tejči77
|
zvesta, a krijejo tud nove aparate, al sam popravilo? Tole je pa res kriza. Jaz bi bila že samo brez mikrovalovke kot brez ene roke. Mimogrede, sem se ravno spomnila, da sem včeraj dal talit v mikrovalovko špinačo in se je začelo bliskati in pokati. Sem najprej pomislila, da sem neumnica pomotoma dala žlico zraven. Pa je bilo vse v redu. Potem sem raje talila na radiatorju. Še nikoli nisem slišala, da špinače ne sme dat v mik. Al sem neumna al kaj. Moj je rekel, da logično, saj špinača vsebuje železo. Meni pa ni logično, saj ni cela železna, . Ja, zvesta, da nadaljujem, glede joka. Mi je zelo znan tak jok. Moja se pogosto histerično joče in potem res če vsaj uro hlipa in hlipa. Sicer je tega zdaj manj, ko so krči izzveneli, se pa še dogaja. Res je grozno, ko sem jo prvič takole tolažila, sem sama jokala zraven. Zakaj morajo biti naši malčki včasih tako bogi? To res ni fer. Freycha, jaz uporabljam pa Huggies vsaj za ponoči in mi še nikoli ni šlo čez. Sem pa enkrat probala Papmpers, je pa res bila nekajkrat zjutraj mokra. Tako da ne probavam več drugih, ker sem s H zadovoljna. Je pa res tako kot je ulla napisala, zjutraj plenička vsa nabita, rita in bodi pa suha. Moja mala zdajle celo spi (uaaau). Kuham korenčka in cvetačo za kosilo, potem pa jurišamo na sprehod ker je tako lep sonček. Danes sva imele težko noč. Najprej jo je ob polnoči zbudil službeni alarm mobitela (mojega bom na križ pribila, če bo še to delal), potem je pa kar naprej nekaj jokcala in hlipala in ni mogla spati. Sem jo dvakrat dojila, skratka res pestra noč, potem je pa spala do pol devete, ker seveda ponoči ni. Drugače se zbuja okoli sedme. Nič, grem papico pripravit.