|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
7.1.2008 19:18:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

A epiduralna je za placat? Jaz tudi o tem razmisljam. Mi je pa kolegica rekla, da je hotla epiduralno in ni bilo anestezistauser posted image

Odvisno od porodnišnice. Pri nas na Jesenicah je brezplačna, pa anastezist je vedno na voljo

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.1.2008 19:18:27   
Tina 28
Kar se dojenja tiče, gre ažje če nisi obremenjen....stiska zavira nastajanje mleka...bolj se obremenjuješ slabše je.

So palahko tud tehnične težave...recimo neizrazite bradavice pri nabito polnih prsih...tamali teško zagrabi in se mu bradavica ves čas izmika. No to se je zgodilo meni, pa so miv bolnici dali silikonski nastavek, ki podaljša bradavico, pa ješlo....vse do gripe,ko je mleko preveč usahnilo, da bi se mali lahkomatraluser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
7.1.2008 19:20:03   
Anonimen
Me ni 15 minut, pa smo že na drugi strani???user posted image

Punce, jaz imam eno vprašanje? A je odvisno dojenje od bradavic? Mislim v tej smeri, če so prisotne bradavice že zdaj ali pač so prisotne smo ob vzburjenju, mokrem stanju, mrazu...Me kar bega. Sama pa si ful želim dojit, komaj čakam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
7.1.2008 19:21:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kar se dojenja tiče, gre ažje če nisi obremenjen....stiska zavira nastajanje mleka...bolj se obremenjuješ slabše je.

So palahko tud tehnične težave...recimo neizrazite bradavice pri nabito polnih prsih...tamali teško zagrabi in se mu bradavica ves čas izmika. No to se je zgodilo meni, pa so miv bolnici dali silikonski nastavek, ki podaljša bradavico, pa ješlo....vse do gripe,ko je mleko preveč usahnilo, da bi se mali lahkomatraluser posted image

Se strinjam, da manj se obremenjuješ boljš je samo pri meni so takrat delovali zraven še hormončki, da sem ene par dni jokala, ker nisem mogla dojiti, kar je bilo za mleko še slabše. Drugače so pa nastavki res dobri in pomagajo, če ne gre.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.1.2008 19:22:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Me ni 15 minut, pa smo že na drugi strani???user posted image

Punce, jaz imam eno vprašanje? A je odvisno dojenje od bradavic? Mislim v tej smeri, če so prisotne bradavice že zdaj ali pač so prisotne smo ob vzburjenju, mokrem stanju, mrazu...Me kar bega. Sama pa si ful želim dojit, komaj čakam.user posted image

kako misliš prisotneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.1.2008 19:22:38   
Tina 28
Jaz sem po prvem rekla, da grem drugič na epiduralno (bolečine so bile še sveže) ,saj sem se kar namučla. Do zadnjegasm bla da rodim....se pravi popadki celo popoldne...pol pa so gotovil, da je mali v stiski, saj je imel ovito popkovino in so me dali na carskega. Sedaj pa upam, da bo tokrat šlo po naravni poti in ne bom do konca mučena pol pa v komi, ko mali dejansko pride. No mislim da epiduralne ne bom vzela, saj so baje pri posameznicah kasneje grozni glavoboli,pa tudi mali je malo uspavan in ne doji dobro...pač govorice, ki te prepričajo, da boš rajš tropel in zraven čutil zakaj se gre.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
7.1.2008 19:22:43   
alea01
Meni ni nic jasno. A se ne morejo zmenit in bi blo povsod v porodnisnicah enakouser posted image . Nekje je za placat, ne kje ne. Mislim, halo???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
7.1.2008 19:22:49   
*Mojca*
Čveke jaz se bom počasi poslovila, ker se grem še malo učit.

Lepo čvekajte še naprej, pa se tipkamo še kaj kasneje ali jutri...verjetno kasnejeuser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
7.1.2008 19:24:47   
alea01
Preden jaz napisem post, se ze tema spremeni in se cel kup postov nabase. pol pa res cudno zgleda, ko odgovarjam par strani nazajuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
7.1.2008 19:25:22   
*Mojca*
alea01 ja sranje je to, nimaš kaj...jaz sem celo slišala da v Lj sploh ne bojo dajali več...sranje je s tem. V tujini je to ful popularno in nudijo že povsod. Nimaš kaj...jaz vem da grem definitvno rodit z EA. Itak pa je iz Lj do Postojne pol urce...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
7.1.2008 19:25:37   
beyba
Jst sem pa slišala od ene fizioterapevtke za malčke, da ma skoz več malčkov, ki se rodijo z epiduralno, in da to sploh ni najbolš rojevat z njo. Ker maš pol spodnji del ohromljen in ne čutiš vseh popadkov, pa kdaj prtiskat, pa to....in pol majo revčki težave, ker se kaj zatakne ti pa kar porivaš, ker ti sestra tako reče....   ne vem nisem strokovnjak sam ne bom tvegala....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
7.1.2008 19:25:41   
Tina 28
no tudi moje prsi tko funkcionirajo, da so ob omenjenih stanjih bolj prisotne. mislim, dajeproblem v polnih prsih, ki bradavice vlečejo narazen...tu je idealna rešitev nastavek.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
7.1.2008 19:26:00   
Anonimen
*Mojca* pridi še kaj na ogled. user posted image

Ninny, mislim v mojem primeru. Bradavice so, vendar so samo ob stiku z vodo, vzburjenju...drugače pa kar zginejo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
7.1.2008 19:27:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

*Mojca* pridi še kaj na ogled. user posted image

Ninny, mislim v mojem primeru. Bradavice so, vendar so samo ob stiku z vodo, vzburjenju...drugače pa kar zginejo.user posted image

Se ti obrnejo noter, a to misliš, da imaš vdrte?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
7.1.2008 19:27:58   
alea01
Ma eden se je prilimal na zvonec. Kdo se hodi na obiske tolk pozno(za mene je ze pozno). Moram it. Lepo klepetajte se naprej. Cao, cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
7.1.2008 19:28:03   
*Mojca*
beyba ja 100 različnih mnenj je o EA. Od tega da si pol spočit in kot nov, sodeluješ lahko 100%, do tega da ohromiš in podobni črni scenariji. Meni pove dovolj že to, da je % zapletov manjši kot pri splošni anesteziji, ki jo dobiš za CR ali kako drugo operacijo...
Je pa dejstvo da jo podpirajo anesteziologi, ki se s tem ukvarjajo. tisti, ki pa je ne znajo dat rečejo da je to sranje in slabo in blablabla

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
7.1.2008 19:29:56   
*Mojca*
Didlina jaz razumem kaj hočeš povedat. Da ti izginejo in je dojka tko ku en raven hrib brez koče user posted image

To se tudi meni dogaja, čeprav imam zdej večinoma izbočene. Mislim pa da to ni povezano z dojenjem user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
7.1.2008 19:32:14   
Anonimen
Ninny, nimam udrtih, samo niso vidne v stanju kot bi morale bit. So, samo pod vplivom ki sem ga naštela.user posted image  Se razumeva? Npr. pod majčko meni ni videti bradavic tako kot nekaterim puncam.

Glede EA pa jaz vem samo to, da je lažje z njo rodit, zagotovila za normalen porod ni, je pa definitivno lažje za mamice in porodničarje. Posledice so pa lahko samo težave s križem. No, to sem pa videla da res, ker sta 2 kolegici rodili z EA, pa obe sta morali k kiropraktiku par mesecev po porodu.user posted image Ni pa nujno. Vsaka drugače.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
7.1.2008 19:33:22   
Anonimen
To so vdrte bradavice, kar imam tudi jaz in se z nastavki da dojiti. Sem pa tudi tukaj na rr brala izkušnje mamic, ko so se otroci kasneje naučili sami potegniti ven bradavico in so potem kasneje dojile tudi brez nastavkov.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
7.1.2008 19:33:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Didlina jaz razumem kaj hočeš povedat. Da ti izginejo in je dojka tko ku en raven hrib brez koče user posted image

To se tudi meni dogaja, čeprav imam zdej večinoma izbočene. Mislim pa da to ni povezano z dojenjem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pastirček brez koče. user posted image  
No, upam, da ne vpliva na dojenje, ker se mi potem kar lepe naredijo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
7.1.2008 19:34:37   
Anonimen
Jaz sem v prvo rodila z EA in nisem imela nobenih posledic. Razen motil me je tisti dan tisti ta veliki obliž, katerega dobiš in je velik skoraj za pol hrbtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
7.1.2008 19:34:50   
Tina 28
še enkrat bom vprašala,kar nekako nisem zvedela od vas. Ali tiste, ki čutite brcike ...jih vsak dan ali ne. Mal me jezi, ker semjih 14dni skoz zdaj pa tri dni nič, sam ta skelenje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
7.1.2008 19:35:28   
*Mojca*
Zdaj pa res grem, če ne bom morala na zdravljenje...anonimne RRjevke...čauuuuuuuuuuuu

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
7.1.2008 19:35:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

še enkrat bom vprašala,kar nekako nisem zvedela od vas. Ali tiste, ki čutite brcike ...jih vsak dan ali ne. Mal me jezi, ker semjih 14dni skoz zdaj pa tri dni nič, sam ta skelenje?

Mislim, da se ti ni treba nič sekirat, ker se lahko naredi, da jih par dni ne čutiš in potem spet, kar je normalno.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
7.1.2008 19:36:22   
Anonimen
Čaw Mojca pridi kaj nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?