mml
|
No tako...Manca je na Štajerskem pri babici, jaz sem nazaj s službenega čveka in pregleda, vmes sem šla še plačat za priotnost očeta pri poprodu. Skratka prav uspešen dan... ...na CTG sem čakala eno uro, po tem je mali m lepo odmigotal in odnorel, tako da ni bilo treba predolgo čakat, čeprav mi jo po vsem sedenju prav pasalo odležat tistih 15 minut . No po tem pa celo nič čakanja na G in še UZ mi je naredila, skoraj nisem mogla verjeti...glede na izračune je naše dete težko tam nekje okrog 2700 - 2800g, se mu prav lepo godi, plodovnice zadosti, posteljica še priemrna...skratka ima vse pogoje, da bo čez PDP . Naslednji tedne imam spet CTG, mi pa ni treba nič kontrolirat vode in krvi, izvid so kar OK, čeprav so mi nekam v višave zrasli levkociti, kar je po mnenju nekaterih napovedni zank za "bližnji" porod...no me prav zanima jana pri nas se Manca noče sama niti slečt, kaj šele oblečt...no edino kapo si pa z veseljem sama posadi na glavo...sicer pa ko ji omeniš, da bi se slekla...rajši reče "mami pomaga" in je stvar zanjo končana pajaca pri nas se pa trenutno da še kar spodobno z Manco po trgovinah, sva šli včeraj v CP in sva bili v kar nekaj trgovinah in sploh ni prehudo norela ali težila, samo v Sparu pri blagajni ji je postalo malo dolgčas, ker je gospa pred nama imela voziček s kupom za 175€ . Zaenkrat še ni pogruntala ,da si lahko izbira, kaj si bo oblekla, jaz je pa tudi ne vzpodbujam v tej smeri...mi je takole bolj enostavno Nana Liza jaz sem se nekako naravnala, da ne bom rodila pred PDP, tako da se mi zdi, da imam še ogrooooooomno časa , no ampak v ponedeljek se pa res lotim pranja malih oblačilc in plenic, pa nakupov kozmetike, plenic, vložkov in podobnega...Tevž pa res pridno raste in se redi ,držim pesti ,da tvoji kg upadajo recipročno glede na njegovo pridobivanje na teži. Jaz sem danes prav zgroženo gledala na številke na pujsmetru, ki so spet nesramno kazale +. Že računam, kako bom šla marca na telovadbo...za začetek na fitnes, aprila pa potem začnem kolesarit...no vsaj upam, da mali m ne bo imel kakšnih drugačnih načrtov Nič grem lenarit, ker sem ponoči spet slabo spala...