|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
7.1.2008 16:56:43   
rumba
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Julija je končno jedla.user posted image  Ampak ta pupa je fensi šmensi. Navadne bučke (cokine) ni hotela niti pod razno, tole je pa kar goltala:
user posted image
Še dobro, da jih imam še nekaj na zalogi.user posted image Ampak nimam pojma, kaka bučka je to.user posted image
kapica, uau, to se pa tako lepo sliši. Tudi jaz sem kar solzna ratala in sem fuuuul vesela zate.user posted image  
madejka, ful ta lepa z možekom na tej poročni sliki.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
7.1.2008 16:59:51   
rumba
Tašonka, jaz bi tudi geslo od poroke, pliiiiiiz.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
7.1.2008 17:01:51   
Anonimen
rumba te bučke ima moja mati na vrtu, jo bom vprašala če ve kak se jim rečeuser posted image

kapica fajn za vaju....a boš šla nazaj al še ne?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
7.1.2008 17:02:29   
Anonimen
Kapica, me veseli zate, in mene je tudi ganil zadnji odstavek... user posted image

Pa ti, Madejka - uau si lepaaa...

No, jaz sem zadnjič tu na RR prebrala, sploh nevem kje točno, da se prodajajo keksi za novorojenčke in da jih lahko že zdaj jedo brez zobkov, ker so ultra mehki.. Bom prebrskala pa vam posredujem link..

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
7.1.2008 17:06:08   
rumba
ulla80, ja super, prosim vprašaj. Jaz sem dobila eno za seme in jih je kar nekaj ratalo. Je pa res dobra, pa še fajn prezimijo.
Aja, jaz sem tako Hani kot Aneju že kar zgodaj dala riževe vaflje, a jih nista marala.... no, vsaj tistih ta slanih ne, ker so čisto pusti, kot bi stiropor jedel.user posted image  Slani so bili boljši. Zdaj sem že čisto pozabila nanje. Ste me fajn spomnile. Jih moram kupit, pa da vidimo, kaj bo Julija rekla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
7.1.2008 17:06:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

keksi za novorojenčke in da jih lahko že zdaj jedo brez zobkov, ker so ultra mehki.. Bom prebrskala pa vam posredujem link..

ja saj tega je veliko, se lepo raztopijo in se ne lomijo veliki kosi....samo je vse z glutenom...zato bi ji pa jaz rižev vafelj raj dala malo za glodat, samo ne vem kak bi se obneslouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
7.1.2008 17:06:24   
Anonimen
Evo :

TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
7.1.2008 17:07:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pa fejst dedca mašuser posted image user posted image

Anede. user posted image Vem. Hvala, hvala.user posted image

Madejka, vauuuuu!user posted image

Rumba, kva je pa to?user posted image Men bolj kot kaktus zgleda.user posted image Važno, da mala je!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
7.1.2008 17:08:30   
Anonimen
rumba saj meni je tudi to kot stiroporuser posted image živa ne morm jest tega ( čudno, mam pa ful rada riževo čokoladouser posted image ) samo ula bo mogoč mela veselje s tem....pa kok je to, a se oni rižki lepo stopijo, al je možnost da se zadaviuser posted image no, saj je nebi same pustila, bi bla zraven...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
7.1.2008 17:12:23   
SANEK1
Kapica, user posted image user posted image user posted image .
Kaj pa ti ga tudi tak fejst pogrešaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
7.1.2008 17:13:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

keksi za novorojenčke in da jih lahko že zdaj jedo brez zobkov, ker so ultra mehki.. Bom prebrskala pa vam posredujem link..

ja saj tega je veliko, se lepo raztopijo in se ne lomijo veliki kosi....samo je vse z glutenom...zato bi ji pa jaz rižev vafelj raj dala malo za glodat, samo ne vem kak bi se obneslouser posted image

Aja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
7.1.2008 17:14:38   
rumba
ulla80, mojadva se z vaflji nista davila. So se kar lepo topili. Sem bila pa zraven, za vsak slučaj.
Tašonka, uau, to se je pa splačalo pogledat.user posted image  Vidva sta pa prav za v revijo.user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Rumba, kva je pa to?user posted image Men bolj kot kaktus zgleda.user posted image Važno, da mala je!user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaktus ja.user posted image user posted image  
Je ene vrste bučka. Sej pravim, da je moja pupa fensi šmensi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
7.1.2008 17:22:28   
Češnca
kapica user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

julija user posted image  za izbran okus! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
7.1.2008 17:26:20   
Freycha
Tašonka jaz bi tut geslo, prosim!

Kapica če misliš, da bo sedaj boljše in drugače in ga tudi ti pogrešaš in misliš, da boš lahko z njim naprej brez preteklosti, potem sem vesela zate in ti želim vso srečo!

Dita ravnokar tako kriči, da naju kar ušesa bolijo user posted image

tko, nekaj denarja smo zapravili, apmak spet valda največ za Dito.... zase sploh ne najdem več nekih pametnih oblačil user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
7.1.2008 17:28:46   
kapica
Oo, punce hvala, za lepe zelje.  Vrnila se pa se ne bom nayaj, kaksna 2 tedna se yiher ostanem tukajuser posted image .
Rumba, bravo za Julijouser posted image user posted image user posted image . Ampak te yadeve jay tud se nisem sploh kdaj videlauser posted image . Pa vazno da papcauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
7.1.2008 17:29:21   
Freycha
rumba a ta buča je za jest? jaz sem mislila, da je samo okrasnauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
7.1.2008 17:37:05   
kapica
Evo punce, moja dva se vracata iz sluzbe, tak da se odklopim. Je bilo prav fajn spet klepetati z vamiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
7.1.2008 17:39:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Evo punce, moja dva se vracata iz sluzbe, tak da se odklopim. Je bilo prav fajn spet klepetati z vamiuser posted image .

S tabo tudi!user posted image Čau.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
7.1.2008 17:44:22   
julij
IZVIRNO SPOROČILO: julij

Jaz bi se tudi poročila, pa še nama ni ratalo tako daleč prit. Še Ane nismo krstili! Se kar ubirama, pa se ne spravima zraven.

Pol pa lohk skupi vse to porihtamo!

user posted image  Si predstavlaš, da mi našo žlahto k vašim privlečemo, ali pa obratno. Pa rečemo, da smo se preko RR zmenli! Stare mame bi eno za drugo vozli v zdravstveni dom.

Madejka, vau, tudi vidva sta luštna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
7.1.2008 17:49:29   
madejka
Hvala babike. Jaz sem sicer samo misla ponazorit kolko bolj suha sem bla takratuser posted image

Julij to bi pa bla poroka!user posted image user posted image
Kapica user posted image javi se nam še kaj!
Tašonka ti si še v službi?

Kaj naj dam ju3 malemu za jest? Japko smu uvedliuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
7.1.2008 18:00:31   
Ajvy
Tašonka, jst bi tudi geslo prosim

Češnca, še enkrat geslo prosim.....

Če sem koga pozabila, geslo prosimuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
7.1.2008 18:16:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tašonka ti si še v službi?

Danes nisem delala. Ne delam vsak dan.user posted image Jutri sem spet od 9h do 17h.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
7.1.2008 18:28:24   
bojana2
Tašonka jaz bi tudi geslo...user posted image
Se pogovarjate o porokah...jaz sem že tolkrat mojmu rekla naj me že nekrat oženi, pa nič...user posted image ...ah sej se zezam, to je drgač najina interna šala...user posted image ...se mi zdi da ceneje skoz prideš če nisi poročen...pa itak nama to ŠE ne pomeni tolk velik, mogoče naju pa enkrat prime...user posted image

Madejka luštna sta bila......user posted image

Kapica so men tud solze prišle v oči...lepo za vaju...in super za Dinota!! user posted image

Moj mali nina...je pridkan ratal za spat čez dan. user posted image  Jaz grem pa mal neckermanna prelistat k sem lih katalog dobila. Sej kupla itak ne bom nič, ker mi do sedaj še popolnoma nič ni bilo prav...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
7.1.2008 18:41:52   
kapica
Rumba, prosim daj mi povej, a je ajdova kasica ista kot ajdivoi zganciuser posted image . Ker to imamo doma, ce ni pravo, pa pridem komaj jutri do trgovineuser posted image .Upam, da nisem prevec mimo vprasalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
7.1.2008 19:33:58   
Ajvy
Tašonka, ti si pa popolnoma drugačna na teh slikah, kot sedaj...madonca.....
res lepa poroka...torta mi je tudi všeč.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?