jooly
|
Živjo levinje in levčki! Da se še jst mal pofočkam. Zadnje dni smo kr neki zasedeni s takimi in drugačnimi opravki, pa kr ni blo časa, da se kej javim. Sej berem vas redno (brez skrbi, sem na tekočem z vsemi driskami in bruhanji ). Naše počitnice tko v Čatežkih kot v Bernardinu so za nami, blo je super, sploh na morju, sonček, 8 stopinj... Priporočam - če mate možnost, zapelte se magar za en dan čez vikend, res se nafilaš z energijo. Sploh men je morje itak neopisljiv pojem, prepričana sem, da se bom enkrat preselila tja. Scuba, mislm, da bi šla ti tud z mano IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj A ste ve ponoč tut v modrcih??? Jaz ga mam tud ponoč gor (btw mam jih 5, uporablajm 3), sem se tko navadla in me ne moti. Je pa res, da včasih zaspim z odpetim modrcom in ko se naslednjič zbudim, sem "zgoraj brez" . Me pa zanima neki druzga - kako se rihtate s temi blazincami (btw - uporabljam Chiccotove, ker so edine mal bolj tanke)? Doma sicer ni panike, ampak če sem pa kje na obisku, mi je pa prov zoprn tisto blazinco ven dajat, pol jo pa kr nekam zatlačim za modrc in je pol vsa pomečkana in kr neki... Ker jaz nimam navade, da bi se kam zapirala al pa "skrivala" ko dojim, tud če smo kje na obisku - pri bolj domačih seveda. Temenca... nisem zasledila, mogoče edin malenkost po obrveh, ampak grejo same nazaj, nič ne mažem, nič ne drgnem. Mogoče jih po bučki še fašemo. Barika... a v slingu tud kej ven vidi, al je to bolj za uspavat in crklat? Foto... jaz sem Staša peljala slikat, ko je imel 6 tednov, in je do 5.leta imel to osebno - prov smešen je bil. Ko smo prišli na mejo, na osebni dojenček, jaz pa v jahaču zadi 5-letnika . Ampak potnega lista nismo rabili, ker ne gremo nikamor tko deleč - mam namreč fobijo pred letenjem IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Plavanje - jaz razmišljam o plavanju za dojenčke. Se mi zdi super. Scuba... jaz tud resno razmišljam o tem. Vem da imajo na DIF-u full dobr organiziran za dojenčke, mislim da od 4-h mescev naprej. Ko bo čas za to, bomo sigurn še kakšno rekle na to temo. Kašice... sploh ne razmišljam o tem, ker tko uživam v dojenju, da bom to počela čim dlje, dokler se bo pač dalo oziroma, dokler bo to dovolj za normalno razvijanje dojenčka. Tud s pomanjkanjem mleka zdej nimam več težav (prej bi rekla, da me včasih bolijo zize od prenapetosti), tko da se ne spomnim, kdaj nazadnje sem ji dala dodatek. Se pa spomnim pri Stašu, ki ni bil dojen in smo ga gor spravli po flaški, sem pa komaj čakala, da mu lahko dam še kej druzga, ker sem bla enostavno sita tiste procedure pripravljanja mleka. Razprodaje... nekak me sploh ne vleče. Sploh nimam nobene potrebe, da bi si kej kupla. Zadnjič smo šli v Qlandijo v Kranj, sem si hotla mal garderobo obnovit, nisem zase kupla NIČ, za mulce pa pogonila 80 evrov Za punčke majo taaaakeee krasne cotke. Zdej šele vidim, da se da iz teh malih bitij nardit prave princeske . Morm priznat, da sem se med nosečnostjo kr mal bala, kako bo, če bo punčka (nisem vedla spola). Ker sem bila navajena na fanta, pa tud sama nimam glih kakšnega strašnega talenta za čopke, kitke, špangice... Zdej se pa prov veselim tega dneva, ko ji bom lahko nardila prvi čopek in prpela prvo špangico. Prov vesela sem, da mamo punčico!!! IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Npr. danes sem opazila, da je v delovni sobi, takoj zraven računalnika obesil koledar za 2008 z nagicami. Pa ve, da me takšne zadeve ful nervirajo. Prav študiram, ali naj koledar zignoriram, mu ga zabrišem stran, ga brez besed zamenjam (grem po možnosti v ta namen nabavit enega z nagci), ali mu ful zatežim... kaj pravite? nariš jim brke pa brado Sicer je pa moja punčica zelo pridno dete (brez pretiravanja). Zvečer zaspi okrog 21h - navajam jo, da zaspi sama, v svojem košku, pridem samo, če ji dudica pade ven iz ustk, in zdej je že drugi dan tko lepo sama zaspala. Spi do cca 4h, ko mi skor raznese balone, se nafutrava, spi naprej do 6h, 7h, jo podojim, ponavadi previjem, ker je pelenka že čist pred eksplozijo, in zaspi nazaj do cca 8h,9h. Vmes peljem Staša v vrtec in ko pridem nazaj, me vsa zadovoljna in nasmejana čaka pri očku v postli (on pa itak čista koma ). Potem se umijeva, preoblečeva, jaz pojem zajtrk, spijem par čajčkov, ji preberem dnevne novice in od utrujenosti zaspi. Po kosilu greva mal ven, v vozičku skoz spi, okrog 20h se začneva rihtat za spat. Kopam jo po potrebi, nekje 2-3x na teden. Ne vem zakaj se mi zdi, da vas utrujam s temi podatki??!! Lepo spite. m.