karamela6
|
Joj, joj, joj, še vedno prihajate nove. Superrrrr in dobrodošle vse po vrsti. Jaz navdušeno navijam, da julijke številčno zmagamo! pety78, tudi meni se vidi iz kje sem in da sva skoraj sosede. Jaz sem trenutno še iz centra Tržiča, čez kak mesec pa se selim na Cankarjevo, če kaj poznaš. V glavnem. Danes sem bila na razprodajah, če se temu lahko tako reče. V Kranju. Zelo me je presenetilo, da ni bilo nikjer žive duše. Nikjer! No, saj jaz tudi ne bi šla, če si ne bi mogla kupit nosečniških hlač - pa sem šla izkoristit 30% popust. Dobila ene fletne, ki jih bom lahko nosila vse do konca in še potem, če bom tisti široki zgornji pas malo zavihala navzdol. Sploh pozimi, ko je še kak pulover čez. Dala sem 38€, namesto 55€. Zdaj pa ko jih gledam in vidim, na kako enostaven način so narejene, razmišljam, da kupim blago in dam šivilji narediti še kakšne po istem principu. Bom še videla. Rada bi imela še kakšne iz jeansa. Drugače pa se počutim uredu. Stanje se definitivno izboljšuje. Slabost zelo pojenja, le tu in tam me še kaj muči. Končujem z jemanjem elevita. Jutri, ko imam 2. pregled, bom vprašala, kako je s tem v nadaljevanju. Upam, da lahko jemljem tudi kaj drugega, ker mi je ravno zaradi elevita še vedno slabo. No, če bo treba, bo pač treba, tu ni kaj. Danes je lep sonček pri nas, kaj pa pri vas? Še malo, pa pride dragi iz službe, potem pojeva kosilo in hitro pičiva na sprehod, da še ujemeva malo sončka. Z najinim kužkom seveda. Bejbe, a veste kaj? Res se začenjajo najlepši trenutki nosečnosti. Jupiiiii! Uživajmo v njih! Pridne bodite in pazite nase.
|