Anonimen
|
O mater, zvesta, to pa je sranje ja! Ampak očitno se je tud skregat včasih koristno. No, res hvala bogu, da sta se in zaradi tega ostala doma, da še imate streho nad glavo. Verjamem pa, da boste težko napraskali denar, da vse popravite. A po kakšnih predračunih vam pa ne bi kaj plačali? Vsaj kar boste morali na novo kupit, da oni direkt prodajalcu plačajo po predračunu. Ker za vse, kar vam je šlo, res ne bo malo denarja. Midva bi ziher morala kredit vzet in pol bolš za Elektro, da poplača kredit z obrestmi vred. Freycha, našima dvema nikoli ne pride čez lulanje. Ne vem, a ne lulata tolk al kaj, samo zjutraj je plenica tko polna in težka, da boljš, da je ne vržem komu v glavo. Včasih pride čez, če se pokaka. Juretu, Špeli ne, seveda. Imamo pa Hoferjeve plenice, samo roko na srce, pri nobenih plenicah jima ni spustilo, s tem da pampersk ne uporabljamo, ker jih ne maram spljoh, zato so te nepreverjene. Sanek1, jaz sem ti dala nasvet, ja. Me zelo veseli, da je pomagalo! Tejči77, a veš, da jaz tudi nikoli ne bi pomislila, da špinače ne smem dat v mikrovalovko. Samo jaz kar zmrznjeno direkt v pisker vržem, ker jo imam itak v tistih briketkih in se takoj odtali. Ulla, jaz imam ta male puzle skoz na tleh (veliki so 17x17cm) in jim imam 72 skupaj sestavljenih. Da bi mi bilo še sprejemljivo, bi jih največ 16 stran vzela, torej bi jih bilo 56. Ta veliki puzli, ki so 31x31 cm, jih pa občasno postavim, pa za na obiske jih s sabo vlačimo, jih pa vsaj 16 rabiš, da je optimalno. No, vsaj po mojem okusu in občutku. Juhu za blog! Sem ti že dva komentarja naklofala. Arijana, tudi za pecivo uporabljam sadni sladkor. Kje si pa ti kapljice dobila? Jih še nisem videla nikjer.
|