjokat...Ampak zadosti jamranja. Caka nas se cela pomlad, pa poletje in vozickanje. Skratka glavna sezona je se pred nami.Boste videle da bomo avgusta iskale senco ali klimo in bezale pred soncemuser posted image

Mi nazaj iz mesta in kosila. Je pasalo malo frisnega lufta, dete spancka dalje. Jaz pa si grem narediti drugo kavico.

Lumpa6: hvala glede Turbo Limaca in info glede dohodnine.
Prides na srecanje 18 jan ?

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 276
10.1.2008 18:59:51   
MiRaNi
Turbo limach: jaz sem bila samo 1x in sem kupila žabice, hlačke in majčko. Žabice in hlačke so superuser posted image  pri majčki pa sem se malo zaj..., ker jo ful težko oblečem; ni elastična.  Dobiš vse na enem mestu - obleke, vozički,igrače,...

Danes sem bila v Medvodah pri mojih in tusi tam ni bilo sonca, čeprav so M blizu Kranja. Tam pa cel dan sonce. Ah ja...

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
10.1.2008 19:15:20   
lumpa6

Prides na srecanje 18 jan ?

nevem šeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 278
10.1.2008 20:27:28   
Rozmarinka
No, mogoce pa bom kdaj sla pogledati kaj v tega Turbo Limaca, ce je vse na kupu. To jaz rabim, da ne letam prevec naokoliuser posted image  A ni hecno to ime ??? No, vsaj meni...

Mi ze spimo, tisti pticki in naravni zvoki ob zvezdici, ki jo polozim poleg malcka pa se kar zvrgolijo. Pri nas smo kot v dzungli...

Zdaj pa moram it nekaj prevajati za naso zlahto v anglescino.
Se mi tako ne da...

Lumpa6: a se nas bojis ?user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 0:28:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 280
11.1.2008 8:07:03   
lumpa6
Lumpa6: a se nas bojis ?

ne samo ob petkih se mojuser posted image vrača z poslovne poti in morm stanovanje vsaj približno v red spravt da ga ne kapuser posted image user posted image user posted image pa da lohk saj vrata odpre ne da se spotakne čez kakšne igrače

Neposredna povezava do sporočila: 281
11.1.2008 10:22:38   
Rozmarinka
Lumpa6, si me nasmejala s tem opisom vasega stanovanja. Teksas, recemo mi. Ampak res si neverjetna! 5 otrockov, moz na sluzbeni poti, torej sama za vse, pa nic ne jamras. Svaka cast!!!

Jaz pa ze user posted image . Pase !

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.1.2008 10:54:03   
lumpa6
no ja mal mi za RR zmanjka časa zato bl berem k pišemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
11.1.2008 11:39:12   
MiRaNi
Jaz sem svojo user posted image  že spila, ker Nika zjutraj spi samo do 6:30user posted image  No, ampak gre potem ob 8 še enkrat spat za urco. Trenutno pa sem jo dala v posteljico, ker je na vrsti že druga runda, tako da imam malo časa za rruser posted image . Čeprav bi morala mal pospravit, ker jutri dobimo obiske pa ne bi rada vse pustila za jutri. Ampak sem danes fulll lena - pogrešam sonce!!!!!!! upam, da se bom spravla vsaj smrekco pospravit. Ja, mi jo še imamouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 15:19:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
11.1.2008 15:39:25   
prolet
Kaj kej počnete, Lana spi, tako,da imam malo časa. Jaz sem spila že 3 kave, se mi že malo blede. Drugače imam po danes pospravljalni dan, na 38ih kvadratih rata hiter gužvauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.1.2008 15:44:33   
MiRaNi
Nika je zaspala ob 3-eh in se ravnokar budila. jaz sem pospravljalni dan razdelila na danes in jutri. Danes sem med drugim pospravila kopalnico, ki mi je najbolj user posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.1.2008 15:56:39   
Rozmarinka
Jaz pa sem vceraj dopoldne imela pospravljalni dan. No, malo sem s cunjo letala naokoli, ce bi temu lahko rekla pospravljanjeuser posted image

Danes bila spet z vozickom v mestu, sem sla s prijateljico nauser posted image in cvek. Pricakuje user posted image  februarja tako da sem delila napotke kaj se nakupiti. Pa bodije, ki smo jih prerasli sem predala dalje...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.1.2008 20:31:36   
prolet
Meni se zdi, da moram na vsake 14 dni delat selekcijo, kaj je že prerastla in kaj ne. Raste kot gobe po dežju.

Punce a katera uporablja Aptamil AR, meni je ostala še ena vrečka in se mi zdi škoda stran vržt, rade volje podarim.

Neposredna povezava do sporočila: 289
11.1.2008 22:57:28   
prolet
Kaj je zdej a se vse muckate na kavčihuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 290
12.1.2008 7:50:50   
MiRaNi
user posted image

Dobro jutro

Pijem kavo in držim Niko v naročju, ki veselo tipka po mizi. Ubistvu se jezi, ker ne more tipkat po tipkovnici kot jazuser posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 291
12.1.2008 8:32:12   
lumpa6
dobro jutro

naj se vam pridružim na , ponavadi ob sobotah malo potegnemo, danes pa nismo ker moj že od 6h ruži po kuhinji in me je zbudiu, naš mali pa še spi najstarejša punca je pa včerj odšla k babici in se vrne jutri, ostali 3je pa gledajo televizijo in se dogovarjajo kdaj gredo na gospodarca gledat razstavo psou

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.1.2008 11:17:52   
Rozmarinka
Dobroo jutroooo ! Ravno vstali...

Vas samo zezam, da ne boste mislili da imamo sreco spati do 11huser posted image Smo bili vsi ze ob 7h pokonci, sedaj ze 2 previjanje in 3 hranjenje. Potem pa letimo v Baby center, jutri praznuje moj necak 6RD pa mu gremo kupiti darilo.

Prolet, hvala za ponudbo Aptamila. Jaz v glavnem dojim, ko pa dodam imamo Novalac, ki se ga zaenkrat se ni navelical...imam pa zadnje case isto tezavo kot na zadnjem srecanju Mony in oktoberka, ce se prav spomnim. Ko se dojiva, se stalno neki ozira naokoli(je nemiren), pa po mojem obcutku zelo malo poje(3 minute na vsaki strani).Po moje pri meni prepocase teceuser posted image
Teza je zaenkrat ok, a to mi itak pocne sele zadnji teden.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 11:19:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 294
12.1.2008 12:40:40   
prolet
Ravno od frizerja, KATASTROFA, OBUP, PODENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakopala se bom za en mesec, kot da to ni že dovolj, da sem na pol plešasta!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 295
12.1.2008 12:41:42   
lumpa6
no no najbrž ni tako hudouser posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.1.2008 12:42:26   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Ojla, mi pa nodija vrtimo že 3 ureuser posted image

Tak smotan vreme jeuser posted image

dea se nou užgauuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
12.1.2008 17:00:09   
prolet
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

no no najbrž ni tako hudouser posted image

Še hujš spominjam na meniha iz srednjega veka, samo še una kapca mi manjka pa sem taprava.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.1.2008 17:05:48   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

MiRaNI
Mony05
Scubadiver
Rozmarinka

jst bi se tut prijavila če lahko user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 299
12.1.2008 17:07:56   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

.imam pa zadnje case isto tezavo kot na zadnjem srecanju Mony in oktoberka, ce se prav spomnim. Ko se dojiva, se stalno neki ozira naokoli(je nemiren),

pr nas se isto dogaja...bolj zato ker je ferbčna pa hoče vidt kaj se okol nje dogaja...zato mora imet pr dojenju mir in tišino user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?