|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
8.1.2008 11:17:26   
lex
lidija pozdravljena. po moje velja s prve mš potrdilo, saj ni kaj drugače kot takrat. pri nas v sg ne rabiš potrdila. midva sva prvič hodila, sedaj pa ne - niti nima več ista mš kar je ful škoda.
rebeca to sem ti mislila predlagat glede na to da bosta cel štuk totalno prenovila - naredita si svojo centralno in svojo elektriko. midva jo imava in sem zato hvaležna vsak dan - na vrhu imajo čez dan nastavljeno na 16 stopinj in potem moja tašča na drva kuri v kuhinji, drugod majo pa mrzlo. tako pa midva svojo cisterno tankama mam cel dan na 22 stopinj in me nihče ne gleda grdo, da kaj več porabim, tud z elektriko je tako. oni je za 3 dru. člane plačajo 3x več kot midva, ker majo tak napeljano, da se bog usmili. premisli, da ti ne bo kdaj žal

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
8.1.2008 11:29:09   
netki
lidija***....midve bomo pa skupaj praznovale, če se ne motim....hihihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
8.1.2008 11:42:39   
netki
Se tako fino počutim, sem ravno prišla iz sprehoda in je tako pasalo. Tu malo višje imamo prečudovit sonček in kar prijetno toplo.....
Sem se sprehajala eno uro in upam da bom kaj lažje spala to noč.

Vam pošiljam malo sončka če imate še slučajno kje meglo.....user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 11:52:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
8.1.2008 11:58:59   
Katy\o/
Holja.

Kako smo danes? Včeraj je bil res en smotan dan. Tudi mene je dol špikalo kot še nikol prej. user posted image

Vidim da imamo nov seznam. Da se prfočkam. RD: 17. 7. 1982. Nas je kar dosti rakic. user posted image

Tudi pri nas je megla. Včeraj je celo blo mal sončka. Punce, a ste/boste ve kej šla na razprodaje (nosečniških oblek)? Mene kar mika. user posted image

Lep dan še naprej...

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 12:55:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
8.1.2008 12:57:47   
lex
mi mamo tud sončekuser posted image , sva bile z Alino celo uro zunaj, zdaj pa spiuser posted image . No malo piha, a dokler nje to ne moti je meni vseenouser posted image .
jaz ne grem na razprodaje. sicer zelo rada hodim v trgovine, a imam čisto dovolj stvari. Ena kolegica mi je posodila 2 hlač, ena pa 1 trenerko, mam pa še nekaj od prej, tako da,... Tamala dva mata pa tako polne omare, da ko jih odprem vse ven pade. Alini še zdaj prvič operem kakšno stvar, ki jo je dobila za darilo ob rojstvu. Aleksa pa po sezonah oblačim, ko vidim kaj mu je že premalo oz. kar rabi. Letos bodo spet kratke majice tiste, lani jih nisem rabla kupit, ker so mu bile še prejšnje pravuser posted image , k sreči malo nehajo rast vmes,ker če bi nadaljevali tako kot začnejo, bi bankrotiralauser posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 12:59:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3133
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 13:07:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3134
8.1.2008 13:17:59   
Tinky
Ciao punce

Spet nisem dobila izvidov (DPT), zato sem klicala v Po, kjer sem govorila z dr. Babnik. Je rekla, da so šele danes dobili izvide iz Lj (od 27.12!!!!) in, da je glih vnesla podatke v računalnik in, da je OK. Jutri dobim po pošti nov izračun.
Sedaj sem dosti bolj pomirjena, kljub temu, da je bil rezultat NS zelo dober.

Glede nakupovanja pa si nimam namena kupit ničesar razen enih nosečniških hlač. Trenutno trebuha še nimam in, ko bom imela full velik trebuh bo pa itak že toplo tko, da bom hodila okoli na pol naga. user posted image
Aja, pa majico z napisom si moram kupit user posted image

Zimska, pa čimprej poročaj kako je bilo na NS, sej veš, da smo full firbče. Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3135
8.1.2008 13:24:22   
lex
Zimska eno veliko user posted image za zraven na NS

Tinkyuser posted image user posted image user posted image user posted image  za rezultat

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
8.1.2008 13:40:19   
lidija***
netki, ....midve bomo pa skupaj praznovale, če se ne motim....hihihuser posted image user posted image user posted image
Ja, pa moja prva ima rojstni dan 14.. Če ne bi dobila umetnih popadkov, bi rodila za svoj rojstni dan. To je bilo to najlepše darilo kar jih je.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
8.1.2008 13:55:36   
karamela6
Ciao bejbe!

anonimna z rakecom, sem se nasmejala vašim službenim aferam user posted image user posted image user posted image

Nyah RR, poleg vsega najboljšega in najlepšega ti želim predvsem to, da donosiš zdravega otročka!

zvezdica, lepo, da si se spet oglasila. Drži se! Kar tako naprej s  pozitivnimi misli in uspeh je zagotovljen.  Upam, da nam čimprej javiš veselo novico.

populis, jaz sem ravno zaključila z jemanjem elevita. Sem pa danes na pregledu vprašala svojo G ali naj ga jemljem še naprej, pa je rekla, da ni potrebno.  Najboljše je, da  vsak dan pojem nekaj sadja in zelenjave, sploh zelene. Je rekla, da ne moreš primerjati umetnih tablet  s svežo zelenjavo, ker v svežih  živilih dobiš neprimerno več vitaminov in mineralov.

netki, jaz sem se do zdaj samo enkrat kopala med nosečnostjo.  No, takrat sem ob vsej zmedi pozabila na tisoč stvari, med drugim tudi na tampon. In se seveda kopala brez njega.  Vsakič, ko sem prišla iz vode,  sem si takoj slekla spodnji del kopalk, se zavila v brisačo in počakala, da se posušijo ali pa si jih dala gor, ko sem šla naslednjič v vodo. (Vse to zato, ker sem seveda pozabila tudi rezervne kopalkeuser posted image ). V glavnem, z mano ni bilo nič narobe. Ti pa odsvetujem kakršnekoli jacuzije, ki preveč "žlobodrajo", ker so meni dobesedno dvignili želodec. Morda bi bilo pri tebi drugače, ampak toliko v  previdnost!

lidija***, naj ti povem zgodbo moje prijateljice, ki je tudi prešpricala MŠ v drugo, češ, saj se še vse spomni od prvič. No, bila sem zraven nje pri porodu in  videla, da je v vsej zmedi pozabila pravilno dihat (namesto kratki, sunkoviti dihi, so bili dolgi in globoki, kar povzroči samo še hujše krče zaradi pomanjkanja kisika ... nekaj takega je rekla babica). Tega, da je pozabila, kako se pravilno prime dojka v roko pri dojenju (v čakalnici sem jaz prebirala zloženko, kjer je pisalo vse o tem, ona pa se je hecala: ja, ja, le preberi si, boš še potrebovala) niti ne bom omenjala. Ja, to so osnovne stvari in žalostno je, da jih je tako hitro pozabila (razlika med otrokoma je 2,5leti). Verjetno niti prvič ni bila povsem prisotna na MŠ. Toliko.

Tinky, čestitke za rezultate!user posted image user posted image user posted image

No, zimska, kako je šlo? user posted image

No, danes dala skozi svoj 2. pregled. Ni mi delala UZ-ja, ker sem bila 5 dni nazaj na NS. Izmerila težo (ista kot pri prvem pregledu) in pritisk (120/67). Dala sem vodo (a so res majhni ti lončki ali sem jaz štor???user posted image user posted image ) in kri - čez cca. 2 tedna izvem rezultate za toksoplazmozo in še nekaj drugih reči. Upam, da bo vse ok. Dobila sem tudi materinsko knjižico in sicer zastonj. Sem prebrala v čakalnici v eni zloženki, da bi jo morale dobiti vse nosečke zastonj! Aja, lex, moj naslednji pregled je 25.2. 08 ob 14.30. Čez mesec in pol! Hmmm user posted image

Danes je spet sonček! Jaz se moram pa učit!user posted image user posted image user posted image

Se še kaj oglasim. Bodite pridne in pazite nase!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
8.1.2008 13:59:44   
Tinky
Punce, vam so pregledali ščitnico? Mal prej sem se s kolegico pogovarjala in je rekla, da z vsemi preisavami še ščitnico pregledajo.
Meni g, ni nič omenila, pa vam?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
8.1.2008 14:32:20   
Motoristka
Meni tudi niso pregledali ščitnico...najbrž pregledajo, če ima kdo v družini kakšne težave z njo.
jaz pa kuham kosilo, kasneje pa grem na sprehod....samo kaj ko ni sončkauser posted image .

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 14:38:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
8.1.2008 14:50:32   
lex
punce trebušni ples v štorklji vodi punca ko sem k njej hodila še preduser posted image  na ples - zakon, pa po tradiciji je trebušni ples za pripravo na porod - le zak kaj takega ni tu pri nas? korošice, če jo zrihtam a bi hodle?

Neposredna povezava do sporočila: 3142
8.1.2008 15:21:16   
Anonimen
živjo miške user posted image  zvezdica, ful lepo da si se oglasila. nimaš lepih novičk, ampak maš eno upanje in upam, da se čimprej javiš z novo pikico v trebuščku. držim pestke anonimna z rakecom hahaha, kak sem se nasmejala, sploh ne vem ktera je napisala pol, da zanosi še tretja sodelavka in šefica in firmo zaprete user posted image user posted image  ostale: glede bolečin.. grozno, mene tko boli , včeraj in danes. kot bi balon napolnil z vodo, potem pa boksal vanj, vsakič ko nardim kak hitr gib al pa vstanem. ni tko filing ko takrat ko mišice zategujejo, ampak tko nelagodno. sem se pa menila s frendico, ki je zdaj drugič noseča in mi je ravno povedala, da je to popolnoma normalno, da sploh v prvi nosečnosti to bolj čutiš. raztegovanje maternice pač... ja jaz pa odštevam... še 13 dni do amniocenteze. ma pol pa čez 14 dni: imate zdravega fantka user posted image  včeraj sploh ne vem kaj je blo mojemu, se je kr pogovarjal neki z najinim detetom, pa ga "kregal" ker mamici nagaja user posted image user posted image  pol sma pa ponoč eno uro iskala imena za otročka in se delala norca ( gertruda, bersad, pa vsa imena iz najinih familij), skratka poveže otroček še bolj, če je ljubezen že tko prej močna. uživajte bejbe.  

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 17:03:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
   RE: Julijke 08
8.1.2008 18:11:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A odpira se vprašanje: kako pa to zdaj povedati šefici!?!??! Da odhajava dve, ostala pa bo le ena??? Jaooooo.......saj jo bo pobralo!user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image

fora, da še tretja zanosi, greste skupaj povedat šefici, ona pa: "a ve tri tudi?!!"
hehehe...pol greste pa vse na porodniško, pa firmo zaprete za 1 leto. user posted image

Neeee, zimska, to ni mogoče. Šefica je stara in samska.user posted image  Ta tretja pa se je že prijavila na sterilizacijo, tak da je ne moreva več prepričat v nasprotno.user posted image  Škoda!

Neposredna povezava do sporočila: 3145
8.1.2008 18:43:13   
Anonimen
Populis, folne kisline ne moreš dnevno zaužiti dovolj samo s prehrano, zato ravno moramo jemati tabletke. No, jaz sem si kupila proti koncu 12. tedna novo škatlico, ker mi je ravno zmanjkalo in mi je g. na pregledu rekel, da jo naj kar v miru pojem do konca. user posted image

Netki, meni je g. na pregledu rekel, da lahko grem normalno v toplice, da ne rabim nobenega tampona, ker ta lahko še prej povzroči vnetje in da se lahko normalno kopam. Izogibati se moram le masažnih bazenom in bazenom z vročo vodo. Jaz sem enkrat od tampona dobila tako vnetje, da se mi je vse gnojilo notri, grozno je bilo. Samo jaz nisem navajena na to sr....., jih nikoli nisem uporabljala.user posted image

Zimska in NyahRR, vse najboljše za rojstni dan!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, sem te že pogrešala. Lepo, da si se oglasila. Mislim nate! Želim, da se vam čimprej nasmehne sreča.user posted image

Lidija***, jaz še razmišljam o materinski šoli. Ne vem, če bi šla še enkrat. Glede potrdila za očije, pa če je bil prvič zraven, je avtomatsko tudi drugič lahko, imajo v evidenci. Razen, če misliš iti rodit v drugo porodnišnico, potem pa res ne vem.

Katy\o/, ti pa imaš RD na moj PDP. Samo res smo skoraj vse rojene poleti, neverjetno!! user posted image
Na razprodaje se še zdaj nisem spravila, ker se mi ne da. Moram si pa iti kupit ene nosečniške hlače v HM, pa upam, da se bom jutri odvlekla do tja.

Tinky, čestitke za super rezultate, fajn, da si bolj pomirjena sedaj. Zdaj pa uživaj v nosečnosti 300/uro.user posted image user posted image user posted image
Meni g. ni pregledal ščitnice, ne prvič ne zdaj. Sem si jo pa dala pregledat sama pred pol leta, ko sem šla na preventivni pregled in UZ vseh notranjih organov. Pa če ne bi delovala v redu, bi imela določene znake, to hitro opaziš. Nič panike!user posted image

Karamela6, ja, jaz sem tudi tokrat dobila materinsko knjižico zastonj. Je rekla, da se več ne plača, ker prvič sem jo morala plačat.user posted image user posted image user posted image  Čestitke za uspešen pregled!

Zimska, jaz sem hodila nekaj malega k Štorklji v prvi user posted image . Sem pa hodila na sprostitvene vaje za user posted image , je bilo fajn ja. Začela pa sem nekje konec 7. meseca. Seveda pa lahko greš veliko prej.

Z mojim sva potem šla tudi na enkratno predavanje Kako odpravimo strahove pred porodom in še eno Kako odpravimo bolečino med porodom - alternativne pomoči. Bilo je super, prvega je vodila priznana g., drugega pa babica. In imela sem še to srečo (na predavanjih sem bila 5 dni pred PDP), da me je ta ista babica sprejela v porodnišnici in me spremljala do konca svojega šihta. Je bilo res super. Priporočam!!!user posted image user posted image user posted image

Punce, moj g. tudi ni snemal slikic na CD, je rekel, da je to bolj aktualno na morfologiji in da takrat pa lahko izberem 3D in 4D UZ. Tak da se bom takrat odločila za vse to. Zdaj pa mi je sprintal 5 slikic.

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
8.1.2008 18:52:53   
Blacky30
Tak, zdaj pa mislim, da je že čas, da se odkrijem, ne?user posted image

JAZ SEM ANONIMNA user posted imageuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
8.1.2008 18:54:29   
silmarillion
zimska...kako je slo? same lepe ovicke?
meni je iskala eno uro k se otrock ni hotu obrnt tko da je blo kr smesnuser posted image
drgac pa vse uredu!user posted image 1:4000

pdp mam pa 20.7.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
8.1.2008 18:55:33   
silmarillion
ovicke- novicke user posted image

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
8.1.2008 19:05:45   
silmarillion
vedno pozabm...12,3d

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?