|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj v menite?
7.1.2008 11:18:25   
Anonimen
Zanima me, če ve kaj bolje poznate tipe. Gre za enega tipa, s katerim sva neki bluzila in bla na smsih, skupej se pojavljala zunaj vendar mi je vsakič, ko sem ga vprašala kaj pa kako, mi je rekel naj mu dam čas d se zaljubi. Ko sem se hotla ene dbakrat umakniti, me je rotil da ne in da naj bova vsaj prijatelja. In sedaj ko sem srečna z drugim, sva se po dolgem času srečala (vmes mi je posla nekaj smsov, da moram neki vedt ampk d če sem zdej z unim srečna mi ne bo povedal, ker nima smisla) in oba malce pila in se pogovarjala. Rekel mi je, da sem mu bila in sem še ful dobra, luštna, v redu ampk d se pač nikakor ni mogel zaljubit, hkrati pa mi reče, da sem s tem, ko sem začela s tem drugim, uničila možnost d bi bila midva kdaj par. Kaj hudiča sploh čuti? Pa naj povem, da me je cel večer opazoval in ko sem bila sama je pristopil k meni in mi voščil. Torej?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj v menite?
7.1.2008 11:20:13   
Anonimen
Srakopis user posted image  Za tole prebrati moraš imeti fakulteto.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 11:20:51   
Anonimen
A moraš po novem čakat,da se zaljubiš??A se sploh zaljubiš,ko misliš,da se boš??user posted image user posted image mama mija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 11:22:06   
Lepotica
Mogoče mu je zdej žal?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 11:23:06   
Anonimen
Kaj mu je žal,da se ni zaljubil prej?Ali pa se je bal veze?

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 11:24:12   
karmy
Marsikdo se ne zaljubi takoj, samo nekaj je če te ima samo in izključno za sex, in nekaj je da gradita na t.i. partnerstvu... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 11:24:31   
smigli
Jaz bi ga že zdavnaj skenslala, ma kaj je nor da ti reče, da počakaj da se zaljubi, kaj je robot, da lahko programira svoje srce?!user posted image

Drugače pa menim, da je tip čudak, da ti nekaj zameri, da je nezrel, skratka življenje je prekratko, da bi se ustavljali ob takih ljudeh!

bai

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2008 11:25:30   
baguSka
A moraš po novem čakat,da se zaljubiš??

Ja halo!?user posted image  A ve se pa kr na prvi pogled vse ze zalubte al kako!!??user posted image

Noooo, jst sm tud kr neki casa rabla, da sem se zalubla..... pa mi je blo fuuuull fino z njim... in bl k sm se z njim druzla, bl mi je bil ql.... in ko sem koncno spoznala, da ne morem brez njega, sem tok zlo zaljubila vanj, da sem se zdej vsak dan bl zalublena v njega..... in v cem je zdej tuki problem? Ja, nisi mu dala moznosti, da te boljse spozna! Evo to ti lahko povem jaz...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2008 11:26:15   
Anonimen
To je pa gotovo 16 let star. Vsaj po pameti.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2008 11:26:26   
Anonimen
Baguska ne bluzi.user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2008 11:27:00   
Netopirčy81
Če si srečna s fantom, ki ga imaš sedaj, je itak brezveze, da se obremenjuješ z nekom, ki se prej ni mogu zjasnt, kaj hoče oz. če kaj čuti do tebe.

...hkrati pa mi reče, da sem s tem, ko sem začela s tem drugim, uničila možnost da bi bila midva kdaj par - ja itak, najbrž misli, da boš pa zdaj cel življenje nesrečna, ker nisi/ne boš z njim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2008 11:27:03   
baguSka
skratka življenje je prekratko, da bi se ustavljali ob takih ljudeh!

no, sej jaz se absolutno strinjam, da sem najbolj srecna pod tem soncem, da je mene moj lubic 'caku'... user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2008 11:28:53   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36

Baguska ne bluzi.user posted image user posted image

Zakaj pa? Jst cist resno mislm... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2008 11:30:54   
Felicity
Tisto, ko je rekel da si uničila vse, ker si z drugim - bedarija - pa kaj imaš celo življenje na voljo, da ga čakaš, da se zaljubi oz. se zečne zanimat zate ... user posted image

V nekakšni taki zvezi je moja prijateljica, in meni gre skrajno na živce, ker jo tip samo izkorišča, ona zaljubljena 100% in slepa in gluha za vse nasvete.
Potem bo jo bo dokončno zavrgel, bo spet mesece in mesece jokala in se smilila sama sebi. In rabila ful časa da se spet skupaj spravi.

Jaz se v take zveze ne bi nikoli spuščala, ali hodiva "uradno" ali nič, sploh nič.

Bodi vesela, da si se ga znebila...

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2008 11:32:26   
Anonimen
Ja in kaj zdaj pričakuješ od nas?DA ti rečemo,da pust sedanjega in pejd k onemu,ki se še ni zaljubil??

Čimdlje od njega sms-se na off.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2008 11:33:47   
Lepotica
Anonimna, tudi če mu je žal, če si zdaj srečna z drugim, ga pusti in uživaj s tem zdajšnjim!!! Un je pa tko k tist pes k ma kost, ki je ne bi grizel, drugim je pa tudi ne bi dal.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.1.2008 11:35:28   
Anonimen
Ja s tem zdej sem zelo srečna, ne vem pa zakaj se un sploh še ukvarja z mano. Pa ko sem s tem začela me je klical s takimi izgovori zakaj me kao kliče, ajoj.

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.1.2008 11:38:10   
Anonimen
Če se on ukvarja z tabo se ti nehaj z njim.Daj ga na ignore pa adijo bela.Povej mu,da si srečna naj te pusti pri miru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.1.2008 11:38:16   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja s tem zdej sem zelo srečna, ne vem pa zakaj se un sploh še ukvarja z mano. Pa ko sem s tem začela me je klical s takimi izgovori zakaj me kao kliče, ajoj.

Pa ne se mu javljat, če nočeš nič z njim. Pa tudi na SMS-e ne odgovarjaj.

Bo že razumel... prej, al slej ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.1.2008 11:38:45   
baguSka
Ja s tem zdej sem zelo srečna, ne vem pa zakaj se un sploh še ukvarja z mano. 

Ja in zakaj se ti potem sploh se ukvarjas z njim??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.1.2008 11:44:56   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

A moraš po novem čakat,da se zaljubiš??

Ja halo!?user posted image  A ve se pa kr na prvi pogled vse ze zalubte al kako!!??user posted image

Ne noben ne pravi na prvi pogled, za se zaljubit ne rabiš par mesecev, al se al pa ne. Medtem ko za LJUBIT pa rabiš nekoliko več.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.1.2008 13:04:19   
baguSka
za se zaljubit ne rabiš par mesecev, al se al pa ne. Medtem ko za LJUBIT pa rabiš nekoliko več

no, pr men je blo drugac... jst sm se vedno zalublena v mojga... in kot sem ze enkrat napisala: se zalublam v njega vsak dan sproti... :) ampak ocitno sem jaz drugacna...

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 13:04:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.1.2008 13:08:39   
Anonimen
Spremeni številko, še prej pa ga pokliči in mu povej, da si je šanso zapravil, da nisi tako smotana, da bi čakala, da s nekdo zaljubi vate... Imaš vso pravico biti srečna, le kaj bi čakala, da se nekdo zaljubi vate, če imaš možnost biti zaljubljena in ljubljena pri drugemu? Pa za moje pojme take ****rije delajo 16.letniki user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
7.1.2008 13:54:28   
lelaval

Če si s sedanjim partnerjem srečna, temu (bivšemu tipu ) ali prijatelju - karkoli že je - povej, kako je na stvari in, da naj te ne kliče in ti pošilja SMS-je, ker ti si bila takrat zaljubljena vanj, zdaj pa nisi več.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?