Nyah*
|
Drage moje! Po dolgem casu, ceprav vas berem vsak dan, se javljam se jaz . Kaksne cvekule ste , prav fajn se je druzit z vami . Jaz imam jutri drugi pregled, kar malo me je strah, sploh ker menjam G, moj je sel delat v MS, tako da smo Gorenjke spet brez enega dobrega G ostale . Pa se malo me skrbi, ce je vse ok, ..., potem pa bom se v sluzbi povedala, ceprav me to ne skrbi, ker vem, da bodo veseli zame (sef pravi, da otroke rabimo ). Kar se tice slabosti- jih ni vec (razen kak dan vmes), zredila sem se okoli 1 kg, pa se to zato, ker imam ful leno prebavo, trudim se cimvec piti, ker imam bakterije v vodi ,... v glavnem dogaja se mi 100 na uro. Trebuscek se mi ze pozna, a stare hlace se nosim zaenkrat, bom sla te dni po ene nove nosecniske, pa kako lepo srajcko za , komej cakam. Nasa pikica bo cez dva tedna stara 2 leti, pa ze sprasuje kako bo ime sestrici ali bratcu, pa hoce trebuscka bozat pa lubckat, pa govori, da bo pomagala rito rihtat,..., soncek je res, me kar v jok spravi kak dan. Nuhalno bom po mojem imela kar drugi teden takoj, ker bom ze v 13 tednu, pa upam, da dobim datum- jo delajo kar v nasi ambulanti, pa zastonj za svoje pacientke. Upam, da bo vse ok, kot je bilo prvic. No, sem se razpisala, se datum rojstva povem: 6.1.1978 (ja ja, vceraj sem jih upihnila 30 ). Pa vsaki en koscek in lahko noc, jutri pa le mislite malo name! Aja, pa vse nove so , dobrodosle .
|