|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
7.1.2008 10:51:41   
gloria
O punce dans ste pa bol zaspane....Kje si zdej Ribica?Jaz sem prštimana za čvekuser posted image ...kaj je z pošto...
Pf upam da mi bo res tokrat  + najslajši...že odštevam dneve
Amelia držim pestiuser posted image
No jaz sem pa danes mal dlje spala ker sem sama.Moj je po dveh tednih danes zalaufau v službi.Mogoče bom tud jaz šla mal v trgovino na rasprodajo,odvisno kak se bom počutla...Zdej mi je izcedek spet izginil sam kaj ko je včeri blo isto pol se mi pa pojavi.Čist sem na trnih...Nič grem kaj skuhat pa mal pospravit pol se pa javim...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
7.1.2008 11:07:43   
gold fish
Gloria - evo ... dobila sem pošto...imam 1 zamrznjenčka...user posted image

Super, da si OK... Jaz tudi grem zdaj nekaj malega zlikat, pa nekaj pripravit za kuhat, pa se vmes kaj javim...

Pozdrav tudi vsem ostalim...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
7.1.2008 11:15:18   
Sulfinija
Ojla!

Hvala vam za odgovore na včerajšnje vprašanje.Ja to bi bilo,ko bi marca prišla k dr.Zornu na razgovor po napotnico za iVf in bi šele takrat ugotovila,da nimam številke za ponovni IVF,bi čakala in ziher pred dopusti ne bi bila na vrsti.Sem pa danes pisala mail za naročanje za ponovni iVF vendar odgovora še nisem dobila.Malo bom še počakala,če ga ne bo na mail bom kar osebno poklicala in se naročila.

Vsem trepetalkam želim naj vam čas do testa hitro mine.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
7.1.2008 11:19:16   
Anonimen
Za vse "ekspertke" na tej temi bi imela eno vprašanje. Čez 4 dni sva z mojim naročena na prvi razgovor za OBMP, pa me zanima, kaj naju tam čaka in kako bo naprej potekalo vse skupaj.

Hvala vsem!

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
7.1.2008 11:37:09   
Amelia
Joj punce mene je tolk strah, je hujš kot pa ko sem hodila na UZ kontrolirat velikost folilkov, 100x hujš, ne vem kako bi prenesla če bi šlo kaj narobe....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 11:59:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Amelia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
7.1.2008 12:24:41   
gloria
Gold fish user posted image user posted image user posted image  za zamrzjenčka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
7.1.2008 12:38:51   
kajsica
Sayuri, saj vem da je tvoje user posted image  težava, ampak reci hvala bogu da je in uživaj, res sem vesela zate.

Anonimna, verjetno vama bodo določili terapijo in katere inekcije in kdaj si jih boš dajala, nič posebnega. Boš pa kmalu v boju, samo sedaj se bo šele začelo, tako da se prej psihično spočij, ker ti gredo živci. Ampak za naše bebe vse!!!! Če imaš kakšno konkretno vprašanje ti samo piši, ker punce so tukaj res eksperti.

Ribica, čestitam ta pingvinčka in upam da ga boš potrebovala šele čez kako leto. Držim pesti!!!!

Amelia, skrbi stran in uživaj, vse bo OK!!!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
7.1.2008 13:10:50   
sonček33
Punce, hvala, šele danes je hudo. Komaj sem zdržala v službi. Komaj sem čakala, da pridem domov, da zaprem vrata in jokam. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
7.1.2008 13:19:11   
gloria
Sonček 33 izjoči se...vsak neuspeh je težek...jaz tud vem kak se zdej počutiš in še velik drugih punc...Probaj se potolažit,mislit na druge stvari. Boš vidla da ti v drugo uspe...mislim že ceu dan na te...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
7.1.2008 13:32:23   
netka34
user posted image user posted image user posted image BOOOOLLIIIII!!!!user posted image user posted image user posted image

Ampak, ko jočeš je lažje....

Kot že 4 leta do zdej, sem mela zvečer še pa vseeno eno SLEPO! upanje, saj so me joški boleli, da nisem vedla kako bi se vlegla.... Zjutraj pa, kot iz hidranta....tolk da nisem poplave nardila do kopalnice....

BOOOLIII!!

Hvala še enkrat za vso tolažbo, in da nam pomagate nositi to bolečino...

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
7.1.2008 13:33:39   
arneja
Hojla, bejbe user posted image !

Nimam prav veliko časa, pa vas bom samo na hitro prebrala pa zvečer kaj bolj pokomentirala. Ribica, bravo za eskimčka, čeprav bo ostal zamrznjen še par let user posted image .

Pija, tebi moram povedat, da tisti stiskalnik od Top shopa dobiš v Sparu z nekimi kupončki ob četrtka naprej za samo 80 evrov. Jaz ga bom šla v petek kar iskat in si pridno začela delat sokce user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
7.1.2008 13:40:11   
gloria
Netka 34 vem da te boli...Tud teb bom povedala da mi ne greš iz glave...Probaj mislit da drugič pa bo...Izjoči se,potolaži še user posted image  in na spomlad veselo v nove boje...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
7.1.2008 13:45:07   
gold fish
Soncek33 in Netka - držita se, me punce tukaj vaju podpiramo in vama stojimo ob strani.... samo me res vemo kako vama je v takih trenutkih....  Ne obupajta. Ko bosta nabrali moči pa v nov boj.... pa predvsem takrat, ko čutita......  Mene je nekaj ful gnalo, da grem decembra..... bomo videli.... še par dni...

Mislim na vaju....

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
7.1.2008 13:46:30   
gold fish
Gloria - si že skuhala? Kaj bomo dobrega jedli danes?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
7.1.2008 13:47:23   
arneja
Amelia, nič ne bo šlo narobe, punce preveč navijamo zate user posted image . Evo, si vzamem še minutko, da boš videla, kako zelo stiskamo pesti: user posted image .

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
7.1.2008 13:49:03   
arneja
Sonček33, ti se kar izjoči. Še predobro vem, kako je, ko šibaš domov se skriti pred vsemi. Ampak bo spet sonček sijal za nas user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
7.1.2008 13:54:50   
Lupita
Tule je pa res napeto. Bravo za zamrznjenčka Gold Fish - malo bom morala še preštudirati, kaj pravzaprav to sploh pomeni user posted image , ampak zgleda, da je fantastična novica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa eno tako bolj zlajnano vprašanje, ampak me kot začetnico zanima - realno pričakovanje pač: koliko časa se že trudite z OBMP in včeraj sem brala po tujih spletnih straneh, da je % zanositve večji kot pri spontani zanositvi - je to sploh možno?

Pa še eno zame kar preveč resno vprašanje, ampak moram vas vprašati: Ali je s tem, ko greš na OBMP, povečano tveganja za user posted image ob rojstvu - npr. kakšne bolezni ali okvare?

Vem, da postavljam grozna vprašanja, samo dobro je vedeti, na kaj vse moraš biti pripravljen.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
7.1.2008 13:55:42   
Lupita
Sonček33 - mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
7.1.2008 13:57:16   
gloria
Gold fich ne sam skuhala mal še zažgala...Poham piščanca jaz pred računalnikom on pa sam lepo se poha...Čist sem pozabla kolk sem se vživela v debate...No saj sem kuharca po poklicu dok moj pride bom že nekak prekrila kaj se mi je nardiluser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
7.1.2008 14:03:19   
sonček33
kako me to razjezi, že od pol enih kličem, da bi se naročila na ponovni postopek, pa skoz zasedeno. Pa kaj se ga gredo???? A hočjo, da se mi zmeša? Sej to niti ni tok težko, ker mi čisto malo manjka. 

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
7.1.2008 14:07:05   
Anonimen
Gold fish, bolje da se spremeniš v "Ribico", ker te vsi že tako kličemo a ne? Čestitke za zmrznjenčka.user posted image

Sonček 33 in netka 34, user posted image user posted image user posted image  mislim na vaju in prevzamem nekaj vajine žalosti name, da vama bo lažje. Prav?

Lupita, tko imenujemo naše otroke "zmrznjenčki ali pingvinčki", to je obdobje ko zarodke zmrznejo in čakajo na mamico........user posted image

Abra, Kako si ti?

DaisyE, ti mi samo pišlji tvoj naslov pa ti ingver pošljem po pošti. user posted image  Resno mislim, tko ga iščeš pa ga ni. Te bom rešla iskanja. Pri nas ga imajo v šparu.

Pija 76, tvoje slabosti so, niso? Kakšno je počutje? Verjamem, da si presrečna.

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
7.1.2008 14:09:55   
gold fish
Lupita - zamrznjenček pomeni, da mi je v tem postopku ostal eden #za rezervo#, ki ga dajo zamrzniti.... Če s tem,ki ga dobimo v trebušček ne rata...greš najprej po tega zamrznjenčka, šele nato v drugi novi postopek...

Če te še kaj zanima vprašaj....

Soncek33 -mislim, da na naročanju delajo samo do 14 ure...nisem sicer ziher...Na katero št. pa sploh kličeš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
7.1.2008 14:11:20   
sonček33
Lupita, hvala.
Na tvoja vpr. ne znam odgovorit. Sicer pa tukaj ni neumnih vpršanj. Jaz tudi vse kar me mori vprašam in tudi vse izvem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
7.1.2008 14:13:23   
gloria
Sonček 33 ja kaj se pa res grejo.Res je da kr neki cajta moreš klicat da se sloh javijo sam da se sploh ne dobiuser posted image Kje hudiča pa so...Zadnjič mi je ena rekla da se ona hod kr osebno naročat in mogoče ma res prau,ker tam jo ne morejo kr odslovit.Saj zdej je pa že itak konec ker je 14 ura,boš juter imela kaj več sreče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......