karamela6
|
Ciao bejbe! anonimna z rakecom, sem se nasmejala vašim službenim aferam Nyah RR, poleg vsega najboljšega in najlepšega ti želim predvsem to, da donosiš zdravega otročka! zvezdica, lepo, da si se spet oglasila. Drži se! Kar tako naprej s pozitivnimi misli in uspeh je zagotovljen. Upam, da nam čimprej javiš veselo novico. populis, jaz sem ravno zaključila z jemanjem elevita. Sem pa danes na pregledu vprašala svojo G ali naj ga jemljem še naprej, pa je rekla, da ni potrebno. Najboljše je, da vsak dan pojem nekaj sadja in zelenjave, sploh zelene. Je rekla, da ne moreš primerjati umetnih tablet s svežo zelenjavo, ker v svežih živilih dobiš neprimerno več vitaminov in mineralov. netki, jaz sem se do zdaj samo enkrat kopala med nosečnostjo. No, takrat sem ob vsej zmedi pozabila na tisoč stvari, med drugim tudi na tampon. In se seveda kopala brez njega. Vsakič, ko sem prišla iz vode, sem si takoj slekla spodnji del kopalk, se zavila v brisačo in počakala, da se posušijo ali pa si jih dala gor, ko sem šla naslednjič v vodo. (Vse to zato, ker sem seveda pozabila tudi rezervne kopalke ). V glavnem, z mano ni bilo nič narobe. Ti pa odsvetujem kakršnekoli jacuzije, ki preveč "žlobodrajo", ker so meni dobesedno dvignili želodec. Morda bi bilo pri tebi drugače, ampak toliko v previdnost! lidija***, naj ti povem zgodbo moje prijateljice, ki je tudi prešpricala MŠ v drugo, češ, saj se še vse spomni od prvič. No, bila sem zraven nje pri porodu in videla, da je v vsej zmedi pozabila pravilno dihat (namesto kratki, sunkoviti dihi, so bili dolgi in globoki, kar povzroči samo še hujše krče zaradi pomanjkanja kisika ... nekaj takega je rekla babica). Tega, da je pozabila, kako se pravilno prime dojka v roko pri dojenju (v čakalnici sem jaz prebirala zloženko, kjer je pisalo vse o tem, ona pa se je hecala: ja, ja, le preberi si, boš še potrebovala) niti ne bom omenjala. Ja, to so osnovne stvari in žalostno je, da jih je tako hitro pozabila (razlika med otrokoma je 2,5leti). Verjetno niti prvič ni bila povsem prisotna na MŠ. Toliko. Tinky, čestitke za rezultate! No, zimska, kako je šlo? No, danes dala skozi svoj 2. pregled. Ni mi delala UZ-ja, ker sem bila 5 dni nazaj na NS. Izmerila težo (ista kot pri prvem pregledu) in pritisk (120/67). Dala sem vodo (a so res majhni ti lončki ali sem jaz štor??? ) in kri - čez cca. 2 tedna izvem rezultate za toksoplazmozo in še nekaj drugih reči. Upam, da bo vse ok. Dobila sem tudi materinsko knjižico in sicer zastonj. Sem prebrala v čakalnici v eni zloženki, da bi jo morale dobiti vse nosečke zastonj! Aja, lex, moj naslednji pregled je 25.2. 08 ob 14.30. Čez mesec in pol! Hmmm Danes je spet sonček! Jaz se moram pa učit! Se še kaj oglasim. Bodite pridne in pazite nase!
|