poldy
|
zvesta, moji sestrični se je zgodilo isto, ampak ji je elektro povrnil ful majhen % stroškov, tako da bodi zelo pozorna, ko boš zahtevala povračilo. Pa upam, da se ti vse uredi Izjavo od serviserja boš pa težko dobila, razen če se res ne da popravt, ampak potem mora serviser kupit nov aparat, če je ta še v garanciji. Tako je meni rekel za stroj, ki ga je dva meseca popravljal, in ko sem jaz klicala v rgovino so mi rekli naj se kar na serviserja obrnem, da je to v njegovi pristojnosti in ne od trgovine!?!? afnica, tudi jaz sem imela luknjico v srčku in to kar nekaj let, pa ni bilo potrebne operacije, ker se to v veliki večini primerov samo zaraste. Tudi tebi Freycha, meni so vse plenice spustile pri strani, to pa je verjetno zato, ker pri strani ni vpojnega jedra, če pa ti leži na boku, pa tekočina steče na stran in jo ni plenice, ki bi zadržala. Zato sem bla jaz na začetku tko jezna na pamperske, ker so jih tako hvalili pa je vedno spustila ko je na boku ležala. Zdaj pa tudi če jo dam na bok se prevali na hrbet. ulla, kateri tandil pa kupiš. v prahu a tekočega? Jaz imam tekočega pa se mi kar obnese, mami pa v prahu pa je še boljši, samo jaz še ne bi zarad tamale Za puzle, jaz jih imam 10, pa je premalo, tko da sem zadnjič gledala v šparu, abecedo jih je 26 bodo boljše. so pa 30x30 se mi zdi-moje.
|