Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 16:56:43
|
|
|
|
rumba
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Julija je končno jedla. Ampak ta pupa je fensi šmensi. Navadne bučke (cokine) ni hotela niti pod razno, tole je pa kar goltala: Še dobro, da jih imam še nekaj na zalogi. Ampak nimam pojma, kaka bučka je to. kapica, uau, to se pa tako lepo sliši. Tudi jaz sem kar solzna ratala in sem fuuuul vesela zate. madejka, ful ta lepa z možekom na tej poročni sliki.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 16:59:51
|
|
|
|
rumba
|
Tašonka, jaz bi tudi geslo od poroke, pliiiiiiz.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
rumba te bučke ima moja mati na vrtu, jo bom vprašala če ve kak se jim reče kapica fajn za vaju....a boš šla nazaj al še ne?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica, me veseli zate, in mene je tudi ganil zadnji odstavek... Pa ti, Madejka - uau si lepaaa... No, jaz sem zadnjič tu na RR prebrala, sploh nevem kje točno, da se prodajajo keksi za novorojenčke in da jih lahko že zdaj jedo brez zobkov, ker so ultra mehki.. Bom prebrskala pa vam posredujem link..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:06:08
|
|
|
|
rumba
|
ulla80, ja super, prosim vprašaj. Jaz sem dobila eno za seme in jih je kar nekaj ratalo. Je pa res dobra, pa še fajn prezimijo. Aja, jaz sem tako Hani kot Aneju že kar zgodaj dala riževe vaflje, a jih nista marala.... no, vsaj tistih ta slanih ne, ker so čisto pusti, kot bi stiropor jedel. Slani so bili boljši. Zdaj sem že čisto pozabila nanje. Ste me fajn spomnile. Jih moram kupit, pa da vidimo, kaj bo Julija rekla.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde keksi za novorojenčke in da jih lahko že zdaj jedo brez zobkov, ker so ultra mehki.. Bom prebrskala pa vam posredujem link.. ja saj tega je veliko, se lepo raztopijo in se ne lomijo veliki kosi....samo je vse z glutenom...zato bi ji pa jaz rižev vafelj raj dala malo za glodat, samo ne vem kak bi se obneslo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo : TUKAJ
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pa fejst dedca maš Anede. Vem. Hvala, hvala. Madejka, vauuuuu! Rumba, kva je pa to? Men bolj kot kaktus zgleda. Važno, da mala je!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
rumba saj meni je tudi to kot stiropor živa ne morm jest tega ( čudno, mam pa ful rada riževo čokolado ) samo ula bo mogoč mela veselje s tem....pa kok je to, a se oni rižki lepo stopijo, al je možnost da se zadavi no, saj je nebi same pustila, bi bla zraven...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:12:23
|
|
|
|
SANEK1
|
Kapica, . Kaj pa ti ga tudi tak fejst pogrešaš?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde keksi za novorojenčke in da jih lahko že zdaj jedo brez zobkov, ker so ultra mehki.. Bom prebrskala pa vam posredujem link.. ja saj tega je veliko, se lepo raztopijo in se ne lomijo veliki kosi....samo je vse z glutenom...zato bi ji pa jaz rižev vafelj raj dala malo za glodat, samo ne vem kak bi se obneslo Aja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:14:38
|
|
|
|
rumba
|
ulla80, mojadva se z vaflji nista davila. So se kar lepo topili. Sem bila pa zraven, za vsak slučaj. Tašonka, uau, to se je pa splačalo pogledat. Vidva sta pa prav za v revijo. IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Rumba, kva je pa to? Men bolj kot kaktus zgleda. Važno, da mala je! kaktus ja. Je ene vrste bučka. Sej pravim, da je moja pupa fensi šmensi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:22:28
|
|
|
|
Češnca
|
kapica julija za izbran okus!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:26:20
|
|
|
|
Freycha
|
Tašonka jaz bi tut geslo, prosim! Kapica če misliš, da bo sedaj boljše in drugače in ga tudi ti pogrešaš in misliš, da boš lahko z njim naprej brez preteklosti, potem sem vesela zate in ti želim vso srečo! Dita ravnokar tako kriči, da naju kar ušesa bolijo tko, nekaj denarja smo zapravili, apmak spet valda največ za Dito.... zase sploh ne najdem več nekih pametnih oblačil
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:28:46
|
|
|
|
kapica
|
Oo, punce hvala, za lepe zelje. Vrnila se pa se ne bom nayaj, kaksna 2 tedna se yiher ostanem tukaj . Rumba, bravo za Julijo . Ampak te yadeve jay tud se nisem sploh kdaj videla . Pa vazno da papca .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:29:21
|
|
|
|
Freycha
|
rumba a ta buča je za jest? jaz sem mislila, da je samo okrasna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:37:05
|
|
|
|
kapica
|
Evo punce, moja dva se vracata iz sluzbe, tak da se odklopim. Je bilo prav fajn spet klepetati z vami .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Evo punce, moja dva se vracata iz sluzbe, tak da se odklopim. Je bilo prav fajn spet klepetati z vami . S tabo tudi! Čau.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:44:22
|
|
|
|
julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: julij Jaz bi se tudi poročila, pa še nama ni ratalo tako daleč prit. Še Ane nismo krstili! Se kar ubirama, pa se ne spravima zraven. Pol pa lohk skupi vse to porihtamo! _____________________________ Si predstavlaš, da mi našo žlahto k vašim privlečemo, ali pa obratno. Pa rečemo, da smo se preko RR zmenli! Stare mame bi eno za drugo vozli v zdravstveni dom. Madejka, vau, tudi vidva sta luštna.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 17:49:29
|
|
|
|
madejka
|
Hvala babike. Jaz sem sicer samo misla ponazorit kolko bolj suha sem bla takrat Julij to bi pa bla poroka! Kapica javi se nam še kaj! Tašonka ti si še v službi? Kaj naj dam ju3 malemu za jest? Japko smu uvedli
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 18:00:31
|
|
|
|
Ajvy
|
Tašonka, jst bi tudi geslo prosim Češnca, še enkrat geslo prosim..... Če sem koga pozabila, geslo prosim
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 18:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Tašonka ti si še v službi? Danes nisem delala. Ne delam vsak dan. Jutri sem spet od 9h do 17h.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 18:28:24
|
|
|
|
bojana2
|
Tašonka jaz bi tudi geslo... Se pogovarjate o porokah...jaz sem že tolkrat mojmu rekla naj me že nekrat oženi, pa nič... ...ah sej se zezam, to je drgač najina interna šala... ...se mi zdi da ceneje skoz prideš če nisi poročen...pa itak nama to ŠE ne pomeni tolk velik, mogoče naju pa enkrat prime... Madejka luštna sta bila...... Kapica so men tud solze prišle v oči...lepo za vaju...in super za Dinota!! Moj mali nina...je pridkan ratal za spat čez dan. Jaz grem pa mal neckermanna prelistat k sem lih katalog dobila. Sej kupla itak ne bom nič, ker mi do sedaj še popolnoma nič ni bilo prav...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 18:41:52
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, prosim daj mi povej, a je ajdova kasica ista kot ajdivoi zganci . Ker to imamo doma, ce ni pravo, pa pridem komaj jutri do trgovine .Upam, da nisem prevec mimo vprasala .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 7.1.2008 19:33:58
|
|
|
|
Ajvy
|
Tašonka, ti si pa popolnoma drugačna na teh slikah, kot sedaj...madonca..... res lepa poroka...torta mi je tudi všeč.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?