Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 15:24:52
|
|
|
|
METULJ1
|
Witto - iskrene čestitke. Pa sej res kr ne morem verjet. Želim ti lepo in mirno nosečnost. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 15:32:43
|
|
|
|
Orhideje
|
Witto! UUUF, KAKO LETO. ISKRENE ČESTITKE. Jupi . žELIM TI LEPO in zdravega .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 15:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
BRAVO! To je to! Želim ti lepo in zdravo bebico!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:09:50
|
|
|
|
Athina
|
Čestitke tudi z moje strani ... ta mesec je pa uspešnost res nizka, upam, da se obrne, očitno se da, ane witto?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:18:15
|
|
|
|
_ancica_
|
witto...cestitke se z moje strani!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:25:33
|
|
|
|
_ancica_
|
sem mislila da bo danes malo bolj zivahno tukaj Samo da veste, jaz se vedno navijam za vas!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:27:03
|
|
|
|
tany83
|
Witto ... cestitke.... mirnih in cim manj ... gantar drzim pesti za tvoj razgovor ... Za vse, ki vas je obiskala tecka , pa veliko ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:31:57
|
|
|
|
snežinka7
|
čestitam Witto
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:34:08
|
|
|
|
_ancica_
|
hej tany...kako si? kaj bos kaj pocela danes?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:36:32
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene januarcice!!! najprej moram tukaj pozdravit, saj jaz tud zaenkrat se sm spadam ... tukaj je spet en lep dan in soncek.. sam jaz sem mal slaba danes.. me groznoooo glava boli pa slabo mi je .. nevem kaj bo iz tega... upam, da ne bom spet bolana... pol pa moram zdravila bit in to mi ni lih vsec ... lp
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:38:55
|
|
|
|
tany83
|
Ojla ancica... pravkar pisem, da me grozno glava boli in slabo mi je... si moram lase oprat, vendar pri tem glavobolu mi ni do tega .. drugace pa je moj danes zacel sluzbo malo kasneje, tako da mi je pripravil pravi dominikanski zajtrk ... vsaj neki dobrega od tega dne.... ti?? kako si kaj???
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:46:02
|
|
|
|
_ancica_
|
oh...to pa ni fajn ...upam, da bost glavobol in slabost kmalu minila Kaj pa ce ovuliras??? Upam, da je to to!!! Tvoj dragi je pa res super..kako pa zgleda dominikanski zajtrk?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:48:17
|
|
|
|
_ancica_
|
sem pozabila odgovort na vprasanje...jaz sem se kar...vreme tukaj je grdo, tako da saj ves pa se v krizu me nekaj boli. Ne vem kaj je to, me je ze nekaj dni pred zacelo, danes je 4 dan in je skoraj ni vec, kriz me pa se vedno boli No, bo ze...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:51:31
|
|
|
|
tany83
|
Ovuliram ?? ja mogoce... upam, ponavadi me pred tako zelo boli glava in mi je slabo ... nevem.. sicer naj bi danes nastopla moja O.. neki malega cutim tam spodaj ... kdove kaj je??? sm zmeri bolj zmedena ... moj je res zlatko... dominikanski zajtrk pa je sestavljen iz banan, ki se jih skuha in nato pretlaci, kot krompir, vendar so lazje prebavljive (vsaj zame), ocvrtega jajca, sunke in sira... njami... je pa kar mocen, tako da mislim, da lahko kosilo danes izpustim ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:51:47
|
|
|
|
ledenka
|
bravo, witto živjo, zamejki kako kaj življenje na drugi strani oceana?
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
OJLA pupike! Jst sem že nazaj. Sej sem bila ful hitro nazaj, sam se mi ni dal it na računalnik. Sem pa zdej tle. V 15 min. sem bila zunaj. Kot po tekočem traku smo šli. Na vsake 15 min ened not. Jst sem bila na vrsi točno ob 14-ih. Hvala vsem, ki ste mi dale za v žep in pa držale pesti. Kak sem se odrezala, bom videla drugič. Kdaj točno, mi niso znali povedat. Imajo pa v petek še ene razgovore s kandidati. In pol se bojo odločili kako in kaj. Pogovo oz. razgovor je bil zelo sproščen. Vse drugo smo več govoril kot pa o meni in mojih izkušnjah. Upam, da to pomeni kaj dobrga... da niso bili že naveličani, k so mene zagledal. Bili so pa trije notri, dve ženske in en moški, tak da bi tud mini kiklca bila ok. Vidim pa, da tud danes tle ni kaj velik klepetanja. Vidim pa, da sta se naše punčke v tujini že zbudile. Čaw punčke moje...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:52:57
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ sem pozabila odgovort na vprasanje...jaz sem se kar...vreme tukaj je grdo, tako da saj ves pa se v krizu me nekaj boli. Ne vem kaj je to, me je ze nekaj dni pred zacelo, danes je 4 dan in je skoraj ni vec, kriz me pa se vedno boli No, bo ze... zgleda, da smo vsi malo .. mogoce pa luna iz slovenije na naju vpilava ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
witto... bravo... vse bo ok, ti si sedaj srečka ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:55:00
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka bravo, witto živjo, zamejki kako kaj življenje na drugi strani oceana? ... upam, da ovuliram .. drugace pa tukaj toplo in soncek....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:56:14
|
|
|
|
tany83
|
Ojla gantar... drzim pesti se naprej za tvojo sluzbo....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:56:16
|
|
|
|
lučka 25
|
witto
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:58:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ sem pozabila odgovort na vprasanje...jaz sem se kar...vreme tukaj je grdo, tako da saj ves pa se v krizu me nekaj boli. Ne vem kaj je to, me je ze nekaj dni pred zacelo, danes je 4 dan in je skoraj ni vec, kriz me pa se vedno boli No, bo ze... zgleda, da smo vsi malo .. mogoce pa luna iz slovenije na naju vpilava ... haha...najbrz res ja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 16:59:04
|
|
|
|
_ancica_
|
gantar...vso sreco...drzimo pestke!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 17:00:55
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka bravo, witto živjo, zamejki kako kaj življenje na drugi strani oceana? gre gre...slabo vreme malo vpliva na moje zravje, drugace je pa fajn
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 9.1.2008 17:28:26
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka bravo, witto živjo, zamejki kako kaj življenje na drugi strani oceana? ... upam, da ovuliram .. drugace pa tukaj toplo in soncek.... Tany83. Če je tako, pa kar v napad . Čeprav težko te bomo počakale in pač imele samogovore. Tvoj možek je lepo poskrbel zate z zajtrkom. Uf, se mi kar sline cedijo. Sedaj pa si na vrsti TIIIIIIIIIIIIIII!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.