|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
10.1.2008 11:50:05   
tejči77
He, he user posted image user posted image user posted image , zdaj sem vam pa še jaz dala malo dela, da se prebijete skoz tole čvekanje.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
10.1.2008 11:50:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

zvesta, a krijejo tud nove aparate, al sam popravilo? Tole je pa res kriza. Jaz bi bila že samo brez mikrovalovke kot brez ene roke.

ja, kar se en da ali ne splača popravljat, morajo serviserji napisat o tem izjavo in potem krijejo nove. Zdaj pa ne vem, ali v vrednosti starih ali v celoti...

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
10.1.2008 11:57:03   
Anonimen
Hej, ANjo O., vidim, da bereš.. Pozdravljena.

Kako ste kaj ti in tvoja otročka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
10.1.2008 12:03:40   
julij
Tejči, mi imamo Jane voziček. Sem pa zimsko vrečo kar z vozičkom vred kupila. Sem pa vse kupila v pikapolonici, tak, da ne vem kje v Avstiji držijo Jane.

No, kar se sedenja tiče, bi Ana tudi skozi sedela. Pa še ne zna in jozanaša na levo pa desno in naprej. Pa mi je včeraj P rekla, da naj čimveč vadima naslanjanje na rokice. Da, ko jo posedem, naj ji na stran dam rokico in jo na njo malo naslonim. In Ani se to ful dopade, se skozi reži zraven. Za hrbtenico pa je v njihovem obdobju nevarno, če jim pustimo, da se na nogice upirajo in svojo težo na njih postavijo. Tako, da mislim (in to je moje laično mnenje, seveda user posted image ), da s sedenjem si ne morejo narediti škode.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
10.1.2008 12:15:41   
julij
No, pa da vas nekaj vprašam. Tisti, ki ste že imeli tretje cepljenje in posvetovalnico. So male malčke motorično stestirali? Je sestra oz. P izpolnila kakšno razpredelnico o otrokovem razvoju?

Zvesta, zate pa podatki.
5. mesec: 67 cm, 7200 g
6. mesec: 70 cm, 7690 g

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
10.1.2008 12:23:24   
tejči77
Mojo malo so nazadnje stehtali pri dveh mesecih, od takrat naprej je ne merijo in ne tehtajo. Ne vem zakaj ne. Baje, da dobro napreduje in ni potrebe. In tako nimam nobenih podatkov več. Če jo jaz zmerim ni najbolj točno.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
10.1.2008 12:23:32   
Anonimen
Tretje cepljenje? Že? Mi smo bili cepljeni komaj drugič, naslednji pregled imamo pa šele konec februarja.

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
10.1.2008 12:24:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Mojo malo so nazadnje stehtali pri dveh mesecih, od takrat naprej je ne merijo in ne tehtajo. Ne vem zakaj ne. Baje, da dobro napreduje in ni potrebe. In tako nimam nobenih podatkov več. Če jo jaz zmerim ni najbolj točno.

Joaj, kam pa hodita na posvetovalnico? Jaz bi zahtevala merjenje in tehtanje.

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
10.1.2008 12:32:09   
julij
Ja, Zvesta, tretje cepljenje. Sem zdaj prav šla gledat v rumeno knjižico. user posted image
No, naslednji pregled pa imamo v začetku aprila, pri 9. mesecu.

Tejči, kar se tehtanja in merjenja tiče, jo jaz v ambulanti kar dol slečem in vprašam, če jo lahko na tehnico postavim. Pa mi je enkrat sestra rekla, da je ni potrebno vagat, pa sem rekla, da bi rada, da jo zvaga. Pa me je malo belo pogledla, zvagala pa jo vseeno je.user posted image  Drugače pa jo doma tu pa tam približno na vagi za odrasle stehtam. Najprej se sama zvagam, pol pa še njo v roke vzamem, pa še enkrat na tehnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
10.1.2008 12:32:54   
Anonimen
tiste k mate puzzle po tleh - kolk tega je treba nabavt, da je nekje optimalno? sem gledla v Bc - jih je 10 v kompletu, sam nimam pojma kak so velki ( so pa številke), en paket je verjetno premalouser posted image kaka je okvirna velikost enga komada, pa da si sama zračunam kolk rabim tega...

drgač pa babe - tandil prašek iz hofra je zakonuser posted image user posted image user posted image zmeri je blo sranje s plenicami, pa če je bil body pokakan, sem mogla našpricat, pa namakat pa nevmkaj vse, včer sem pa kr ruknila prat, ker sem pozabla, pol se mi pa ni dalo nazaj gor iz pralnice nosit in sem mislaila kar bo pa bo - brezhibno opranouser posted image al pa ula manj trdovratno sračkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
10.1.2008 12:36:45   
julij
Tandil sem tudi jaz nabavila. Sem zadovoljna z njim. Imam pa samo prašek. Kako pa se gel obnese, ker s praškom samo bele perem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
10.1.2008 12:39:49   
Anonimen
julij gel je meni tud kul, samo se mi zdi da za pisane je tko bolj vseenouser posted image k niso tok umazane, pa itak se ne vidiuser posted image
najbol se res pr belih vid, sploh če plenice perešuser posted image pa sej, če je kak flek gor je tko u bistvu vseen no, estetska napaka, samo men gre na živce, če niso cunje lepo opraneuser posted image

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
10.1.2008 12:42:42   
Anonimen
Ulla... Mislim, da so puzzle te številke 32X32 cm.... Jaz imam dva kompleta črk (številke so iste), pa pride nekej 1,5 kvadratnega metra. Do zdaj je blo dovolj, zdaj pa itak vse arzturi, ko se prikotali do roba... dvigne in začne grist. Ko bo pa kobacal, pol pa tak ne vem.... če čem za celo stanovanje kupit puzzle?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
10.1.2008 12:47:12   
pupi
Helo ženske!

Sem skoraj živčni zlom zdaj doživela. Mala je bla danes cele pol ure dobre volje user posted image  Jo probam uspavat na ležalniku nič, ji grem naredim japko z rozinami, nič se še bolj dere, se mi ftrga, pa sedim poleg nje ko zombi jo gledam, če se misli umirit, če me razumete al pa ne enostavno nisem imela energije jo po celo dopoldansekem gnevljenju tolažit. Zdaj je končno zaspala, jedla tak in tak ni nič, kljub temu da sem ji narejeno čorbo zmešala z riževo kašico. Sploh ne vem kak naj jabolko spravim v njo, mama non stop vojne. Teh user posted image  kašic pa ji ne mislim stalno devat. Me zanima kak se bo danes cvetača obnesla. Ma katera idejo kak ji naj naredim cvetačo? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
10.1.2008 12:52:34   
Anonimen
no, tak...sem se matrala cel dop. in sm si blog naštimalauser posted image dejte mal pokukat tiste k že mate in kak nasvet prosimuser posted image

http://krenbrlog.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
10.1.2008 12:52:45   
Anonimen
Jaz cvetačo samo skuham in pol zmiksam/pretlačim. Ima zelo, zelo rad.

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
10.1.2008 12:54:18   
Anonimen
vestaz hvala...ma ko bojo puzali tak nimaš kejuser posted image samo jaz ji zdej res morm tole naštimat, ker se tolk obrača in zmeri pozabi glavico pazit...iz one podloge je takoj dol, pol pa po golih tleh ureže z glavcouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
10.1.2008 12:54:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

vestaz

wtfuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zvesta....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
10.1.2008 12:55:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no, tak...sem se matrala cel dop. in sm si blog naštimalauser posted image dejte mal pokukat tiste k že mate in kak nasvet prosimuser posted image

http://krenbrlog.blogspot.com/

evo.. sem te že dala med priljubljene....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
10.1.2008 12:56:45   
Anonimen
no, itak bom same bedarije not pisalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
10.1.2008 13:07:53   
Anonimen
tud bedarije je včasih fajn brat.... in pisat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4521
10.1.2008 13:09:24   
poldy
zvesta, moji sestrični se je zgodilo isto, ampak ji je elektro povrnil ful majhen % stroškov, tako da bodi zelo pozorna, ko boš zahtevala povračilo. Pa upam, da se ti vse uredi user posted image Izjavo od serviserja boš pa težko dobila, razen če se res ne da popravt, ampak potem mora serviser kupit nov aparat, če je ta še v garanciji. Tako je meni rekel za stroj, ki ga je dva meseca popravljal, in ko sem jaz klicala v rgovino so mi rekli naj se kar na serviserja obrnem, da je to v njegovi pristojnosti in ne od trgovine!?!?
afnica, tudi jaz sem imela luknjico v srčku in to kar nekaj let, pa ni bilo potrebne operacije, ker se to v veliki večini primerov samo zaraste. Tudi tebiuser posted image
Freycha, meni so vse plenice spustile pri strani, to pa je verjetno zato, ker pri strani ni vpojnega jedra, če pa ti leži na boku, pa tekočina steče na stran in jo ni plenice, ki bi zadržala. Zato sem bla jaz na začetku tko jezna na pamperske, ker so jih tako hvalili pa je vedno spustila ko je na boku ležala. Zdaj pa tudi če jo dam na bok se prevali na hrbet.user posted image
ulla, kateri tandil pa kupiš. v prahu a tekočega? Jaz imam tekočega pa se mi kar obnese, mami pa v prahu pa je še boljši, samo jaz še ne bi zarad tamaleuser posted image
Za puzle, jaz jih imam 10, pa je premalo, tko da sem zadnjič gledala v šparu, abecedo jih je 26 bodo boljše. so pa 30x30 se mi zdi-moje.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
10.1.2008 13:13:08   
pupi
Kak pa naj kako japko v njo spravim? Banana še gre, samo jo je zadnjič tak zaprlo da je tulila ko je kakala

Ulla kaj to pomeni da si ljudomrzneš? Saj smo pa me tudi ljudje pa se rada z nami družiš, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
10.1.2008 13:13:27   
poldy
eno vprašanje:
jaz sem opazla da odkar se ne dojiva več 6x na dan ampak max. 2x če se nafilauser posted image , tamala ful manj bruha. Prej mi je obvezno po vsakem obroku vsaj enkrat čez vrgla. A nisi imela ti freycha tudi podobne težave s polivanjem?
Kako naj čisto zaustavim proizvodnjo? Ker se mi ne zdi več smiselnouser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
10.1.2008 13:14:27   
Anonimen
poldy oba mam, kar nad 60 perem, perem s prahom, pod 60 se pa tak ne stopi fajn, tist pa z gelom....zarad tamale sem jaz tud mislila če bi blo kaj narobe, ampak itak sem se navadla prat s ful malimi količinami praška ( ni tko k mislimo da več ko daš, boljš bo oprano ) pa kis dam vedno zraven, da še dodatno razbije če bi se slučajno kje nabiral in strjeval prašek....pa do zdej še ni blo nobenih problem, čeprov pride v direkten stik - plenice

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?