|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
7.1.2008 13:15:13   
adeja
Pa se še jaz oglašam po dolgem času. Berem vas sicer večkrat, v službi, a ponavadi ni časa da bi kaj pametnega napisala. Doma pa sploh ne prižgem rač, ga mam v službi dovolj. A malo se moram potrudit, da še dam kaj od sebe, ne samo vzamem od vas. No, tudi moji kg rastejo sorazmerno z mojim že kar velikim trebuhom z vesoljno hitrostjo. V 1. user posted image sem se zredila za 20 kg in mislim, da bo sedaj spet tako.:(( A to me niti ne skrbi, bolj jezi. Skrbi me malo moj pritisk, saj sem na zadnejm pregledu 24.12. imela 150/80 in v 1.user posted image sem bila ob istem hospitalizirana. Tako da sem sedaj ful začela pazit pri hrani, drugače ne bo ok. Pa prvič je bilo to v 8 mesecu in ne tako na začetku kot sedaj. Pa ve? Fejst pazite pri hrani?
Drugače se počutim ok, le ponoči, ko moj prviuser posted image joče in hoče vodo+sok včasih kar 6x na noč, tako vztrajno, dokler ne dobi, sem zdelana do kraja. Tako da prihajam v službo kot zombi. Dojenje je bilo v primerjavi s pripravljanjem steklenič ponoči zakon.  Če mi moja gin. ne bi tako vztrajno odsvetovala, bi najraje še sedaj dojila. Bi se vsaj naspala. Pa še ok mi je blo.

Nič, bom kar končala, drugače se bom razpisala še za mesec dva nazaj. Lep delovni teden še naprej!!! Pa en sončen pozdravček vsem souser posted image !

Nika je najin sonček.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
7.1.2008 13:19:18   
Anonimen
Pa ve? Fejst pazite pri hrani?

Jaz niti ne, ker mi še vedno ene stvari ne dišijo in jaz skoraj vsak dan ene in iste stvari.

(odgovor članu adeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
7.1.2008 13:31:03   
Kaja08
Dober dan punce! No, jaz se s pregleda in je vse kul. Sva poslušali srček, pa ful je brcal!! Morfologijo imam naslednji petek - 18.1., naslednji pregled pa šele 11.2. Komaj čakam na morfologijo, da vidimo, če ima res lulčka in če so vsi ostali organi OK.
Za telovadbo mi je dala zeleno luč, tako da punce, AKCIJA!!! Kdaj gremo, kam gremo?? V porodnišnici stane 6,5 evra na obisk - plačaš takrat, ko prideš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
7.1.2008 13:37:32   
willma

Ne. Morda tu in tam malo popazim na količino.

Tipkam in zraven jem baklavo. user posted image

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.1.2008 13:47:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: willma

Ne. Morda tu in tam malo popazim na količino.

Tipkam in zraven jem baklavo. user posted image

jaz bi jo tudiuser posted image

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
7.1.2008 13:48:24   
Anonimen
Pogrešam Taly, ker se mi zdi, da se sedaj že en čas ni nič oglasila, včeraj sem jo zasledila na drugih temah, na nas junijčice je pa kar malo pozabilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
7.1.2008 15:42:15   
Anonimen
Nisem vas pozabila, brez skrbi. user posted image  Dobiš ZS Ninny

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
7.1.2008 15:52:18   
pati0102
Ti sporočim.  Sicer pa kolikor se spomnim iz prve nosečnosti, sem dobila injekcijo nekje okrog 28. tedna.Če ti po pravici povem, je jaz sploh nsem čutila, igla je tako tanka, da sploh nisem opazila kdaj je bilo konec, peče oz. boli pa tud ne. Dobiš jo pa v zgornji del ritnice oz. v predelu boka.

Čuvaj se in lp,

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
7.1.2008 16:06:05   
Anonimen
Dober dan. Evo, men v trebuhu raztura do kraja. Tolk me brca, da se mi kar smeje.user posted image  Je tak fajn, sam na trenutke mogoče malo tečno, ker se skozi potem "škrabam" po trebuhu. user posted image
Kaj počnete v tem turobnem vremenu? 

(odgovor članu pati0102)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
7.1.2008 16:08:20   
Anonimen
Ma vreme je danes res čudno, da bi najraši spala, samo kaj ko to ni izvedljivo. Trenutno sem si malo časa vzela za rr, ker je ta mala šla v zgornje nadstropje k babici.
Jaz pa brcik še nič ne čutim, se vidi da sem kar nekaj dni za vami, k imam PDP čisto na koncu meseca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
7.1.2008 16:14:14   
Anonimen
Da se tolk pozna glede brcik? Ma jaz jih čutim že več kot 2 tedna, res da sem pa prvorodka.user posted image  Baje je to pogosto za nosečnice, ki so prvič noseče.user posted image
Tak dolgčas je zadnje čase na naši temi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
7.1.2008 16:15:35   
Anonimen
Tam ste imele govora o hrani: nič ne pazim, čisto nič, ker mi žal vse paše.user posted image  Edino za praznike sem zaradi hude viroze zgubila 3 kg, namesto da bi kaj pridobila. Ja od čaja pa res ne moreš živet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3087
7.1.2008 16:16:59   
Anonimen
Se pozna, jaz sem šele v 16. tednu tiste ki so pa na začetku meseca so pa že v 19. tednu in bodo že kmalu imele morfologijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
7.1.2008 16:18:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Tam ste imele govora o hrani: nič ne pazim, čisto nič, ker mi žal vse paše.user posted image  Edino za praznike sem zaradi hude viroze zgubila 3 kg, namesto da bi kaj pridobila. Ja od čaja pa res ne moreš živet.user posted image

Jaz sem na začetku od vseh slabosti izgubila 4 kg in od tistih sem do danes dobila samo 0,5kg nazaj- to se pravi da sem še vedno v minusuuser posted image . Še dobro,da imam zalogo še od prej.

Ja drugače je pa kar zatišje tu gor, ne vem če napišemo za eno stran postov na dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
7.1.2008 16:18:39   
Anonimen
Sam kdaj se uradno dela morfologija?user posted image  Jaz imam naslednji pregled 5 februar in bom takrat v  23 tednu?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
7.1.2008 16:19:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Jaz sem na začetku od vseh slabosti izgubila 4 kg in od tistih sem do danes dobila samo 0,5kg nazaj- to se pravi da sem še vedno v minusuuser posted image . Še dobro,da imam zalogo še od prej.

Ja drugače je pa kar zatišje tu gor, ne vem če napišemo za eno stran postov na dan.

3 poste na teden? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
7.1.2008 16:20:17   
Anonimen
Ja, mislim da ti jo bo takrat delal. Morfologija se dela okoli 20.tedna. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
7.1.2008 16:20:25   
Anonimen
No, pa sem obrnila novo stran. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
7.1.2008 16:21:02   
Anonimen
3 poste na teden?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
7.1.2008 16:21:18   
Anonimen

Ja, mislim da ti jo bo takrat delal. Morfologija se dela okoli 20.tedna. 

Prebrala sem nekje, da dela morfologijo med 20 in 24 tednom. Torej nisem nič zamudila?user posted image  Upam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
7.1.2008 16:21:59   
polony
No da se po dolgem času malo javim user posted image
Pa ravno pri temi o kilogramčkih. Sem imela te dni virozo, tako da fjuuu +4 ni več!! Sem kar malo v minus padlauser posted image .

Ninny:A sta se že odločila za voziček?

Taly: Vidim, da smo te kar pogrešale. user posted image user posted image

Da se malo pohvalim.user posted image
Mi smo pa danes nov avtek kupili, ker bo stari junija premajhen. he eh pa  je tudi lubi prišel na svoj račun. Kar hodi okoli njega in ga gledauser posted image Vidim da bo to leto reees prelomno, uh moram reči da je vsega preveč v tako kratkem času...

A je bila katera zadnje čase v toysu v Graz-u?

Božajte svoje bušije!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
7.1.2008 16:22:06   
Anonimen

3 poste na teden?

user posted image user posted image user posted image

Ti kar se smej ja. Sem šla preverit, pa ste bile res lenuhinje.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
7.1.2008 16:22:06   
Anonimen
Ne, brez skrbiuser posted image

No, sva midve sedaj za cel mesec normo naredileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
7.1.2008 16:23:11   
Anonimen
No, ja jaz se trudim vsaj dva na dan napisat. Samo a veš kako je, ko se skoraj sama s sabo dopisujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
7.1.2008 16:25:37   
Anonimen

Ninny:A sta se že odločila za voziček?

Ne, še. Se še kar ne moreva odločiti. Še dobro, da je še čas.

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?