|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
9.1.2008 15:24:52   
METULJ1
Witto - iskrene čestitke. Pa sej res kr ne morem verjet.
Želim ti lepo in mirno nosečnost.

Pozdravčki

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
9.1.2008 15:32:43   
Orhideje
Witto! UUUF, KAKO LETO. ISKRENE ČESTITKE. Jupi user posted image user posted image user posted image . žELIM TI LEPO user posted image  in zdravega user posted image .

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
9.1.2008 15:35:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO! To je to! Želim ti lepo in zdravo bebico!!!!

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
9.1.2008 16:09:50   
Athina
Čestitke tudi z moje strani ... ta mesec je pa uspešnost res nizka, upam, da se obrne, očitno se da, ane witto? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
9.1.2008 16:18:15   
_ancica_
witto...cestitke se z moje strani!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
9.1.2008 16:25:33   
_ancica_
sem mislila da bo danes malo bolj zivahno tukaj user posted image
Samo da veste, jaz se vedno navijam za vas!!! user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
9.1.2008 16:27:03   
tany83
Witto user posted image user posted image user posted image ... cestitke.... mirnihuser posted image  in cim manj user posted image ...
gantar drzim pesti za tvoj razgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Za vse, ki vas je obiskala tecka user posted image , pa veliko user posted image ....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
9.1.2008 16:31:57   
snežinka7
čestitam Witto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
9.1.2008 16:34:08   
_ancica_
hej tany...kako si? kaj bos kaj pocela danes? user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
9.1.2008 16:36:32   
tany83
Pozdravljene januarcice!!! najprej moram tukaj pozdravit, saj jaz tud zaenkrat se sm spadamuser posted image ...
tukaj je spet en lep dan in soncek.. sam jaz sem mal slaba danes..user posted image  me groznoooo glava boli pa slabo mi jeuser posted image user posted image .. nevem kaj bo iz tega... upam, da ne bom spet bolana... pol pa moram zdravila bit in to mi ni lih vsecuser posted image ...
lp

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
9.1.2008 16:38:55   
tany83
Ojla ancica... pravkar pisem, da me grozno glava boli in slabo mi je... si moram lase oprat, vendar pri tem glavobolu mi ni do tegauser posted image .. drugace pa je mojuser posted image  danes zacel sluzbo malo kasneje, tako da mi je pripravil pravi dominikanski zajtrkuser posted image user posted image ... vsaj neki dobrega od tega dne.... ti?? kako si kaj???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
9.1.2008 16:46:02   
_ancica_
oh...to pa ni fajn user posted image ...upam, da bost glavobol in slabost kmalu minila user posted image
Kaj pa ce ovuliras??? user posted image Upam, da je to to!!!
Tvoj dragi je pa res super..kako pa zgleda dominikanski zajtrk?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
9.1.2008 16:48:17   
_ancica_
sem pozabila odgovort na vprasanje...jaz sem se kar...vreme tukaj je grdo, tako da saj ves user posted image pa se v krizu me nekaj boli. Ne vem kaj je to, me je ze nekaj dni pred user posted image zacelo, danes je 4 dan in je skoraj ni vec, kriz me pa se vedno boli user posted image No, bo ze...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
9.1.2008 16:51:31   
tany83
Ovuliramuser posted image ?? ja mogoce... upam, ponavadi me pred user posted image  tako zelo boli glava in mi je slabouser posted image ... nevem.. sicer naj bi danes nastopla moja O.. neki malega cutim tam spodajuser posted image ... kdove kaj je??? sm zmeri bolj zmedenauser posted image ...
moj user posted image  je res zlatko... dominikanski zajtrk pa je sestavljen iz banan, ki se jih skuha in nato pretlaci, kot krompir, vendar so lazje prebavljive (vsaj zame), ocvrtega jajca, sunke in sira... njami... je pa kar mocen, tako da mislim, da lahko kosilo danes izpustimuser posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
9.1.2008 16:51:47   
ledenka
user posted image  bravo, witto user posted image  

živjo, zamejki user posted image  kako kaj življenje na drugi strani oceana?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
9.1.2008 16:52:07   
Anonimen
OJLA pupike!
Jst sem že nazaj. Sej sem bila ful hitro nazaj, sam se mi ni dal it na računalnik. Sem pa zdej tle. V 15 min. sem bila zunaj. Kot po tekočem traku smo šli. Na vsake 15 min ened not. Jst sem bila na vrsi točno ob 14-ih.
Hvala vsem, ki ste mi dale za v žep user posted image  in pa držale pesti. Kak sem se odrezala, bom videla drugič. Kdaj točno, mi niso znali povedat. Imajo pa v petek še ene razgovore s kandidati. In pol se bojo odločili kako in kaj. Pogovo oz. razgovor je bil zelo sproščen. Vse drugo smo več govoril kot pa o meni in mojih izkušnjah. user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da to pomeni kaj dobrga... da niso bili že naveličani, k so mene zagledal. user posted image  user posted image  user posted image  Bili so pa trije notri, dve ženske in en moški, tak da bi tud mini kiklca bila ok. user posted image  user posted image  user posted image
Vidim pa, da tud danes tle ni kaj velik klepetanja. Vidim pa, da sta se naše punčke v tujini že zbudile. Čaw punčke moje...

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
9.1.2008 16:52:57   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

sem pozabila odgovort na vprasanje...jaz sem se kar...vreme tukaj je grdo, tako da saj ves user posted image pa se v krizu me nekaj boli. Ne vem kaj je to, me je ze nekaj dni pred user posted image zacelo, danes je 4 dan in je skoraj ni vec, kriz me pa se vedno boli user posted image No, bo ze...

zgleda, da smo vsi malo user posted image .. mogoce pa luna iz slovenije na naju vpilavauser posted image user posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
9.1.2008 16:53:35   
Anonimen
witto... bravo... vse bo ok, ti si sedaj srečka user posted image .... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
9.1.2008 16:55:00   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image ... upam, da ovuliramuser posted image user posted image .. drugace pa tukaj toplo in soncek....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
9.1.2008 16:56:14   
tany83
Ojla gantar... drzim pesti user posted image user posted image  se naprej za tvojo sluzbo....

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
9.1.2008 16:56:16   
lučka 25
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    witto   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
9.1.2008 16:58:36   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

zgleda, da smo vsi malo user posted image .. mogoce pa luna iz slovenije na naju vpilavauser posted image user posted image ...

haha...najbrz res ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
9.1.2008 16:59:04   
_ancica_
gantar...vso sreco...drzimo pestke!!! user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
9.1.2008 17:00:55   
_ancica_

gre gre...slabo vreme malo vpliva na moje zravje, drugace je pa fajn user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
9.1.2008 17:28:26   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image ... upam, da ovuliramuser posted image user posted image .. drugace pa tukaj toplo in soncek....user posted image

Tany83. Če je tako, pa kar v napad user posted image . Čeprav težko te bomo počakale in pač imele samogovore. Tvoj možek je lepo poskrbel zate z zajtrkom. Uf, se mi kar sline cedijo. Sedaj pa si na vrsti TIIIIIIIIIIIIIII!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.